| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 18:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Čauec holky,
dnešní den jsme celá rodina věnovali lyžování ve Špindlu a řeknu vám,byla to rarááááda.Lidí málo,na kopci sluníčko,dole mráz,fakt super den.O psiska se dneska staral syn s přítelkyní.
Bara85
Bára díky za info,později to zkusím.
bilksa
Ten postoj je docela dobrý,přední nožky jsou trochu z osy a placatíš jí hlavu tou rukou,ale to už ti holky psaly.Pokud se čubina vrtí s pamlskem a zvládá lépe postoj když ji držíš hlavu,tak jí podpírej mordu jen dvěma prsty/ jakoby jsi na někoho míříla,jako pistolí /
Přední nohy do osy zkus stavět jednu pro druhé lehkým nadzvednutí a přirozeným položením zpět.Mezi př.nohama by měla být mezera na šíři hrudníku vepředu.Přední nohy opravuj první,pak teprve zadní a nakonec chytej ocas a ten tedy na fotce držíš moc pěkně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:01
- Nahlásit
Tak alespoň něco... Největší problém mám s předníma nohama - když jí je položím zpět, tak ona je v momentě zvedne a dá je úplně k sobě...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:09
- Nahlásit
Tak mi to nejde a nejde.Já mám fotky jen na svém webu a když na fotku kliknu dle návodu neobjeví se mi v nabídce " kopírovat adr.obrázku" béééé,jen je tam samotné kopírovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:12
- Nahlásit
bilksa
Protože se mi nedaří,tak se mrkni na mé stránky - novinky 2005 - 8.5.2005 - klubovka.Tam se Cathy předvádí - sice vyhrála CAC,ale při focení stojí jako kravka.Zapřená dozadu a podsazený zadek,takže má hřbet ,jako lavor - jo to ona také umí.Cathy mi dávála vždycky zabrat - ráda škodí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:28
- Nahlásit
Můžeš mi napsat své stránky?? Prosííím!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:28
- Nahlásit
Zuzana T Jsem se šla jako hujerka hned taky podívat,ale nepřipadá mi to tááááááák hrozné. Jo na jiných fotkách stojí líp, ale my dokážeme horší věci
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:30
- Nahlásit
bilksa Má je pod členem, kdyý rozklikneš člen u jejího jména rovnou se tam můžeš mrknou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:43
- Nahlásit
bilksa
www.zboticskychmeandru.com
Vlasta
Jenže vy začínáte a ona už byla v té době harcovník - je to moje zlatá palčka škodolibá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 19:51
- Nahlásit
Zuzana T Teď jsem koukala na Olomouc jestli tam jsou výsledky - mají výsledky jenom z pátku. Tam už skoro nikdo nejezdí ne? Ve třídách je málo psů. My bychom byli v dorostu celkem 3 v Praze nás bylo myslím 9.Zvažovala jsem, že pojedeme konečně bychom nebyli ve třídě nejmladší, ale pak jsem to rozchodila.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:16
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem koukala na tu fotku a stojí tam celkem dobře... Proti té mé potvoře....
A koukala jsem jako blázen na Lexy... je moooc šikovná, v postoji stojí perfektně!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:18
- Nahlásit
Zuzana T
Když klikneš na fotku, kterou sem chceš dát pravým tlačítkem myši, tak si zadej Vlastnosti, zkopíruj adresu (URL), a pak tady klikni na ten barevný čtvereček a vlož to tam.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:41
- Nahlásit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:43 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
.....jsem to zkusila s tou fotkou nahoře a nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:47
- Nahlásit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 20:48
- Nahlásit
To není možný, mně to jde...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Protože tato posuzovatelka byla v listopadu v Praze a někteří z nás netouží být s ní v kruhu 2x po sobě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:03
- Nahlásit
bilksa
Aha z vlastností - no jo jsem tvrdloň.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:04
- Nahlásit
bilksa
Tak zrovna na téhle moc ne - blbne s předníma nohama - to znáš ,ne ?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:09
- Nahlásit
Jo, jo, jsou tam hezčí, to je fakt, já jsem tuhle vybrala, abych ti ukázala, jak na ty fotky, že to jde i od tebe z webu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:32
- Nahlásit
Zuzana TNo u psů to bylo podobně kvalitní.........
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:36
- Nahlásit
Zuzana T Ty jsi stejně akční - jet z Prahy na otočku do Špindlu by se mi nechtělo - tedy asi hlavně proto, že mě lyže nelákají. Já jsem přemýšlela o té procházce retrieverů u Dobříše co bylo na Zlatém retrieveru, mám kousek odtamtud máti, takže bych to spojila, ale pak jsem to zavrhla protože:
-tam nikoho neznám
- na Greena by to asi ještě bylo moc a na staršího asi taky - bála bych se aby potom nekulhal
No a tak jsem peciválovala doma - mimo procházky se psama, to jsem byla hned ráno abychom měli celé louky pro sebe - jak je hezky tak se to tam vždycky odpoledne rojí.....
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:48
- Nahlásit
Výsledky z Olomouce už na webu jsou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:49
- Nahlásit
Vlasta
My mále lyže rádi a tohle spískali chlapy z party surferů.Jeli jsme společně v autech táno v 6 tam a v 15 zpět.Bylo to prima.
bilksa
Zítra to zkusím ,poslat sem fotku.
Zatím přeji dobrou s kobrou....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 21:56
- Nahlásit
Ančí a Žufrik Díky - jdu mrknout
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:04
- Nahlásit
Taky máme moc rádi lyže. Tady u nás je to sice jen na běžky, ale na ty chodím i s pesanama, takže super. No a za sjezdovkama si dojedeme buď na Lipno nebo do Rakouska.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Hm to jsem blázen.... v přihláškách jsou 3 psi v dorostu a ve výsledkách 7- myslela jsem, že ten soupis zveřejňují až po uzávěrce a oni tam přibyli 4 pesani - nebo špatně koukám??? Jinak nevím, zda to dělá ten přehled v tabulce, ale je tam docela dost VD.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:15
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Andy z vašeho úspěchu mám radost.Jinak tedy výsledky psů
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:18
- Nahlásit
Vlasta
Zlatej retrívr? Já vidím tři. Byli tři v dorostu jak feny, tak psi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Už jsem četla komentář k výstavě u tebe na webu ,znuděnej výtěznej retriever.Máš fotky?
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 22:20
- Nahlásit
Zuzana T
Já taky, Žufrik se totiž šíleně nudil, i paní rozhodčí to na něm poznala. Přesto ji přesvědčil
|