Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Mary Lou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:33
- Nahlásit

Sylvadogačka

Jedině, že bys přesvědčila Manuelu, aby Zabu namalovala na hnědo, a víš co, vždyť barva sem, barva tam, nám už je to stejně jedno - když jim zazpíváš tuhle novou hymnu, třeba se chytnou - mám tip na pěkného černobílého Lida

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:55
- Nahlásit

Lea_Gauni
Sylvadogačka
paces
Evik_Rony

Rychle vám to musím napsat, naše "mamka" už dala J vrh na stránky, děcka už tam jsou, tak jsme zvědaví, kdy se ozve. Radek a Lida

paces
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:05
- Nahlásit

Lea_Gauni
Ano, to je můj mazel....ten je!

paces
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:07
- Nahlásit

Mary Lou
a má tam i pro mě????!

paces
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:10
- Nahlásit

Mary Lou
No co bychom se netěšili, když nám fena barvy dá...?
Co bychom neříkali něco jiné a dělali něco jiné? Když nám to prochází? Když všem můžeme řící: "...jsem dloholetým, zasloužilým, chovatelem..."? Jsem tyhle ty věty slýchal z úst nedávno minulých režimů. A všichni víme, kam to dovedli, že? Pokud to někdo neví, tak do ......!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 19:03
- Nahlásit

Mary Lou

Jen tak pro zajímavost - víš, že ty pomíchané barvy u toho zkušeného chovatele jsou navíc ještě z krytí potomkem psa, kde kryje své feny i majitelka Zabora?

To jsem si všimla a minula to jenom úsměvem, prostě voda - víno

Děcka J už jsem viděla, jsou pěkní, držíme palečky.

Ten tip na pěkného černobílého psa by mě zajímal

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 19:06
- Nahlásit

Mary Lou
Budu ti držet palce, ať vám to s mimčem konečně dobře dopadne. Mrknu na mimča na její stránky. Jakého černobílého psa myslíš? Až bude Apačka velká, tak jsem zvědavá, jestli se rozhodnu pro černého nebo černobílého psa na krytí, uvidíme, co v té době bude zajímavé. Včera mi Geli psala, že ta moje (rozhodla jsem se pro tu celočernou) je pěkně temperamentní, pořád si chce hrát a pak zase přijde a chce se mazlinkat. Tak jsem na ní zvědavá Geli říkala, že jsou neskutečně vyrovnané, že kdyby ty dvě neměly každá jiné bílé znaky, tak by je téměř nerozeznala. Stavbou těla i pohybem jsou téměř shodné.Oni si z toho vrhu nakonec také asi nechají fenku, psala, že ty dvě ségry té mojí dá asi do krabice, zaváže si oči a tu kterou vytáhne, si nechá

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 12:44
- Nahlásit

Sylvadogačka

A kdy se jedeš na ně podívat?

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:33 - Změnil/a: Evik_Rony
- Nahlásit

Mary Lou

Tady jedna vzpomínka na minulý rok, kdy jsme byli v Brně na přednášce a vy jste měli asi týden doma svou malou hodnou Brežněvku

Fík
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 05:45
- Nahlásit

Sylvadogačka
Nevím jestli dnes slavíš svátek, ale je to jedno, vše nejlepší, hodně zdravé a štěsté TVÉ psí i lidské smečce ti přeje Fík a její smečka

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 08:46
- Nahlásit

Evik_Rony

Díky,to jsou fotky, které jsem ještě neviděla.

Sylvadogačka

Pokud je to tak, jak říká Fík, tááák my taky!!!!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 09:04 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Pro všechny

Pozor, pozor, Tomík se překonal!!!
Na klubových stránkách je článek z amerických Newf-Tide o našem FedCupu 2007 URL

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 12:28
- Nahlásit

Lea_Gauni

Tomík je šikula a ty ještě větší, že tě napadlo to sem napsat. Díky, článek je pěkný, je to paráda já tedy taky:

Pro všechny

ve Fauně vyšel článek o naší výstavě v Kravařích, není to sice tak slavný časopis jako New-Tide, ale zato je český, takže rozumíme mu všichni, i ti co nechtějí. Čauky, mažu do trafiky Lida

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 13:47 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Pro všechny
Tak jsem taky vyběhla do trafiky, sice Faunu měli až v té třetí ale stálo to za to.

Fauna č.21/2007

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 14:19
- Nahlásit

Tak to jsem mile překvapená, že to vyšlo
Já zatím tak úspěšná nebyla, abych časopis sehnala, ale jsem v práci a tady je jen jedna trafika, tak budu muset zítra trošku poběhat po Ostravě
Mary Lou
Fotky jsem fotila na tom semináři,nikam jsem je nedávala, tak proto jsi je asi ještě neviděla.

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 14:48
- Nahlásit

Fík
Mary Lou
Ahojky, moc děkuji za přání, ale nemám svátek
Mám ho 14. srpna na Alana...Nějací tehdejší komunističtí funkcionáři jméno SYLVA z kalendáře vyškrtli a dali tam zřejmě svého kááámoše ALANa. Zhruba před 15ti lety bylo mojí mamce řečeno, že tam bude opět SYLVA a jak je v tomto slavném státě zvykem - sliby chyby a dva ALANOVÉ, které znám (jeden je ohař a druhý pudl) slaví svátek místo mě

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 16:04
- Nahlásit

Evik_Rony

Tak jsem sehnala Faunu a je to Evi bomba. Super, není co dodat. Fotky vynikající, články taky, tak co ti na to říct? Jseš jednička, ale pozor - ne Kalousku! Lida

Nausie
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:47
- Nahlásit

Ahoj všichni,
tak zase jsme tady poslední, kdo ještě nemá Faunu... zítra oběhnu trafiky. Ale podle toho, jak ty články sem naskenovala Lenka - vypadá to parádně.

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 19:10
- Nahlásit

Nausie
Nejste poslední, já ji taky nemám, nějak nestíhám ani tu trafiku...

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 19:22
- Nahlásit

Ne ne, ja som posledna a kym k nam na Slovensko pride, tak vy uz budete mat dalsiu

Nausie
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 19:32
- Nahlásit

Evik Rony
tak Faunu sice zatím nemám, ale četla jsem ty články na klubových stránkách... a Evi... klobouk dolů, napsala jsi to moc hezky a fotky jsou taky bezvadné ...díky

Pigie a Sylvadogačka
ty články jsou na adrese klubu .. http://www.klubnfpes.com

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 20:22
- Nahlásit

Nausie

Vidím, že chvilku pracuji a už zase něco nevím, faunu sice mám, ale klubové stránky jsem viděla a byl tam jenom FED CUP, tak to Tomik zapracoval? a tak rychle? On určitě chce chválit.

pigie

Škoda, že nejedeš do tý Nitry, vzali bychom ti ji. Nebo ji máš předplacenou a chodí ti domů? Lida

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 21:18
- Nahlásit

Nausie
jj, tie na strankach som uz citala, oba Len aj tak by som to chcela v papierovej forme.

Mary Lou
Dik, ale Faunu urcite zozeniem aj tu, len trochu neskor. Aj u nas v stanku ju mavaju, tak popozeram. Ved som sa to dozvedela len dnes, tak este nehadzem flintu do zita

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:00
- Nahlásit

Pro všechny
Díky, moc mě to potěšilo. Už jsme taky byli úspěšní a časopis sehnali, jsem moc ráda.
Všechny zdravím a rodinka i Roneček se ke mě připojují

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:03
- Nahlásit

Mary Lou
Tomík byl nějaký rychlý, protože než jsem mu stačila napsat nebo zavolat, už to na webu bylo, někdy se opravdu nezdá

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:13
- Nahlásit

Evik_Rony
Tomík byl nějaký rychlý, protože než jsem mu stačila napsat nebo zavolat, už to na webu bylo, někdy se opravdu nezdá

...protože jsem to Tomíkovi "práskla" já

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:33
- Nahlásit

Lea_Gauni

Že mě to hned nenapadlo
Podrbej Gauniška a Booby, už se na ně o víkendu těším

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 11:38
- Nahlásit

Evik_Rony
Lea_Gauni
Nausie

V Nitře musíme rozhodnout NFC, takže se připravte, že se tam asi trochu zdržíme.

Jinak se těším, že splkneme, je toho za ten týden opravdu hodně Lida

Fík
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:46
- Nahlásit

Sylvadogačka
Ahojky,
Oznamujeme všem známým, že naší smečku obohatil svou přítomností 5.měs. pejsek královského pudla CIPÍSEK /Artemio z chov. stanice White and Black/ se kterým máme velké plány, doufejme, že nám vyjdou

Promiň, že jsem dnes neodpověděla na sms, ale měla jsem fofr, synkovi se zase udělalo špatně ve škole, tak jsem na to úplně zapomněla
Měla bych zítra čas, napiš v kolik by se ti to hodilo, přivezu smečku do Čimičáku a uděláme z lesa párátka

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:25 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit

Fík
Čauky! Tak to ti moc gratuluji k přírůstku! Vyřiď Cipískovi, že brzy s ním třísky z lesa kromě Elzy bude dělat i malá Rakušanka Zítra nemůžu, odpoledne, až přijedu domů z práce, mi přijedou s bišonkem na stříhání a večer jdu na noční, ale v ten pátek by to bylo SUPER!!! Co ty na to? A mohly bychom se stavit i v Draháni na psím hřbitově, tam je to také na procházku pěkné! I když pro mě poněkud deprimující, uvidíme, možná zůstaneme raději u toho Čimičáku.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání