Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:38
- Nahlásit

Sylvadogačka
Tak to jo a já se těšila na nějakou pořádnou konkurenci, Booby jde už taky do dorostu Tak příští rok (jestli nám už dorazí PP, jinak budem jezdit jenom do Polska, tam můžem do mladých ještě bez PP).
Budem držet palečky a tlapičky, ať se vám na klubovce daří

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:44
- Nahlásit

Lea_Gauni
Díky za přání, snad se zadaří. Mám teď oba prcky naložené v lanolinovém oleji, takže vypadají hrozně, ale až je před výstavou vykoupu, tak budou k sežrání)
Příští rok určitě začneme Olomoucí (musím se mrknout, kdo tam bude posuzovat - určitým rozhodčím se určitě Apačka líbit nebude, neboť nebude dostatečně ušlechtilého rázu...))))

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:46
- Nahlásit

Sylvadogačka
No myslím, že zrovna Olomouc nebude ten nejlepší start, až zjistíš, kdo bude posuzovat...
Já už jsem Olomouc vypustila

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:59
- Nahlásit

Lea_Gauni
Já také tuším, kdo to bude...jako loni, že? Pepovi jsem oznámila, že je nutné, aby se začal učit předvádět, neboť já bych se musela naklonovat. Chci něco vyjezdit i s mýma šicunama, takže budu hlásit dva fundi a dva mrňousky. Odpověděl dle mého očekávání, že klidně, ale jedině fundi, s hřebenem v kapse se šickama v kruhu ať s ním nepočítám

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:03
- Nahlásit

Sylvadogačka
Jako loni
Tak to máš lepší než já, Honza odmítl vystavovat, že prý si vlastního handlera vychováváme už teď, jezdí totiž s náma po výstavách Evča

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:11
- Nahlásit

Lea_Gauni
Kdo je Evča? Mám nějaké ,,okénečko v hlavičce" Jo a něco jsem ti poslala na mail, každou chvilkou ti to přijde.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:12
- Nahlásit

Sylvadogačka
No Evča má Ronyho

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:17
- Nahlásit

Lea_Gauni
No jó! Vždyť já už vím...Já jsem si jen nedovedla v tu chvíli přiřadit jméno ke konkrétnímu človíčkovi. Moc ji pozdravuju!!!!

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:19
- Nahlásit

Lea_Gauni
Hele, já už fakt nevím, jak s tím vkládáním fotek. Zkopírovala jsem odkaz fotky z mých stránek, vložila přes tu ikonu s těma barevnýma nesmyslama a ono nic....

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:19
- Nahlásit

Sylvadogačka
Normálka, já si dřív vzpomenu na jméno psa než na jméno majitele Mailík dorazil, fotky jsou parádní

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:20
- Nahlásit

Sylvadogačka

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:21
- Nahlásit

Lea_Gauni
Tak to jsem na tom taky tak.
Musím se pro dnešek rozloučit, letím do práce. Tak ahoj!!!!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:22
- Nahlásit

Sylvadogačka
měj se, zkusím to zítra vysvětlit

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:22
- Nahlásit

Lea_Gauni
Ty jsi tam dala mou nejoblíbenější Elzinčinu fotku! Díííky! Odhadla jsi to dobře) Tu mám i na svém webu na hlavní stránce!

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:25
- Nahlásit

Lea_Gauni
Jo a takhle tupě na mě zírá asi tak 50krát denně. jen už nemá tu tlamajznu od tvarohu

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:26
- Nahlásit

Sylvadogačka
Ta fotka je prostě nádherná, Elzička má skvělý výraz

paces
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:31
- Nahlásit

Lea_Gauni
tak já se tady dřu s Tvými úkoly a Ty si tu zatím dopisuješ!
kde je ten předseda!!! něco s tím udělej!

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:33
- Nahlásit

paces
Ale no tak, někdo pracovat musí

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:51
- Nahlásit

Ahoj všichni,no nestačím se divit, kolik vás tady za ten jeden den přibylo. Jinak Sylvi nejsi jediná kdo jde na noční, já v práci už jsem a do konce směny je tedy pekelně daleko Jinak do Nitry jedu taky, ale bez Ronyho a jen jako pomocník, divák a fotograf v jedné osobě

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 22:10
- Nahlásit

Evik_Rony
Sylvadogačka

Tak to nie ste na tych nocnych same. Ja som tiez

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 23:06
- Nahlásit

pigie

Tak to jsi mě potěšila, že nepracuju sama Ty budeš v Nitře nebo ne? Nevím, jestli jsi to tady náhodou už nepsala, ale možná jsem to přehlídla.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 00:31
- Nahlásit

Evik_Rony
Nie, nebudem. Mame doma krivusika, ktory ma klud na lozku este minimalne 5 tyzdnov. A jeho neopustim kvoli nejakej vystave ;) A ty sa zberas?

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 05:28
- Nahlásit

pigie

Já jedu s Lenkou a jejíma hafánkama, už se těším Měj se krásně, snad ti ta noční už taky končí. Já ještě nějakou půlhodinku a hurá domů za Ronečkem Ahojky.

Fík
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:43
- Nahlásit

Sylvadogačka
Ahojky, tak jsi z dog přesedlala na medvědy?
Já si teď užívám přízně našeho "vořecha" Falca a párku labradorů, kteří mají jako životní náplň neustále mít něco v hubě
Gratuluji ke štěndu a pak sem dej fotky, ať se pokocháme
AhojkyFík

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 12:48
- Nahlásit

Fík
Ahoj ,,Fíku"?! Nevím sice, kam tě zařadit, ale to nevadí.
Je to tak, dogínku už nemám žádnou, všechny mě opustily. Arnýsek mi umřel letos 20.4., bylo mu teprve 5 let. Bohužel lidský faktor se na zdraví těchto přenádherných, něžných obrů podepsal dost negativně a já už nemám sílu pohřbívat dorostence a mladé psy. Povídání o mých doguškách ,,in memoriam" a spoustu fotek nejen jejich, ale i mé fundlandí ,,héééérečky", šicunek a mopsic najdeš na www.sylvadog.wbs.cz

Fík
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:06
- Nahlásit

Sylvadogačka
Možná ti budou stačit dvě slova dalmatinka Fráma z Kobylis
PS. ráda se na tvé stránky podívám

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:40
- Nahlásit

Fík
No tak to vím, jasně! Ahojky! Jak se máš? Na Frámu se nedá zapomenout, tak bezvadně poslušnou dalmatinku jsem od té doby neviděla

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:42
- Nahlásit

Lea_Gauni
Ahoj Leni, prosím tě, mohla bys dát návod na to vkládání fotek? Pa pa a pohlaď za mě Bubáčka a Gauního

Fík
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:45
- Nahlásit

Sylvadogačka
Ráda bych se stebou někdy viděla, mohly by jsme spolu "vyvenčit" a "podrbat"

Sylvadogačka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 13:51
- Nahlásit

Fík
To by bylo bezva, souhlasím! Dlouho jsme se neviděly, venčily jsme spolu naposledy asi před 15ti lety....Potřebovala bych s Elzou občas vyrazit někam do jiného prostředí a taky aby se vydováděla s cizíma hafanama. Tady mají všichni jorkšíry apod. a ona by si tak ráda zaběhala s nějakým velkým pesanem Tak se nějak domluvíme! Mobil na mě máš (kdyžtak ho mám na stránkách, je tam i můj mail). Bydlíš pořád v Kobylisích?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání