Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:39
- Nahlásit

Zuzana T
Já nemám ani jeden vstupák, to jsem nadšená

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

Zuzana T
No Vločík možná je březí, možná není. Rozára má 10 dní náskok a tak jestli Vločka je či není březí neřeším, protože budu doma , kdyby rodila. Uvidíme. Zatím nic nepozoruji.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:43
- Nahlásit

Marie Šustová
To máš tedy dobré nervy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:46
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Ještě vydrž,dneska teprve začaly docházet.Do pátku je neměl nikdo.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:47
- Nahlásit

No ono mi nic jiného nezbývá.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:48
- Nahlásit

Zuzana T
Hmm, jenže jak jsem právě zjistila, Žufrik v seznamu je, Busty ne...to nám to hezky začíná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:54
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Volej na tel: 234602206,207

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:02
- Nahlásit

Zuzana TJá už mám vstupní listy na oba dny Tak snad je to dobře - mám ještě kontrolovat ty čísla podle webovek jestli jsou stejné?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:04
- Nahlásit

Zuzana T A s tím dovozem - do je takové moje co by kdyby - víš jak... Je mi jasné, že to není jenom tak a navíc moje agličtina je žádná - tož to asi tak.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:08 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Třeba za rok dva se zamiluješ do nějakého dalšího slibného šťěnda a budeš mít třetího - a nebo kufry za dveřma

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:09
- Nahlásit

Vlasta
radší si zkontoluj v seznamech vystavovatelů - správné číslo a zařazení.A určitě si s sebou vezmi kopie přihlášky a dokladu o zaplacení- nikdy nevíš.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:10
- Nahlásit

Tak jsme tam hned volali, paní byla moc ochotná, v jejím seznamu nás našla, tak jsem hledalal a hledala, a přišla na to, že seznam není podle abecedy Tak základ je v pořádku, teď už jen vstupáky ...sem si oddychla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:11
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
To jsou ty nervy
Jak to,že není podle abecedy/ vystavovatelů/ - já se v seznamu našla podle ní?

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:21 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Zuzana T
Já taky, ale hledala jsem přítulu a abeceda za prvním písmenem jména jde asi takto: a, c, e, t, i, l, o, t...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Ahá,no to by jsi už chtěla moc.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:23
- Nahlásit

No jo, hold jsem náročná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:43
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko antilopa je boží Jo a doklad o zaplacení nemám - v rámci úspory času jsem zaplatila a rovnou na poště to strčila do obálky a poslala - takže sice nejsem blondýna - doklad nemám.
Jo třetího asi mít nebudu - přece jenom 3+1 to nějak limituje - i když jak se říká nikdy neříkej nikdy a třeba až vypakuju dětičky....
Nedávno jsem na cvičáku řešila - ke všeobecnému veselí všech zúčastněných - že když se konečně naučím vychovat si psa na zkoušky, orientovat se ve výstavách a tak, tak mi bude 50 let a už budu stará a nebudu to moct využít na dalšího psa. Byli hodní, a na několika příkladech mi dokazovali, že nejen v 50, ale i v 60 to jde.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:47
- Nahlásit

Vlasta
To by jsi koukala,jak v Anglii na Cruftu cupitaly staré a ještě starší dámy v kruhu se svými pejsky.Jedna dokonce došla se psem do kruhu s holí- předvedla psa v postoji a na běh přiklusala mladší pomocnice,se psem se proběhla a zase ho předala bábrdlince.Takže chov psů až do hrobu!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:57
- Nahlásit

Zuzana T No jo, jenže ty bábinky to dělají skoro od narození a tak jim to asi ani nepřijde. Jak jsem chodila ke koním tak majiteli a trenérovi je asi tak 55 let a stále jezdí, ale já už bych si to dnes dost rozmyslela. On prostě nikdy nepřestal a stále tím žije.
Jinak dívala jsem se na web - takže máme na vstupákách totožní číslo jako tam třída mladých je taky správně - takže snad ty doklady co nemám nebudu potřebovat. To jsem nevěděla, že to musím mít ještě v kopiích - no blbka. Já jsem třeba loni do Prahy jela i bez vstupáku, bo mi ho Green sežral, ale byla jsem vybavená e-mailem ve kterém jsem žádala jeho zaslání ( tvrdila jsem že nepřišel) a odepsali mi, že v katalogu jsem, takže je to v poho. Dokonce mi i bez ničeho dali katalog.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:01
- Nahlásit

Vlasta
jsi důvěryhodná osoba

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:03
- Nahlásit

Zuzana T Jak na co...... koukám, že na foru Duo Cacib to je taky pestré... když vedoucí kruhu mají jiné pokyny než my.... a ještě ke všemu budou jenom 2 brány pro vjezd a já třefím jenom k bráně 4 - a ta tam zrovna není

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:06
- Nahlásit

Vlasta
Tohle jsou vjezdy rovnou od příjezdu z dálnice - neboj,fronta aut tě navede.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:14
- Nahlásit

Zuzana T Ja fix - já tam budu už v 6 ráno a tak tam budu s navigací osamocená Ale celkem si dovedu představit jak dojedu do Brna a poslušně se zařadím do první kolony co bude už za cedulí a ona to vůbec nebude kolona na výstaviště......
Dneska jsem požádala v práci asistenku aby mi na papír napsala jak se mě rozhodčí zeptá na věk psa a moji odpověď Několikrát jsem jí zdůrazňovala ať najde výraz jak to řekne opravdová angličanka a ne to co se my učíme ve škole - byla mírně vykulená

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:19
- Nahlásit

Vlasta
prostě odvětíš 9 měsíců / po anglicku nine months /,co by jsi jim taky vykládala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:13
- Nahlásit

Zuzana T No to bych jí to mohla ukázat na papírku - netuším jak se to vyslovuje - jo taková je realita

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:18
- Nahlásit

Vlasta
tak si s tím hlavu nelam a odpověz česky,je tam přeci tlumočník,ne!Už takhle jsi nervík z vystavování,tak se nezatěžuj timhle.Jak tak koukám,bude to chtít po ránu panáka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 07:03
- Nahlásit

Zuzana T
NO to by asi chtěla, ale já nepiju, takže bych možná překvapila sama sebe JInak včera jsem do obýváku instalovala zrcadlo - všichni doma zírali - včetně psů - co se děje. A je to dobrá pomůcka - akorát mi neporadí, jak donutit Greena k tomu aby se na delší chvíli postavil více na přední nohy, protože má váhu stále na zadních a je to vidět na postoji. Pro pamlsek se natáhne a hned se zae vrátí do svého původního stylu - a když se mu snažím ten pamlsek jako odtáhnout tak mi za ním udělá krok. No ještě máme hodně práce

jkohy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 07:13
- Nahlásit

ahojky lidičky sice nejsme na vystavi ale i tak uz dělame pokroky i když jsme se na cvičák ješte nedostali už umíme pekně zůstaň sední lehni aport donést telefon nebo ovladač na tel. ale to jen jak kdy vícekrat skončí v pelíšku . akorát nás teď čeká kvuli dvoum sousedkám komise je nam 6 mesiců

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 07:35
- Nahlásit

jkohy
Ahoj - vítám Tě mezi námi - jaká komise Tě čeká - kvůli štěněti??

jkohy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 07:41
- Nahlásit

ahoj ano kvuli štěněti a to podotykam ze ne štěká nekouše jen si hraje ale těm dvoum vadi vše

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání