| Autor |
Zpráva |
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:25
- Nahlásit
TomášW
no a jak to vidíš s plotem, byl sis jistej, že v něm nejsou díry?
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:27
- Nahlásit
kuura
kdyby moc chtel, tak zdrhne, ale na cestu, ale k sousedum, mame tady pozemky takove nudle vedle sebe. říkalj sem si, že nemá duvod utíkat pryč, to víš, že spíš chtěl do baráku, ale tak týden a věděl,že venku je to lepší
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:28
- Nahlásit
asi to chce nepolevit, když člověk vidí ty smutný nosní dírky.
I když, já Clarka dovezla domů, nadláb se, pohrál si s novými hračkami, vykutálel se s funěním s pelechu, zalez pod postel a bylo. Tam chrápal až do třech do rána, to jsme šli ven a pak až do rána...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:29
- Nahlásit
kuura
to máš jak s děckem, když polevíš na všem co vidí a co chce, tak to bude rozmazlený fracek
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:36
- Nahlásit
TomášW
My to máme stejný, dlouhej úzkej pozemek, barák někde v půlce, nahoru se mnou zatim vůbec nešl, byli sme jenom za barákem...my máme nahoře akorát takový pitomý vrata, mají velký díry, kdyby chtěl, protáhne se tam...
Pumpa
No je to těžký, když kouká a třeba pláče...stýská se mu po velký rodině a teď má nás...kočky sou z něj úplně mimo:D nejradši by chodili po stropě:)))
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:39
- Nahlásit
kuura
neroš ze začátku strkal hlavu na cvičáku skrz mříž v odkladačce, napasoval hlavu do čtverce 10x10 cm, tak byl uvázaný u kolíku bež dorost:-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:47
- Nahlásit
Pumpa
ty smutný nosní dírky.
))) sem si prskla do monitoru ))))))
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:49
- Nahlásit
Tak sem ho byla zas zkontrolovat a jenom po mě hodil okem, co zas chci a ani za mnou nešel, tak ho tam asi nechám. Mám otevřený okno, tak kdyby dole brečel, snad mě vzbudí:))) jinak má obrovský tlapy, to se až nedá věřit, že je to mimino...uvidíme, jak to zvládne...
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:46
- Nahlásit
Hmmm tak sem od pul sesty do sedmy spala v boude:D chtela sem ho jenom ulozit a normalne sem tam vytuhla...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:53
- Nahlásit
kuura
no vidíš to, teď už tam můžeš spát pořád
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:01
- Nahlásit
Já myslim, že bych mu tam vadila, až do tý boudy doroste
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 17:33
- Nahlásit
Gerda
no co, Maryje je nemá?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit
Ahoj, neviděl, prosím, někdo někde tuto fenku?
Dne 15.3.2010 ve večerních hodinách se v okolí Plané zaběhla 8-letá fenka amer.-kanadského
bílého ovčáka.Jmenuje se Boney (slyší na: Bony). Poznávací znamení:tetování č.1001, bílá krátká srst,červený obojek a protiparazitní obojek.Může být kdekoliv.Je běhavá a ráda se vozí autem.Někdo ji mohl naložit a odvézt.Je důvěřivá k lidem,klidná
a snese se se všemi pejsky.Pokud ji má někdo doma,netrapte nás a ozvěte se,prosím.
Jakékoliv informace tel:602 653 408 (Stan 29)
nebo e-mail: carastan@seznam.cz
Moc a moc nám i svým psím kamarádkám chybí.
Prosíme o pomoc při hledání.
Stále ji hledáme.
e-mail: carastan@seznam.cz
Telefon: 602653408
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit
Hanca
A kde je Planá?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit
U Mariánských lázní
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit
Hanca
aha, tak to ti tady asi nikdo moc nepomůže...myslím, že jsou všichni nejblíž z Prahy
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:44
- Nahlásit
Hanca
To mě mrzí, že se vám ztratil pejsek To je hrozný...budu přát, aby se našel a byl v pořádku...
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:45
- Nahlásit
Jinak jsem zjistila, že sousedka o pár zahrad dál, co tady má obchod, má taky štěndo a shodou okolností je to náš sourozenec, takže docela náhoda...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:03
- Nahlásit
Díky. Moje ta fenka není, ale vím právě, od jejích majitelů, že se stále nenašla, tak jelikož toto téma o bílých ovčácích, tak jsem si říkala, že třeba bude někdo z okolí a náhodou třeba fenu někde potká či jen se o ní někde dozví....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:11
- Nahlásit
haló haló, kde jste kdo
Tady už to zase spí...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit
Pumpa
psychická příprava na volby..
Dneska jsme vyzkoušeli terminátora, jako je to pecka, ale psovi se to teda nelíbilo a má z toho dredy jak jsem to hned musel vyzkoušet za mokra
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit
chlubíky - zkoušky ZZO úspěšně složeny
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 13:43
- Nahlásit
tak se musim podělit, kde se wolf dneska uložil k dopolednímu spánku
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 07:24
- Nahlásit
kuura
počkej, až tam bude za půl roku
Byly jste včera na hokeji?? Nám se otřásala celá hospoda to byly nevy!
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:46
- Nahlásit
TomášW
za půl roku bude potřeba novej nábytek ))
já hokej slyšela ze všech stran, z hospody i ze zdola, kde koukal táta Nemohla sem koukat, musim se učit na zkoušku, tohle by mě rozhodilo ale jinak bomba
|
muf
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:02 - Změnil/a: muf
- Nahlásit
Nazdar lidi.
Tak jsem se přidal k Vám. Minulou neděli jsem se přivezl druhého pejska. Tentokráte BŠO. Takže moje Irská setřice ma bílou kamarádku. Jmenuje se Aira Bajadera.
Zatím je doma (jak je vidět), ale začínám ji zvykat na kotec, který zatím dokončuju.
Zatím chovu Běloušů ZDAR
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:08
- Nahlásit
muf
na postel evidentně zvyklá je :-D
je krásná, gratuluji, odkud pak je holka?
|
muf
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:20 - Změnil/a: muf
- Nahlásit
Je z Razové http://bajadera-papula.webnode.cz/. Maminka je Elza z Nuslaudy a tatínek je Apolo z Nového Malína.
Co se postele týká, tak tam může být, jen když jsem jinde. Né, že by mi vadil pejsek v posteli při spaní, je to super, ale nechcu, aby si na to zvykla jako štěně. Asi bych ji pak na kotec nepřeučil. Jinak mi to nevadí. Přes zimu jsem měl Lady (IS) v pokoji a občas i v posteli spala se mnou.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit
muf
jů tak to jsme vzdálení příbuzní... Já mám Clarka A. Queen of twins od Bailey z Nuslaudy
No z mé zkušenosti se do postele moc netlačí a když tak jen na chvilku, je jim furt hic....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit
Lemonka
gratululji ke zkousce.
ta me taky bude brzy cekat vubec se netesim...
Pumpa
no ja ti nevim. ta nase s nami vydrzi v posteli celou noc
muf
jinak my jsme pribuzni taky....trosku vic. Matka Audi z Noveho Malina a otec Cleo z Nuslaudy
|