| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 08:49
- Nahlásit
jkohy
Ahoj,vítej- ježiši kde bydlíš?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
Zuzana T
A nic - dneska kmitám - tak jenom nakukuju a nic se neděje.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Vlasta
Tak přeji hodně trpělivosti u zrcadla .
Dneska jsem zaspala,takže den je nějaký na levačku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
Zuzana T
Dík - musím říct, že včera byly i světlé okamžiky před zrdcadlem - když se překoná a natáhne se na ten předek je fakt moc krásný, ovšem to udělá tam na 2 vteřiny - doufám, že rozhodčí vystihne ten správný okamžik a pak už se nebude dívat No a dneska jsem si mazalo do lékárny koupit pastilky na nachlazení - začíná mě bolet v krku. Přiložila jsem k tomu Cetebe a béčko, a Paralen - a doufám, že to stačí
|
jkohy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
Zuzana T
bydlime ve Varnsdorfu v panelaku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:02
- Nahlásit
jkohy
Zdravím skorosousedy - já jsem z České Lípy a do Vanďáku jezdí syn do školy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:25
- Nahlásit
NO tedy úplně nám zapadlo téma - vytahuji ze šuplíku....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:51
- Nahlásit
Vlasta
bré ráno,dneska se mnou nebude žádná sranda- jdu k zubaři
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:58
- Nahlásit
Zuzana T
K zubaři jdu ochotněji než na ženské...
Mě od včerejška není dobře, leze na mě bacil, doufám, že se nespustí nějaká strašná choroba do neděle...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:08
- Nahlásit
Vlasta
No tyhle dvě odvětví lek.věd jsou u mě 50 na 50.
Zalehni a kurýruj se,ať to o víkendu vydržíš.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:44
- Nahlásit
Zuzana T
NO jo od zítřka mám dovolenou, ale na ležení to nevypadá - musím doma připravit ledničku na moji dvoudenní nepřítomnost a pak se psama na louku můžu jenom já - takže nám smolíka - ležet se bude možná trochu. Včera jsem v 5 dorazila domů, psy jsme jenom vyvenčila a zalehla pak jsem vstala v 8 nakrmila vyvenčila a šla jsem pokračovat. V lékárně jsem utratila přes 500 za vitamíny a tak - doufám, že to překonám. Na zubaře nemysli - v pondělí jdu se s synem na zubní operaci - budou mu brát kostní štěp z brady, který mu naistalují do horní čelisti na místo, kde nemá založenou dvojku a má tam slabou kost, která by neudržela implantát - takže mu takto jakoby ztlustí. To vše pouze v lokálním umrtvení .... no jetsli by nebylo lepší ho vyřadit z chovu? nebo spíše nás s manželem - ale my už jsme nechodní tak to je dobrý...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
Vlasta
Chudák,to mu nezávidím.Já mám právě špatné zkušenosti z mládí- mám tzv. zubů plnou h.... a jsou hodně velké,takže se tam všechny řádně nevešly.Tři zdravé mě trhali,pak oboustanná rovnátka,potom trhání horních osmiček a dolní mám pro změnu ještě nevylezlé a jen tak nevylezou- nemají kam.Z nich mám největší vítr,protože až se jednou zkazí,budou je vysekávat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:02
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to máš taky "dobré". Moji oba rovnátkovali - ten mladší je stále ještě má a staršímu tahali dvojky ven přes horní patro - měl je založené vodorovně(normálně jsou svisle v čelisti) a tak mu otevřeli horní patro a chytili mu je na drátky rovnátek - pak dvojky celé vylezly uprostřed horního patra no a potom mu je zařadili mezi ostatní zuby - dneska to vůbec není poznat - ale jednu dobu vypadal jak mimozemšťan. Paradoxem je, že až mu asi po 4 letech sundali rovnátka - začal chytat jeden brutální zánět dásní za druhým - vůbec nepřišli na to proč.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:18
- Nahlásit
Vlasta
no to tedy na zařazení do chovu moc nevypadá ,také jste se ,jako já ,vyhnuli bonitaci,co?U mě zuby a DKK.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
Zuzana T
Mě utěšuje, že do lidského chovu jsou zařazeni i horší jedinci
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:25
- Nahlásit
Ahojky holky...Tak konečně zase volníčko, o víkendu lyžovačka, bylo to super, jen se mi stýskalo po šmudlinkách háravejch...
Vlasta
Mojí ségře taky stahovali takhle zub, tušim že 2 nebo 3 a vytrpěla si s tim teda..Takovej ten oblouk, co je přes patro jí nějak moc dotáhli a o jí do toho patra normálně zarostl a museli jí to řezat..
Zuzana T
Já jdu k zubaři 18.2., taky se moc netěším...
Jinak, kdybych si měla vybrat mezi zubařem a ženským, tak jdu radši desetkrát na ženský..Fakt..To mi nějak neva...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:35
- Nahlásit
Bara85
Já tedy hlasuju pro zubaře- i po dvou dětech
Jak je u Vás - tady na severu hnus a neštovice - mírně poprchává a je cca 3°C, všude špína a připadá mi, že z nebe padá chřipka rovnou na mě.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:25
- Nahlásit
Vlasta
Tady je taky hnusně, sice neprší, ale vypadá to, že každou chvíli začne..Na 13,00 jsem domluvená s kámoškou na vyjížďku, tak jsem zvědavá, kde nás zastihne lijavec...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:47
- Nahlásit
Tak jsem zpátky o zubaře.Zrentgenoval mi dva zuby vlevo nahoře - že se mu to v mezizubí nezdá a mou polovylezlou osmičku vlevo dole - té se bojím roky!!Zuby nahoře vyspraví za 14 dní a tu osmičku uvidíme - když bude zkažená - jdu na chirurgii- uáááá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:53
- Nahlásit
Zuzana TZase to ber tak, že to budeš mít jednou pro vždy za sebou. Dneska jsem dříve z práce doma tak razím se psama do bahenní lázně ve kterou se proměnila venčící louka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
Vlasta
My jsme se právě vrátily z bahenní procházky a Lexy prošla výstavní koupelí ( co s ní budu dělat zítra v tom bahně nevím).Cathy měla normálka oplach z bahna a zítra půjde do koupele ona - to bude větší fuška,musím ji neustále uhlazovat a fénovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Zuzana T NO tak my zítra poslední venčení na louce, večer vykoupu a v pátek už tam prostě nepůjdu - nechci ho koupat na poslední chvíli v pátek - co kdybych to musela opakovat Sice bude jak utržený z řetázku, ale budeme to muset vydržet. Na louce mme bahno a ještě i zmrazky - Green si dneska slušně nabil kokos - uklouzlo mu to a letěl po hlavě do bahna. Já jsem chvilku nedýchala, ale dobrý - zvedl se a lítal dál jakoby nic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:58
- Nahlásit
Vlasta
Já ještě zítra na louku jdu,Lexy pak je n osprchuju spodek - doufám,že ji uhlídám,aby se neválela.Když ne,tak ji budu vystavivat po kouskách.Včera večer jsem jí málem přetrhla,trpěla hluchotou a raplovala,vůbec mě nebrala na vědomí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:56
- Nahlásit
Zuzana T Zítra já taky ale v pátek bude mít zaracha. Akorát nevím kdy docvičím vyhledávání, víkend je v trapu a v sobotu jdu zase cvičit do Bolky a nemám dom.úkol. Ty vlastně jedeš k chovatelce už v pátek viď? Mě každé ráno volá kámoška co ji mám vézt do Brna a kontroluje jak jsem an tom, jestli nemám chřipku. Má strach že by musela jet sama svým autem. Ale je fakt, že s horečkou bych fakt nikam nejela. Zatím dobrý - je mi lépe.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:01
- Nahlásit
Vlasta
U nás doma začíná zimničnět manžel.Teď jsem ho zahnala do vany,dostal megacéčko a acypoš a pak šup do pelechu.Snad mě nenakazí on nebo usmrkaná děcka v jídelně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
Zuzana T Mě by to bylo jindy jedno - ale teď se mi to tedy nehodí myslím to marodění. U nás je nemocná i paní, která se nechala očkovat - je prý úplně mrtvá. Nás v práci očkovali zdarma a já jsem tam zrovna nebyla - mohla jsem jít na druhou vlnu,ale když jsem viděla, jak je někomu po tom očkování špatně nešla jsem. No a když je nyní nemocná ta kolegyně co byla očkovaná ( a bylo to někdy v říjnu) tak je to asi stejně nanic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:47
- Nahlásit
Já jsem dneska doma hééééč. A nevím ze které strany mám začít. Chtěla jsou připravit ledničku a moji víkendovou nepřítomnost, něco poklidit a vyprat a nehce se mi nic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:06
- Nahlásit
Vlasta
To znám,já toho nejvíce udělám,když jsem ve stresu,jakmile mám dvolno,tak mě přepadne lenora.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:50
- Nahlásit
Zuzana T Před chvílí mě doma překvapila vedoucí místní pošty. V sobotu jsem byla platit složenku, samo jsem vyplnila jinou než jsem měla, takže jsem po vystání nekonečné fronty šla vypisovat novou a v tom se otevřely dveře se zázemí a nějaká paní nás všechny z pošty vyhodila, že už je 10 a oni zavírají. Sice jsem jí oponovala, že si to dopíšu podám a odcházím - ale ne, všichni ven a hned zavírá se. To mě tedy neskutečně rozzuřilo, jela jsem do města podat to jinam, ale na internetu jsem si našla Českou poštu a napsala jsem stížnost. No a dneska jsem v šoku, odnesla to chudák sympatucká vedoucí, ketrá tam v sobotu ani nebyla - ale prý si zodpovídá za své lidi. Tak jsme pokecaly a já jsem šla napsat další e-mail ( pochvalný) za její přístup. Doufám, že jsem ji nepřipravila o prémie. To bych nechtěla, ale ona sama mi řekla, že to co udělala ta baba se nesmí, správně měla zamknout dveře a nepouštět další lidi, ale ty co byli se mnou na poště měli dodělat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:44
- Nahlásit
Vlasta
To je tak vždycky,když je nějaké malér,odnesou to ti úskostlivější a pěčlivější.Lempl to má na háku.
Lexy po včerejší Hery kůře - šamponu a kondíku je jako plyšáček,tak doufám,že jí to vydrží.
|