| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:28
- Nahlásit
Maky a Trix
ublížit Barfem víc než při krmení granulema....ach jo
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Čauky, tys chtěla koštnout ty zelený dršťky? Já bydlím v Brně v Černovicích, tak esli chceš, můžeš se stavit a čtvrt kilečka ti klíďo dám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:35
- Nahlásit
makrel
tak já bych je teda od tebe odkoupila
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:37
- Nahlásit
Monty
ti je věnuju, ale jsou zelené, smrdí a ne že mi pak budeš nadávat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:41
- Nahlásit
makrel
ne to nepřipadá v úvahu.
Kolik jich máš?
Jsem na to připravena, že to nebude nějaká extra vůně, ale jestli se z těch drštěk poblinkám, tak dostaneš do dršťky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:43
- Nahlásit
Monty
mám jednu kilovou štanglu celou a asi 3-4 malé kousky, naporcované. Tvoje poblinkání mi neva, ale snad to Montymu nebude vadit...tu sice všichni píšou, že jejich psům z toho nic není, ale Filip se z toho po.... tak dej radši jen trošku. A když tak by sis je mohla vzít co nejdřív, ať se mi uvolní místo v mražáku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:52
- Nahlásit
makrel
mohla bych i dneska, ale mohla bych až o půl osmé, teď před nemocnicí to nestihnu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:53
- Nahlásit
Monty
tak zas tak spěchat nemusíš..klidně zítra ti to přinesu do lesa, když nebude celý den lít.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:59
- Nahlásit
makrel
jak chceš ty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:00
- Nahlásit
Monty
taj radšej zítra, sinapíšem, kde proběhne předání budeš to chtít teda všechno? máš to kam dát?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:12
- Nahlásit
makrel
jo vezmu si to všechno, snad to bude žrát. Nějak to tam snad narvu
|
Eva a Dasty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:16
- Nahlásit
denyk neáchuj, když nebudeš krmit jen játra, nemáš se čeho bát.
Maky a Trix aha, studuješ, ale stejně praxe bude, ne ?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:37
- Nahlásit
denyk
jo, divila byses, co jsou lidi schopný udělat. Barf je pro psa lepší jen pokud si o tom páníček něco zjistí. Granulema rozhodně psovi ublížit tolik jako nesprávně pojatým BARFem nemůžeš. Pokud to jeden bere zodpovědně, pes jenom prospívá, ale jsou lidi, co do psa naflákaj čistý pečený kosti a pak se divěj, že jim ho vet nedá dohromady
Mirkoooza
to by bylo úžasný!
Eva a Dasty
Ne, praxe nebude. Nějak nevycházím s lidma.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:48
- Nahlásit
Holky poraďte mi prosím. Ta jorkšírka převedená na barf měla úraz. Nakopl jí velký pes a druhou chytla o strom, zůstala v bezvědomí, přes noc na klinice, teďka už je doma a stalo se to v neděli, udělali ji různá vyšetření a prý má malou trhlinku na plíci a to se prý zahojí. Nicméně od té doby jí čouhá jazýček z tlamičky, doktorka řekla, že neví proč, já se domnívám, že namožené svaly od úderu...ale...v nálezu má napsáno:
ledviny - pánvička bez dilatace či hyperechogenních solidních útvarů, architektura zachovaná, mírná počínající sklerotizace vrcholků pyramid, kůra normální síly a echogenity...
