| Autor |
Zpráva |
Bara85
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
Ahojky holky,
tak jsem se akorát vrátila z venku s pejskama. Vzhledem k hárání jsou absolutně nevybitý, takže jsem vzala kolo a jeli jsme. Teda bohužel jen po silnici, což se mi sice příčí, ale u nás se nedá jezdit nikde jinde. No daly jsme tak ty tři/čtyři kilásky svižnějším tempem a holky teď padly jak podťatý Museli samo podstoupit odbahňovací koupel, protože byli komplet černý i pod vestičkama a vestičky jsem taky rovnou přemáchla. Hrůza. Už aby bylo léto a mohli jsme na kole vyrazit někam dál a hlavně třeba lesem...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
Bara85
To bahno je teď děsný - já také stále holky omývám.Teď mě to ale vadí dvojnásob,protože je potřebuji uržet šik až do výstavy.
Tak jsem právě objednala Cathy na kastraci -23.2. a ještě jí nechám udělat UTZ zuby.Objednala jsem pro ni inhalační narkozu,je šetrnější a může jíst ještě večer a pít se omezovat nemusí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
Zuzana T Mě taky Kejsu operovali v inhalační - je sice drahá, ale bylo to pohodě. Poprvé když ho uspávali asi v 11 měsících na předrengen kyčlí, tak u našeho místního kravího doktora mu píchli cosi a když se probouzel byl jako v křečích, třepal se a chodit nemohl až do večera. Pamatuju si, že jsem nad ním brečela, že mi ho bylo strašně líto. No a když jsme si ho jela vyzvednout z Animalclinic 3-4 hoďky po operaci tak mimo vyholení bych neřekla, že mu něco dělali. byl úplně v pohodě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Vlasta
No proto jsem si ji objednala.Sice jsou dneska už narkozy do žíly šetrnější,to jsem viděla u rtg se svými odchovy,ale Cathy má věk a já nechci zbytečně riskovat.
Pamatuji na ty hrozné narkózy,Cathy po ní také dlouho blbla,počurala se,nařikala celou noc a byla značně dezorientovaná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
Zuzana T Už aby byl květen, pojedem na RTG kyčlí do Jablonce a jsem moc zvědavá jak to dopadne. Přemýšlím, kde mám eventuálně uchovňovat - jsem členem obou klubů - kde je Cathy uchovněná? Vůbec nevím co a jak a jaké má ten který klub na toto výhody či nevýhody - tedy zatím jsem po tom nepátrala. Co se dá soudit jen podle přihlášení do klubu tak RK je mírně řečeno - trochu nepružný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:57
- Nahlásit
Vlasta
já byla původně členkou RK,pak KCHLS.U RK jsem uchovnila Cathy a po prvních štěňatech,kdy jsem málem odchovala bezpapíráky,protože byla v RK revoluce a dělali si naschvály,jsem přešla do KCHLS a z RK se odhlásila.Možná je to tam už lepší,nevím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:17
- Nahlásit
Zuzana TPrávě jsem prohrabala skříň - napadlo mě v čem vlastně pojedu. Volba jednoznačná - kostýmek, asi se to k těm angličanům hodí - ale jaký??? Tmavý, ale zase - ty co nosím v práci na jednání tedy neobětuju na případné vytažení oka z látky až na mě Green skočí, další se mi nezdá, černý - budu chlupatá jak sfiňa - sakra... sukňový vylučuju, no to je trauma...asi šedý, ale pojedu v riflích a okouknu ostatní a převléknu se až tam. Co Ty v čem vystavuješ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:18
- Nahlásit
Nejsem praštěná? V Praze a na klubovce v Brně na podzim to bylo úplně jedno - vždycky tam byl někdo v riflích, které se mi nikdy na výstavu nezdály vhodné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:21
- Nahlásit
Vlasta
JJ rozhodně se oblékni elegantně,je to přeci jen cacibovka a nominační k tomu.Já budu mít lila kalhoty a triko a černé nebo hnědé sako/ ještě to musím vyzkoušet.V neděli budu mít jiné kalhoty a bluzu a sako.To ne z marnivosti ,ale já jsem vždy po celém dni špinavá jako čuňas.
Ke goldenovi je dobré mít něco světlého,aby jsi tak nekontrastovala.Příkladně když si vezmeš k nohatému mlaďochovi černé kalhoty,tak tu nohatost ještě podtrhneš.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:26
- Nahlásit
Vlasta
Máš výstavní vodítko a ledvinku na pamlsky?Vodítek mám víc,tak ti můžu dovézt.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:35
- Nahlásit
Zuzana T Výstavní vodítka mám dvě, ale na místě si koupím ještě jiné - jsou sice obě bílé, jenom jedno se dá úplně roztáhnout ale má na sobě takovou černou gumovou zarážku a to se mi nelíbí, a to druhé je dobré, ale vystavovala jsem na něm ještě jako štěně a nejde úplně roztáhnout to oko a je dost tenké. Viděla jsem v Praze u někoho takové mírně krémové a úplně roztahovací - tak to bych chtěla a pro jistotu bílé i krémové. Pamlsky si dám do kapsy - používám piškoty a nebo granule a nebo něco suchého - tak to kapsa snese - mám takový ten sáček - váček na opasek, ale to je vhodné tak na cvičák a ještě k tomu je červený tak ten neberu. Tak já si taky vezmu ještě něco náhradního pro jistotu - jéžííš to pojedu jak stěhovák
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:38
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem právě četla ve Psovi rady paní Brychtové, že mám být ostře kontrastní ke psovi. Ale černá mi:a) nesluší a b) jsou na ní strašně vidět ty chlupy. Bych vypadala jako zaválený bezďák...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Já mám někdy vše krémové,někdy kombinuji světlé a tmavé- dle nálady.Ze začátku jsem z pověrčivosti vystavovala v hnědé kožené vestičce/ Cathy pak vyhrávala /.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:11
- Nahlásit
Zuzana T Jé taky bych chtěla mít něco v čem bude Green vyhrávat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:44
- Nahlásit
Vlasta
HIHI,to bylo dřív,dneska už to tak snadné není.I Když,Cathy prošla lázní,byla vyfoukaná a teď má moira triko - UMÍŠ SI PŘEDSTAVIT JAK MĚ MÁ TEĎ RÁDA - bude útočit na vítězství - .Ona ,dáma v letech s o polovonu mladšími soupeřkami.Asi bude švanda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:59
- Nahlásit
Zuzana T To neva, že je starší, když to stihnu budu vám fandit. Právě jsem Greena vykoupala a teď tady krouží a válí se po koberci. Čekám až trochu uschne a jdu na fénování. Mám ale takový postarší fén - doufám, že to nebude jeho poslední akce v jeho životě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:42
- Nahlásit
Vlasta
Já bych ti také ráda držela palce,ale obávám se,že budeme v kruzích společně.Snad se mi podaří nakouknout k vám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:22 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T Zdravím po ránu - tak jsme po koupeli - ale připadá mi, že je stejný jako před tém, jenom má hebčí srst.
Nějak se nemůžu rozhodnout, jetsli je to dobře a nebo špatně. Důkladně jsem mu kondicionerem "natužila" ty kalhoty pod ocáskem neboť mu to tam poříd trčelo - no a trčí dál....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:45
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,ona si ta srst ještě lehne,některý pejsek má hladkou srst hned,jinému to trvá 2-3 dny,kdy ji má otevřenou.Kdyby tolik nepelichal,tak bych ti řekla,ať srst pročesáváš.Ve vašem případě radší ne,ať není plešatý úplně.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:15 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Ahoj Zuzko, dlužím odpověď ...
Máme se moc hezky, jen je toho nějak moc. Norbík je zlatíčko, oslavili jsme roční narozky, ještě neběhá, ale asi brzo začne. Bondík je naštěstí stále stejný pohodář, jinak bych se z nich asi zcvokla, občas. Ale teda malýho vyloženě nevyhledává - naopak, když se k němu přiblíží, klidí se na druhý konec místnosti. A to vlastně nevím proč, Norbík mu rozhodně nikdy neudělal nic nepříjemnýho. Tak asi nepřekous tu žárlivost.
No a kromě toho, že pořád ještě studuju, takže dokonale zaměstnávám hlídací babičku...a už mě to teda taky štve, jak to nebere konce...tak očekáváme další přírůstek....zas dvounohý... tak budem muset Bondíkovi asi nějak vysvětlit...že bude ještě hůř
No, jinak od jara chcem zas na nějaký ty WTčka, když pošlu přihlášku, tak se snad dokopem aspoň na výstavu do Letňan a na podzim určitě nějaký lovecký zkoušky...
Jen tábor letos bohužel vynecháme - v červnu se mi nechce s pupkem a v srpnu zas budu akorát těsně před porodem, nebo možná to vyjde i v době tábora ...
A na jakou vy se to tady tak chystáte elegantní výstavu?
A co Lexynka, jak roste do krásy? Teda to jsem vlastně koukala na fotkách, že je to kočka...ale tak jinak, jaká je?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:20
- Nahlásit
Karol
Jééé,tak to moc blahopřeju - bude to tentokrát holčička? No musím řict,že jsi holka statečná,dětičky,domácnost a ještě studium!
Vidíš se někdy s Frolíky? Já tedy musím přiznat,že jsem u nich nebyla.
Lexy se zatím jeví tak,že bude moc pěkná holka,jen je jiná než české fenky.Není vysoká,má hodně silné nohy a pevné tělo,jemnou fenčí hlavu,dlouhý krk a je opravdu zlatá s krémovým bříškem a záclonkami.V so a ne je přihlášená mezi 20 dalších fenek do mladých,tak uvidím,jak se od ostatních liší a jestli zaujme rozhodčí - je to dvoudenní výstava v Brně.
Chodíme teď na cvičák a zatím ji obě holky chválí,že je šikovná - kdyby jí to ovšem panička nekazila .
Já jedu tradičně na srpnový tábor.|Mám v plánu OVVR a přípravu na PZ.
Papa a pozdravuj doma všechny chlapy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
Ahoj holky!! Tak hlásím návrat z hor a dokonce nemám nic zlomenýho...
Doufám, že jste se tu ten týden měli báječně, já měla na horách nádherný sluníčko, takže paráda, jen nějak nestíhám se školou, tak budu mít výstavu tak trochu pracovní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
bilksa
Nazdár,já myslela,že se vracíš z hor v noci?Také bych jela na lyže.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
Taky obdivuju Karol jak to může všechno stíhat. Mám sice taky 2 děti ale velké, takže mě sice více lezou na nervy, ale zase nemusím kolem nich tak skákat.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
Ahojte holky,
taky jsou vasi zlataci ted v naky depresi?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
nika00
Oni ne ,ale já občas z nich - hlavně z té mladší .
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
Moji ani nahodou, pred chvili jsme se vratili z 2 hodinovy prochazky i s koupanim v rece (teda psiska, ja fakt ne ). Cewlou dobu litali o sto sedm, Balous me potesil, pac mame uz i privolani od zvere presto, ze za ni vyrazi jinej pes (byla s nama jeste dobrmanka). A jsem teda desne rada, ze nemusim resit vystavy, pac psiska prisli z prochajdy jako totalni dobytci, pujdu je oplachnout, ale jsem fakt rada, ze je ted nemusim drzet v cistote
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
hmm to je divny, moje sandula uz i vcera a dnes rano byla desne takova nekontaktni...sice ona je dycky rano takova jeste rozespala a sotva chodi, pac by nejradsi vyspavala ...ale dneska se tahla za mnou na voditku, ocas svesenej, hlavu az na zem...k misce se hnala s radosti to jo...ale venku fakt nezajem..
(na sidlisti chodime na voditku, pac jinak mi porad vyhledava humusy a zere to)
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
Tak ma jen blbej den, treba ji chybi slunicko a to bych se ji uz ani nedivila. A uz vubec na sidlisti, v tomhle jsem fakt vdecna za malomesto-spousta prostoru, kdyz nechci potkat jiny psy a lidi, tak nemusim
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:38
- Nahlásit
Mathea
my sme na sidlisti ale kolem sebe mame lesy (praha 8) ale rano tolik casu nemam, takze udelame okruh na sidlisti...jinak samo ze chodime od civilizace...
|