| Autor |
Zpráva |
Žemle
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit
Pumpa
mnoo to ještě šlo, ale po chvíli utek, a když opět dorazil ( k fr. oknu kde jsem se míhala) tak už byl zelenej úplně celej, celičkej
a jak zapršelo....... ...že by se Cláreček snad zamazal ????
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:54
- Nahlásit
Žemle
že by se Cláreček snad zamazal ????
ale neblbněte pani, zamazal?, Byl černej jak bota, kaňour jeden. A ještě stihnul na záhoně zežrat fšechen mladej chřest, co už narostl.....
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit
Ahoj všem, zdravím i nové .
Byl jste někdo v sobotu v Letňanech? My tam zahlédli akorát Bibinku7. Přišlo mi to celé takové komornější. Asi bylo dost chovatelů doma se štěňátky... Jinak rozhodčí byl cizinec, takže jsem z posuzování nic neměla.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:32
- Nahlásit
já jsem tam byla,ale boužel pozdě,takže jsem kruh nestihla Jen nákupy. Taky jsem potkala Bibinku7 a nějaké další bílé,ale ani jména nevím......A taky tam byl pán s paní a měli jednu dospělou holku a v náručí skoro 3měsíčního bělouše......malinkej čumáček.
Žemle
pěkná fotka zelenej jak vodník... )))
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:36
- Nahlásit
takhle dopadla Maggie,když se proběhla strouhou u pole s tím černým pejskem.....a to jsme měli za chvili jet domů
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:40
- Nahlásit
A tady je s páníčkovým pohárem (závodí s autem). Tváří se jako by ta cena byla její ))
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:51
- Nahlásit
kalinka
a jak se teda rozdělili? Pohár páníčkovi, a šampáňo...?
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:53
- Nahlásit
LuSta
rozhodčí byl cizinec
Jakto? Měla být Plšková. Žeby změna?
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:54
- Nahlásit
Žemle
No Maggie se víc líbil ten pohár...pořád čmuchala zda jí tam něco něpřihodíme )
Takže spíš...Maggie pohár a my šampíčko
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 08:46
- Nahlásit
kalinka
A tady je s páníčkovým pohárem
Tak to Baico má svůj vlastní pohár. A ne jeden. Proto si už nemusí půjčovat od nikoho.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:24
- Nahlásit
Baico
třeba taky jednou bude mít svůj pohárek ))))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:26
- Nahlásit
Baico
to jsem abych pravdu řekla moc nepochopila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit
Baico
třeba taky jednou bude mít svůj pohárek
Určitě A už máte vyhlídnutej cvičák?
Pumpa
to jsem abych pravdu řekla moc nepochopila
My jsem si taky dřív na focení půjčovali tátovi a ségřiny poháry z tenisu a hokeje
Teď už máme dost svých, tak si je nemusíme půjčovat.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit
Baico
hmm, tak to jsme asi v řiti, páč asi nikdy žádnej mít nebudeme a jsme taky v pohodě. Nějak Clarkovi stačí, že u nás je vítěz na celý čáře
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:02
- Nahlásit
Baico
zkusím na Proseku a uvidím. Vyhovuje mi,že je to v úterý, protože v neděli chodíme na agility do Klánovic a chodit v sobotu i v neděli ráno...to by mě asi zabilo a když pak člověk někam jede na víkend,tak aspoň to úterý by bylo pravidelné.
V úterý se tam půjdu podívat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit
Pumpa
páč asi nikdy žádnej mít nebudeme a jsme taky v pohodě
Tak mí předchozí psi taky nic neměli. Ale když baví mě i psa cvičení, tak mi přijde škoda, to co jsme se naučili někde neukázat. Navíc tím děláme dost pro propagaci plemene, protože spousta lidí si pořád myslí, že bělouš je pes, kterej se bojí vlastního stínu a na práci se nehodí.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:14
- Nahlásit
Baico
snažím se v jednom kuse pracovat na jeho vztahu k dětem, páč ten je solidně nabouranej a pak se hodláme realizovat v kanecterapii, páč jak se tak znám, jsem do všeho hrr a pak je to horší než lepčí. Pomalu se suneme k úspěchu....
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:33 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Žemle
Já zase nic nevím o Plškové . V obsazení kruhů jsem vyčetla Oliveira Rui. Ale nevím, jestli to bylo on, bo jsem od něj neslyšela jediný slovo . Vůbec nemluvil na lidi.
Jinak já mám na běláka rezervačku už od října a zatím pořád nic. Teď je fenka na krytí, tak snad zabřezne. Při poslední hárání se nějak nezadařilo...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:44
- Nahlásit
LuSta
Já zase nic nevím o Plškové
Původně byla delegováná ona, ale pak se to změnilo.
Jinak já mám na běláka rezervačku už od října a zatím pořád nic.
A odkud, že si ho budeš brát? Jsem to nějak zapomněla.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:49
- Nahlásit
Baico
A odkud, že si ho budeš brát? Jsem to nějak zapomněla.
Jsme domluvení s CHS La Blankpapilio. Teď před nedávnem se jim narodila štěňátka. Ale byla jenom tři a z toho jedna fenka. A my byli druhý v pořadí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:53
- Nahlásit
LuSta
Jsme domluvení s CHS La Blankpapilio
Takže si budeš brát od Dinky? Její ženich se mi líbí. Má moc pěknou hlavu
Já si ještě necelej měsíc počkám a pan Fernet už se postěhuje k nám
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:59 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Baico
No, teď bysme měli být v pořadníků první, tak snad. Zrovna jsou s Dinky ve Švýcarsku. Počkáme na ultrazvuk a pak se uvidí, co dál. Pes se mi taky líbí, akorát mě malinko mrzí do MDR +/-, i když jinak je po zdravotní stránce úplně OK.
Já si ještě necelej měsíc počkám a pan Fernet už se postěhuje k nám
To už ho máš skoro doma. Se máš .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:02
- Nahlásit
LuSta
Pes se mi taky líbí, akorát mě malinko mrzí do MDR +/-,
Halvně, že to víš. A Dinky je +/+, takže děti budou +/-, takže zdraví, je se to bude muset hlídat při krytí v další generaci. Ale žádná trága to není.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:05
- Nahlásit
Baico
Já vím, jednou si to tady rozepsala jako pro blbý , takže vím, jak to s tím MDR je.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit
LuSta
Já vím, jednou si to tady rozepsala
No tak vidíš. Ale líbí se mi, že je to zase cizí krev. To to "horší" MDR vyváží.
Takže když se zadaří, tak zhruba za 4 měsíce bude běluška doma. To uteče jako voda.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit
LuSta
Teď je fenka na krytí
Tak držím palce nechť to konečně vyjde
Aprop.- nemluvily jsme už spolu na minulé výstavě v Praze?
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit
Baico
Ale toho "promarněného" léta bez štěnda je škoda. Odběr bude začátkem září. Už se hrozně těším, čekání je už dost dlouhý...
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:20 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Žemle
Jasně, že mluvily - myslím, že v Letňanech v říjnu. Akorát jsem tvrdila, že bude štěndo na jaře.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
LuSta
Už se hrozně těším, čekání je už dost dlouhý...
O to sladší to potom bude
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:29
- Nahlásit
LuSta
Tak to máš teda výdrž. Já jsem původně chtěla taky fenku, ale nebyly, a tak jsem se rozhodla pro psa. Já totiž takovou trpělivost - čekat na psího kamaráda třeba i rok - prostě nemám. Ale nelituji
|