Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 21:28
- Nahlásit

Kessie
Tá ta
ježíši, já to neříkala, aby jste mne taky chválili Přesně to píše Peťka - mamka je krásná elegantní paní To, že jsem štíhlá, ještě neznamená, že někdy budu vypadat takhle hezky. Někdo to v sobě má a někdo holt nemá...

Na JOJce jde ta komedie s malým ,,Woričkem"

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 21:49
- Nahlásit

worick - to není o chválení, já vždycky říkám, co si myslím... nebo prostě mlčím... - a tohle je pravda...
No, JOJku nechytáme... a jak se to jmenuje? třeba bych si to stáhla na zítřejší noc, až budu na adaptačním pobytu v noci bdít nad svými svěřenci...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 23:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
No, JOJku nechytáme... a jak se to jmenuje? - nechytáte? My teda přes satelit, ale vlastně já v pokoji ne, já přes digitální pozemní příjem. Já myslela, že to už jde všem...
Návrh...se to jmenuje, už to šlo několikrát, i jsme to tu kdysi řešili....možná jsi to dávno viděla. Klasická romantická komedie se Sandrou Bullock. Na tyhle komedie koukáme i s Tomem rádi...je to sranda, pozitivní, na odlehčení....Na dramatické filmy už pár let odmítám koukat - stačí jednou za týden zprávy...jako třeba dnes s bilancí nehod za tento víkend...to je teda nářez
až budu na adaptačním pobytu v noci bdít nad svými svěřenci... - co je ,,adaptační pobyt"...kde? Kdo se na co adaptuje?

V úterý vezem mamku zase do Brna na kontrolu, tak budem odpoledne i po nákupech v Olympii...nemá někdo taky cestu?

A co je s Vlčáčkovou?

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 06:28
- Nahlásit

worick - já na telku téměř nekoukám... tak možná to chytáme, ale spíš ne... máme jen klasický digi kabel... koukám jen občas před spaním na zoom a v neděli večer na Četnické Humoresky... - občas se taky na takovou komedii kouknu, ale spíš u našich, s mamkou - v zimě
Adaptační pobyt je takový třídenní pobyt žáků budoucích prvních ročníků, aby se poznali a taky nás a školu ještě před začátkem školního roku, aby šli již do známého prostředí... no a já to mám celý na starosti... máme tři běhy po třech dnech... takže tak... V úterý se tedy bohužel nechytám... Mám to ještě na celý tento týden... mám opravdu krásný pokoj, ale se vyspím dobře jen doma... takže to bude horor týden...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 07:35
- Nahlásit

Kessie
jupí, nemáme žádné adaptační pobyty, ale i tak ... utekly ty prázdniny nechutně rychle. Za chvíli budu muset se zvednout a vyrazit mezi kolegyně. Dětičky na ostro sice až za týden, ale jak je rodiče postupně stahují domů, začíná se jich po Vršovicích rojit neurekom

Odpoledne jedeme s Erwinem se ukázat panu doktorovi do Brodu, jestli to vyjde, sejdeme s Tá tovými.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 08:01
- Nahlásit

Drakopes
ty mi Ájuško čteš myšlenky Otevírám Psa a dumám, že Peťka fakt už neví, co by si ještě vymyslela: půl prázdnin ještě pracuje a teď koukám, že si na poslední týden zase něco našla A právě mi přišlo na um, kdepak jsi asi tak ty?? když tě tu za celé prázdniny mockrát člověk nenašel Copak jsi objevila za hru?!

Dětičky na ostro sice až za týden, ale jak je rodiče postupně stahují domů, začíná se jich po Vršovicích rojit neurekom -

jestli to vyjde, sejdeme s Tá tovými - jé, dobrý Vy jste se domluvili? Jsem zvědavá, co na to Erwín a Baru

Kessie
Adaptační pobyt je takový třídenní pobyt žáků budoucích prvních ročníků... - panebože, vždyť už to píšu Áji Kdo si zase tohle vymyslel...nevíš?(jen neříkej, že ty ) Tak se ta děcka mohla adaptovat až první školní týden, ne? Nevím, proč si nabíráte práci už týden dopředu a být to děcko, tak mne klepne..jít do školy týden předem, fuj...

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 08:45
- Nahlásit

Mám tento týden dovolenou, heč.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:33
- Nahlásit

Evey
Mám tento týden dovolenou, heč. - akorát jsi si měla objednat lepší počasí a snad se ani neptám, co jsi si naplánovala za práci Neříkej, že budeš relaxovat a výletit s Elzou...v tom případě se tedy sbal a přifrč k nám

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:58
- Nahlásit

akorát jsi si měla objednat lepší počasí Počasí mi vůbec nevadí, naopak je akorát. Neprší, teplota příjemná na práci...
Neříkej, že budeš relaxovat a výletit s Elzou... teď zrovna ano, leží mi tady pod stolem vyvalená a já koukám na net co je kde nového a vařím u toho. No, ale jinak dovolená asi moc relaxační nebude. Mám na starosti babičku, taťku, krůty, kočku, želvy... Takže 3 x denně pochoduji k našim na barák.
Vaším směrem pofrčím v neděli. Co vy, přijdete do Čejkovic?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 12:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Vaším směrem pofrčím v neděli. Co vy, přijdete do Čejkovic? - klidně přifrč...v neděli... Šmarjá skleroza Pochopitelně jsem na Čejkovice zapoměla...nějak je toho poslední dobou moc Ještě jsme to neprojednávali

Mám na starosti babičku, taťku, krůty, kočku, želvy... Takže 3 x denně pochoduji k našim na barák - to mi vykládej Přesně vím, o čem mluvíš...to neděláš nic jiného Takže mamka jeli se synovcem k ségře...jsem pochopila

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 12:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Co vy, přijdete do Čejkovic?
Có, Brňačky, jak to vidíte?? Kessie, Vlčáčková, cernej caj, i Janiii vlastně...zapoměla jsem na někoho?

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 12:43
- Nahlásit

worick
Takže mamka jeli se synovcem k ségře...jsem pochopila jeli se relaxovat na Slovensko.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 13:36
- Nahlásit

a co se děje v Čejkovicích? ikdyž víkend bude ve znamení práce na Barum rally takže Čejkovice asi nedám, ať se tam děje cokoliv

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 13:51
- Nahlásit

Janiii
a co se děje v Čejkovicích?
sobota - URL
neděle - URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:02
- Nahlásit

Sešli jsme se Tátou i Michallem - jsou si neskutečně podobní

Erwin měl za sebou narkozu (slaboučkou, jen aby ho mohli ostře a klidně zrengenovat), výsledky rengenu jsou krásné, je tam "jen" panostitida, nic jiného, čáry kloubů jsou ostré a čisté.
Takže když už byl Erwin schopen se udržet na nohou, vyrazili jsme ven. No, bral to hoch od zdi ke zdi, zarážel se o futra a venku se svalil na trávník. Barunka kolem něj opatrně, ale i tak bylo vidět, že je menší, přední tlapky má snad poloviční Tak jsme povídali, postávali, popocházeli. A Erwin se zvolna probíral natolik, že dvakrát po Barunce vyjel. Nakrčil čumák, bafnul a vyjel s takovým "dej mi pokoj, víš, jak mi je blbě!"
Barunka předvedla, jak umí otvírat zarážky na hlavolamu, doma teď večer, jsem to ukázala klukům. Tlapy nepoužívají, rejpají čumákem, nakonec oslintali šoupátka natolik, že ta začala drhnout, tak jsem jim to sebrala
Fotili jsme všichni, tak se tu snad něco ukáže

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:22
- Nahlásit

Tak fotky jsou zde:

Jinak musím uznale říct,že Ervin je skutečně nádhernej pes. Klobouk dolů.
Škoda,že neměl náladu se kamarádit,ale to je pochopitelné.Slíbili jsme si repete.A snad bude možnost si dát i to kafe.

Evey

Teda ty tvoje nabídky se překonávají.
Co příjde příště??

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:08 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Mám radost, právě mi dorazily krásné nové agi překážky na cvičák. Ale vybalování bude až v sobotu na place, ať z toho mají Vánoce i ostatní.

Tá ta
Co příjde příště?? Nech se překvapit.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:09
- Nahlásit

Drakopes
Co Ervin? Už je dobrej?

Tohle mě pobavilo...
http://www.stream.cz/mazlove/831718-udela-vse-prot o-aby-se-nemusel-koupat

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:14
- Nahlásit

Evey
Nech se překvapit
To nevydržím.Můžeš alespoň naznačit?
nové agi překážky na cvičák
To máte každý svoje?
Já myslel,že jsou nějaké klubové

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:26
- Nahlásit

Tá ta
To nevydržím.Můžeš alespoň naznačit? Vyděržaj pioněr Zatím nevím jestli se tam pojede. Ale bude to na konci září, opět na jihu někde u worick.

To máte každý svoje?
Já myslel,že jsou nějaké klubové
Jsou pro klub, pro všechny, ale přišly ke mě domů.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 12:11
- Nahlásit

Všechny zdravím zase po dlouhé době Vidím, že si počtu. My jsme letos měli smutné léto, protože nás začátkem srpna opustil Ron (pes od přítele). Měl 9 let a objevila se u něj nejspíš nějaká rakovina. Začalo to zánětem žaludku, zvracením a průjmama. Pak na nějaký čas dobrý. Ke konci července se objevilo krvácení z nosu. Takže proběhlo pár návštěv u veterináře. Ten prvně myslel, že to bude nádor v hlavě. Na další návštěvě to zase vyloučil a myslel, že to bude nějaká alergie. Ron se zatím držel, stále měl chuť jíst. Krom toho občasného krvácení s nosu žádné problémy. My byli na přelomu července/srpna zrovna na dovolené v Rožnově. Vraceli jsme se v neděli a pondělí odpoledne jeli s Ronem k jinému vetovi (ten náš měl dovolenou). Druhý veterinář řekl, že má Ron nějaký nádor v krku. Nakonec ještě ten den, někdy kolem 21. hodiny večer jeli s Ronem znovu k vetovi - tentokrát na veterinu do Vyškova, aby jeho trápení ukončili. Ronův zdravotní stav se do večer zhoršil tak moc, že ho přítel musel naložit do auta a bohužel už cestu do Vyškova nezvládl. Bylo to dost nečekané a rychlé. Dalšího psa už ale přítel, ani jeho mamka nechtějí.

Tedka minulý pátek jsem tam vzala i Barneyho. V Krásensku jsem často, takže když tam bude moct být Barney přes víkend, tak aspon nebudu muset jezdit každý den domů. Barney si začal hned zahradu značkovat a kdybyste viděli, jak pokaždé začal hrabat zadníma nohama Trsy trávy jen lítaly. Barney to dělá, ale jen na procházkách. Původně jsem chtěla, aby tam zůstal Barney i přes noc, ale ob jednu zahradu měli psa a vedle v zahradě dalšího, takže jsem se bála, kdyby Barney dostal večeři, že by pak začal lítat a ještě by se mu mohl přetočit žaludek. Nakonec jsem ho večer ještě zavezla domů. Spaní necháme na příště.

Já si jdu ted dočíst, co jsem zameškala

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 16:59
- Nahlásit

MartinaBarney
achjo, smutné zprávy se nikdy nečtou dobře je mi to líto

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 17:54
- Nahlásit

Tá ta
Co Ervin? Už je dobrej?
Erwin se vyspal už v autě, takže po chvíli v Kapse a procházce v parku dorazil domů zcela v pohodě. Ráno před půl sedmou jsem odcházela z domu (jela jsem přednášet do Blatné) a Erwin mě zkoušel u dveří ukecávat, že by jel se mnou.-)

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 17:58
- Nahlásit

MartinaBarney
To je mi líto.
Ale jistě to bylo něco vážného, neléčitelného. Zvracení, průjem, krvácení z nosu jsme měli i my u selhání ledvin.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 00:02
- Nahlásit

Janiii
Evey
Všechny konce jsou bohužel smutné.
Ale jistě to bylo něco vážného, neléčitelného Vypadá to tak. Všichni jsme tušili, že to bude mít Ron v těle rozšířené.

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 06:16
- Nahlásit

worick - Tak se ta děcka mohla adaptovat až první školní týden, ne? - no, neříkám, že je to úplně na nic... je fakt, že se děcka poznají a většinou se nám podaří z nich vytvořit zdravé jádro kolektivu... ovšem s tou dobou máš pravdu... je to na prd... taky bych byla pro stmelování až první školní týden... jenže ekonomické oddělení prohlásilo, že by se muselo moc suplovat... a stálo by to hrozně peněz, který nejsou... co na to říct...

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 06:18
- Nahlásit

worick - do Čejkovic to nestihnu... - máme na víkend naplánované omítání teď už garáže... - navíc budu fakt hotová (což jsem už teď) z těch adapťáků...

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 06:21
- Nahlásit

Drakopes - výsledky rengenu jsou krásné, je tam "jen" panostitida, nic jiného, čáry kloubů jsou ostré a čisté. - supeeer... z Erwinka je krásný pejsa...

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 06:24
- Nahlásit

Evey - právě mi dorazily krásné nové agi překážky na cvičák - to se budou hafíci mít... potom pořiď pár foteček z akce!

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 06:27
- Nahlásit

Tá ta - to je jak Kess... Koupání úplně nenávidí... A to si ani nedovolíme dát ji pod sprchu celou...

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání