| Autor |
Zpráva |
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:36
- Nahlásit
Žemle
Tak to máš teda výdrž.
Mně asi hlavně sedli ti chovatelé. Kdybych nechtěla štěně přímo od nich, tak už bych dávno brala jinde a nečekala... Kor teď na jaře jsou štěňátka snad všude.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit
LuSta
Jj, to je fakt, stačí se kouknout na inzerci klubu BŠO.
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 16:11
- Nahlásit
Jessinka dnes slaví narozeniny, svoje první.
(museli jsme se pochlubit)
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
Lemonka
Tak veliká GRATULACE . Zdalipak dostala něco prímovýho k snědku?
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit
zdarte, jsme pro vás něco nacvičili :-D
http://www.youtube.com/watch?v=g3omhKUo2Uo&feature =player_embedded
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit
Lemonka
Opožděně mocinky gratulujeme!!!
TomášW
Tak to je hustý! Co jsi s ním dělal že tak pěkně tucá???
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit
Bibinka7
to samo nejsme my:-D někde jsem to našel na netu:-D možná je to fake, to je fuk, ale vypadá to hustě:-D
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:44
- Nahlásit
TomášW
je to hustý dost jsem se pobavila....i kdyby to byl fake,tak je to super a vypadá to dost reálně.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:07
- Nahlásit
TomášW
Jako já se u toho dost natlemila
Fakt super!
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit
Tak v neděli jedu pro pejsánka!!! Sem zvědavá, jak se mu u nás bude líbit!
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:08 - Změnil/a: kuura
- Nahlásit
TomášW
Dobře! To toho svýho taky naučim
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 17:08
- Nahlásit
myslie, ze povel, treba lehni, ktery dostane kdyz spatri chtenou zver, muze pomoci k odnauceni loveni?? Tak me to ted napadlo...thx
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit
Moc děkujeme za přání.
Dostala nový pelíšek. Pár foteček URL
Mimo to si narazila více méně mojí vinou na narozky loket. Vypadalo to v pohodě (v neděli), trošku kulhala, ale jinak dobrý. Úterý večer a středa už ale byly dost děsivé, pajdala jak blázen a na procházce vůbec nechtěla chodit. Byli jsme na rtg a nic. Teď už je to mnohem lepší, dokonce zvládla i trochu cvičit.
TomášW
To bys musel mít fakt dobře natrénovaný. Už jsi zkoušel povel lehni když je k tobě pes zády a na větší vzdálenost? A když je tam rušivý podnět třeba hrající či běhající psy? Není to lehký. Ale tak třeba vám to půjde... My prozatím použili radši povel zůstaň. Osobně budu zkoušet buď to nebo pilovat přivolání.
Mimochodem to video je hustý
kuura
Pochlub se pak fotečkami.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit
Bonsai od švýcaráka prý mají v útulku Jimlín.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:55
- Nahlásit
tak jsem lidi prubnul ebay a paypal a všechno k tomu a objednal toho slavného furminátora. peníze odešly, tak snad to dorazí. 282 kč
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:04
- Nahlásit
Ahoj lidičky, prosím o radu....
Začlo hezký počasí a tak se pořád koupeme. Najednou se Clarkovi všude možně po těle, hlavně tam, kde má nejhustší srst, začala dělat olysalá lehce zanítěná místa, vet nám to proholil, Clarke teď vypadá, jako když se vrátil z Rumunska ))), aby se to dobře hojilo, dal nám vodičku, která hned účinkovala a přestalo to svědit, aby to nedrbal. Krmím ho roboranem, olejem a vejcema, aby moc netrpěla kůže a rychle se to hojilo a zarůstalo. Nemáte s tím nějakou zkušenost?, jak tomu předcházet, bude něco platný, když ho projedu efilačkama?, já ho asi oholim a bude, jen hlavu nechám a ocas ....
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:31
- Nahlásit
Tak máme doma štěndo, narodil se 28.3., takže je dost malej. Vybral si mě a chodí všude za mnou akorát si moc nechce hrát, ale to je asi tim, že je u nás druhý den. Spal se mnou dole v koupelně, protože teď je venku zima a v noci ani neplakal, jenom ve čtyři mě vzbudil, tak sem ho pustila ven, vyčůral se a zase šel spát Vypadá trochu jako ňouma, i když mamka řiká, že vypadá jako prasátko.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit
Pumpa
jak tomu předcházet,
Jednoduše set i pod tou hustou srstí zapařuje. Musíš si ohlídat, aby ti po vykoupání dobře proschnul, jinak se toho nezbavíš.
kuura
Tak máme doma štěndo, narodil se 28.3., takže je dost malej
No to máš pravdu, že je malej. Já si beru štěndo za až 14 dní a to se narodil 29. března. To zase chtěl "pan chovatel" ušetřit za dokrmování a jedno očkování a odčervení. Modli se, ať je všechnov pořádku. Hlavně hned oočkuj a odčervi.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit
kuura
ježiš ten je super! a že vůbec nebrečí a už teď je takový čistota, se máš my tu máme povodně, to je maras, už je to skoro jak r. 97
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit
Baico
což já vím, co to je. Ale stejně se mu to udělá.
kuura
neviděla bych hned tak kriticky, jen se chci zeptat, proč vám ho dal tak brzo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit
Pumpa
Ale stejně se mu to udělá.
A hlídáš ho, aby pořádně uschnul? To je důležitý.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
Baico
jo po každým vykoupání ho lehce vyčesávám, právě proto, že už se mu to jednou udělalo. Ale stejně se zapaří. Nejdu spát a nedám mu chvíli klidu, dokud nejni suchej. Nevim co s tím.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:51
- Nahlásit
Pumpa
Nevim co s tím.
No tak holt nekoupat. Nebo zatim, dokud opravdu nebude teplo, aby dokonale proschnul. A hlavně nekoupat dokud je flekatej.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit
Pumpa TomášW Baico
No já sem počítala taky až za čtrnáct dní a najednou mi přišla zpráva, že máme o víkendu přijet pro pejska a že je dávají pryč všechny během tohohle víkendu, aby pak fena mohla mít tři dny půst. Nevim, proč by měla mít půst, neumim si to nějak přírodně vysvětlit, zřejmě chtějí zastavit laktaci, ale mě to příde jako blbost, fena je vyčerpaná a ještě jí budou hladovět. Jako pani jednala slušně, až na to, že mi dala vědět tři dny dopředu, což mě dost šokovalo. Nevim, proč se jich chtěli zbavit tak brzo, zřejmě to bude těma penězma, ale co už no...už se stalo, tak mu dám všechno co mám. Jinak pani tvrdila, že krmili granulema, ale v autě se nám pozvracel, což je normální, ale to co vyzvracel bylo cokoli jen ne granule. Nějaká kaše (???) a kus párku...Původně, když sem tam byla poprvé, tak mi to tam přišlo v pořádku, měli dva psi a fenu, všechny ukázali, ochotně odpovídali, ale teď když sme tam byli, tak nevim. Jinak ale uši čistý, zadeček taky, zoubky v pohodě...Akorát má pořád průjem a ty granulky žrát nechce, ale piškoty mu jedou...Nevim, co mu dát, aby bylo líp...chudinka na mě vždycky tak kouká...:( Smlouvu máme, očkovací průkaz taky...snad bude v pořádku...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit
Baico
taky se mi nelíbí, že ho dali tak brzy, ale je to 7 týdnů, no.. Já si brala Luckyho v 8 a půl týdnech.
Pumpa
radím koupat až bude opravdu teplo, a až bude zahojenej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:17
- Nahlásit
kuura
snad bude v pořádku...
Držím palce, ale každopádně bych ho vzala ke svému veterináři prohlídnout a minimálně bych ho odčervila, jen co se v novém domově trochu aklimatizuje.
a ty granulky žrát nechce
A co to je za granule?
Montik
taky se mi nelíbí, že ho dali tak brzy
Tak 7 týdnů, když zavřu oči se i dá zkousnout. Ale žádnej solidní chovatel ti ho takhle brzy nedá. Nehledě na to, co kuura píše, jak se zachovali, že. Podle mě chtěli fakt ušetřit za poslední týden.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
Baico
Říkala, že krmili acanu. Ale prostě mu to suchý nechutná. Večer sem mu dala strouhanou mrkvičku s vločkama, nechtěla sem hned dávat maso - a to zblajznul a ráno se sápal na kočičí konzervu, takže myslím, že dostával všechno jen ne ty granule. A k veterináři samo půjdem, ale ne hned, za pár dní. Je u nás od včera, tak aby se hned nestresoval další cestou...Dala bych mu nějakou tuhou stravu, aby se zamezilo tomu průjmu, ale nevim co, poraďte...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:22
- Nahlásit
Baico
jako jasně, dneska už se štěňata většinou dávají až v těch 8 týdnech, no.. Ale já to myslela tak, že těch 7 týdnů bylo dodrženo, takže se s tim nic nedá dělat. jako, to co píše kuura je svinstvo (a nevím, estli bych do takovýho štěněte šla, no...) ale samozřejmě přeju jen samé krásné zážitky a hlavně zdravíčko. každopádně souhlasím s Baico, okamžitě na veterinu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:24
- Nahlásit
kuura
na průjem je super lidská smecta, po troškách dávat do chřtánu.. Jinak u takhle malýho štěníka bych u těch granulek zkusila vydržet.. zkus mu je úplně roznočit na kaši, estli nebude pakat. případně trošičku ovoňet masíkem... Tady je to risk, aby byl dlouho bez žrádla. A mrkví s rejží živ bejt nemůže, no...:-/
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:30
- Nahlásit
Montik
To je jasný, za vegetarianstvi by mi asi nepodekoval No já zkusim trošičku tý smecty, tu tady máme a granule rozmočíme ve vodě. Můžu ve vývaru, že jo? Jinak řikala, že mu mám dát třeba i mlíko, ale to se nedivim, že má srajdu, kravský mlíko tohle dělá i s kočkama, ty zvířata na to nemají žaludek...
no každopádně teď du zas ven, sice chrní, ale aspoň ho budu sledovat ) jinak dělali vaše štěnda taky takový šílený zvuky? On tak napůl chrápe, napůl mručí a napůl chrochtá když ho zvednu, nebo drbu ne boku strašně vtipný
|