Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
paces
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:53
- Nahlásit

Chudák fena. Mám dát na web, že hledáme pro fenu NF nového pánečka? Protože to "hovado" ji nemá kam dát?

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:46
- Nahlásit

Tak to je zle toto Tej feny mi je uprimne luto

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:48
- Nahlásit

paces

Na web to zatím nedávej (i když bych s takovým inzerátem asi souhlasila), ale ona ještě neví, jestli není fenečka březí. Pokud ano, tak by se brala až po štěňatech, takže za 2 týdny budeme moudřejší.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:45
- Nahlásit

INZERÁT

Zadavatelé: Lida, Marjánka a Laki

Předmět prodeje: Rakouská mrcha, převlečená za novofundlandského psa.

Důvod prodeje: vynikající zlodějka, běžným lidským, psím ani kočičím okem nepostižitelná. Zvládne na jedné cestě z kuchyně do obývaků sežrat mně snídani, Marjánce dobrotu a kočce granule.

Jen ten páneček tvrdí to svoje blbé a obvyklé - ona bude jednou hodná, ale ještě o tom neví. "Kurňa" kdy se o tom tedy doví? To já už budu pod drnem, asi. Tak jsme se my tři holky rozhodly, buď jí to řekne ještě včera nebo dáme inzerát. Toˇž dáváme inzerát.

gracie
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

ahojte. tak som si trochu pocitala o nf, maly mi spi na rukach.

pigie, ale ved vodu ti na sk robit nik nebrani. len treba zacat. ja si potom u vas spravim skusky s mojim imaginarnym stendom aj kedysi sa zacinalo z nicoho, len zakladna bola vacsia. slovaci maju krasny skusobny poriadok, mne sa paci viac, ako IPO-R. vsetky podklady ti mozem predat, motor ukradli, cln nemame, pan, co sil postroje uz tusim nezije. ja na sk v dohladnej dobe vela robit nebudem
nemyslim, ze slo o chytrych a chytrejsich pri skonceni vody na sk, skor o tom, ze to stoji kopu energie, casu, nadsenia, konieckoncov aj penazi a jednoducho takych ludi zrazu nebolo. no ale to je passe a nema zmysel sa v tom vrtat.

fotos poslem. skusim naaranzovat vsetkych spolu. len babulky su velmi cierne, maly bledy, neviem nastavit spravne blesk.

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:50
- Nahlásit

gracie
len treba zacat
sama? Ved to robim Nie, ja najprv musim zohnat aspon zopar ludi a teba medzi nimi privitame Uz mam okrem teba troch mladych ludi, co by mali zaujem so psom nieco robit. Tak dufam, ze este tak dvoch zozenieme a potom sa do toho pustim a neminie ta navsteva na sk, aby sme sa porozpravali

Na fotky sa tesim. Skus bez blesku, nadstav silne ISO a skus tak

paces
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:55
- Nahlásit

Mary Lou
Jo tááááááák! Ty jsi si vzala příklad? No jo, exempla trahunt! Jenže my tu FranzJosefovskou břežněvku známe. Tohle si může nasadit do baráku jedině šílenec. Takže přeji i nadále hodně hezkých společných chvil plných překvapení...

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:37
- Nahlásit

paces

Jo, jo dnes je den plný překvapení. Donesli jsme Marjánce, Laki a Gem novou obyvatelku našeho domova - kočičku Rory. Malé kotě zažívá krušné chvíle, byť vyrostlo u fundláků, nestačí se chuderka divit. Marie po ní občas šlape, Gemálek ji čumákem strká po pokoji a Laki se zlostným syčením to pozoruje shora. Asi mi nezbývá než si říct - to bude dlouhá noc.

A jakýpak šílenec, vždyť Geminka dnes skoro nic neprovedla. Odnesl to jen věšák na bundy, ale ty máme ještě dva a potom hrnec na sporáku, ale ten byl už skoro prázdný. Ona bude jednou hodná, ale ještě to neví.

Sylvadog

Ty pozorně čti a pak přijď já ti to ještě rozmluvím.

paces
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:33
- Nahlásit

Mary Lou
Tak to vlastně byl "klidný den". My jsme zase vypustili Anouše po hárání zase ven. Tak se "pomstila" tím, že si vykousala na zadku flek. Zděsil jsem se, prohlédl análky ale nic tam není (alespoň se mi zdá...). Takže po štěňatech nejen že je olezlá, ale ještě navíc i "plešatá". A to se blíží FED CUP 2008. Myslíš, že někdy jí ty chlupy ještě narostou???
A Gemál že bude jednou hodný? No to se říkalo taky, že jednou to bude zase dobrý a trvalo to víc jak 40 let!!! Tak pozor na ty časové odhady. Já by jsem byl opatrnější. Použil by jsem slov jako: asi, možná, třeba, myslím...nebo "my jsme rádi, my takovou holčičky chtěli".

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:59 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Ked spominate Fed Cup, rozhodcovia su uz znamy?

Co vy to mate doma za torpeda? Ja mam potom uplne zlaticko, neskodne

Aňulka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:47
- Nahlásit

Dostala jsem nadáno a tak se dobrovolně hlásím.Ahóóóóóóój.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:23
- Nahlásit

pigie

Rozhodčí už jeden je předběžně rozjednaný, bude to opět Amerika, ale úplně někdo jiný a vcelku pro Evropu neznámý.
Druhý je teprve v jednání, jednáme v severských zemích nebo druhá Amerika.

Co vy to mate doma za torpeda?
Jakýpak torpéda, Gemálek je normální puberťák, který se pravda chová "trošku" jinak než jsme my tu v Čechách zvyknutý. Ale my se s tím poperem. A Pačesova Anuška? To je normálně vylínaná fena po štěňatech, jen její páneček to zažívá poprvé, takže má pocit úplné bezmoci, ale to přejde.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:25
- Nahlásit

Aňulka

Kdo jsi? Marně si lámu hlavu? Maš doma Zuzika a Faťu? Nebo Mladý Fatalče?

Aňulka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 14:39
- Nahlásit

tak se ještě chvilku lam kamarádko moje veliká. O to mi právě šlo, tak schválně jak dlouho ti to bude trvat.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 17:22
- Nahlásit

Aňulka

Já se nelámu zlato, mám na výběr ze dvou možností a volím tu "větší". Takže "hyn sa ukáže" !

paces
my jsme rádi, my takovou holčičky chtěli".

Byl jsi u toho, já měla vybranou zelenou, ale tato mi byla téměř vnucena, protože jsem si blbec řekla, s povahou si poradím. Ale já se raduji i z maličkostí, takže věřím Manuele, že to jednou přejde.

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 17:58 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Mary Lou
bude to opět Amerika, ale úplně někdo jiný a vcelku pro Evropu neznámý.
Druhý je teprve v jednání, jednáme v severských zemích nebo druhá Amerika.

Tak to sa mame na co tesit

Gemálek je normální puberťák, který se pravda chová "trošku" jinak

Jooooo, tak "trosku"

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:39
- Nahlásit

Mary Lou

Naděje umírá poslední, třeba bude Gema opravdu jednou hodná a klidná
Jak dopadlo kotě, přežilo sem tam šlápnutí od Marušky a postrkování od Gemči?

pigie
Máš pravdu, Hugo je proti Gemči opravdu úplné zlatíčko. Musím říct, že i Rony je už teď hodné zlatíčko, ale nebylo to tak pořád, že Liduš? Vzpomínám na krocení na školce ve Vanově
Tady jedna fotka kdy jsem byla vyhozena z postele

Aňulka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:41
- Nahlásit

Mary Lou
-já jsem ti radila růžovou, protože ta byla fakt dobrá
-už jsi doma???

Aňulka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:46
- Nahlásit

Čau Evčo jak se má Roňásek?? A co vaši. Pozdravuj všechny.

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 18:53
- Nahlásit

Aňulka

Ahojky, Roňásek se má perfektně, momentálně se určitě válí doma a je rád, že nemusí do toho škaredého počasí, které u nás je. Já jsem bohužel na noční, volno skončilo, tak zase pracuju.

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 20:45
- Nahlásit

Evik_Rony
Zas? Ty si nejaka pracovita Ja koncim o 22:00 a neviem sa dockat!!! Nemozem si pomoct, ale Rony s Hugom sa mi dost podobaju A ta postel hovori za vsetko

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:05
- Nahlásit

pigie
No pracovitá, nic jiného mi nezbývá.Já se taky nemůžu dočkat, ale až bude 6 ráno a půjdu domů.Mám těch nočních nějak hodně,hlavně příští týden si užiju,3 za sebou,to zas bude
Máš pravdu že ti dva jsou si podobní,no prostě stejný tatík se nezapře Akorát ty máš výhodu, když ti vleze Hugo do postele, vejdeš se tam, já už ne

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:14 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik_Rony
Akorát ty máš výhodu, když ti vleze Hugo do postele, vejdeš se tam, já už ne
No joooo, ale to nie je dane geneticky, to je dane velkostou postele panicky Mimochodom, vzdy ma dojme, ked mam psa vedla seba sposobne natiahnuteho, s hlavou na vankusi. Z jednej strany chrape chlap, z druhej pes. Nie raz sa mi stalo, ze kopem draheho, aby prestal konecne chrapat a ked neprestava, tak otvorim oci, ze ho zobudim a on na mna pozera vycitavym pohladom a krutiacou hlavou. Hm, az potom som si uvedomila, ze to ide z druhej strany... No, ale bubiska som nechala v pokoji dochrapkat, toho som nekopala

Jo, evi. Ja som sa ich nachvilku zbavila. Budem mat 5 nocnych do konca roka a potom koncom januara 5. Som happy

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:35
- Nahlásit

pigie
Tak je jasné, že Hugoška budit nebudeš, jen ať se hezky vyspí
Rony má ale smůlu, větší postel se kupovat nebude,neboť by se mi nevešla do pokoje Bude mu muset stačit to co je
S těma nočníma to máš dobré,že jich máš tak málo. Já jich mám sice hodně,ale na druhou stranu,než se tu nervovat na ranních,to raději budu ponocovat.A přes den můžu být aspoň doma s hafem,což je fajn.

Aňulka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:37
- Nahlásit

Tak kde jste všichni.Mary Lou kde se touláš, snad už nespíš?

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 21:41
- Nahlásit

Evik_Rony
A přes den můžu být aspoň doma s hafem,což je fajn.
Jo, my spolu doobedu s Hugom spime a poobede sa vytesujeme. Ja som nocne zvladala dva roky, ale tento treti... Asi starnem alebo co

paces
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2007 22:41
- Nahlásit

Mary Lou
jen jestli ji bylo dobře rozumět! ona německy a anglicky a my česky nebo česky! jediné čemu jsem doopravdy rozuměl bylo rezolutní "NEIN, NIEMALS", když jsem chtěl vzít Zabora.

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 06:53
- Nahlásit

VŠICHNI

Tak jsme znovu v časpopise, tentokrát v Psích Sportech. Je tam jen kratičký článek, ale i to si myslím, že je moc fajn. Mám z toho radost

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 08:35
- Nahlásit

Evik_Rony
Tak to je parááááááááda.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:29
- Nahlásit

Evik_Rony

Připojuji se k Lea Gauni - to je parááááááááááááda!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání