| Autor |
Zpráva |
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:54
- Nahlásit
Ahojky,
vidím, že stačí jít v noci spát a pak musím hodinu číst.
Lea_Gauni
našel jsem parádní vzorce na výpočet zůstatkové energie z krmiva, chtělo by to zevšeobecnit, pustíme se do toho?
Sylvadogačka
já když tu fotku vidím, mám chuť vzít do ruky mokrý hadr a jít to utřít, je to pro mě hodně sugestivní, tak jdu raději dělat buchty s tvarohem
Rade
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:56
- Nahlásit
Sylvadogačka
Jak jsi na tom zítra dopoledne? Máme s kamarádkou cvičák pro rodinné pejsky na Přední Kopanině Praha 6, od 9ti hodin štěńata a od půl jedenácté dospěláky. Nechceš se přijet podívat?
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 14:27
- Nahlásit
Fík
Zítra dopoledne nemůžu, jen odpoledne. Ale pokud možno někam blíž. Třeba do Kobylis, docela uvažuju, že pojedu zavzpomínat do Čimičáku, kde jsem venčívávala basseťáka a mojí první dogušku s jejíma dětičkama Arnýskem a Audrynkou, než jsem se přestěhovala do baráčku. Taky se stále chystám do Bohnic na psí hřbitov, kde Elzička odpočívá. Ale vždycky, když tam jedu, tak jsem z toho pak týden nemocná a naprosto mimo.
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 14:29
- Nahlásit
Mary Lou
Ahoj Radečku!!! Buchtu bych si taky dala, ale pro mě prosím s povidlama, jóóó? Tlamičku jsem jí nikdy utírat nemusela, devět šicčích a mopsích jazýčků to zvládlo na jedničku a v rekordním čase
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 19:24
- Nahlásit
Sylvadogačka
Takže návod k vkládání obrázků, snad bude pochopitelný
Důležité je, že fotka, kterou chceš vložit musí být někde na internetu, např. na tvých stránkách.
1, najdeš fotku a klikneš na ní pravým tlačítkem myši, z menu vybereš úplně dole Vlastnosti
2, objeví se ti nějaké podobné okno, kde zkopíruješ (Ctrl+c) Adresu k obrázku
1, klikneš na tlačítko
2, do okna, které se objeví vložíš (Ctrl+v) Adresu obrázku
3, klineš na tlačítko OK
4, zkontroluješ, že se ti sem napsala Adresa k obrázku
Odešleš příspěvek a tiše doufáš, že jsi udělala všechno dobře a všichni uvidí fotku. Pokud ne, tak se ti někde vloudila chybička a zkus to znovu "Opakování je matka moudrosti"
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 19:27
- Nahlásit
Mary Lou
našel jsem parádní vzorce na výpočet zůstatkové energie z krmiva, chtělo by to zevšeobecnit, pustíme se do toho?
no můžem to zkusit, všechno zajímavé mě zajímá
|
Jafija
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 19:32
- Nahlásit
Ahojky všem na diskuzi. Moc zdravíme a děkujem za možnost pokecu. Všem hezký víkend zdraví Honza, Janča, Baby a Macek.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 19:37
- Nahlásit
Jafija
Ahojky, tak se nám to tady rozrůstá... A do Nitry taky jedete?
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
Lea_Gauni
Asi takhle?
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:10 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit
Lea_Gauni
Díky Leni!!!
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:15
- Nahlásit
Sylvadogačka
Přesně tak !!! Skvělé !!!
|
paces
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:39
- Nahlásit
...se psem na houby...
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 22:46 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit
...tady to bylo ještě chovací a chňuchňací
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 23:00
- Nahlásit
Taky zkouším, jestli se mi podaří vložit tady nějakou fotku
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Evik_Rony
Ahojky! Podařilo! Jsi šikulka
Sylva
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 23:29
- Nahlásit
Sylvadogačka
Kdyby tady Lenča nedala návod, tak bych nad tím koumala ještě dlouho Zdravíme Elzinku
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 06:18
- Nahlásit
Sylvadogačka
To je škoda, ale ona tam bude asi pořádná zima , a odpoledne se jedu podívat na štěně bílého králováka ---a tam se určitě zdržím
A jak jsi na tom po celý den v pondělí, úterý a středu? Mám volno, tak bych si zkusila upravit program a přijet na prochajdu do Kobylis
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 10:22
- Nahlásit
Evik_Rony
Sylvadogačka
Jste s těma fotkama fakt dobré, mě nepomohl ani návod, ale prý je opakování matka moudrosti, tak čekám kdy se matka objeví
paces
ne se psem ale s fenou, to je Marjánka a ona není žádný pes
Lea_Gauni
vzorce ti posílám
Zdravím všechny Lida
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 10:35
- Nahlásit
Mary Lou
vkladanie fotiek je len o zvyku
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:04
- Nahlásit
http://www.eref.cz/GALERIE/pasa_mary2002_1.jpg
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:05
- Nahlásit
Matka právě nebyla doma,nemohla jsem opakovat, nemám okno,
někde je chyba, budu zkoušet dál. Lida
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:19
- Nahlásit
Mary Lou
Je to v pohode, len treba stlacit ten stvorcek s tymi geometrickymi tvarmi (ten vedla podskrtnuteho U) a bude to ok. Mimochodom, navod je popisany aj tu.
A fotka je super
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 15:24
- Nahlásit
Fík
Ahojky, tak štěně králováka? Takže budeš mít přírůstek? Králováci jsou nádherní! Vzhledem k tomu, že mám salon na stříhání psů, tak jsem také přemýšlela o tom, že pudla pořídím a budu na něm experimentovat se střihama, ale jak se znám, bylo by pak pudlů nakonec pět a to už by bylo neúúúúnosné Už teď mám desetikrkou smečku a v listopadu přibude jedenáctý mrňousek
Hele, mohla bych ve středu, tak ve dvě přijedu z práce a na stříhání jsem nikoho neobjednala, takže bych mohla naložit Elzu a jet do Kobylis.
|
paces
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
Mary Lou
No, když ta velikost.....
|
paces
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:38
- Nahlásit
Mary Lou
No jo, vkládat, vkládat....teta, máš ty fotky v databázi, takže to tak nejde. Tohle neumí otevřít DB.
|
paces
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:42
- Nahlásit
to je jen test, jestli to Mary Lou jde...
Paces
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:42
- Nahlásit
Ahoj, jste tu někdo? Pustila jsem se do překladu standardu z němčiny a občas mrkám sem a nikdo nikde!
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:45
- Nahlásit
Tak jsem tu sama..Ach jo..Tak si nepokecám s nikým..Tak já se hold ve volných chvilkách, když už mi mozek bude přestávat fungovat, budu mazlit s mrňouskama..
|
paces
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:45
- Nahlásit
Sylvadogačka
Co takhle překlad do němčiny našich stránek???
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:46
- Nahlásit
paces
Jééé! Tak přeci jen tu se mnou někdo je
Hele, klidně, ale nejdřív musím zvládnout to, co jsem slíbila, k tomu ještě Apačáckou kupní smlouvu (na té si pošmáknu) a pak mohu dělat další
|