Byla 4 roky na granulích Royal Canine pro jorky, dle barfu papá cca 14 dní a úspěšně. Takže začíná se něco dít ledvinkama? Pokud ano, co jí mám v plánu krmení změnit...přidat zeleninu a méně masa s velkým obsahem bílkovin? Nebo je ten nález v pořádku? Ještě tam má krevní rozbor a tak...chuděra malá, já bych asi takhle malého pejska nechtěla. Bratrance tchyně si ho omylem zasedla a známým ho odneslo káně při venčení uf, a teďka tendle čudla dostal nechtěně kopanec a málem bylo po ní...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:33
- Nahlásit
borrasca
nevím, jestli má ledviny ok, zeptala bych se veta. Pokud řekne: něco dělat, tu máš k tomu témátko http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10825_0.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
Eva a Dasty
játra má tak 1x za 14 dní a ještě vařený, syrový je nece
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
borrasca
odneslo káně? ty vole
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
O odnešeným jorkšírem kánětem jsem už slyšela, o zasednutý čivavě taky. A známého známá zabila jorkšíra kachnou - rvala cosi do mrazáku a ooobrovská zmražená kachna jí z něj vyklouzla a spadla přímo na hafíka. Na místě prý bylo po něm. Není nad pořádný psisko co mi zalehne v posteli nohy až mi v nich mravenčí
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
borrasca
Snad se z toho drobek dostane a bude úplně v pohodě... Držím jí palce
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
Maky a Trix
Písni mi maila a až se budu chystat rozmrazit ten fujtajbl (během týdne by měly přijít na řadu), tak ti sem písnu a kdybys tu nebyla, pošlu ti maila... Co máš za hafíka? Že bychom šly rovnou na prochajdu, když už si pro to přijedeš A kde v Brně bydlíš?
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
kachna_: děkuju za odkaz
denyk: no mě by asi kleplo, kdyby se mi to stalo, a jednim známým z balkonu zmizel zakrslý králíček...našly tam jen peří
Mirkoooza: díky vyřídim to prckovi ať se z toho kouká dostat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:24
- Nahlásit
Mirkoooza
makysek.rybaru@gmail.com
mám malýho vořecha, naprostý zlatíčko, miluje všechny a všechno. My tu teď nebudeme, asi do středy, ale předpokládám, že pak už zase dlouho jo.
Bydlíme v Medlánkách
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:26
- Nahlásit
borrasca
jednim známým z balkonu zmizel zakrslý králíček...našly tam jen peří
nám vodnes jestřáb slepičku... a kohoutek se strachy udusil
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:55
- Nahlásit
Maky a Trix
Hmmm... Z Medlánek jsme se před měsícem odstěhovali... Sakriš, a to jsem tam měla problém sehnat někoho pro společný odběr z Vetamixu, byl to tam samý granulář!!! Kde přesně bydlíš? Nenastěhovali jste se místo nás? Naše feňule je taky pohodář, hraje si úplně s každým, minule mi ji zvalchovala ridgebacka a to moje trdlo se oklepalo a utíkalo za ní s výrazem "A joo, to byla ňáká nová hra!" Chystáme se do Medlánek na prochajdu za starýma známýma hafíkama, tak se můžeme příští týden domluvit, třeba na čtvrtek
|
Sturmidlo
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:00
- Nahlásit
Zdravím všechny,
pokouší se najít někoho na společný odběr z Vetamixu - Novostrašecko, eventuelně Kladensko.
Díky Ondra
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
Maky a Trix
Že bych ti jako přivezla vzorek těch drštěk a hafíci by se pořádně prolítli, tady v Černovicích moc kámošů zatím nemáme...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
Mirkoooza
Jo to by bylo super. akorát budu dopoledne asi v práci, tak pak nějak odpoledne, bydlíme na zámku...
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:25
- Nahlásit
Maky a Trix
Na zámku???
Já končím až o půl pátý, ale mladý může naložit pesici a dršťky, stavit se pro mě do práce a v 16:45 jsme v Medlánkách jako na koni Ten čtvrtek ti teda vyhovuje? Si ještě písneme a potvrdíme...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:29
- Nahlásit
Mirkoooza
Jj, jak je ten zámek u zastávky "Medlánky", je tam zámecká restaurace a nahoře jsou pokoje pro studenty. Ozvi se mi pak na mail, předběžně mi to vyhovuje... těším se
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 16:42
- Nahlásit
kachna_: to je hrůza ale asi příroda no, holt co je malé to je potencionální kořist, a protoooo mi mojeho šnifika jen tak nějakej pipiňák neodnese
|