Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Mary Lou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:31
- Nahlásit

Aňulka

Doma už jsem, ale je to výdr...!
A včera jsem opravdu spala, neboť já cvičím!!! a to je fuška
A vůbec, jdu shánět Psí sporty!!!

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:08
- Nahlásit

Mary Lou

Díky Jestli půjdeš shánět ty Psí sporty, tak přiber i Planetu zvířat, prý jsme tam taky. Zatím nemám doma časopis, ale během půlhodinky snad dorazí, takže naskenuju a dám tady

Aňulka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:19
- Nahlásit

Evik_Rony
Přidávám se k pochvale. Konečně máme mezi sebou zase fungující lidičky. Je to super vidět, že všechno začíná fungovat.

Mary Lou
Příští týden přijedu a můžem si to spolu vyřídit. Ha ha ha.

pro všechny
-začíná mě todle fórum fakt bavit a velký dík těm co se o to starají. jóóóó fakt to konečně začíná všechno šlapat

super, super a ještě jednou super

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:38
- Nahlásit

Tak dneska ještě jednou

Aňulka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

Evik_Rony
No tak to by snad pro dnešek stačilo. Zas to s tou aktivitou nepřeháněj.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:01
- Nahlásit

Aňulka
Ale kuš, aktivita se má podporovat, té není nikdy dost

Aňulka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:08
- Nahlásit

Ale však já podporuju a chválím.Bylo to myšleno IRONICKY.

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:10
- Nahlásit

Evik_Rony

SUPER!!!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:51
- Nahlásit

Tak si tak bloumám netem a našla jsem pěkného fundláčka, tak se musím podělit.

Aňulka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:03
- Nahlásit

Hm tak ten je, to bych si dala taky říct.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:52
- Nahlásit

Aňulka
Je to polobrácha našeho Bubačka z tatínkovy strany.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 18:53 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:04
- Nahlásit

Lea_Gauni
Krásní hafani Takoví medvídci.

S článkama už dneska končím, i když až vyjdou Pes přítel člověka a Svět psů, tak tam asi ještě budou, nechám se překvapit a budu doufat, že vyjdou. Ale chci vám ukázat jaké mi dneska přišly super cedulky na vrata, které jsem si nechávala dělat

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:24
- Nahlásit

Evik_Rony
Ahojky! Ty cedulky jsou super! Já jsem si je také chtěla nechat udělat, našla jsem na netu ,,Schnauzer-shop", ale asi nejspíš už nefungují, neboť objednávku mi nikdo nepotvrdil, volala jsem na jejich číslo - nikdo nezvedal, tak jsem si našla majitelku té chovatelské stanice kníračů, která i-obchod provozuje a ta mi také mobil nebrala Prozradila bys, kde jsi s výrobou cedulí uspěla?

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:42 - Změnil/a: Evik_Rony
- Nahlásit

Sylvadogačka
Čauky,není problém, adresa je URL. Poslala jsem jim tam fotky a text který jsem na cedulku chtěla, za pár dní mi přišly mailem návrhy, a když jsem jim napsala že je chci a z čeho, za týden mi to přišlo poštou, takže úplně v klidu a bez problémů.

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 21:21
- Nahlásit

Evik_Rony
Děkuju, koukla jsem na to a určitě si ještě do Vánoc nechám udělat cedulky a nějaké kalendáře. A mají i velice příznivé ceny! Ještě jednou díky!

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 21:24
- Nahlásit

Sylvadogačka

Nemáš zač, ty cedulky vypadají dobře, už se těším až budou viset na vratech. Kalendáře jsem nechávala taky dělat, ale ve Fotolabu, a taky jsou super, originální vánoční dárek

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 08:31
- Nahlásit

Aňulka

Ty mě stále mateš, no nic podle toho přijedu tvrdí Rady, že můj prvotní odhad byl správný, dobře asi tě příští týden přerazím a vyrobím tím jednoho sirotka.

Lea_Gauni

Zlatíčko, chceš mě nas...? Dát sem fotku tohodle, tak mi dej alespoň odkaz, kde o něm najdi více ne? Víš o tom, že já nemám mít žádný stres? Tak honem, dělej něco!

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 08:57
- Nahlásit

Sylvadogačka

Když už jste začaly s těmi dárky a kalendáři - mrkni sem: www.petprints.com/frame_01.html a možná kdyby nás bylo víc objednat si společně? co? Já bych do toho šla

Dárky pro všichni

www.newfoudlandlanddogstore.com

www.K9gifts.com/dog-art/newfoundland.html

já to řeším jednoduše - ukazuji příslušnou stránku tak dlouho doma každýmu, až je to napadne

paces
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 10:52
- Nahlásit

Mary Lou
http://roseswanted.com/
to jsou ty fotečky "flekáčů"

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:10
- Nahlásit

paces

Dík, už jsem uspokojila svoji zvědavost. A zároveň jsem přišla na to, jak to zjistím sama, odkud to je, no já jsem tak šikooooooooooooovnááááááááááá. Nikdo mě tak hezky nepochválí jak já sama, že jo?

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:12
- Nahlásit

Evik_Rony

Prosím tě ty Psí sporty je číslo kolik? Já to vůbec neberu, takže se v tom nevyznám. Tady v Bučovicích mají cosi, ale tam to není ( Planetu už mám)

paces
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 15:04
- Nahlásit

Mary Lou
Jako že jsi se podívala, kde je fotka umístěna na netu? No tak klobouk dolů. A když už jsme v tom, mám tu takový malý problém s kouskem kódu v ASP....že mi helfneš!??

Dim Mary
if Mary="NAŠLA JSEM TO" then
Mary="TÁK JE HODNÁ!"
else
Mary="FUJ!"
end if

myslíš že je to dobře?

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 17:18
- Nahlásit

paces

Nevím proč jsi ironickej, je spousta věcí, které neumím a chci se je naučit, tak mám zákonitě radost, že se mi to povede. Nikdy jsem o sobě netvrdila, že jsem počítačový genius. Je to podle daleko lepší a férovější než to, že ze sebe někdo dělá fenoména, který rozumí všemu.

paces
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

Mary Lou
Velmi se omlouvám, nebylo to myšleno zle ale v legraci. Pardon.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:58
- Nahlásit

Mary Lou
Tak koukám, že někteří byly rychlejší než já. Je to opravdu francouzská chovatelská stanice Rose'Wanted.

Zlatíčko, chceš mě nas...? Dát sem fotku tohodle, tak mi dej alespoň odkaz, kde o něm najdi více ne? Víš o tom, že já nemám mít žádný stres? Tak honem, dělej něco!

Nikdy by mě nic takového nenapadlo, spíš tím rozčiluju sama sebe, furt hledám a hledám...No ale tenhle je prostě nááááááááádherný.

Evik_Rony
Cedule jsou skvěléééééé, kalendáře si taky nechám dělat na vánoce, perfektní tip na dárek

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:28
- Nahlásit

Mary Lou
Čauky, ty Psí sporty jsou číslo 6/2007. Je to první ročník a vychází to jen co dva měsíce.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:46
- Nahlásit

Lea_Gauni

Kukla jsem tam hned, pes je bomba, ale ostatní se ni zdály tak lepší průměr (teda psi), mezi fenami bych si vybrala.

Evik_Rony

Diky dnes se po tom podívám. Je to paráda.

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 18:16 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Aj u vas sa uz jasili psici v snehu? U nas si to uzil Hugo len par hodin, ale stalo to zato A hlavne z tej prvej je patrne, aky problem ma z nohou po operacii

Naozaj ho nemozem papat?

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 18:39
- Nahlásit

pigie
Hugo nemá chybu na té druhé fotce, jsem se pobavila
Sníh tu byl sice jen jeden den, už to všechno roztálo, ale Rony si ho užil dostatečně. Připadal mi jako štěně. Zkoušela jsem ho fotit, ale bohužel, na fotkách je jen černá šmouha, nic víc
Ráno to ale bylo super, jak jsem přijela z noční, šli jsme ven a bylo tam krásně, na stromech byl ten sníh zmrzlý a vypadalo to jak v pohádce. Teď už je tam jen bláto

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání