| Autor |
Zpráva |
paces
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:48
- Nahlásit
Sylvadogačka
tak šupity dupity, nevykecávám se na chatu a rychle dělám výše zmíněné zbytečnosti. pak to důležité: překlad webu
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 21:09
- Nahlásit
paces
Dííííky! Ty umíš potěšit Mě už hrabe!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 21:28
- Nahlásit
Sylvadogačka, aneb zadny hnev a zadna rvacka
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 21:42
- Nahlásit
argosek
Tak to mě neznáte... Chi, chi... To byl vtip. A kdopak jste Vy?
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:06 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit
paces
Tak smlouvičku už jsem přelouskala [imgs]
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:26
- Nahlásit
Sylvadogačka
Měla bych jet předat vodícího psa do Týna nad Vltavou, ale nevím kdy přesně v tomto týdnu, takže pokud budu volná, ráda se k tobě a tvé smečce přidáme. Telefon na tebe mám, myslím, že ty na mě taky, tak si dáme vědět buď tady nebo telefonem.
PS. Dnes jsem se byla kouknout a jsem nadšená, jak z chovatelů, tak hlavně ze psa, je úžasný, takový velký plyšák
/SE mi hodí, že máš salon, za kolik stříháš pudla pro kamarádku?/
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:43
- Nahlásit
Fík
Ty si toho králováka fakt koupíš? A jakou barvu? A od koho? To je bomba! Ale připrav se na to, že mu moje medvědice pěkně oslintá kudrlinky! Na ceně za stříhání se domluvíme, neboj, kamarádky finančně nerujnuju
Tak já si na tu středu nebudu nikoho na stříhání objednávat a dej mi pak vědět, jestli se uvidíme nebo ne. Hele, to číslo na tebe nemám. Kdyžtak mi ho mailni na sylvadog@seznam.cz
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:50
- Nahlásit
Sylvadogačka
No, předchvílí jsme se vrátili z prohlídky 5měs. pejska z vesnice u Ćeských Budějovic. Chci ho na sport i na práci, je to na dlouho, popovídáme v lese, ale je fakt ůžasnej. Kontaktní, plně socializovaný, mazel, který se nebojí, prostě ideální pes
To, že bude mít oslintaný kudrlinky, mě fakt nedrtí, je to pes, ne hračka :_), ať si užije být oslintaný, třeba ho to bude bacvit víc než výstavy
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:54
- Nahlásit
Sylvadogačka
Když se podíváš na www.whiteandblack.webzdarma.cz/artemio/art-hlav.JP G
budeš mi závidět
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:57
- Nahlásit
Fík
Tak tomu říkám ten správný názor! Vzpomněla jsem si na jednu výstavu, kde jsem byla tehdy se svojí doguškou Elzou a kolem nás šel takový srandovní pán s nádherným pudlem - no on spíš utíkal, asi musel do kruhu...Jenže Elza právě sledovala kohosi pár metrů od nás, kdo jedl grilované kuře..no a měla slinu jako švihadlo...a ten pudl pod tím ,,švihadlem" prošel...Takže výsledkem byla jeho naondulovaná helma poněkud spadlá do očí a jeho hlava vypadala celkově jako po útočném tažení slimáků. Ale vypadal fakt roztomile! S tím pánem to málem (možná úplně) seklo...
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:59
- Nahlásit
Fík
Tak lumpárny mu koukají z očí
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:02
- Nahlásit
Sylvadogačka
No, je fakt, že když jsem chtěla Jirkovi/můj choť, ale asi ho taky znáš, je z Kobylis /ukázat jak vlastně takový pes vypadá, úplně se mi rozpustil v křesla, třásl se mu hlas a říkal mi "no, to nemyslíš vážně?" Kdo mu to bude česat?
Ale chovatelka netrvá na vystavování a tak bych ho chtěla nechat ostříhat na krátko, viděla jsem sestřih, kdy byl normálně na pudla a ještě měl vyholené uši, vypadal velmi dobře.
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:10
- Nahlásit
Fík
Jo, jo, znám ho asi. Nejezdil jako učitel v autoškole?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Sylvadogačka
Jo, Jo ........... teď dělá řidiče mě a mé smečce
ozvu se ti zítra, labradoři mi tady mlátí miskami, asi něco chtějí , zkusím jim dát nažrat a pak hupnu do postele. Zítra okolo desáté tě prozvoním, číslo bude začínat na 6040820... , ju? Doufám, že nejsi na noční, kdyžtak mě prozvoň zpátky, že o čísle víš.
Ahojky s dobrou noc M.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:15
- Nahlásit
Sylvadogačka
Tak to mě neznáte... Chi, chi... To byl vtip. A kdopak jste Vy?
ja jsem tyl, josef kajetan tyl.
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 23:43
- Nahlásit
Fík
Do 13.hod. jsem v ordinaci a mám vypnuté vyzvánění, takže to nebudu moci zvednout! Ale to číslo si pak uložím. Tak dobrou noc!!!
|
paces
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:42
- Nahlásit
Sylvadogačka
No to se o mě všeobecně ví. To já rád potěším.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:20
- Nahlásit
paces
Strejdo neboj, já se to naučím. Ono to jde, ale mně chybělo okýnko, a díky bohu, Pigie zřejmě pochopila, které, takže to zase zkusím. Já se prostě ty fotky na ten chat dávat naučím, a basta. Lida
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 12:55 - Změnil/a: Evik_Rony
- Nahlásit
Mary Lou
Liduš neboj, to se poddá časem Já to zkouším a taky mám vždycky překvápko, jestli se fotka objeví nebo ne
|
paces
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:37
- Nahlásit
Mary Lou
Tak jestli se tohle naučíš, jdem to oslavit!
|
Nausie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:53
- Nahlásit
http://www.blackkoralle.wz.cz/foto-s/0069.jpg
|
Nausie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:56
- Nahlásit
Mary Lou
dívám se, co pořád máte s tím vkládáním fotek a už taky zkouším matku moudrosti...marně, jak se zdá
|
Nausie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:02
- Nahlásit
http://www.blackkoralle.wz.cz/foto-s/0064.jpg
|
Nausie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:05
- Nahlásit
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:37
- Nahlásit
Nausie
Jsi lepší, teď nedám pokoj, dokud se to nenaučím, zatím budu používat všechny moje slabosti, o kterých vím, že se narodili.
Všem
Pokud se mi nepodaří, omlouvám se, vydržte, jednou to přijde.
paces
Nemysli si, ať to nemáš drahé!!
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:40
- Nahlásit
paces
Tak co už jdeme slavit? Lida
|
Lea_Gauni
Člen |