Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 19:58
- Nahlásit

Pokec pro všechny milovníky něžných obrů

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:00
- Nahlásit

Ahoj, tu nas vela nenajdes, ako si si asi vsimla. Chodim sem len ja a Renca s Kimom Ale som zvedava, ci sa niekto novy neprida Mimochodom blahozelam k Tvojmu novemu prirastku

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:21
- Nahlásit

Hezký večer, my se taky přidáváme a zdravíme všechny kamarády

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:26
- Nahlásit

Tak to sme sa celkom rozrastli Vitam ta a ako sa ma Rony?

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:31
- Nahlásit

Rony se má skvěle, v úterý jsme byli na výletě, cestou zpátky si byl ještě zaplavat, takže byl nadmíru spokojený Prostě můj malý vodník A jak se zotavuje Hugo po operaci?

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:39
- Nahlásit

Evik_Rony
No, uz mu je trochu lepsie. Sa tesim aj z malych pokrokov Myslim, ze najviac sa tesi do vody Len na to si este bude musiet pockat. Tak ho doma aspon sponujem s andulkami a dufam, ze mi ich casom od zlosti nezozere, co na ne tak ziarli

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:47
- Nahlásit

Tak o tom vůbec nepochybuju, že se nejvíce těší do vody, ale to uteče a taky se dočká, uvidíš Jsem se dívala že se doma rozrůstáte, co se týká andulek. Tak kdy přibude další fundlák?

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 01:01
- Nahlásit

Evik_Rony
Fundlak asi len cez mrtvoly vsetkych mojich pribuznych i nepribuznych A pri Hugovej rychlosti cistenia mojej penazenky neviem neviem, ci som dost majetna na dalsieho fundlaka Ale ty mas na to podmienky, tak neprovokuj. U vas kedy teda bude behat dalsi? ;) Ber si priklad z Lea_Gauni

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 05:31
- Nahlásit

No ty aby sis nerypla, zejo Ja mam opravdu idealni podminky, doma mit jeste jednoho, tak me vystehuji i s obema. Ted mam proste smulu, musim si pockat, ted nejak nepripada v uvahu. Az bude Rony starsi. Ja kdyz mam pocit, ze mam fundlaku malo, tak se jedu pomazlit s Gaunim a Booby, ze Leni?

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 05:46 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik_Rony
To nie je feeeeer toto. A som si nevsimla, ze Rony je este steniatko A nemozes mu na stare kolena dovliect galgana. Treba to riesit hned! To je u nas najzavaznejsi argument. Ako mozes z toho jedinacika urobit nejedinacika! Pozri ako tazko znasa tie andulky!!!!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:59 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Zdravím nespavce,
nevadí, že nás tady bude málo, pokud tady budou rozumní lidé přístupní rozumné diskuzi.

pigie
Děkuji za gratulace k novému přírůstku, byla to fuška, najít zahraničního chovatele, který je ochotný prodat štěně do ČR ze spojení, které se mi zamlouvalo (když se u nás chová, to co se chová), ale podařilo se. Pak už to bylo jenom strááááááááášně dlouhé čekání, než jsme si mohli pro Booby přijet, ale stálo to za to.

pigie, Evik_Rony
No a teď byste si obě měli vzít z našeho krásného soužití více fundláků příklad a pořídit Ronyškovi a Hugovi taky kamaráda nebo kamarádku Vykašlat se na příbuzné i nepříbuzné, místo pro jednoho maličkého fundláčka se vždycky přece najde.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 09:07 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Ještě pokus o vložení fotky - Booby, Gauni a Irenka s Izinkou

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:43
- Nahlásit

Ahojky všem,

připojuji se k ráda k vám a těším se na pokec. Zdravím Roňasa a Gaunyho, ale samozřejmě i ostatní.

Pro Evču
nespěchej a nelámej to přes koleno, Rony se srovná s mimčem i později, protože má perfektní povahu a to můžu jako vychovatelka malého Brežněva říci naprosto odpovědně.

Jinak Leni prima - díky.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:14
- Nahlásit

Mary Lou
Ahoj, my sa asi nepozname Co mas za hafana?

Lea_Gauni
Vykašlat se na příbuzné i nepříbuzné, místo pro jednoho maličkého fundláčka se vždycky přece najde.

Jasne najde, to mas pravdu, len co z toho, ked budem potom na vsetko sama, lebo ma opusti priatel a rodina vydedi Ale myslim, ze raz ten cas pride urcite ;)

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:16
- Nahlásit

Leni,

ještě k tomu prodeji štěňat. Máš docela moc pravdu, teď jsme dělali vše možné, aby Sylva dostala výběr a výborné podmínky pro tu svoji maličkou Apačku. Sice se zdařilo, ale pracně jsme museli vysvětlovat, kdo jsme a co chceme. Ještě štěstí, že jsme se alespoň s ním potkali na Fed Cupu a vše dopadlo OK. Jede si za dva týdny pro slečnu.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:20
- Nahlásit

Tak tady je fotka od Mary Lou - malá Apačka

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:22
- Nahlásit

Tak to je paráda, to musí mít Sylva radost

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:29 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

pigie
No jo, s těma chlapama to holt není jednoduché. Já mám "povolenou kvótu" 4 psy, tak doufám, že příští rok zvýším stav chlupáčů na 3.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:16
- Nahlásit

Lea_Gauni
tak to mas teda doma dobre. Byt v rodinnom dome, ani ja nemam stopku Ja si musim vystacit s andulkami. Tych som doma pretlacila 6, tak pomaly naplnam kvotu

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:18
- Nahlásit

Leni,
nezlob s těma počtama, já mám mít 3 kusy doma už půl roku a stále čekám a doufám, že budeme rychlejší. Teď pro změnu čekám na porod Lary a Zaby. No uvidím, ale ta Francie mě opravdu dostala, to je mazec, jsou taky podle mého gusta.

Pigie, poznáme sa od videnia. Máme Marjánku, Gemu a měli jsme
černobílého Pašu, ale to mám pocit, že jsme se ještě nepotkali. Jinak jsme se potkali vloni na Ponikleci a letos v Blavě. Na Ponikleci jsme byli s Baby, ale ta se od nás teď s dětma odstěhovala. Lida

Nausie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:30
- Nahlásit

Ahoj všichni fundláci ...

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:37
- Nahlásit

Mary Lou
Držíme vám palečky, aby to tentokrát už konečně vyšlo a budu ráda, když budete rychlejší , aspoň pak nebudem mít tak velkou konkurenci na výstavách, když budete mít dalšího pupíka dřív než my.
Furt čekám, co se příští rok narodí VallisMadei, jestli bude další pupík odtamtud a nebo jsem teď koukala k chovateli a má příští rok docela zajímavé plánované krytí Moony x Twillingate FinnLuca, po Moony jsem chtěla štěníka už teď, ale byli jenom černí.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:38
- Nahlásit

Mary Lou
Ahaaa, tak potom spoznavam

Nausie
Ahoj

Lea_Gauni
Si mala hned povedat, ze sem prevedies klubovu diskusiu

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:41
- Nahlásit

pigie
To nemůžu tak nahlas , ale diskuze má být pro všechny, nejenom klubáky.

Nausie
Ahojky BOBíci

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:44
- Nahlásit

Lea_Gauni
diskuze má být pro všechny, nejenom klubáky.
Jasne, ja som len rada

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:04
- Nahlásit

Ahoj všichni! Tak jsem se také zaregistrovala. Co se týče malé Apačky, tak přesně jak psala Mary Lou, byly to opravdu perné okamžiky a spousta vysvětlování v mailové korespondenci. Ale zadařilo se a počátkem listopadu přibude v mé smečce malá černá Brežněvka s černobílou vlohou.

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:10 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit

Mary Lou
Ahojky!!! Nemůžu přijít na to, jak se sem vkládají fotky??

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:14
- Nahlásit

Sylvadogačka
Fotka musí být někde na internetu a sem pak vložíš jenom odkaz

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:17
- Nahlásit

Aj ja chcem vediet, co za apacky tu spominate. Chovna stanica Apache?

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:22
- Nahlásit

pigie
koukni sem http://www.newfs.at/

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání