Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
kuura
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:15
- Nahlásit

Žemle

já si myslim, že když zvládá povely, tak by to neměl být problém, ale co tu pročítám diskuse, tak mi příde, že si psi dělají co chtějí...

Žemle
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:17
- Nahlásit

kuura

pokud je jim to dovoleno...

TomášW
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:48
- Nahlásit

kuura
neroš hrabe jen když zakopává kost, jinak jsem si nevsim, že by schválně něco likvidoval. Nohu ještě nezvedá, ale to příjde. Jinak samo něco zašlápne, zalehne, zásadně spí na mulčovací kůře. Nemá ani tendence zdrhat, to nevim jak ostatní, ale je fajn, že když vyjíždím s autem ze zahrady, tak ho nemusím zavírat, akorát dávat bacha aŤ ho nepřejedu Jen bacha co budeš sadit u plotu, během chvíle se nám tam udělala pěšina

Jak jsem psal výše; přivolání(které teď nemáme) a fuj jsou aspoň pro mě nejdůležitější povely.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:26
- Nahlásit

ahoj lidi, hlásím všem, že naše rtg je zcela v nulkách, srdce jako zvon a hrudník a dýchání ouplně v oukeji, takže takhle zdravýho psa svět neviděl.....

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:51
- Nahlásit

Pumpa
tak super!! A rentgenovala jsi i lokty nebo jen kyčle?? to je fajn....

kuura
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:06
- Nahlásit

TomášW

:D pesina u plotu:))) no my tam mame akorat brectan a ten chcipa sam od sebe, jinak vlastne plot nemame, mame zed, takze tam ho asi nebude moc bavit preslapovat:))) akorat u brany a tam je sterk, takze pohoda. Mamka je vysazena na svoje kvetinky, kericky a ministromecky, takze budu muset ze zacatku hodne hlidat a hned vysvetlovat, ze nesmi:) doufam, ze to pochopi rychle, jinak budu muset prehradit zahradu na dve...a rikas ze kura je dobra jo? ty mame vsude spoustu, tak bude mit kde chrupkat...a mas ho naucenyho na curani nekde v kraji zahrady? ja mu chci udelat placek s piskem, budu ho tam chudaka hold nosit, aby si zvyk chodit tam, tata je totiz zas vysazenej na travu:D i kdyz uz padl navrh na vybetonovani, aby se nemuselo sekat:)

TomášW
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:10
- Nahlásit

kuura
Tak s čurkanim ho naučeneho nemám.Předpokládám, že až bude značkovat, bude si to nechávat na procházky. Kadit se naučil sám od sebe v jedné části zahrady. Mi se to nechtělo hliídat, protože oni jak malí serou furt Ale každý pes je originál, tak kdoví jak to budeš mít ty

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:18 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

kuura
nechci staršit, ale pokud budeš mít doma aktivistu, jako já, tak udělejte kytičkám pápá.. Při představě, že by byl Lucky na zahradě jako štěně, tak mě tetička asi zabije.. on byl likvidátor všeho... (doma musel být zavíranej do chodby, kde už bylo všechno zničený, v bytě ho nechávám až teď, co mu byli tři roky a už OK...) Ale teda nevím, pokud bych ho nechala na zahradě, estli by stejnak z nudy neničil... Záleží, jak moc ho zaměstnáš, aby neměl roupy.. Lucky byl zaměstnanej víc než dobře a stejnak doma ničil.. hold, každý pes je oroginál..

jo a ad. čůrání...
psy prostě značkujou, taže si myslím, že i na zahradě bude značkovat a to ho teda asi neodnaučíš, no.... I když jsou psi, co se na zahradě nevyčůraj ani nevykaděj...Ale pokud ho budeš nosit na písek...tak hodně štěstí, to s ním na té zahradě budeš muset být vážně furt (ve dne v noci..) páč jinak si to nespojí... teda, možná spojí, jakože, panička je doma, musím na písek..panička není, je to fuk...

kuura
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:34 - Změnil/a: kuura
- Nahlásit

TomášW Montik

No jo, tak on bude čurat pak ke stromum...to je fakt uvidime, co to bude, jestli klidar nebo divous, podle toho se zaridi zahrada, ty okrasny serepeticky mame jenom u baraku, dole je jen par stromu, tak tam si muze behat, jak chce uvidime uvidime, to asi ted nema cenu resit, az pride, tak pak se to pozna

kuura
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:37
- Nahlásit

jinak uz se nemuzu dockat, az si ho privezu, asi za mesic no...jeste musim vydrzet...ale uz zacinam shanet veci:) jakej kosik ste pouzivali, kdyz byl malej? asi je lepsi ho vzit sebou do obchodu a vyzkouset, ze jo...chci ho na nej zvykat brzo, aby to pro nej pak nebyl sok, ze musi mit neco na hube

TomášW
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:42
- Nahlásit

kuura
jakejpak šok, já mám košík týden. Je ale fakt, že nemám poseroutku

kuura
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:50
- Nahlásit

TomášW

no a jezdis busem? jak dlouho?

TomášW
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:57
- Nahlásit

kuura
no nejezdim ale určo by nebyl problém

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 14:31
- Nahlásit

Montik

zatim jenom kyčle, páč jsme to s vetem probírali, prohlížel ho, sledoval ho v pohybu, díval se na postoj a zkoušel mu s tim kloubem mlít, tak zkoušel i kůlena na předozadní pohyb a řekl, že je vše v oukeji...., vzhledem k tomu, že se zrovna ortopedií zabejvá poměrně dost a už nějaký roky, tak mu věřim. A navíc Clarke má každej tejden sulc z nožiček a žere tu vyvařenou klovatinu v podstatě v každým žrádle, takže by neměl bejt větší problém. jéééé, já su ták šťastné....

Žemle
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 16:43
- Nahlásit

Pumpa

Moc prima zpráva ohledně zdravíčka , a k těm fotkám - teda je to kus pořádnýho psa. Je krásnej

kuura
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 17:00
- Nahlásit

Pumpa

mas nadhernyho pesana!!!

kalinka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:47
- Nahlásit

Ahojky jdete někdo zítra do Letňan?

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:11
- Nahlásit

kalinka
Ahojky jdete někdo zítra do Letňan?
Chtěla jsem je na kukačku a už něco koupit pro štěňátko. Ale už jsem nebyla asi 5 víkendů za sebou doma, tak na to prdim a nakoupit pojedu až do Litoměřic.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:25
- Nahlásit

Žemle
kuura

Clarke nechá děkovat, ale zase to nepřehánějte, aby neměl nos nahoru
Teď řešim problém, stěhujeme se s přítelem do nového bytu, Medvjedovi jsme vybourali jednu vestavěnou skříň, aby měl pořádný místo na pelíšek, ale já kráva mu slíbila proutěnej košík a teď nejak nemůžu sehnat tu správnou velikost....

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:59
- Nahlásit

Pumpa
http://www.hobby-info.cz/art.php?id=kosiky

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:33
- Nahlásit

TomášW

ňákej ftipnej, při pátku...

Ten ze zeleného proutí je moc hezký, ale nejni XXXXXL...

Žemle
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:39
- Nahlásit

Pumpa

nemůžu sehnat tu správnou velikost
Tomáš jedl vtipnou kaši
Budeš se muset poohlídnout po nějakém košíkáři, asi těžko se takový velikosti běžně prodávají

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:41
- Nahlásit

Žemle

nebo koupim dva malý a Medvjeda rozškubnu na dvě na půlky.....

Žemle
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:47
- Nahlásit

Pumpa

sleduj - našla jsem cosi..http://www.kosikarstvi-vm.cz/

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:52
- Nahlásit

Žemle

Ty brďo, ten jeden oválnej i vypadá, že by se do něj Clarke vešel...
Děkuju pani, musim to splnit, když jsem mu to slíbila....

Žemle
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:55
- Nahlásit

Pumpa

Děkuju pani
Rádo se stalo paní . Pokud si prohlídneš jejich stránky trochu podrobněji tak zjistíš, že na tvýho medvjeda nebude problém koš vyrobit, bo vyrobil i pro gorily do pražské zoo

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

Žemle

no na to jsem koukala, musím Clarka změřit a propočítat si, kolik metrů čtverečních bude potřebovat To je fajne....

Žemle
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit

Zdravím, tak kde všichni jste? A kdo byl v Letňanech? Nějaké info bude?
U nás začala sezona sekání, tak Eggy trochu ,,pomáhal" a poněkud nám zezelenal .

Žemle
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:41 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit

Žemle

hmmmm, fašák.... to známe včera jsme byli u známých a ti mají kolem stavby navezenou ornici, no a jak zapršelo.......

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání