| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:23
- Nahlásit
můj má rád kyselé zelí? je ještě někdo takový???
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
Monty
jo, my a taky mandarinky nám chutnaj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
miisha
jako já se divím, protože on žádné ovoce ani zaleninu nee, jen to zelí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
Monty
on žádné ovoce ani zaleninu nee,
a tak to my zas jooo. no tak asi si potrebuje srovnat zaludek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Monty
všichn naši psi baští kysané zelí,je i moc zdravé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:44
- Nahlásit
jana33
tak to jsem ráda, že to psi můžou, aspoň nějaké přírodní vitamíny do něho narvu když už nic jiného.
A nemají po něm průjem?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
Monty
Né,vůbec. Je to nadupaný céčkem. A jinak se kysané zelí doporučuje,když pes sežere nějakej nebezpečnej předmět - zelí věc obalí a ta pak neškodně projde zažívacím traktem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
jana33
tak to jsem nevěděla, díky za info
jak často dáváš zelí?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:09
- Nahlásit
Prosím vás, jak je to u Vetamixu, když je sleva 2 plus 1 zdarma, třeba teď je to u kuřete.
Kamarádka chce 30 kg steliva pro kočky, takže musím v objednávce zvolit 20 kg u kuřete (abych měla min. váhu) a oni dovezou s těmi zdarma dohromady 30 kg kuřete?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:18
- Nahlásit
Cesmina
Ano, tak by to melo byt, a vzdy bylo. Akce se pocitaji do vahy objednavky. Nicmene doporucuju objednavat pres telefon, je to rychlejsi a hned ti reknou, kdyz neco neni.
Monty
má rád kyselé zelí? je ještě někdo takový???
No jejda, vsem to chutna a basti, pridavam tak 1-2x tydne dobrovodske zeli (to chutna i me, syrovy), zraly by ho i samotny z ruky.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
Fifi
tak to se spíš akce nepočítají do váhy objednávky, pokud je to tak jak píšu...?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:27
- Nahlásit
Cesmina
tak to se spíš akce nepočítají do váhy objednávky, pokud je to tak jak píšu...?
Neni. Abys mela 50 kg, tak staci objednat tech kurat 14 - a k tomu dostanes zdarma 7, pokud dobre pocitam. A ty se nacitaj do vahy objednavky, takze + to stelivo a vejdete se.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
Nevim, kdo mi to tady poslal odkaz, ale moc díky za Žufrika Pani dneska přijela, přivezla masíčko prostě super. Jinak jsem v Globusu teď koupila hovězí kosti a pesan se zamiloval
Kaccka
Jestli je to štěně, tak ten můj to dělal taky, mám ho doma tři týdny, nejdřív jsem mu dávala vařený a pak jsem chtěla přejít na syrový. Dala sem mu kousek kuřete a on to ožužlal a vypflus a to udělal několikrát. Párkrát sem to přelila teda horkou vodou a už dva dny mi tahá po zahradě syrový kosti, kuřecí křídla už si kouše sám a dokonce se se mnou o to pere. Každej pes je jinej, ale vydržela bych...to je pohled k nezaplacení, když si pochutnává na mase a člověk nemusí poslouchat šustění granulí. Všichni mě odrazujou, jak jsou granule lepší a jak maso dlouho trvá a že mě to přestane bavit, ale to nechápu. DOkud mu to chutná, jedu maso. Proč bych to pro něj neudělala, že jo
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:01
- Nahlásit
kuura
neni to stene, je to cca rocni fenule a evidentne syrovy nikdy nejedla, mam ji teprve tejden, takze ji to ucim. Druhej hafan maso basti nadsene, takze granule uz u nas davno skoncily
Kazdopadne hlasim uspech, jana33 mela pravdu, labradori geny se v ni naplno projevily, takze nejen, ze zacala plavat a z vody ji nemuzu dostat, ale po tydnu sparovani masa dneska zbastila celou davku syrovyho hoveziho, sice na maly kousky, ale misticku vycistila uplne dokonale, ani zelenina uz se ji nehnusi A za ten tejden i trosku pribrala, a zebra uz ji nejsou skoro videt. Huraaaa!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 09:57
- Nahlásit
Kaccka
Tak to je super pokrok!
Já tomu mýmu volovi nasekala kuřecí křídla, drceného tuňáka z plechovky, čínský salát....a on ten salát dokázal neuvěřitelně vypreparovat!! Prostě v mističce zbyl jen salát, ani kousek tuňáka, konec
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 16:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Čauky, už jste doma? Esli jo, tak mrkni na mail, psala jsem ti ohledně těch drštěk
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
Kolik kilo masa se asi vleze do tří šuplíkového mražáku o objemu 78 litrů? Jsem si koupila právě na aukru kombinovanou ledničku pro psy :=)), abych mohla objednávat z Vetamixu.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:29
- Nahlásit
Cesmina
a budes z vetamixu brat jen maso nebo i neco jinyho? Kolik presne se ti tam vejde, to nevim, ale jsem si temer jista, ze o dost min nez 50 kilo. A kdyz to budou kusovky, tak ty se do supliku skladaj jeste hur nez valecky. Ja mam pultak necelejch 200 litru a dam tam cca 100 kilo...
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
Lidi chci se zeptat - já vim, že to tu bylo, ale nevim, kde přesně...Jak často dáváte pesanovi hovězí srdce? Je na něm něco špatnýho? Obsah něčeho či co ? Díky za odpověď
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 07:41
- Nahlásit
kuura
Pokud vím, tak srdce je čistá svalovina, tzn. moc fosforu, tak by se nemělo překrmovat čistě srdcem. Prostě k tomu šoupni pár kostí a je to.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:26
- Nahlásit
pawLINka
super díky já to právě koupila, tak sem nevěděla...jinak teď snídal lososa a kedlubnu a oba páchneme jak ryba, ale mám strach z těch kostí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:41
- Nahlásit
kuura
já dávám hovězí srdce a vždycky do toho zamíchám ještě nějaké maso
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:50
- Nahlásit
kuura: když mu dáš masové kosti (křídla, krky, trupy) tak se není čeho bát, normálně se to stráví, ale musí jít o kosti obalené masem a SYROVÉ, neboooj, začla bych krkama, obratle jsou měkké a dobře stravitelné
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:16
- Nahlásit
borrasca
to už normálně dávám, ale právě jsem koupila to srdce a nějak jsem si vzpomněla, že tu vůči němu byly nějaké výtky jinak s kostma neni problém, akorát mi teď trouba vyblil stehenní kloub od kuřete, takže musim sekáčkem na malý kousky, ten blbec to vzdycky polkne naráz a vůbec nekouše
brezen2008
díky, už jsem k tomu přidala něco navíc, kočky mi vždycky lezou až za krk, když to psovi připravuju.
Jinak, co Vaše okolí? My máme desetitýdenní štěně bílýho švícara a všichni mě odrazujou, že nebude mít dost živin a že mu to uškodí, že bude mít červi a že pak nebude jíst nic jinýho a co když pojedu pryč a tak dále. Máte s tim taky tolik "problémů"? Mě příde, jak kdybych toho psa masem pomalu a zákeřně zabíjela podle toho, co mi všichni tvrdí...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:25
- Nahlásit
kuura
mám problémy s lidma, to jo. Pes nemá problém s ničím. A to s tím žraním třeba granulí je jak si to naučíš. Nemůžeš mu mít za zlý, že pak nebude chtít granule, ale třeba můj pes s tím problém nemá. Když mu nejede nějaký maso, sežere spíš radši fretce grancle.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 06:25
- Nahlásit
borrasca
kdy jedeš pro Vipetku? myslím, že už se vám to blíží,ne?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:35
- Nahlásit
Kdo nakupuje u VETAMIXU, navrhujete vitamíny a doplňky, které chcete do nabídky.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:41
- Nahlásit
kuura: nevšimla jsem si, že se srdcem jsou tu problémy, naopak jsme se tu bavili, že je super jinak já mám problémy s lidma a to si pro štěně teprv jedeme, většinou se každý zhrozí, že fuuuuj pes bude jíst syrové maso, chudááák
denyk: dneskááááá, jsem jak na trní
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 18:23
- Nahlásit
borrasca
no já asi od syrovýho upustim, už si přídu, jak blázen. Teď sem byla na veterině - přeočkovat a ptala sem se na to sestry (studentky, pomocný doktorky, nevim ) no a ona mi řekla, že masem vůbec, že odvápňuje a že kosti pes vůbec jíst nemá, že pak bude mít problémy s lámáním kostí a tak podobně... teď se cítim úplně hrozně...asi koupim pytel granulí...pes mě sice bude chvíli nenávidět, ale co nadělám...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:21
- Nahlásit
borrasca
Z toho si nic nedělej. Já když jsem si brala před rokem nejmladší,tak chovatel na výstavě překecával mojí kamarádku chovatelku,at mě přesvědčí,že masem krmit nemám. Chudák netušil,že smečka kamarádky je kvůli mě už taky nějakej rok na mase
|