| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 13:20
- Nahlásit
Noemi
Strejda
Na svatbě jsme právě byli minulý víkend u kamarádky, bylo to strašné...Celý den zabitý, prostoje
Moudrá to žena. - ale však jo, proč myslíte, že z každé svatby utečem minimálně jednou za den domů a ve 20h už natrvalo..
Ale tak není každý v tom tak radikální jako já, někdo svadbu prostě chce: buďto je ještě mladý, blbý, zamilovaný...nebo pak kvůli dětem....majetku...
Zrovna onehdá, když říkali v telce kolik párů se do 9let manželství rozvádí (2/3) tak jsem se vzteknula. Ne kvůli nim, ať si ser.. život dle libosti, ale každá kravka, co si říká celebrita hned svatba, miminko....a za dva roky...už si nerozumí A teď nám zase vyrůstá podivná generace děcek, co neví, kam patří, nemají žádné jistoty....nic dobrého z toho nebude
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 13:23
- Nahlásit
Noemi
Tak to si myslím, že je dobrá cena, celkem dosažitelná pro ty, co by chtěli poznat zajímavý kout světa. Až někdy...snad taky mrknem To jen Tom na mne furt chrlí samé Fiji, Tahiti, Thajsko...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 14:53
- Nahlásit
A teď nám zase vyrůstá podivná generace děcek, co neví, kam patří,
jo, úplně úžasná je pak "rozumná" dohoda rodičů na střídavé péči, kdy jedem týden chodí děto pozdě, protože tatínek to nestíhá a druhý týden nemají úkoly, protože si sešit zapomněli u druhého rodiče a neví, jestli pojedou na školu v přírodě, protože se s maminkou ještě neviděli ....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 15:46
- Nahlásit
Já chci taky na Madejrů.
Já jsem si nadělila výlet do lesa, přemluvila jsem synovce, aby se odtrhnul od PC her a šel se mnou. Kupodivu ho to i bavilo, ale to asi jen díky tomu, že bylo co sbírat. Na večeři bude houbová polívka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 16:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Já jsem si nadělila výlet do lesa - u vás neprší?! U nás každou půl hodinu snad...
že bylo co sbírat. Na večeři bude houbová polívka - vyrážíme za 10minut...ale my zmoknem a přinesem prd
Já chci taky na Madejrů - tak frč! Jsi mladá, bezdětná, Elzu pohlídají vaši, ne?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 17:06
- Nahlásit
worick
u vás neprší?! U nás každou půl hodinu snad...
Ráno ano, ale po obědě se to zlepšilo.
tak frč! Leda tak sama. Michal nikam nepojede.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 19:41
- Nahlásit
Evey - já jsem to vyřešila... Honzík taky nerad cestuje, tak cestuju s našima nebo s kamarádkou (kolegyní). Fakt je, že jsem tedy už dva roky taky nikde nebyla... a už mi to chybí... potřebuji jednou za čas "vypadnout do jiné reality"... pak člověk bere spoustu věcí s nadhledem a více v pohodě... Nejezdím tedy na takové ty klasické dovolené "buchnout s sebou k moři"... ale spíš na nějaké poznávačky - bez cestovky...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 19:42
- Nahlásit
Noemi - nádherné fotky, moc děkujeme... Je to opravdu ráj na zemi...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 19:47
- Nahlásit
worick - vyrůstá podivná generace děcek, co neví, kam patří, nemají žádné jistoty - a my jich máme plnou školu... a teď, na tom svém místě, to vnímám ještě víc než kdy před tím... někdy se mi chce úplně brečet, jak zku... (omlouvám se, ale jiné slovo je málo výrazné) život těm děckám ti jejich prdlí rodiče připravili... moc si vážím lidí, kteří spolu jsou celý život (ať už s kroužkem nebo bez něj) a neberou vztah stejně jako spotřební zboží... je jich však čím dál tím míň... a chudáci děti... třeba jednou ale vyroste další "beatnická generace", která bude chtít něco změnit ... kdo ví?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jsem tady jen jsem nestíhala psát. Včera: komu bylo divné, že tu večer nazasmrádám a tipoval, že bloudíme v lese....nebyl daleko od pravdy Tom nás zavezl na konec cesty k lesu a že máme jít mrknout na václavky, sraz zpátky v Radějově (měl tam jednání) A my jsme s mamkou našly Trhaly, trhaly a pak jsme se vydaly po trase dál, okruhem k vesnici. Míjeli jsme jednu osadu a jelikož už se stmívalo a na ceduli Radějov jsem viděla 3km do kopce psala jsem Tomovi SMSku, jestli už nás, po 2h náhodou nemíní vyzvednout. Tedy tu. Nic, nereagoval a já měla na mobilu slabý signál, tak jsem měla podezření, že mu to nepřišlo a radši jsme se vydali lesem. Na konci lesa, před vstupem na louku myslivna a u ní ruch, čekali jsem až si myslivci zaženou psy a prošli kolem. Když jsme je míjeli viděli jsme, že stojí nad obrovitým zastřeleným daňkem Mamka hned: jé, co to je? (už bylo málo vidět) a oni zase, co to máme za psy? Jen já stála jak zařezaná a neměla jsem chuť vypustit z huby slovo (což je u mne na pováženou ) ale fakt mi nebylo do řeči, jelikož mne šokoval ten daněk a pak jsem taky přemýšlela, jak můžem být ještě daleko od cíle a jak uvidíme potmě ty značky, když nás to potažmo znovu hodilo na cestu do lesa Jít po lesní cestě, kde jsou vyjeté koleje a všude stojí voda potmě, to bylo něco Navíc jsem mžourala na stromy a kde se mi zdálo, že vidím flek, jsem si mobilem svítila, jestli je to značka. Zjištění: potmě nejde rozeznat zelená od modré Některé úseky jsem naštěstí poznávala...už jsme tam kdysi šli. Posledních cca 500m byl krkolomný sestup blátivou pěšinou do takové rokle, kdy jsem si musela vzít Worku i Mandy, poněvadž ona táhne jak šílenec a mamku by zabila (ono s tou její rukou je to vůbec vždycky napínavé, i po rovině, kdy ji to trdlo někam smýkne a něco jí s tím udělá ) Asi 200m před cílem, volal vyděšený Tom, kde proboha jsme?! Tak jsem mu říkala, že už asi skoro u cíle, ať tam na nás někde čeká. Za chvíli jsem uviděla přes stromy světýlka, což vypadalo jako od baráků a zadní světla od auta, což jsem doufala, že je Tom. A byl Mamka byla chudák v šoku z toho lesa potmě a hlavně si myslela, že nás budou do rána někde hledat policajti Jenom říkala: to mi fakt vysvětlete, jak jste se tu mohli najít?? Pak mi Tom vysvětlil, že si sedí, jedná a pak ho napadne kouknout z okna a venku šero Leknul se a koukal na mobil, kolik je vůbec hodin a jestli neslyšel třeba SMSku a zjistil, že tam nemají signál! Honem to ukončil a letěl autem na místo srazu, kde mu přišla ta první SMSka, že jsme ve vedlejší vesnici (jenže musí jet 10km, aby se tam dostal) Naštěstí mu vzápětí přišla ta druhá, že jdeme na místo srazu. Tak hned volal, kde teda jsme a já mu oznámila, že už vidím nějaká světýlka, tak že už asi skoro tam. Už jen popojel na konec cesty, kde jsme vylezli z lesa Bylo 19.30. Domů jsme přijeli těsně před osmou S náma je to skoro vždycky vzrůšo
Viděla jsem svého prvního mloka Když pominu toho jednoho přejetého pod Javořinou U nás v okolí jsem nikdy žádného neobjevila. Zato na cestě do vedlejší vesnice během dvou dnů dvě přejeté užovky Jedna hned tu u koupáku, druhá zase těsně u druhé vesnice...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 21:14
- Nahlásit
Málem jsem zapomněla, už zase budeme ve vsi chodit kanálama....
Máma byla s bráchou ve čtvrtek navečer na prochajdě, Medvěda vedl brácha na dvoumetrovém vodítku. Z křoví hned u cesty se na ně vyřítil Baron ze statku . Medvěd ho prostě chňapnul, přetočil na záda a začal porcovat...Máma říkala, že to byla taková rychlost, že kdyby jí to někdo vyprávěl, tak mu nebude věřit.
Takže zpacifikovala Medvěda, Baron ležel na zádech a alespoň štěkal...Baronův páníček si něco kutil přes celou louku, dlouho mu trvalo než dorazil :-/ Shodli se, že Baron je starý provokatér a rozešli se v dobrém... Medvědovi tekla krev jen někde z pysku, jak se navzájem okusovali.
Dneska byly masáže (jsou vždy u nás na baráku po prarodičích, nikdo jiný ve vsi nemá prostor), tak jejich sousedka říkala, že byl Baron pokousaný, ale neříkala, jak moc
Nevím, co si o tom mám myslet, protože Baron je fakt neuvěřitelný provokatér - je to starší chlupatý kříženec, velký asi jako kokršpaněl (no možná trošku větší). Bydlí ve středu obce na statku, kde jsou věčně otevřená vrata. Když jdeme s Medvědem okolo, tak se může uštěkat k smrti. Jakmile kolem plotu doběhne k otevřeným vratům, tak dělá, že je neviditelný a na druhé straně opět pokračuje v řevu. Venku jsme ho na volno samotného potkali mockrát. Vždy vyklidil pole a zaběhnul do boční uličky nebo se otočil a pádil opačným směrem.
Chvíli před tím tam prý procházel Blesk s páníčkem (ten od tátovy sestřenice, jak se o něj moc nestarají - momentálně už 14 dní natahují nový vyšší plot, pes je prakticky celý den na 1,5 metru vodítku :mad a Baron se do nich pustil taky, ale Blesk je na psi dost flegmatický...Medvěd si to zřejmě vysvětlil jako útok na smečku a zejména na bráchu, který ho zrovna vedl (brácha je vzhledem k věku trénovaný okamžitě pustit vodítko...). Nechápu, co to Barona napadlo...A předpokládám, že přestože si Medvěd nezačal, že do týdne bude největší zabiják na vsi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Medvěd ho prostě chňapnul, přetočil na záda a začal porcovat... - vím, že takhle berňáci fungujou, že využijí své síly a soupeře prostě zalehnutím spacifikují...a je klid. Jediný problém vidím v tom: začal porcovat...hmmm, to by neměl...ne teda kousat psa ležícího na zádech. Jenže ono to asi je i podle toho, jestli se dotyčný podřídí, respective. chová podřízeně anebo se zuřivě rve i tak
Medvědovi tekla krev jen někde z pysku, jak se navzájem okusovali - měla jsi mu tu hubu pořádně prohlédnout, já taky myslela, že jen kouslý jazyk a nakonec prokouslý ten pysk skrz Taky jsem mu dnes našla kousanec i na pysku na druhé straně papule. To prokouslé se mu snad hojí dobře, žádný problém tam zatím nepozoruju.
Zapoměla jsem se zeptat, jak jsi psala o bráškovi: kolik už je mu roků? Už je asi velký kluk, když to s váma zvládnul. Ale tak...je sportovec, fotbalista, tak nějakou kondičku musí mít
Dopoledne jsem půl hodiny látala obr díru vzadu v plotu, celý den klid a před půl hodinou už tu opět! byla Dáša Nevím, jestli ji přes den hlídají, ale večer (v noci) zdrhá k nám...a to bych právě potřebovala, aby ji udrželi doma, jelikož nemíním celou noc hlídkovat Ráno jsem se musela nakonec i smát. Celou noc (snad) kluci doma. Říkám Tomovi při buzení, že OK, Dáša nikde. Udělám hygienu a jdu za klukama, sejdu schodiště a Dáša s nima skáče za barákem Šli jsme potokem a já dumala, jak ji narvu pod jejich bránou dom a čím zadělám tu 20cm fugu, co tam mají A najednou proti nám jde jeden ,,Puňťa" ze sousedství, je to takový opelichaný vořech, který by byl hezký, kdyby se o něj někdo staral. Je hezky tříbarevný jako Berry, ale takový chlupatý oškubaný, jako neostříhaný knírač třeba, i výškou. A je šíleně bojácný Zdrhá jak před lidma, tak před klukama. Ale měl zřejmě namířeno za Dášou. Ta, jak ho zmerčila vystřelila za ním, jenže s ní i Worka a šup k vodě. Já myslela, že pejsa uteče zpátky přes vodu, jenže tentokrát přeběhl i Worick. To jsem sice přes křoví neviděla, ale když jsem tam přišla...nikdo nikde Jen Berry seděl a čučel a čekal průšvih a můj řev Já bych ani neřvala, ale psy jsem neviděla široko daleko a najednou řev kavkazáků v Pálenici, tak jsem se lekla, jestli tam ten ,,průvod tří blbců" náhodou někudy nevletěl Takže jsem začala volat Worku a letěla kousek dál, přes fošnu na druhou stranu (naši), že se tam po nich musím podívat. A v půli lávky vidím, jak šlapou přes splav zpátky k Dášinému, odkud jsem zrovna přiběhnula. Tak se vracím za nima a vidím jak kluci bezradně postávají a čumí za Dášou, která se šamstrem metelí domů. Zavolala jsem na ně a šourali se za mnou. Worka se ještě smutně dvakrát ohlídnul, ale pak to zabalil. To mně teda fascinuje: tak na Berryho vrčí, ten v zahradě celou dobu nesmí k Dáši ani čichnout, hned k němu letí a odhání ho, ale jakmile si Dáša vybrala ,,Puňťu" hotovo, má po ptákách, s tím nic nenadělá, svěsí ocas a šlape domů Dášena si jako správná fena, nakonec vybrala vořecha
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 12:30
- Nahlásit
Jediný problém vidím v tom: začal porcovat...hmmm, to by neměl...ne teda kousat psa ležícího na zádech. Jenže ono to asi je i podle toho, jestli se dotyčný podřídí, respective. chová podřízeně anebo se zuřivě rve i tak
Baron se samozřejmě nedal ani náhodou. Máma říkala, že to bylo tak efektne efektivní, že kdyby ho chtěl sprovodit ze světa, tak už dávno není....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 15:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Dneska ráno: hledám kluky a objevím jen Berču, jak po sobě skáčou vpředu s Dášou, Worka nikde Což mi bylo děsně divné a jsem se až lekla Našla jsem ho ležet za barákem a to mi bylo tuplem divné, jak kolem ta Dáša prošla a bez povšimnutí si vyzvedla Berču?! Vyšla jsem za nima a zjistila, že Worka na Dášu už kašle. První co mne napadlo:zhrzený milenec! Ale pak jsem zjistila že za a) nemůže se zase postavit na nohu (už to bylo dobré ) a za b) asi poznal, že už je stejně po...a milostivě ji přenechal Berrymu Ta koza blbá udělala znovu díru ještě o stupeň horší tam, co jsem to včera pracně zaplétala Autobus by tudy projel!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:34
- Nahlásit
Ahoj všichni, jsem tu jenom na skok, protože pořád budujeme, abychom se stihli do konce října přestěhovat. Fotky nahraju, slibuju, ale až tam budeme bydlet Jinak Bárník nám tam chodí pomáhat a zvyká si na novou zahradu. Kolem domu chodí hodně pejskařů, takže je ve svém živlu a každou chvíli kvičí radostí u plotu a poskakuje jako trdlo...hlídač no
S domem jsme koupili i kočku Mikinu (taková klasická venkovní mourovatá micka) a proběhlo už první seznámení s Barnym. Strašně jsme se tomu museli smát. Kočka stála jako zařezaná, lehce naježená, sem tam syčela a Bárník kolem ní tancoval a vyzýval ji ke hře - vydrželi to asi 5 minut, pak po něm kočka skočila a vzápětí utekla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:58
- Nahlásit
Drakopes
Alenko, potřebovala bych poradit - od loňska máme zálusk na spacerail, na který jsi dávala odkaz bohužel už v tu dobu byly dárky pod stromeček pořízené
jak je to s tou obtížností? prodává se level 1-8 - je to podle délky dráhy? nebo čím vyšší level, tím složitější a pro starší děti (a dospělé )?
a je víc způsobů, jak to složit? nebo se musí podle návodu a je jen jedna varianta, aby ta dráha fungovala?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 06:58
- Nahlásit
Janiii
náročnosti jsou podle čísel, ohlídejte si, aby tam byl český návod. Jde to i podle obrázků v činštině, ale je ta čeština přece jenom lepší. V momentě, kdy člověk pochopí systém sklápění zatáček, tak by si zřejmě mohl stavět i vlastní dráhu, já se přiznám, že pořád nemám dodělanou tu první, protože pořád do toho něco leze s vyšší prioritou dohotovení
Včera jsme byli na veterině oočkovat Erwina. Čekárna poměrně plná, což nám nevadilo, objednaní mají přednost. A v ordinaci bylo čtyřměsíční štěně kokra. Nádherný medový medvídek. A jeb ci dostal injekci, spustil řev. S Alfrédem to nehlo, ale Erwin hned na všech čtyřech a natáčel hlavu tak komicky ze strany na stranu, že rozesmál celou čekárnu.
Nechali jsme zvážit Alfína - přibral, jupííí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 07:51
- Nahlásit
Drakopes
Nechali jsme zvážit Alfína - přibral, jupííí - Alfíček je ještě frajer
Jak se ptala Evey, jestli Berry nehubne...tak teď si myslím, že zhubnul snad i 5kg Nežral totiž 4dny a už předtím to nebylo pár dní valné. Snad už to s Dášou skončí Nevím, jestli taky nepojedem na veterinu, Worka se večer nemohl už na nohu vůbec postavit Myslím teda, že si ji nějak přetáhnul, jak furt naskakoval na Dášenu, ale to je jen má teorie. O našem Alfíkovi jsme si taky mysleli, že to časem přejde a měl urvaný vaz Jsou jak dva váleční invalidi: Berry je zhubnutý a tváří se jak dement, Worka pajdá tak, že málem mlátí nosem o zem
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 08:30
- Nahlásit
worick
Už je to u Vás lepší?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 10:36
- Nahlásit
Evey
Už je to u Vás lepší? - po všech stránkách První noc, co tu nebyla Dáša a ani díru jsem nenašla. Po tom, jak včera na nohu vůbec nemohl šlápnout, jsme byli rozhodnutí, že dnes jedem s Workou na tu veterinu. Asi mu tím Tom večer vyhrožoval, neb dneska sice ještě trochu kulhá, sem tam se mu ,,podlomí" ale už na ni šlape, občas to není skoro poznat...takže nejedem Oba už jakž takž jedli (Worka teda granule ne, ale alespoň dvě kostičky si vzal) takže jim dneska po týdnu už asi navařím (tchýně donesla králíka, tak jim ho zrovna šoupnu )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 10:47
- Nahlásit
Že by to vypadalo na slunečný víkend?
worick
tchýně donesla králíka, tak jim ho zrovna šoupnu Ty se tedy mají... Co by Michal dal za domácího králíka...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:49
- Nahlásit
Evey
Ty se tedy mají... Co by Michal dal za domácího králíka... - budu na vás pamatovat My už ho právě s Tomem moc jíst nechceme, nějak nám to leze krkem...při představě toho pěkného chlupatého, ušatého... Ale z toho klukového, si Tom ořezal masko na osmahnutí...jen tak se zeleninou - na oběd. Jéé, vždyť vy máte i ty morky (teda vaši) tak jim zbudujte i králíky Nebo si je pořiďte sami...pokud vám je bude mít kdo vraždit. Mě se to náročné až tak nezdá, zasadíme trochu řepy, jednou za rok sena...Nějaký pytel ovsa koupit a je to
Vykopali jsme mrkev...předevčírem. Byla tak hrozná, že jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet Co nebylo úplně shnité, bylo prožrané od slimejšů...či čeho Úžasná výtěžnost: z řádku tak maximálně 15mrkví...a rozhodně to nebyly žádné ,,MISS mrkev" Ještě, že toho vždycky nasadím do foroty. Nám to postačí, vždyť mám ještě asi tři pytle míchané kořenové v mražáku Většinou to stejně vařím jen klukům, občas trochu na polívku či na krůtu. Petržel jsem jen zkoušela, ta vypadala (alespoň v tom vzorku) líp. Tu budem kopat až příští týden, až to trochu vyschne...snad Jo a vlastně to píšu proto, že jsem rozhodnutá koupit tři slepice. Potřebuju, aby mi tu chvíli brigádničily vyzobaly všechny ty potvory a pak bych ty, co třeba přežijí dala mamce do chovu. Nechce se mi budovat kurník a hlavně je hlídat. Stejně si myslím, že je Worka zamární zrovna první den, jak nebudu chvíli ve střehu
Worka včera už skoro nepajdal, byli jsme jen na malé prochajdě u babky za Mandy. Slíbila jsem mu, že když nebude pajdat, tak že půjdem i dneska - už na trošku větší a zítra snad nějaký výlet
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 13:34
- Nahlásit
worick
budu na vás pamatovat Opovaž se, takto jsem to nemyslela.
...při představě toho pěkného chlupatého, ušatého... Včera nám soused myslivec donesl kýtu z koloucha , já to nechtěla Michal taky ne, věnovali jsme to dál.
tak jim zbudujte i králíkyMívali jsme, ale po tom co se začal objevovat mor apod. nákazy jsme vše zrušili.
že jsem rozhodnutá koupit tři slepice Tak si pujč od mamky ne? Worka už je zná...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 13:37
- Nahlásit
Všechni nejbližší příbuzní mají narozeniny v říjnu, takže si lámu hlavu s dárky. Mamka onehdá básnila o tom, že si sestřenice koupila elektrický kontaktní gril. Nemáte to taky někdo? Podáte reference? Jsem si říkala, že bych jim to koupila s taťkou napůl a hned by byly 2 dárky vyřešené.
Po řijnu abych nanovo vymýšlela dárky na Vánoce.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 13:53
- Nahlásit
Po řijnu abych nanovo vymýšlela dárky na Vánoce.
Obejmi a řekni, že je máš ráda, a máš odbyto
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2013 15:35
- Nahlásit
Evey
budu na vás pamatovat Opovaž se, takto jsem to nemyslela. - no, kdyby byly přebytky...Ony teda bývají, ale tcháni nelení a vykostí je do klobás (na to bych se teda já vyprdla ) Jo, jo, mamka pořád taky chtěla králíky zrušit, jenže teďka: pro mimino je nejzdravější králičí maso, řeší i hodně alergií a nevím jakých nemocí...takže by je zrušila jedině, kdyby jí vychcípali na mor. To říká pořád.
Tak si pujč od mamky ne? Worka už je zná... - právě-že, jí teď dvě ,,důchodkyně" chcípnuly i bez Worky, tak stejně potřebuje doplnit stavy...rozhodně ne ,,ubrat"
Drakopes
Obejmi a řekni, že je máš ráda, a máš odbyto - to by bylo úplně nejlepší... Já vůbec nechápu lidi, co si v nakupování dárků libují, já bych to zrušila úplně Jako puberťák jsem to ještě ráda jakž takž měla, v obchodech byl prd, všichni měli prd, tak jsme všichni byli rádi, když jsme něco dostali Jenže teď každý má (koupí si) co chce sám a kupovat kraviny, jen aby něco pod stromkem bylo... se mi vůbec nechce. Teď už rozdávám peníze a ať si tam každý dá co chce. Horší to bude s miminem Elou. Už to začíná Mamka: měli by jsme jí na uvítanou domů asi koupit nějaký dárek....vymyslela takovou tu hrazdičku s blbinkama nad postýlku či na zem se to postaví - ještě to ovšem musíme sehnat Pak budou nejspíš křtiny, pak Vánoce...a my budem furt muset řešit, co prťatu koupit
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2013 10:28
- Nahlásit
worick
vymyslela takovou tu hrazdičku s blbinkama nad postýlku či na zem se to postaví - ještě to ovšem musíme sehnat
Kolotoč nad postýlku už mají? Poslední rok jsem kupovala dva tyhle: http://pro-nejmensi.heureka.cz/fisher-price-hudebn i-kolotoc-rainforest/ a vždy mega úspěch
Venku je strašná zima. Vymysleli jsme, že zajdem pěšo do Sázavy na oběd, ale nikam se mi nechce... :-/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2013 11:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Díky za tip, ukážu mamce a popřemýšlíme. Kolotoč myslím nemají, jenže já vyčůránek chtěla dva v jednom: aby se to dalo dát nad postýlku, popř. lehátko a i postavit na zem. Momentálně, co jsem tak koukala na NETu jsem zjistila, že takový ,,hybrid" se asi nevyrábí
U nás v 7h ráno -1st Ale teď je sice chladno, ale krásně svítí sluníčko. Po obědě vyrážíme na Buchlov na houby...v našem případě ,,úspěšných" houbařů spíš teda na výlet
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2013 13:46
- Nahlásit
Drakopes
Obejmi a řekni, že je máš ráda, a máš odbyto To můžu taky, ale takovým grilovaným steakem na pohoštění neodmítnu.
Noemi
Venku je strašná zima. U nás tak akorát na tričko (při práci).
Asi půjdu posekat zahradu, nechce se mi, ale když je tak pěkně, tak se toho musí prostě využít.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2013 14:06 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Včera večer jsme šli Kodaňskou venčit do parku a právě zapadalo slunce.
Chodíme tam v tuhle dobu denně, pravidelně roky, ale tohle jsem snad viděla poprvé
Večer měli kluci celer s mrkví (celer vařený, mrkev nastrouhaná) a do toho jsem hlavně Alfrédovi nadrobno nakrájela vepřové droby (jazyk, srdce, ledvinky) Už se mu hůř kouše, takže takhle. Erwin tím pádem jen pár odřezků. Jako druhý chod dostal Alfí kuřecí křídlo (on je to vlastně i s kusem hrudníku, co zbude po odkojení prsíček) a Erwin totéž třikrát. Mordoval se s prvním dvoukusem, když se Alfréd sklouzul po podlaze přímo pod něj a zcela oprskle mu to sebral. Měli jsme takovou radost, že s chutí žere, že nedostal vyhubováno, že obírá mladého a Erwinek rychle dostal další kus, že byl tak hodný a staroušovi své maso přenechal bez řečí
|