| Autor |
Zpráva |
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:38
- Nahlásit
Barka
Nechcete přijet s Něhulí?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:01
- Nahlásit
Zdravím všechny!
Faroušek už je týden doma. Dneska druhý den sám se zbytkem smečky. Všechno zvládá v naprostém klidu, je to pohodář. Včera jsem se vážili a má už 10 kg. Místo půyšovýho medvěda už vraždí jezevčíka, který se nechá vraždit dobrovolně a ve svých 13 letech naopak Fara k hraní provokuje. Baico už ho ignoruje míň, ale furt to ještě velcí kamoši nejsou, ačkoliv se prcek snaží. Už jsme se byli podívat na koních i na cvičáku. Všechno zvádl levou zadní.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
Baico
To je super, že máš doma pohodáře. Ale to se dalo čekat podrbej ho za mě za uhem
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:53
- Nahlásit
Uchem
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:58
- Nahlásit
vlkaga
CHCEME
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
Baico
stene ti zavidim, bych taky chtela
baico se s tim urcite vyrovna. je to inteligentni pes ne
|
muf
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:05
- Nahlásit
Baico
Tak to gratuluji k pohodáři.
Mám to doma taky tak. Lady na Airu doráží a ta se nedá, a když to Lady přestane bavit, tak na ni zase začne útočit Aira.
Ta už má tedy ve svých 11 týdnech 9,5Kg.
Cizí psy velké i malé, štěňata či dědečky bere s naprostou pohodou. Nejraději z cizích má o tři týdny starší kamarádku RR Becky. To je pak frmol. Zachvíli ji na cvičáku seznámím s celočernou ovčandou cca stejného věku. Těším se na černobílé fotky.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
vlkaga
ty bys mela tento vikend uz casek?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:05
- Nahlásit
Barka
Jasan, Bára je pryč, jsem úplně freeee
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:29
- Nahlásit
vlkaga
tak bych to videla na sobotu dopoledne.
v nedeli mam cvicak.
a co muz, ten je take odstaven ?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 07:20
- Nahlásit
vlkaga
covece tak co?
sobota je za chvilku............se z tebe normos zcvoknu
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:00
- Nahlásit
Barka
Sobota super, muž půjde buď s náma, nebo do hospody
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
Barka
Tak prej půjde s náma. Kdy bys tak mohla dorazit? Asi by bylo nejlepší co nejdřív, aby jsme se neupekli, půjdem zase obklikou k Vltavě, aby se mohly holky vykoupat .-)
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:03
- Nahlásit
vlkaga
no bodejt ze pujde s nama..........chudak od 9ti v hospode
tak na 9tou u vas?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:29
- Nahlásit
Super v 9 tě budem čekat
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
Barka
Jo a vem si košík
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:40
- Nahlásit
vlkaga
pockej...........myslis, ze kdyz jsme nezbloudily minule, tak ted jako budem muset?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:49
- Nahlásit
Ne ale Petr přišel s báječnou variantou, kterou bez cesty busem zpět asi nedáme... uvidíme je to jedna z variant
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:11
- Nahlásit
vlkaga
paráda........bude dobrodruzstvi
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:23
- Nahlásit
vlkaga
my totiz jsete busem nejely
bude prca. zna jen vlak....
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:33
- Nahlásit
Barka Jukina autobusem jezdí, ale je to loterie. Většinou laxně leží a kouká ale někdy držkuje úplně neuvěřitelně, ona celkově dost brumlá, mám pocit, že jí někdo nakřížil s medvědem...
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:27
- Nahlásit
Barka
No tak se to kvůli mě as nepovedlo... Jukina se mnou pomalu nemluví . Celej týden jsem jí slibovala výlet a pak jsem v sobotu vůbec nevylezla z postele...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:30
- Nahlásit
vlkaga
no tak to se ji nedivim.
mit za panicku takovyho lenocha, tak s ni taky nepromluvim
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 18:21
- Nahlásit
Ahoj můžu se zeptat, krmíte tady někdo masem nebo všichni jedete granulky???
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
a ještě dotaz, jak dlouhý procházky tak můžu absolvovat s tříměsíčním pesanem? jestli tu teda nekdo je...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:21
- Nahlásit
kuura
ahoj, já krmím masíkem a jsem spokojená..
Jinak prochajdy dělat přiměřený, spíš kartší, postupně prodlužovat a dělat pauzy... Ale hodně záleží na temperamentu. Lucky byl už jako štěndo aktivista, takže jsem si s ním mohla dovolit chodit na delší procházky, ale jak píšu, dělala jsem hodně pauzy. Hlavní je štěně neutavit....
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
Montik
to je dobře, já právě taky krmím masem. U doktora mi teď ale sestra řekla, že pes vlastně maso nesmí a kosti už vůbec, koukala jsem na ní a říkám si, že jsem asi blázen. Už jsem to tady řešila v klubu přímo určeném a jsem ráda, lidi mě uklidnili, že je to celkem běžná reakce okolí. A mamka je z toho nešťastná, že to dá hrozně práce a já vždycky řikám, že to dělám jenom já, tak ji to nemusí trápit )) co bych pro toho mazla neudělala, že jo.
Procházky právě mě trápí, mám strach, abych mu neublížila, posledně jsme byli v lese a šel krásně bez vodítka. Ale pak jsme byli v hospě na zahrádce a on tam lehnul a nechtěl jít, tak jsem ho domů donesla Nevim, kolik tak si můžem dovolit chodit...snažim se to na něm vypozorovat, kdy už mu to vadí a nechce se mu, ale těžko říct...
Tak já jedu do řeznictví, pani přiveze maso až ve středu, tak ať mi mamka mezitim nekoupí granule!
|
muf
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 06:31
- Nahlásit
Já teda krmím granulkama, ale o přechodu na maso uvažuju. Počkám asi až bude mít Aira růst za sebou a pak to skusím. Nechce se mi v tomto období laborovat. A pak přejdu na maso u obou feňulí. Vet mi řekl, že proti krmení masem vůbec nic nemá, ale VAŘIT. Takže souhlas je to vlastně tak napůl, přivedl mě k tomu nápadu BARF.
Jinak mám ještě dotaz z jiného koutku. Když jsem si Airu bral, tak měla krásný pigment čumáku. Teď má tři měsíce a všimnul jsem si, že jí začíná čumáček světlat. Bříško má pořád stejně tmavé (v rámci možností oka). Krmím ji granulema FirstMate (krmili jima chovatelé otce i matky) http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=maintenanc e-large&np=Maintenance%20Large%20Breed%20Puppy&men u=menu1
Tyto garnule nebarví psy. Nemáte někdo zkušenosti s tím co přidat na zlepšení pigmentu ale ať to nebarví srst. Mám doma výtažky z řas a GIOM co občas dostane Lady. Ale ona je IS a přibarvení srsti dočervena je vítané.
|
Canny
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:13
- Nahlásit
Já jsem vyzkoušela také výtažky z řas ve všech variantách a nic nepomohlo. Čumáček je přes léto tmavší a na zimu hodně zesvětlá. Krmím granulemi Proformance a jsem s nimi moc spokojená, Canny je krásně bílá a má hustou srst.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 08:42
- Nahlásit
A co roboran? black and white, proc černé a bílé psy. nám teda čmák ztmavnul s tím, jak vylezlo slunko. jinak zas pes kulhá na pravou přední, v pátek jde k doktorovi. V zimě tam měl zánět a Meloxicam to v pohodě vyléčil, myslíte, že se to mohlo vrátit? Jinak za 2 týdny máme rok, tak zkusím teda upéct dort no:-D
|