Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit

kuura
A k veterináři samo půjdem, ale ne hned, za pár dní
No ta myslim, že trocha stresu mu v tomhle případě neuškodí, než něco zanedbat. Jeďte ho nechat prohlídnout dneska nebo zítra.
Říkala, že krmili acanu
A krmení do prvních dnů ti nedali? To je totiž u slušných chovatelů normální. Říkat si mohla, co chtěla, ale jestli to tak bylo, to se nedozvíš.
Montik
nevím, estli bych do takovýho štěněte šla, no...)
Souhlasím, já bych si ho za těhle podmínek nevzala, a to ani když jsem si vybírala štěně před 4 rokama. Ale je fakt, že já chtěla s PP.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit

Baico
Tak 7 týdnů, když zavřu oči se i dá zkousnout. Ale žádnej solidní chovatel ti ho takhle brzy nedá
jenom k tady k tomu..za mejch mladejch let byla lhůta na odběr 6 neděl..naprostě běžně a nikomu to nepřišlo,až pozdějc to pak stanovili na 49dnů(jo? nevim přesně..)

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
za mejch mladejch let byla lhůta na odběr 6 neděl
To bylo malejm štamprdlíkům teď, když jsem tam byla a musim říct, že jsou to fakt ještě mimča. Těch 14 dní navíc s mámou je hodně. Ale je fakt, že od Vobořilů bych si 7 týdenní štěndo klidně vzala, protože vím, že dostalo všechno, co potřebovala.
Kdežto v tomhle případě si tom nejsem vůbec jistá a chování chovatelky uplně košer nebylo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit

Baico
Kdežto v tomhle případě si tom nejsem vůbec jistá a chování chovatelky uplně košer nebylo.
jo,to bylo jen vobecně! já bych si taky klidně vod někoho vzala štěndo dřív ze stejnejch důvodů jak vy))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
jo,to bylo jen vobecně!
Rozumím.
já bych si taky klidně vod někoho vzala štěndo dřív ze stejnejch důvodů jak vy
Nebo kdyby to bylo čévéčko, ty se berou už v 5 týdnech. A tam je to opodstatněný a vlčáčí štěnda jsou v tom vývoji trošku rychlejší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit

Baico
vlčáčí štěnda jsou v tom vývoji trošku rychlejší.
tak to asi nejsu vlk..
si pamatuju na chovatelku jaxe prsila,že mi nánu ROZHODNĚ nedá dřív jak v 8 tejdnech(sem to po ní ani nechtěla) no ale jak čas plynul a Nána drajvovatěla,měnila názory stejně rychle jako tepláky a boty co jí nána rvala jak šílená a ve finále se mne snažila přesvedčit,že jsem určitě řikala,že si jí vemu UŽ TEDLE TEJDEN ,měla smůlu bo sem si naplánovala poslední klidnej víkend

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
tak to asi nejsu vlk
To je divný, já myslela, že ty taky nic nedáš zadarmo
čas plynul a Nána drajvovatěla
To se dá i pochopit, ale tady asi nebyl problém s drajvovejma štěňatama. Já neříkám striktně štěně jen v 8 týdnech, ale když dřív, tak si musim být jistá, že je všechno o.k.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:46
- Nahlásit

Baico
To je divný, já myslela, že ty taky nic nedáš zadarmo
ty vado,tak to je ale hooodně divný bo to fakt nedám!!!! tak su zmatené,nemám asi identitu ,nevim čí sem,asi se budu muset ject někam pozeptat jak to se mnou je

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:48
- Nahlásit

davidkova renata
tak su zmatené,nemám asi identitu
Z toho si nic nedělej, to se stává i v horších rodinách

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:49
- Nahlásit

kuura

Blahopřeji ke štěničce!!! A jako spousta zde přítomných souhlasím s okamžitou návštěvou veterináře. Kamarádka si takhle brala nepapírovýho labíka a ten byl začervenej tak že jim málem chcípnul... Opravdu ty rádoby chovatele nechápu!!!

Baico

Konečně jsem měla možnost skouknout Fernety a jsou uplně úžasný!!! Mám trochu roztrhaný kalhoty, tkaničky a boty veobecně a to vše během deseti munut, ale byl to zážitek!!! Jo ještě vlastně vytahaný oka na svetru
Jo a miluju zelenýho, protože uplně fantasticky mě hipnotizoval a byl absolutně přítulnej a zlatej
Takže z toho vyplívá že tam už nemůžu do tý doby než budou pryč bo sem debil

Z Bratislavy jsme si s Dorinkou přivezli dva rezerváky, takže jsme spokojený!

Těším se na přístí sobotu do Litoměřic, že se tam opětně s některýma z vás potkáme

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata

Taky by jsi se mohla podívat do rodného listu, jestli tam náhodou nemáš místo data narození datum výskytu, pak už by jsi byla asi pravdě blíže

Já o sobě neustále tvrdím že jsem se vyskytla, protože tohleto maminka porodit určitě nemohla, takže mne asik dostala v porodnici jako roční prémie za úklid

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:02
- Nahlásit

Bibinka7
Samo moc gratulujeme k Bratislavskýmu úspěchu
Eva byla včera ráda, že ťě s infem předběhla
Konečně jsem měla možnost skouknout Fernety a jsou uplně úžasný!!!
To mi povídej
Jo a miluju zelenýho,
Nojo, ale ten nemá tak širokou hlavu jako bílej
Oni jsou všichni super, tam v podstatě s povahou nemůžeš šáhnout vedle.
Těším se na přístí sobotu do Litoměřic, že se tam opětně s některýma z vás potkáme
Tentokrát budu i já, neb jsem se nabídla jako taxík. Ale jestli mě Blančády pak nebude chtít pustit do vlastního auta, tak budu naštvaná.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit

Baico

Jo jo předběhla, ale jenom díky tomu že jsem měla vybitej telefon, jinak by měla smůlu protože její hodinový rozhovor s Pepikem by předběhl každej

ale ten nemá tak širokou hlavu jako bílej
to sice nemá, ale ten jeho úžasnej pohled mně prostě dostal, seděl mi na noze a koukal na mne dokud jsem si ho nevšimla a ještě to podpořila Eva když řekla že ho nikdo nechce že je málo chlupatej...

Blančády pak nebude chtít pustit do vlastního auta
Jo on je jinej, včera Jirku málem sežral, ale se mnou už se mazlí, dokonce mi na chalupě přinesl svoji Máju co ji má od štěněte
Na něj musíš přes žrádlo

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:19
- Nahlásit

Bibinka7
ale ten jeho úžasnej pohled mně prostě dostal
JJ, čumí, že bys mu dala pětikorunu.
její hodinový rozhovor s Pepikem by předběhl každej
Já myslela, že takhle dlouho telefonuje jenom s námi
Na něj musíš přes žrádlo
Tak to zkusim, ale asik je tam vzájemná antipatie, to nevim jestli kus žvance přebije. Mě nemusí ani Myška, tak jestli to neni dědičný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:24
- Nahlásit

Baico
Takže všichni si jezděj na štamprdlata a já zas utřu nos vy slibotechno jedna! Aspoň že Aleksa má pudlata, jinak bych se na vás fakt zlobila vážená pani Bajkonurová!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:25
- Nahlásit

Baico
Byl se tam za námi podívat kluk s Erinií (bohyně), ta je naprosto úžasně chlupatá, málem sjem jí celou poslintala!!!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:26
- Nahlásit

Gerda

No však ona mně tam taky nevzala, musela jsem se vetřít sama pod záminkou společné cesty na výstavu

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:44
- Nahlásit

Bibinka7
Byl se tam za námi podívat kluk s Erinií
Jo ten, jak jsem mu jí před Klubovkou na světovce vyčesala Gerda
Takže všichni si jezděj na štamprdlata
Když já se tam vždycky stavim při cestě ze služebky.
Ale jak bude Frťánek doma a trošku se aklimatizuje, tak se někde sejdeme no pidi venčeníčko a seznámení.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:45
- Nahlásit

Bibinka7
No však ona mně tam taky nevzala
Ty děláš jako by jsi u Vobořilů nikdy sama nebyla

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit

Bibinka7
No však ona mně tam taky nevzala, musela jsem se vetřít sama pod záminkou společné cesty na výstavu
to bych se vetřela dost těžko, když nemám bělouše )))

Baico
vejmluvy vejmluvy, slíbilas mi štěňátka! Až až až až furt něco, zas je neuvidim. Jak řikám, eště že má aleksa pudlata!

TomášW
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

wau! ono už to přišlo, mazec, rychlejší jak čp a poštovné 2 libry z GB. česat jsem něco zkoušel, ale nic moc, je mokrý jak sviňa

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:29
- Nahlásit

TomášW

Mokrýho ho s tím nečeš to nefunguje :-D
Jinak já ho používám jak na psi, tak na koně a kočky a jsem maximálně spokojená

TomášW
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:13
- Nahlásit

Bibinka7
no dyk to řikam

Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:33
- Nahlásit

TomášW

šmarjá už to chci taky zkusit, sázím na to, že ho tím prodrbu a bude po chlupáčích...

kuura
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:03
- Nahlásit

Takhle pozde tu uz asi nikdo neni co?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:03
- Nahlásit

kuura

pročpak?

kuura
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit

Máš pesana venku nebo doma? Já mám odvčera štěndo, psala sem tu, jak proběhla noc a tak že jo, dneska sem mu ukázala boudu, ležela sem v ní s ním, aby pochopil, že to je jeho pelíšek a že je tam teplo No a on tam teď leží a spinká, což je super, ale nemáme kotec, ohrádku, nic...a tak nevim, mám ho tam nechat nebo ho vzít dovnitř? Já bych o tom nepřemejšlela, ale táta začal, že by se moh v noci vzbudit a hledat mě, toulat se a třeba utéct, nejsem si jistá pevností a neděravostí našeho plotu prostě teď nevim

Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:16
- Nahlásit

kuura

jo to chápu, taky jsem v tomhle směru dost podělaná. Jestli si nejsi jistá, že nemůže prchnout pryč, tak bych ho tam asi nenechávala, na druhou stranu, esli má být venku, nechala bych ho tam co nejdřív. Jestli teda byl zvyklý na venkovní bydlení.
Myslím, že v noci courat nebude...

kuura
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:22
- Nahlásit

Já jsem dost překvapená, že ještě nesedí za dveřma, včera už v devět seděl a koukal, tak jsme právě spali vevnitř spolu, byla to první noc, že jo. A teď jsem byla venku - podívat se, co dělá a on na mě mrknul, že jako dobrý...jenže já jsem srab. Dneska celej den prospal a první pořádný jídlo měl až kolem patý odpoledne, do tý doby prostě nechtěl. A já hned viděla černě a řikala jsem si, co mu je, že to neni normállní...Když to je hrozný, to zvíře taky nic neřekne

TomášW
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:24
- Nahlásit

kuura
měl jsem to stejně, bouda bez kotce a v pohodě, krásně si tam zvyknul, ikdyž první dve noci spal někde pod dřevníkem

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání