| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2013 21:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
počkej, počkej...Alfí špatně žere? Od kdy? Teda, že se nimrají naši kluci už nikoho nepřekvapí, ale Alfréd žral normálně, ne? Berunek má už zase týden průjem Ne pořád...ráno jde normálně, pak nevim a k večeru má průjem jen to z něj lije Pak třeba jeden den dobrý a další zase průjem. Přitom ty dny žere navlas stejné věci, i s mlskama. Nevím, nevím Dneska vařím jiné jídlo, dala jsem tam místo těstovin rýži, tak uvidíme. Ale přitom je hrozně veselej a hravej, oproti stavu třeba před čtvrt rokem, kdy se pořád jen tak ploužil. I Gogoška říkala, že jí připadá takový veselejší. To jsem přikládala ale ještě k háravé Dáše
Přivezli jsme lavor václavek Většina teprve raší...i když i na pořádné jsem narazila, já jsem ale trhala jen ty malé ,,panenky"
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 07:46
- Nahlásit
worick.Alfí špatně žere?
Jak má povislý koutek, hůř se mu kouše. Přece jenom věkem oslabují i hlavní žvýkací svaly. V lednu přece rapidně zhubnul, proto jsem teď jásala, že zase přibral. A když se v jídle jen porýpe, pobíháme kolem něj a nabízíme mu z dlaně ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 10:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
No, ale vždyť ty poctivě chodíš s klukama na kontroly a výsledky měl Alfí dobré, že jo?? Tak to asi jen jak se mu hůř jí...to ti věřím, já bych mu taky podstrojovala, jen aby se pěkně napapkal
Ráno jsem byla zvědavá, co Berrynkův průjem, jestli to bude lepší...no a on nekadil, respective asi něde v zahradě dřív, než jsme šli ven. Ale rajťasy měl posr...ještě od včerejška(to jsem mu ráno zaschlé vyčesávala ) nového nic, tak doufám, že už to bude dobré
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 12:33
- Nahlásit
Drakopes
Hezké, škoda jen těch počmáraných zdí.
worick
Berunek má už zase týden průjem To je divné, dala bych mu dietu. Jestli chceš vařenou, tak jen rýži, kuřecí maso, mrkev.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 14:50
- Nahlásit
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 15:20
- Nahlásit
Strejda
Jsem si říkala, že se tak dlouho neozýváš... a ty na pláži pod palmou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 15:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
to jsi zřídil doma holkám? Chceme to vidět celé, ne jen plot
Evey
Hezké, škoda jen těch počmáraných zdí. - vykopala bych je doprdele až na Mars
Jsi mi připoměla, jak jsme takhle šli kolem nějaké počmárané zdi v Brně a já jsem nadávala, že musí kreténi počmárat tím grafiti i opravený barák a mamka na to: to není grafity, tam je i něco namalované Tím jako chtěla říct, že hnusné grafiti je nějaký klikyhák, ale když už je to obrázek, tak je to vlastně umění...a tím pádem v pořádku Ještě, že neumí malovat....
Včera to vypadalo napnutě. Volala jsem po obědě mamce, jestli jede s náma na výlet a na houby a brečela mi do telefonu, že jak má v prstu to píchnuté (už týden) že nemůže od bolesti vydržet a teta dopoledne, když to viděla hned, že máme jet na pohotovost, že nějaká sousedka dostala otravu...Mamka to začala mazat ,,černou mastí" a chtěla to vydržet do zítra, že by sjela na chirurgii, aby jí to teda říznul a vyčistil. Akorát, že už si teda včera nevěděla od bolesti rady (na růžových tabletkách je už ten týden...) Tak ani s náma nejela, ještě to zkusila rozrýpat jehlou (jenže ani nemá jak, protože do pravé ruky nic nechytne ) a napatlala tam tu mast. Lupla ,,růžovku" a šla spát. A ve dvě se probudila a prst ji vůbec nebolel z čehož byla tak rozhozená, že do 5 neusnula Ráno mi to nevěřícně volala, ale byla zklamaná, protože si myslela, že už nebude ani tak strašně napuchlý a červený...to ale je pořád Jedině, že to tak zklidnila ta mast a třeba se to i pomalu znormalizuje. Snad.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:32 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Strejda - no škoda, že jsme tuto informaci nedostali v létě při těch pařácích, kdy Kesska nevěděla sama, kam by se schovala... To máte tam u vás v podhůří? U nás na jihu by jistě nebyla o návštěvníky nouze - v letních měsících... tak pokud budete rozšiřovat síť psích pláží tak prosím někam kolem "Hustých"
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:36
- Nahlásit
worick - Ty jo... to je teda s tou vaší mamkou vždycky taková bojovka! Já už se tak těším, až to bude mít zahojený a bude úplně v pohodě!!!
Mojí kamarádce teď půl roku vůbec nebylo dobře, špatně jedla, zhubla všechno, co po porodech nabrala, takže asi 20kg... nemůže vůbec spát a pořád byla tak unavená (to já jsem taky, ale rozhodně ne ze stejného důvodu jako ona)... a teď po půl roce jí přišli na to, že má neurosvalovou slabost... krom pár chabých článečků nemůžu najít nic, čemu bych rozuměla... nějaké konkrétní informace o nemoci a jejích důsledcích... nevíte o tom někdo něco?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:39
- Nahlásit
Drakopes - to je super, že je na tom Alfréd lépe! Asi taky chystá zásoby na zimu... Kesska celé léto skoro nejedla, je teď jen kost a kůže... taky jsem jí už pak i podstrojovala a měla jsem obavy, že je nemocná... teď jakoby se fakt chystala na hodně krutou zimu, vylizuje misku, nikde nezůstane ani drobeček ničeho a konečně začala měnit srst!!!! Podle mě letos hodně pozdě! Dneska jsem z ní vyčesala půl igelitky chlupů...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 13:09
- Nahlásit
Kessie
Dneska jsem z ní vyčesala půl igelitky chlupů...
Taky pořád vyčesávám. Začalo to létem a češu doteď.
Jinak my jsme měli docela zajímavý víkend. V pátek mamka přišla s tím, že co kdybychom adoptovali berňačku Belinku (asi proto, že se dost podobá naší Cindy, kterou jsme měli). Já bych prý poskytla místo, mamka by financovala krmení. K tomuto nápadu se s nadšením přidal i mamčin přítel. No, já jsem samozřejmě něbyla proti. Počítala jsem s tím, že ale můj přítel s tím souhlasit nebude. A taky, že ne. Ale řekl mi, že je to naše věc. Ale at si zvážíme to, že krmení není jediná věc, ale když pes onemocní, částky teprve začnou lítat. Ano, v tomto má pravdu. Prozatím než si najdu práci, tak to necháme být. V pátek navečer, když jsem byla v Krásensku, mi přítelova mamka říká, že se tady u nich toulá pes a že viděla, jak jde po ulici za sousedkou, která jí už navrhovala, jestli si nechce psa nechat, když ted nemají Rona. Přítelova mamka ale už psa nechce, nechce znovu prožít ten smutný konec. Což chápu. Osud tomu asi chtěl, ale večer, když jsme byli s přítelem na pivě, tak se u hospody objevil právě ten zatoulaný pejsek. Asi byl zvyklý být doma, protože se uplně cpal dovnitř do tepla. Jak to mohlo dopadnout...přítel obměkl a pes pak s náma šel rovnou domů. Dostal vodu, granule, matraci, aby neležel na studené zemi a navíc ručník a staré povlečení a celý zakrytý spal jak mimino až do rána.
[imgs][IMG=http://img34.imageshack.us/img34/5498/ct6w.jp g][/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Rozhodli jsme se, že si ho zatím v Krásensku nechají, ale že se budeme snažit zjistit, jestli ho někdo nehledá. Ten pejsek je moc hodný, umí sedni a přijde na přivolání. Je vyčesanej a čistej. Ale zjistili jsme, že se v Krásenku toulá už aspon 10 dní, protože už u pár lidí doma byl. V sobotu navečer jsem přijela zase za přítelem a pes už si vegetil doma. Dokonce pak přes noc spal na matraci v ložnici Bohužel mi ale dneska ráno přítel volal, že Míša (začali jsme mu tak říkat) ráno utekl. Jeho mamka šla před barák a chtěla nechat, at si pes očichá před domem, jenže Míša si to namířil po ulici pryč. A já už si dělala plány, jak ho vezmu o víkendu na procházku. Každopádně jsem příteli řekla, že jestli se vrátí, tak si ho vezmu klidně přes zimu domů (jestli se snesou s Barneym), do dočasné péče a budu mu hledat nějakého nového majitele. Přítel mi říkal, že neví, jestli by jeho mamka chtěla psa, který utíká. Tak snad se vrátí. Ještě ho někde přejede auto nebo mu někdo něco udělá a navíc bude zima. Fakt ale nechápu, že někdo tak hodnýho pejska nehledá. Mě kdyby se ztratil Barney, tak rozjedu pátrání ve velkém stylu. Na druhou stranu je možný, že ho třeba někdo schválně vyhodil. Bůh ví.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 15:24
- Nahlásit
tak to sem ještě nikdo nedal??
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 20:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
nedal...nesnáším reklamu na psy ještě typu:výborný pes i pro začínající chovatele....a pak každý blb nabude dojmu, že berňák je pes přesně pro něj
u mne tady kousek za koupákem zastavil místní, velmi slušný Rom(60letý) a vyptával se na Worička, co je to za pes, že je strašně krásný....tak jsem na něj hned vybafla, že je to saňový pes a musí se s ním pořád běhat tak že co Berrynek, že ten je taky moc pěkný a jestli koušou? Tak jsem mu řekla, že naši zrovna ne, protože jsou rozmalenky, ale jak si je vychová, takové je bude mít. Tom nadával, že mám už radši říkat, že jsou úplně hrozní Jenže to jsem nikdy nechtěla, aby se nás pak když jdeme, všichni nebáli
Ráno jsme potkali místního ,,rypáka" co vždycky někoho seřve, že má psy na volno a jeho čokl nesocializovaný, je přitom na volno vždycky Ani nepípnul...budejď by taky zkusil minule jeho čokl vyjel po Wokovi zezadu, dnes se držel v uctivé vzdálenosti a kluci ho přehlíželi jak modrou lagunu
Dopoledne jsem vyryla petržel, nakopla sekačku a jela k mamce posekat báby humno a otřásat a sbírat trnky. Bez oběda, bez pití jsem tam byla do 17.30 a cestou zpátky jsem jim(myslím mamce s bráchou) musela ještě posekat celé pole. Měla jsem asi 3/4...když mi došel benzín Zima už mi byla jako prase, zuby mi jektaly, protože jsem šla za tepla a teď už zašlo slunko. Nasraná jak brigadýr (protože to měl původně dělat Tom a vysr...se na to ) jsem mu volala (schválně, protože mi tvrdil, že má odpoledne tenis ) ať okamžitě přijede s kanystrem (moc jsem ho nevytrestala, neb tenis mu odpadnul ) pak jsem to dosekala a přijela domů, už se šeřilo. Přes to, že mi půjčil i prošívanou vestu, jsem přijela zmrzlá tak, že jsem ani nemohla mluvit Teď jsem doma sežrala původní oběd a taky všechno, co jsem našla Teda po té, co jsem vypila grog, abych trochu rozmrznula Zítra zase jedem do Brna, akorát ještě nevím, jestli jen my dvě s mamkou vlakem, nebo s Tomem autem. Čeká, až jak se mu ozvou s domluvenýma schůzkama Taky nevím, jestli jí nerozříznou ten prst zrovna tam, hodlá ho ukázat doktorce(nebo jí řekne, ať s tím frčí na chirurgii) Je furt hnusný. Má ho jednou tak velký, červený, v místě vpichu modrý (jako, že zespod dlaně) a zhora na tom kloubu, do kterého si to asi píchla, se jí dělá modrá bambule. Je to skoro u nehtu, tak čeká, že se jí hnis třeba spustí tím nehtem...čeká už týden
MartinaBarney
koukala jsem, jak jsi založila fórum...a nevrátil se ještě? Hmm, možná taky, že je to notorický útěkář(je to labrouš, tak třeba lovec?) a už jsou tak naštvaní a otrávení, že se ani nenamáhají ho hledat....že se zase za pár dní ukáže (tady je taky pár takových lidí )
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 21:59
- Nahlásit
worick
a nevrátil se ještě?
Vrátil. Přivedla ho jedna paní. Jenomže přítelova mamka se šla podívat dozadu do zahrady a než došla zpět k baráku, tak pes už byl zase pryč. Potvora jedna. Už si na na něj za ten víkend začínala zvykat a teď je jí ho líto, že je mu venku určitě zima apod. Tak se už prý byla podívat po vesnici, jestli ho nepotká a že mu nechá otevřenou branku, kdyby se náhodou rozhodl vrátit. Je to blbý, na jednu stranu hodnej, přítulnej pes a na druhou stranu se tak vybarví. Ale asi lepší, že utekl ted než kdyby třeba až za měsíc, kdy už by přirostl k srdci i mě.
nesnáším reklamu na psy ještě typu:výborný pes i pro začínající chovatele....a pak každý blb nabude dojmu, že berňák je pes přesně pro něj Asi tak. Zvláště v současné době je uplně přeberňákováno - viz. BSP v nouzi. Hledala jsem třeba minulý týden, jestli neexistuje nějaká taková organizace pro ridgebacky nebo jestli nenarazím na RR, který hledá domov. A nic. Nabídka téměř nulová.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 22:15
- Nahlásit
MartinaBarney
jestli neexistuje nějaká taková organizace pro ridgebacky nebo jestli nenarazím na RR, který hledá domov. A nic. Nabídka téměř nulová.
RR v útulku je třeba tady
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 22:48
- Nahlásit
tady je kříženec RR
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 22:52
- Nahlásit
worick
Je furt hnusný. Má ho jednou tak velký, červený, v místě vpichu modrý (jako, že zespod dlaně) a zhora na tom kloubu, do kterého si to asi píchla, se jí dělá modrá bambule. Je to skoro u nehtu, tak čeká, že se jí hnis třeba spustí tím nehtem.
Bych rekla, ze ji nic rezat nebudou, nasadi ji antb a misto pomatlaji visnakem a zavazou - takova klasicka flegmona, neco podobnyho jsem mela pred par lety na psim tabore. Bud me seknul zubem pes nebo jsem se rizla/pichla o ker/travinu a po par dnech uz to zavanelo otravou krve, na pohotovosti me docela dokror serval.
MartinaBarney
Vzdyt jsou plemena v nouzi, mezi nimi i Ridgebackove?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 06:05
- Nahlásit
MartinaBarney
nezkoušeli jste jestli nemá čip?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 10:51
- Nahlásit
birma
RR v útulku Díky za odkaz. Věkově je ideální, ale překážkou by nejspíš bylo to, že je nedůvěřivý. K přítelovi jezdí často jeho ségra s malými dětmi. Ale ta fenka není špatná. Ono to všechno záleží na příteli, hlavně jeho mamce teda. Ta s ním bude doma nejvíc.
Fifi
Ano, to je pravda. Na tu stránku jsem při hledání taky narazila. Ale spíš jsem chtěla říct tím mým příspěvkem výše, že těch berňáků bez domova je strašně moc než třeba RR. Možná mi to jen tak přijde, protože BSP sleduju na facebooku pořád.
Evey
nezkoušeli jste jestli nemá čip?
Chtěli jsme hned po víkendu, v pondělí. Ale bohužel včera utekl. Obojek sice má, ale známku nebo nějaký číslo na něm...vůbec nic.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 13:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fifi
nasadi ji antb a misto pomatlaji visnakem a zavazou - takova klasicka flegmona, neco podobnyho jsem mela pred par lety - tak tak nějak to bylo akorát jí to trochu fikla nějakou žiletkou a jelikož po slovu žiletka jsem zdrhala, tak mi jen mamka referovala, že pak jí tam ještě rýpala něčím jako pidivrtáček Když jí jí tam ždárala jehlou já, tak řvala jak tur a teď velice hrdinka...před doktorkou pak ten višňák a ATB a má to na dlaze
Pravá ruka prý už vyhojená, tam nejspíš pojedem příští týden naposled, ale to už hlavně kvůli tomuto zase Akorát, že s tou pravou nemůže moc hýbat, všechny ty jizvy má ztvrdlé a taky sem tam hnusně postahované, citlivé....bede ještě trvat, než to bude fungovat. jestli bude fugovat palec netuší, jelikož o úraze s ním normálně hýbala, jen ten poslední článek necítila, teďka s ním nehýbe a necítí celý Snad to rozvičí
Evey
Uvařila jsem krůtí s rýží a mrkví....Berunek neprůjmoval, jen nevím, kdy kadil, protože jsem ho na potoce ráno neviděla ani jednou...a že jsem dávala pozor! Ale zadek čistý, takže jsem předpokládala dobrý. Předevčírem měli poslední porci a včera večer na prochajdě kadili oba dvakrát a podruhé Worka už trochu průjmovaté, Berry se pos...celý Jak jdem na větší prochajdu (velkou) tak prostě začnou kadit 2-3x a to se pak pos... vždycky Včera měli jiné jídlo, kuřecí se sardinkama a taky rýži. Ráno Berry zase nekadil, tak vím zase prdlajz Už ho sleduju jak šílenec a zdá se mi, že zhubnul minimálně 5kg(jenže to bylo i těch 14dní háravek, kdy nic nežral ) a pořád si kouše stehna, jako by ho tam něco svědilo. Mám podezření na nějakou tu alergii (ledviny mi neříkej, to nechci slyšet )protože jsem četla o pejsech, co měli alergii a to svědění stehen-třísel tam popisovali...Tom má podezření na granule, protože když je nejedli kvůli hárající Dáše, ani průjem nebyl(ale to nejedli prakticky nic, tak nebylo z čeho ) Teď jsem objednala jiné složení. Tento poslední pytel byl ale srnčí-jehněčí....tak to by alergizovat nemělo teď budou mít: králík, kachna, bažant... Snad už začnu nakonec jen vařit
Bojím se, aby mu něco nebylo (a nechci jet na veterinu, protože to nechci slyšet ) jenže on se právě jako nemocný pes nechová, spíš jako urvaný ze řetězu, je podivočený až hrůza, blbne, pobíhá....to už nedělal 2roky nejmíň chodil jak důchodce, kdežto teď běhá jak junák Rozjel se s těma háravkama a teď je ještě pěkně chladno....Tom říká, že je to tím, ale třeba loni byl jak lemra pořád
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 13:31
- Nahlásit
worick
Bojím se, aby mu něco nebylo (a nechci jet na veterinu, protože to nechci slyšet A to je lepší takto se každý den stresovat, sledovat ho a bát se? Z toho tak onemocníš spíš ty.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:40
- Nahlásit
worick
přidávám s k Evey - budeš klidnější, když se dozvíš, co a jak.
Taky to může být jen tím, že se jim na delší procházce více rozhýbou střeva a víc se vyprazdňují.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 06:21
- Nahlásit
worick - taky bych raději zašla na veterinu... na druhou stranu, třeba tím, že to budeš odkládat právě něco nepodchytíte včas (čímž nechci strašit a Kesska je po létě taky hrozně vyhublá)... názor veta slyšet můžeš, případná léčba je pak na Tobě stejně... víš jak... ale jak píše Evey a Alenka, stresuješ hlavně sama sebe a poté budeš URČITĚ klidnější...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:35
- Nahlásit
Evey
Drakopes
Kessie
Ráno zase kadil 3x, potřetí už průjem objednala jsem jiné granule, tyto zruším (už jich tam je zbytek) a zkusím, jestli jiná receptura (bez jehněte) nebude lepší. Pokud ne, tak už na tu veterinu pofrčíme
Četla jsem příspěvek vedla a to mne dorazilo, nemám chuť ani psát...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 12:48
- Nahlásit
worick
Zbytečně se týráš! Jdi na testy rovnou. A nepíšu to proto, že si myslím že by byl Berry nemocný, ale kvůli tobě.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 13:02
- Nahlásit
worick
tak dávej mu aspon nejakou dobu jen to vareny kruti(nejlip prsa) s rozvarenou ryzi(a nic jinyho), nejlepe ne moc a aspon uvidis....zkusil bych prvni aspon chvilicku hladovku, at se zazivani uklidni pred tou dietou
pokusy se zmenou granuli fakt nejsou dobry napad....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 11:21
- Nahlásit
zbrnd
zkusil bych prvni aspon chvilicku hladovku, at se zazivani uklidni - hladovku právě měli týden před tím, kdy mi asi tři dny nevzali do huby nic a cca dva týdny celkem - to bylo minimum - kvůli těm háravkám. Pak začali konečně trochu žrát...a průjmovat Teď se asi 5dní konečně rozežrali, fakt jí pěkně, asi cítí zimu, jenže Berry zase průjem a průjem. Jednou -dvakrát jde normálně a potřetí průjem jako kráva
pokusy se zmenou granuli fakt nejsou dobry napad.... - já vím, že se moc měnit nemají, hlavně, když je blbé trávení....jenže pokud by byla příčina v granulích, třeba že by alergizovaly, tak je radši změním z fleku. A jelikož ráno přišly nové, hned jsem to udělala. Chutnali jim moc, ale Tom se smál, že právě, že teď jí, tak by snědli jakékoliv Ale chutnaly i Gucci a to je co říct (i když ona třeba ty RC pro briťáky, co žere Leon, jí fakt minimálně, radši si vzala s klukama jejich, nebo kočičí Tesco! - co kupujeme jako nejlevnější alternativu rybám - to je hrozný prdlous, ta naše kočka )
Dále:jsem ale úplně blbá že mne to nejzákladnější a nejjednodušší řešení nenapadne hned: ráno jsem mu dala ještě tabletu živočišného uhlí. Protože včera se mé myšlenky začaly ubírat směrem:jestli nemůže taky být začervený, protože vychrtlý byl pořád Worka, takže odčervoval se jen Worka. Berry už nejmíň dva roky ne. A jelikož měli od Mandy, či Dáši blechy, tak i když nežere žádné fujtajbly, začervit se mohl lehce. Jenže jsem uvažovala stylem:kdyby byl problém stejného druhu, jako má pejsa vedle dát mu ještě např.Drontal - to ho rovnou zabiju Říkala jsem si, jestli by z tohoto pohledu nebyl bezpečnější Stronghold, který účinkuje na ty případné blechy, i červy. Bohužel už třeba ne právě tasemnice A jak jsem tak dumala nad tím průjmem, trklo mi to uhlí.....alespoň Taky z toho důvodu(no to brzo:smirk jak před cca 3týdny najednou začali průjmovat oba dva v jednom dnu, tak Tom říkal, že nám snad někdo otrávil psy. Otrávil snad ne, ale něco špatného jim někdo hodit mohl...nevím, nenapadá mne, co by to mohlo být. Děcka jdou ze školy, klidně jim můžou nastrkat svačiny. Čokoládu by snad ale snědly samy??
Drakopes
Noemi
holky, díky za tipy pro mimino Těšila jsem se, jak koupím ten pěkný kolotoč....a oni už ho mají Tak už asi jen tu podložku s hrazdičkou na zem..
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:47
- Nahlásit
worick
Děcka jdou ze školy, klidně jim můžou nastrkat svačiny. Čokoládu by snad ale snědly samy?? A nemůžou okusovat třeba něco v zahradě? Nějakou trávu apod.?
Naše kočka měla taky týden průjem než jsme zjistili, že chodí na okno pít vodu z vázy, kde byly řezané květiny z oslavy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 18:11
- Nahlásit
Evey
A nemůžou okusovat třeba něco v zahradě? Nějakou trávu apod.? - myslíš jako okrasnou, nějakou jedovatou či keř? To určitě můžou, ale už to roky nedělají (hned, co dostali rozum )
Dnes jsem vybírala celé dopoledne neloupací semínka z dýní a nějak jsem si odtrhla nehet od kůže, bolí mne to jak čert. Myslím bříško prstu od nehtu. Jau, krucifix Zítra jedem do Skalice celý den obírat hrozny k tetě. Doufám, že mně to bude takhle bolet jak kráva
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:50
- Nahlásit
worick
myslíš jako okrasnou, nějakou jedovatou či keř? No, třeba.
|