Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 16:35
- Nahlásit

Drakopes
Byli jsme venčit večer v parku a přinesli jsme koš hub ... - tak takhle se houbaří v Praze?!? To jen my jak blbci musíme lítat po horách....

Ráno bouřka, věřili byste tomu?? - kolem půl osmé vichr jak kráva, sousedům to honilo trampolínu po polích Chystala jsem se s klukama a dle radaru mělo začít každou chvíli pršet, či nás to těsně minout. V 8h jsem si to chtěla upřesnit (co si obléct) radar už stejně nešel....prý přetížený (celé dopoledne) Trošinku na nás kapalo, ale pršet začalo, až jsem dávala klukům jídlo. Pršelo asi dvě hodiny a napršelo 6mm...což je u nás dobré Tcháni těsně po osmé přijeli pro jatelinu (týden ji tu sušili, tak to odvézt stihnuli tak tak ) Zároveň s nima proběhla bránou Bobina místního blba, tak jsem jí dala vyžrat Workovu misku (nechal celou večeři natruc, protože jsme včera spolu byli málo, ani prochajda nebyla, neb jsme byli na oslavě neteřiných 18tin) Potom s náma k Dášině nelibosti šla obejít potok. Dášena se připojila v polovině cesty a chodily ty dvě kolem sebe naježené jak smetáci Tak jsem musela krotit vášně, aby se mi do sebe ještě nepustily Berrymu to bylo šumák, ale Worka vyloženě kroutil hlavou a nechápal, o co tam jde Pořád stál a koukal na ně, co blbnou

Švagrová mne včera postrašila, že podle toho, jak se mačin prst chová, je ta kost opravdu poškozená a bude se to stejně muset amputovat Mně to hlodá už delší dobu (co jsem to viděla )...ale mamka pořád doufá, že se to dá ještě nějak řešit. Radši jí to ani neřeknu...možná se to už zítra dozví v Brně Teď tam rozhodně klidná nepojedu Jedem všichni autem, Tom má schůzky v Praze! Áji takže k vám do matičky stověžaté jedem přímo z Brna (snad se to s mamkou nějak nezkomplikuje )....jenže jen na otočku Rychle navštívit švagrovou která, je celkem možné, že bude zrovinka rodit....v tom případě nevím ale jinak počkáme na bráchu, který přijede z práce, hodinku s ním (s nima) pobudem a frčíme zpátky (Tom si mezitím vyřídí ty schůzky) Kdyby byla nějaká změna a vybyla nám chvilka, tak se ozvu, ale být tebou, tak se nebojím sotva

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 17:00
- Nahlásit

ale být tebou, tak se nebojím sotva

já se nebojím, já bych se těšila .... zas tak z ruky to k nám není...

Evey
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:04
- Nahlásit

worick
Nenabídli mamce třeba mokré hojení? To se myslím na spáleniny dává často. URL

Kessie
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 05:50
- Nahlásit

worick - tak jak mamka dopadla? a jaká byla návštěva v Praze?

worick
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 08:29
- Nahlásit

Evey
Kessie
Nenabídli mamce třeba mokré hojení? To se myslím na spáleniny dává často - jo, jo, dávali jí ho tam od začátku, ale nepomohlo tkáň, co tam už nebyla, tak holt nebyla a ta co byla moc poškozená odumřela taky. Teď už je to jedno, když je tam ta plastika. Na ni ho ale asi nedávají, nebo nám ho alespoň na doma na mazání nenapsala. Ale mamka dopadla dobře! Doktorka jí tvrdila, že to, co si mamka myslela, že je zase ta kost, už je prý trochu nové tkáně, tak se to snad ještě postupně zatáhne. Nevím ale, proč jí to pořád hnisá, teďka zase o kousek vedle I přes to byla doktorka spokojená a chválila, jak to mamka hezky opečovává a o kolik se to spravilo. No mě se nezdá ani o kousek Ale dobrá, snad si tomu rozumí

Děcka, včera to bylo něco! My vám tedy vyjedem od nemocnice v Brně a ještě jsme chtěli natankovat jen o nějaký kilometr dál. Najednou mobil, kouknu, volá brácha. Napadlo mne, že se asi ptá, jestli fakt jedem do Prahy a jak dopadla mamka. A on mi řekne: ,,právě se nám narodila holčička Ela!" A my ještě cestou do Brna probírali, že je škoda, že ještě nic nemají, když tam teda jedem, když měli termín v neděli a pondělí nic, v noci nic...a že by byl celkem průser, kdyby zrovna začali rodit a brácha by byl v porodnici a ani by jsme se ním (s nima) nebyli, ani kde teda bydlí neviděli...A on potvora nám nedal vědět, že Hanka byla v porodnici už od pondělního rána a když do dne neporodila, tak jí v úterý ráno museli dát vyvolávačku a Ela se narodila 10.30. A ti byli teda vyvalení, protože si to říct nedali, ale byli pořád přesvědčení, že je to kluk a všechno oblečení a vybavení mají v neutrální hnědobéžové, zelenkavé nebo do modra Zatím snad všechno OK. Všichni tvrdí, že je na bráchu, mě se zdála na Hanku Zatím to se mnou nic nedělá cestou jsem přemýšlela, že teď by mi stačilo, vidět ji tak za dva roky Samozřejmě budu muset dělat hodnou tetu, hlavně tam nějak dostat mamku(do Prahy)
Cesta...no to snad ani nekomentovat. Uzavírky jsou prakticky po celé dálnici, takže se ,,normálně" prostě nejede, ale velké štěstí, nikde jsme nestáli. Jen nás na zůžení úplně do pajduláků vytlačil náklaďák, bylo to o centimetry S bráchou jsme to byli oslavit ještě večeří v Kogu a zpátky šílené: lilo jak z konve, tma a uzávěrky....už nám chybělo jen aby to začalo namrzat...úplně nejhorší kombinace Přijeli jsme přesně o půlnoci. A aby toho nebylo málo: ráno, když jsme se chystali, vypnuli nám elektriku (bylo prý hlášeno, jenže my rozhlas neslyšíme a mamka nás nějak opomenula varovat ) takže jsme zase museli rozebrat bránu, aby jsme se dostali ven, umývali jsme se v kapičce vody...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 08:44
- Nahlásit

worick
Gratuluji teto.
byli pořád přesvědčení, že je to kluk Holka je lepšejší ne?

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 08:47
- Nahlásit

Evey
Holka je lepšejší ne?
Jen do doby, než jde do tanečních.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 11:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
byli pořád přesvědčení, že je to kluk Holka je lepšejší ne?

Strejda

Já vám nevím, pro mně snad opačně: holku bych neuměla vychovávat, ani já jsem moc jako holka nebyla vychovávaná, či lépe řečeno, jsem na pokusy udělat ze mně holku nereflektovala....až do puberty S holkou bych se neuměla hrát, panenky...tak to jsem neměla vůbec, mně žádné hry s dětma ve stylu: já jsem jako prodavačka a ty si jako ode mne něco kupuj...apod. absolutně nebaví a nezajímá a prostě nejsem ochotná a zdrhám...Jediné co by mne bavilo, tak skládat s klukem nějaké stavebnice či hrát hry typu Člověče nezlob se
Já bych holku brala právě až kolem 15let, kdy už je to rovnocenná rozumná bytost...tam už bych se s ní snad měla o čem bavit

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:25
- Nahlásit

Strejda
Holka je lepšejší ne?
Aha, tak proto mě naši nenutili do nich chodit.

worick
S holkou bych se neuměla hrát, panenky No pozor, kde je psáno, že si musí hrát s panenkama? Já si hrála s tankem, v kočárku jsem vozila kočku, chodila s klukama chytat ryby a zapalovat síru.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:28
- Nahlásit

worick
Taky gratuluju
Zatím to se mnou nic nedělá cestou jsem přemýšlela, že teď by mi stačilo, vidět ji tak za dva roky Samozřejmě budu muset dělat hodnou tetu Taky dělám hodnou ségru. Ale když malýho chovám, tak vůbec nevím, co mu povídat. Těším se až ještě vyroste, bude aspon chodit už, bude víc reagovat, smát se atd.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 21:41
- Nahlásit

Ahoj.

Na ty maily odpovím co nejdřív (to je tak dva tři roky)
Jsem trapná, já to vím. Ale seběhlo se x věcí a x psů a u nich xxx nemocí. Asi si udělám potrubní poštu na veterinu, abych tam nemusela furt jezdit. Budu psy odesílat trubkou.

A jinak bude naše o.s.ko v TV. V Chcete mě?. Takže bude zase ostuda. Vypadá to, že to bude u Eninky točeno a domluvila jsem Enince i rozhovor. Ještě jsem jí to ani neřekla, bo k tomu nemám odvahu. Samozřejmě bude mluvit i předsedkyně. A pak budou účinkovat moji psi, zejména ti, které chci udat. Pokud je ještě budu mít v té době. Ale nebudou v té klasické nabídce na konci, ale jen jako součást informací o o.s.
Mimochodem v minulém díle z 8. 9. byli v nabídce Ríša a Sabinka, které jsem do doby natáčení měla u sebe. Natáčelo se u Prahy, tak mi bohužel odjeli a jsou teď jinde. Ale na Ríšánka se po natáčení ozvali 3 zájemci, tak snad někam povalí a neudělá ostudu.

Z dnešních dvou návštěv veteriny stojí za zmínku snímkování jediného mnou chtěného pejska - Astřičky. Začala mi totiž kulhat na tlapičku, a to někdy převelice nehezky, že se ani nemohla postavit. Tak nemá nic s ramínkem, jak se původně předpokládála artróza, ale zato má problém na páteři. Asi jí někdy vyhřezla protýnka a zdeformovaly se dva obratle. No a teď jí to bolí. Když jí natahoval ortoped nohu, tak zařvala strašlivě, až se lek a pustil. Při rentgenování se klepala tak, že měla roztřesené všechny obrázky. Opatření proti třesu mělo být to, že budu držet já u hlavy a doktor se nechá zrentgenovat bez ochranného prostředku, který mi zapůjčil. Nepomohlo. Tak že prý jí budou dávat piškotek, aby měla jinou zábavu. Astřička jim ale piškotek šlohla a ke třesu ze strachu přibylo třesení ze žvejkání. Pak vymysleli, že jí budou rentgenovat jako koně, tedy ve stoje. Astřička si však dala Bobříka třesení, takže se klepala i ve stoje. Nakonec se rentgenovalo na zemi a v leže. Pak se povedl jeden snímek, který nebyl rozklepaný. Následně Astra monutně poskákala doktora, zachlupila ho strašlivě a šli jsme domů. Dostaneme prášky, ale ty jsou na objednávku, takže příště.

Jdu porozdávat prášky marodům a zase účtovat.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 22:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Čauec, Chcete mně sleduju, ale spíš náhodně, než pravidelně Pak dej vědět, kdy budete ve vysílání, to se kouknu určitě!
byli v nabídce Ríša a Sabinka - hmmm, já vím, že na tohle musíš mít fakt ,,velké srdce" To já bych nezvládnula: mít pejska a nemít pejska Já vím, že pro ně děláš to nejlepší, že si to musíš říkat 100X...ale já bych to neunesla Onehdá jsem se strašně nasr...na jedny sousedy Tedy: starý pán musel do léčebny a zůstal po něm pejsek. Příbuzní ho nechtěli, tak ho dali na hlídání jednomu sousedovi, což je ovšem místní poťáp Dali mu na něj peníze, pytel granulí a že budou řešit dál. Pes mu do rána utekl a našel ho v domku starého pána. Když se to opakovalo asi 3x, tak mu mamka se sousedkou řekly, že má stejně houby co na práci, tak ať ho nechá doma a jednou denně mu zanese jídlo. Nevím, jestli někomu blbec volal nebo co, ale na druhý den přijel pánův syn číslo dvě a psa sebral, že ho cestou někde vyhodí nebo dá utratit A to byl opečovávaný pes, dokonce i čipovaný Já se to všechno dozvěděla až za týden, jinak bych se snažila do toho alespoň zapojit kámošku, která pejsky taky zachraňuje...ach jo

Astřičky. Začala mi totiž kulhat na tlapičku -
Mně se dneska kluci na prochajdě komplet posr... Vypadá to na dietní chybu, začalo to várkou nového jídla, co jsem jim předevčírem uvařila Nebylo to nic zvláštního, krůtí, ale jsem tam po dlouhé době dala jako přílohu proso a mám podezření, že to mají z něho, protože jinak jsem tam právě nedávala krom zeleniny jako vždy, nic zvláštního. Někdy tam dám, co mi pod ruku přijde, ale tady jsem se zrovinka hodně omezila, protože jsem četla, že se to s rozmanitostí, nemá zase moc přehánět...Bylo tam jen to krůtí, proso, pak mrkev, celer, petržel - to dostávají vždycky a cuketa, tu dostávají už dva měsíce. Lněné semínko taky dostávají pravidelně a libeček - taky často. Jinak nic A už včera a dneska ráno jsem sledovala, že nějak víc kadí, včera prý nechtěl Berry večeři, ale si Tom myslel, že to bylo tím, že jsme nebyli celý den doma a taky že kluci celý den nejspíš jen leželi...no a dneska večer na prochajdě se první pokadil Berry, jenže tomu to není až tak vidět (nemá ocásek nahoru ) to jsem poznala první podle smradu, co se za ním táhnul a ke konci prochajdy Woriček a tu hnědou čáru od zadku k rajtkám na bílém kožichu, fakt nešlo přehlídnout fakt hrůza

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 06:38 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - taky gratuluji, tetičko a strýčku... hlavně aby byli obě zdravé! Takže už jste mimčo i viděli? Měli jste to skvěle naplánovaný a jsem moc ráda, že se mamce prst trochu hojí...

Kessie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 06:41
- Nahlásit

Vlčáčková - tak třeba za pár let... já jsem s emailama taky na štíru... vždycky si říkám, že si k tomu sednu jak budu mít delší chvilku, abych napsala delší email... - a pak jaksi nemám kdy, pořád něco pracuju... tak se to natahuje... znám to...
Pak dej vědět, kdy budete v telce, ať to stihnu aspoň ze záznamu na itelevizi... Já totiž jinak koukám fakt jen na Četnické Humoresky..

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 06:59
- Nahlásit

worick
ale jsem tam po dlouhé době dala jako přílohu proso Fakt proso, ne jáhly?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 09:41
- Nahlásit

Vlčáčková
A jinak bude naše o.s.ko v TV. V Chcete mě?.
Taky budu koukat.

worick
Lněné semínko taky dostávají pravidelně To mi připomíná, že mám ještě pro Barneyho sáček sezamových semínek. A už pěkně dlouho mi to tam leží, snad se to nezkazilo. Ještě se dokopat k tomu to rozvařit a můžu podávat.

Zítra jedeme na hasičský zájezd (jezdíme každoročně). První na programu je Šiklův mlýn a jízda na BVP (bojové vozidlo pěchoty) . Máte někdo zkušenosti? Já teda viděla jen video a usoudila jsem, že bez pláštěnky a gumáků nejedu. Pak máme totiž další program...Jihlava, Pelhřimov. Ale na to BVP se těším jak malá. Příteli jsem říkala, že musíme sedět uplně na konci, protože tam budou ty největší houpáky.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:06
- Nahlásit

Evey
Fakt proso, ne jáhly? - šmarjá, já zapoměla, že tady máme odbornici přes zdravou výživu a jsem to teda odflákla.... Jáhly pochopitelně Ale já to moc nepoužívám, prostě je to loupané proso, tak co?! Teď si ovšem uvědomuju, že proso jsem v obchodě už dlouho neviděla...snad někde v koutku zdravé výživy by bylo...

MartinaBarney
Šiklův mlýn - tohle je mi děsně povědomé, ale nevím, kam to zařadit...jen vím, že se o tom často mluví i v televizi...je to nějaká rodeo-vesnice, či tak něco?? Musím si to najít...Aha, už to vidím, skoro jsem to uhodla akorát je tam toho mnohem víc
Néé, v ničem takovém jsem jaktěživ nejela, ale ty bys teda mohla vždyť jste vedle vojenského újezdu

Kessie
Takže už jste mimčo i viděli? - jo, jo viděli, vyšlo to úplně skvěle...No ale znáš mně, já nedokážu předstírat to nadšení Samozřejmě jsem byla ráda, že to mají za sebou, všechno OK a splnilo se jim, na co se tak těšili....to jo, to jsem byla ráda, za bráchu Ale nadšená z mimina já být nedokážu Příště tam pošlu tebe

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:18
- Nahlásit

worick
Jáhly pochopitelně Tak z těch by průjem mít neměli. Používají se při dietách při chorobách různých vnitřních orgánů. Leda že by byly nějak žluklé, plesnivé apod.
To bude asi z jiné suroviny.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 17:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Tak z těch by průjem mít neměli. Používají se při dietách při chorobách různých vnitřních orgánů. Leda že by byly nějak žluklé, plesnivé apod - to nebyly, byly to normál jáhly pro lidi z Tesca, nedávno koupené. A navíc je dostávali často, teď jsem jen nějakou dobu nedávala. Jenže z toho ostatního, mi tak nepřipadne na průjem nic. A co je mi ale úplně divné, že ho mají skoro pokaždé...když už...oba psi naráz Vždyť to je kravina, aby měli stejné trávení a reagovali oba stejně blbě na něco ne?

Jak jsem tak plela a myslela na kde co, tak jsem přemýšlela o tom, co tady zjišťovala na jiném fóru PetraK o fenkách - že ji má poprvé a neví co a jak s faleškou, možným zánětem atd. Tak jsem si to našla na NETu a tam bylo třeba to, že fenky měli falešky proto, aby mohly kojit matkám, co šly třeba lovit, štěňata. To mi přišlo logické. Tím pádem si říkám, že když jsme jako lidi udělali A - to je vytrhli jsme ty psy ze smečky a změnily tak trochu přírodní zákonitosti (že by i netěhotná fenka kojila)...tak pak ale musíme udělat to nepopulární B - vykastrovat fenku, aby ji tak falešky a záněty, jak už dělohy či mléčné lišty netrápily jen proto, že nemůže dělat to, na co byla předurčená. Možná jsou mé úvahy zcela zcestné, nekamenujte mne, ale mi to tak prostě připadne...I když já bych z kastrace byla taky zpočátku zdrcená (proto taky nemám fenku )

worick
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2013 12:45
- Nahlásit

Včera dostala mamka na krk holter (ani nevím, jak se to píše) aby jí to zaznamenávalo srdce 24h. Měla taky dělat zátěžové testy: jízdu na kole, šlapání do schodů, procházka. Tak jsem ji navečer vzala na okruh s náma do lesa, i když jsme zrovna včera jít ani nemínili, teda nemínila jsem já, kluci míní vždycky V polovině cesty, když jsme se vyhrabaly na kopec kouknem...a mračno jak kráva Holter je něco jako EKG, tudíž elektriký přístroj normálně s káblíkama a lepkama po hrudníku a rozhodně nesmí zmoknout. No...zmokly jsme Naštěstí to nebyl vyloženě liják, tak jsem roztrhnula pytlík na hovnajzy a dala jsem ho mamce pod svetr - jako bryndák. Dneska se byla v nemocnici ,,odpojit", výsledky budou až za 14dní-3 týdny. Na sobě ale nic nepociťuje, tak doufá, že to bude dobré. Pitomý palec pod tím štěpem furt hnisá Nemáte tip, co na to? Máčí dle doporučení doktorky v těch bylinkách: šalvěj, řepík, heřmánek a maže Framykoinem. Další tipy, plís?

worick
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 11:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Spadla sem bomba...??
Třeba zrovna Noemi, má furt samé áčko

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 14:37 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Další tipy, plís? Nic osobně odzkoušeného nemám.
Napadá mě jen koloidní stříbro. Soused léčil dlouhé týdny hnisající velký hotspot u jejich psa, nic nezabíralo. Veterinář už si nevěděl rady a pak si vzpomněl, že mu tam zůstal zbytek a věnoval jim ho. Pokroky byly prý fakt znát.
Anebo něco komplexního, co Wobenzym? Neznám, ale nikoho ve svém okolí kdo by to bral. Já jsem k němu skeptická.

K těm kastracím fen mám asi stejný názor jako v tom článku co jsem sem kdysi dávala(MVDr. Láznička - URL).

Tá ta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 06:55
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/313332-ze-zahrady-jim- ukradli-stene-ted-po-nem-patra-cela-republika.html

Držím jim palce.Ale asi už bude bohužel za v polsku.
Po přivezení Barunky domů,nám zastavilo u plotu taky polský auto.Ale to už jsem zde psal.

Kessie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 08:42
- Nahlásit

worick - my jsme celý život všechno mazali mastí z měsíčku lékařského... ale zda to pomůže i mamce, opravdu netuším... každopádně tchýni to pomohlo na žíly na nohách...

Tá ta - no, to je fakt hrozný... Taky pochybuji, že by ho ještě našli, ale naděje umírá poslední... myslím, že ani za cenu 20tisíc jim ho nevrátí, pokud s ním plánují vydělat mnohem větší peníze nějakým pokoutným množením... ach jo...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 09:12
- Nahlásit

worick
Gratuluji teto!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 09:49
- Nahlásit

Tá ta
bohužel jsem si přečetla i velký kus diskuse pod článkem a je mi špatně ... ((

worick
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 14:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
díkas Holky včera brácha přivezl konečně domů akorát, že je asi hladová, tak se po hodině v noci budila Pořád zkoušejí kojit a dokrmují stříkačkou, takže je to celkem záhul. Nevím, jak dlouho, asi podle toho, jestli jim bude přibírat či hubnout - to by musela úplně přejít na Nutrilon Už je ze mně matka-teoretik
Tá ta
Drakopes
Držím jim palce.Ale asi už bude bohužel za v polsku...
bohužel jsem si přečetla i velký kus diskuse pod článkem a je mi špatně ... - to čtu teda málokdy, připadne mi, že vyjadřovat se k tomu mají pokaždé akorát narušení jedinci. Kdyby tam alespoň napsal někdo, kdo je s případem obeznámený, třeba napsal postřeh, radu...ale jsou to většinou jen blbé bláboly

Myslím si, že Berunka by teďka s nikým nešel, on je takový celkem nedůvěřivý...zato Woriček tak ten by asi šel s každým, protože by si minimálně myslel, jaková je to paráda, že ho někdo bere v noci na prochajdu
No, v noci byla taky nějaká bojovka, pořád někde s dáli Worka poštěkával, akorát jsem nezjistila jestli od brány, nebo ze zadu od kompostu, jelikož mi vyplivla baterka Rozsvítilo se i u sousedů, tak se možná jen oni odněkud vraceli...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:01
- Nahlásit

My už máme klíče od nového! Přebírali jsme je v pátek 13.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:42
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili včera ze zájezdu. Jízda v BVP byla super, ale čekala jsem větší adrenalin. Dále jsme navštívili Zemanovu tvrz - tedy chatu našeho prezidenta, Muzeum hasičské techniky, Muzeum rekordů a kuriozit a Jihlavský pivovar. Jen škoda toho počasí.

worick
tak ten by asi šel s každým, protože by si minimálně myslel, jaková je to paráda, že ho někdo bere v noci na prochajdu
Barney to samé. Akorát si teda nedokážu představit, co bych dělala, kdyby mi někdo ukradl psa.

LuckaM
My už máme klíče od nového At se Vám v novém pěkně bydlí a jste tam spokojení.

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 23:12
- Nahlásit

LuckaM
My už máme klíče od nového!
To šlo docela rychle.

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání