Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Žemle
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:22
- Nahlásit

kuura

Vítám tě mezi diskutujícími . Těšit se máš na co, neboť BŠO je skvělý výběr

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

TomášW

Dorinka byla ve čtyřech měsících šlapat na Říp a nějaké náznaky únavy jsem pozorovala jedině na lidských účastnících
Ale je pravda že by se štěnda neměli zatěžovat kvůli správnému vývinu kloubů a to se projeví až později...

kuura
Ahojík, tedy ne že bych se chtěla přidat k vetamixu, ale zajímalo by mne odkad jsi, protože podle poloh co jsi zadala nemůžeš bydlet nikde daleko od nás.

Žemle

Mocinky gratulujeme k V1!!! My zas pro změnu chlupy začínáme pouštět a to máme teď docela nabytej výstavní program, tak jsem zvědavá jak to dopadne...

All

Tak jsem konečně stáhla fotečky a můžete se na ně mrknout:

http://bibinka7.rajce.idnes.cz/Opole_24.4.2010/

TomášW
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:15 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit

No chtěl bych jít na Lysou horo 1323 m.n.m, je to cca 8 tam a 8 zpátky, v klidném tempu tak 3 hoďky nahoru minimálně. Kondici na to myslím máme, chodíme skoro každý den na procházky, kde se snažím, aby hodně plaval v rybníce čí řece. Dost ho to baví a já miluju ten pohled jak skočí do vody a snaží se proti proudu doplavat pro klacek

drakka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 23:42
- Nahlásit

My jsme taky o vikendu nezahalely a pro vydaly se na nase letosni prvni agi zavody. Sice se nam moc nedarilo, ale vikend to byl paradni...viz fotky

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:08 - Změnil/a: kuura
- Nahlásit

Bibinka7, Barka

Já sem z Báště, je to hned za Líbeznicema Nebydlíme v tý nový zástavbě, ale ve starý, takže máme i poměrně velikou zahradu, snad se bude mít dobře. Jinak už sem slečnu (pani?) na Vetamix sehnala.
Tatík asi nebude nějakej výstavář ale papíry má, i když mě osobně na tom moc nezáleží. Ale v neděli sem ho viděla a je hrozně velikej, řekla bych, že je o dost vyšší...Já chci hlavně kámoše do rodiny, chci naučit desetiletýho bráchu zodpovědnosti, dneska ty děti sou hrozný. Já sem o patnáct let starší než on a někdy zírám, co vyvádí))

Žemle
Díky za přivítání byla sem se podívat na štěňátka, vypadaji jak malý lední medvídci))

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:31
- Nahlásit

kuura
Fotky fotky! no upřímně jsem ti tipoval míň. Trošku

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:13
- Nahlásit

TomášW

Fotky:D:D:D no mám jich jen pár...a nevim, jak je sem dát:D no jo, mladší:D vlastně je mi teprve 24

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:17
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html návod

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:27 - Změnil/a: kuura
- Nahlásit

Tak sem tam označila svýho šmoulu:) teda myslím :D

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:30
- Nahlásit

jinak díky za návod:D já to tu už hledala, ale pořádně nenašla

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:33
- Nahlásit

kuura
pěkně do srdíčka takového prcka jsem si přivezl loni na podzim a je to psycho co z toho za takovou chvíli vyroste...

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:34
- Nahlásit

je to hrozný jak rychle rostou, vzala bych si ho už teď, ale to bohužel nejde:( musim počkat ještě měsíc, pak mi bude muset pomoct učit se na zkoušky:D budu ho učit sednia přitom se budu učit o betonu:) budem dobrá dvojka

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:40
- Nahlásit

kuura
ty jsi stavařka? v posledním? se máš...ale stopro ti nepomůže s učením, protože na něj furt budeš koukat a jméno máš nebo to bude ten Wolf?

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:45
- Nahlásit

bude to pan wolf :D podle Pulp Fiction, původne sem chtěla alberta, ale wolf nakonec vyhrál...no stavařka architektka :) ale v poslednim nejsem, mam to o tri roky posunuty, byla sem po stredni krapet mimo :D Sem teprv ve treťáku...
Já vim, že z něj nespustim oči...když sme byli za nima, nechtělo se mi vůbec pryč...:(

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:00
- Nahlásit

kuura
Stavařka architektka na ČVUT? No jo, já jsem taky byl lehce mimo, ale už jsem se našel a jsem spokojen. Jo ty návštěvy u štěňat a pak to čekání než si ho můžeš vzít dom, to je dost ale dočkáš se

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:09
- Nahlásit

No jo no, ČVUT... měli by povolit vodit tam sebou psa:) už to vidim na těch zkouškách, připnula bych mu tahák na obojek. Nevim, nejhorší bylo si vybrat. Všichni byli tak kouzelný, pozorovala sem je, jak se chovají...meli tam i nejakyho spice a ten na ne strasne dorazel a tohohle sem vybrala, protože si to nenechal libit, neutikal proste se otocil na nej a spic radsi utek:)

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:17
- Nahlásit

kuura
Takže bojovník! já si vybral úplně stejně ale bacha na to:-D byli jsme přesunuti a cvičáku do pokročilejši skupiny a ten blbec na mě teďkom tak kašle, že to ani není možné, přivolání máme tak 20-40%, poslušnost snad jen na vodítku(o tu teď ale moc nejde). Tak jen doufám, že nás nehodí zpátky, protože tam nás to už moc nebavilo. Zmetek jeden na mě čumí jak na vola

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:23
- Nahlásit

:D jo to bude možná ten samej případ:D když sem ho chovala, tak na mě to štěně koukalo jako jestli sem v pořádku, proč ho tahám:D a kdy ho mám začít cvičit? někdo píše ve čtyřech měsících, ale já bych začala asi tejden dva po tom co bude doma...to už bude snad i zvyklej jíst maso, aby toho na něj nebylo moc:)... já sem řikala těm majitelům jméno, tak snad mu tak občas řeknou...

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:29
- Nahlásit

kuura
Na zvykačku mezi ostatní psy co nejdřív, hned jak bude naočkovaný. A cvičení bych nějak nehrotil, hlavně zvykat na jméno,možná fuj FUJ! a to přivolání..ale žádné povely, zvykat na sebe, na hlas, na dotyky...prostě na všechno. Hlavně pomalu a bez stresu, stršně chválit a dělat debilka ze sebe(tohle mi šlo moc dobře )Jo a první co jsme uměli bylo štěkání(spíš kňučení, ale základ dobrý) na povel- na žrádlo. Toho je tak moc, že to od jednoho člověka nemůžeš pochytit. Ostatní ti taky určitě něco napíšou, doplní, opraví. Chce to prolézt internet, diskuze a vybrat si z toho to nej. Na všechno je milion názorů a stopro něco zapomeneš a na něco si přijdeš sama...

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:34
- Nahlásit

drakka

agi zavody
- tak tiše závidím. Strašně se mi tenhle sport líbí, ale nemáme nic poblíž kde bych s ním pořádně cvičila. Tak to zkoušíme alespoň u nás na cvičáku kde jsou jakýs takýs překážky. Eggyn je hroznej temperament ( jak říká jedna známá - je jak pytel blech), a chce to všechno hned prolítnout, přeskočit...no je to s ním dřina.
V Budějkách jsme se šli podívat taky na agi. Bylo to strašně hezký, ale ten náš nevydržel chvíli sedět, a čekat. Zdálo se, že chce taky soutěžit, takže jsme museli jít pryč.

Žemle
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:38
- Nahlásit

kuura

hezký fotečky . Pokaždý když vidím takový prcky tak bych hned jednoho brala - resp. jednu . Škoda, že to nejde...

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:54
- Nahlásit

TomášW

No já už sem toho prolezla hodně, hlavně teda kvůli jídlu:) ale i kvuli povelum, procetla sem knihy co tu doma mam i spoustu veci na netu. Mame kamarada, co má kanakorzu, je to mazel, tak nam budou ze zacatku pomahat...nechci ho stresovat, to urcite ne:)

Žemle
já měla chuť si je vzít všechny hned, všech sedm!

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:57
- Nahlásit

kuura
Cane Corso mají taky známí, fajní psové. No trošku bych byl opatrný s knížkama, nejlepší máš nějakého zkušeného člověka, který ví co dělá a je schopen přistoupit ke každému plemeni jinak.

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

kuura
Jooo a zvykej hned ze startu na samotu, ať pak nedemoluje byt, barák nebo ať ti nezdrhá.

kuura
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 15:03
- Nahlásit

TomášW

já ho chci nechávat venku, takže asi bude muset bejt zvyklej, ale kdyz ze zacatku to bude tezky, se s nim porad bude nekdo mazlit a pak mu to bude lito, az vyroste:( no a jak ho mam zvykat?

TomášW
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

kuura
postupně, vždycky na chvilku a vracet se, až když bude klid, ať ví, že se vždycky vrátíš a že má být vklidu. Já teda osobně měl Nera první týden doma a za celou dobu za ním v noci nebyl(spal v jiném pokoji). Naši teda jo, já mám tvrdý spánek. No a pak už šel ven, kde měl boudu, tam si krásně zvyknul spát a byl tam furt, kotec jsem začal stavět až teď...prostě tak nějak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:25
- Nahlásit

brej den ,vinšuju..tady ten pesan je v Praze Troji..nevíte někdo,neshání se??

evidenční číslo: 955/2010
plemeno: bílý švýcarský ovčák
popis: pes, 11 let
srst: bílá,zrz.nádech, kratší
velikost: standard
nalezen: 26.04.2010
P-8, Kobylisy
charakteristika: Čipovaný a tetovaný, hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242 begin_of_the_skype_highlighting 233 554 242

drakka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:22
- Nahlásit

Žemle
no a co vyrazit v lete na nejaky vycvikovy tabor? je jich po cele republice spousta...

kuura
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:42
- Nahlásit

já se chci zeptat, jak zabraňujete pesanům likvidovat záhonky?:D a BŠO asi moc nehrabou nebo ano? Uvažuju o předělení zahrady...

Žemle
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:09 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

b]drakka[/b]

no a co vyrazit v lete na nejaky vycvikovy tabor?

Snad až bude víc zkrocen jeho temperament

kuura

Asi jak který, náš nehrabe. A pokud by měl takové nápady, tak stačí dát povel, a on poslechne.
Já si myslím, že předělovat zahradu by bylo zbytečné , vážně jsem neslyšela o žádném běloušovi, že by na zahradě škodil. Mnoo - akorát nám asi nevyroste pár čersvě zasazených smrčků , bo u nich zvedá nožku..

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání