| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 13:32
- Nahlásit
worick
tak ti pošlu MMSku Mě to asi nejde zobrazit. Už se to hodinu stahuje a nic.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 14:38
- Nahlásit
Tá ta
Sušenky mají přímo na veterině v Brodě, dostávají je kluci za super odměnu a velmi výjimečně Paštičky u nás měly také úspěch, ale rovnu, když jsem jim to dávala, tak jsem je upozornila, že ať si chlapci nezvykají
Cvičíme ... no, jestli nakonec nebude lepší je oddělit od sebe. Oba dva k tomu zalehnou a hloubají, nakonec jim to seberu, protože je to tak oslinatné, že šoupatka se už nehejbou
Dostávají dovnitř frolíky, jednomu se podaří otevřít, sežrat a druhý ten ďúlek ještě důkladně vylíže, aby ani pachová stopa nezůstala.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 18:13
- Nahlásit
worick
sim tě, odkud byli prarodiče?! No, dobrá otázka. Kde se narodili, to nevím. Ale už před mým narozením bydleli ve Vyškově. Jinak morka, kýbl se u nás taky používá. Rýčici neznám.
však tam určitě někdy zavýletujem Stačí dát vědět.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 20:13
- Nahlásit
Evey
To já bych chtěla samozřejmě taky, ale došli jsme k závěru, že kdybychom teď chtěli v Liberci stavět, tak s našimi finančními možnostmi bychom postavili minidomek a muselo by se na všem strašně šetřit...a bývali bychom do toho šli, ale pak se objevil tenhle dům za velmi výhodnou cenu a ještě s možností, že na sebe z části vydělá sám, takže jsme stavbu odložili a minidomek postavíme až děti odrostou....třeba
Ještě není právně náš....vyjednáváme poslední lejstra k hypotéce a snad v půlce září budeme mít klíče...zahrada 1200m, takže se Bárník bude mít
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2013 20:30
- Nahlásit
MartinaBarney
Teď jsem jsem se dočetla, že Ron umřel, to je mi moc líto
Drakopes
Erwínkovi gratuluju ke zdravým kloubům!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 08:47
- Nahlásit
worick
Ani do třetice mi to nejde zobrazit. je to divné MMS mi normálně jdou. Píše to jen že datum vypršení platnosti je 1.9., ale obrázek nikde, což je divné.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:26
- Nahlásit
Evey
hmmm, to je divné, všem co jsem to poslala to přišlo... Můj telefon a tvůj telefon spolu nechtějí komunikovat? Ještě to zkusím, ale nevím, co bych na tom měla změnit
LuckaM
Ještě není právně náš....vyjednáváme poslední lejstra k hypotéce a snad v půlce září budeme mít klíče - aha, tak to sem ještě nedávej, aby vám to nějaký ,,přející" nějak nezhatil
zahrada 1200m, takže se Bárník bude mít - tak to je fajn Právě, že jedna známá si koupila a předělávala domek u Brna, ale její mamka nadávala, že tak pitomý dům....že tam je jen pidipředzahrádka, kde nemůže být ani dítě, ani pes
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:29
- Nahlásit
worick
Ještě to zkusím, ale nevím, co bych na tom měla změnit Uužž to došlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:32
- Nahlásit
Drakopes
Oba dva k tomu zalehnou a hloubají - tak to si u nás nedovedu představit Asi je to tím, že jsou to dva berňáci naši by se k tomu cpali oba, drcali, povrkali na sebe a nakonec se na to oba radši vybodli Jedině jednotlivě. To se vlastně mluví o tom hlavolamu s Tchiba?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:58 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Byli jsme pár dní v Irsku. Podělím se s vámi o zážitky. Irsko je velmi vyspělá země.
Irové jsou velmi pohostinní, proto mají mnoho pohostinství. Ale jsou skromní, tak jim říkají putyky. (Westport)
Ale nemyslete si, že jsme vymetali jen putyky. Byli jsme na obědě i v golfovém klubu. Ve svém značkovém oblečení jsem tam perfektně zapadnul. Ani silný hanácký přízvuk mě neprozradil. (Carton House)
Autor jídelního lístku naplnil všechny znaky trestného činu šíření poplašné zprávy. U každého jídla byly kalorie, bílkoviny a ostatní voloviny.
Irové si staví divné domy na divných místech. (Carton House)
I ty fast foody staví po svém.
Asi neumějí moc plavat, protože u každého rybníčku mají záchranné kruhy.
Teď to bylo vcelku zbytečné. Celou dobu pršelo, ale stejně bylo katastrofální sucho.
Jsou to dobří zahradníci.
A nakonec něco pro ůči.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:05
- Nahlásit
super reportáž )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:08
- Nahlásit
Drakopes
Ó děkuji ...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 06:50
- Nahlásit
Strejda - jééé, parádní fotodokument... díky moc! Opravdu vám pořád pršelo?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 07:11 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - češtináři říkali, že verze Áji je správná... má být čárka i v tom vylučovacím poměru ani, ani... Druhá věta opravdu bez čárek, ale tam jsem si byla jistá.
Mám ještě jeden dotaz... jak se vaši hafíci dostávají do auta, když někam jedete? Kess se teda naučila, že dá nahoru přední tlapky a Honzík jí se zadními pomůže... minule už dokonce vyskočila téměř sama... Když jsme jí tam dávali desky nebo i cokoliv jiného, odmítala po tom jít...
LuckaM - tak mně ani nešlo tak o fotku toho, jak to vypadá, ale spíš jak je to umístěno, jakou to má zahradu a kolik místností a tak... já bych si asi taky nikdy nekoupila starý dům k rekonstrukci z několika důvodů. Kdybychom tento domek nedostali, nikdy bych ho nekoupila... ale Tys psala, že tam už většina rekonstrukce proběhla a vy tedy budete jen dolaďovat vybavení atd., aby to bylo dle vašeho vkusu... my jsme museli dělat všechno úplně nové a teď pokračujeme už velmi pomalu (přestože bychom chtěli rychleji, ale je to z úcty k důchodcům, protože se těžko vyrovnávají se změnami, tak ty změny dávkujeme pomalu a postupně), ten první rok jsme zvládli snad všechny změny - nové odpady, nové topení, novou elektriku, nové všechny rozvody, zbourat a znovu postavit několik příček (z cihel), položit podlahy, malovat i vybavit... další rok jsme upravili první část dvorku a letos jsme ze staré stodoly, kde se nedalo pohnout, kolik krámů tam bylo, udělali celkem slušnou garáž... tedy už to máme i zvenčí, jen nám chybí ještě jedna strana nahodit a včera jsme kupovali i fasádní barvu, tak to asi doděláme ještě během týdne... dobrý je, že máme hrozně šikovné tatínky, tak nám občas s něčím pomůžou, jinak já už jsem taky celkem schopný zedník, malíř, obkladač a hlavě uklízečka - ale mě to fakt baví nejvíc pak navrhovat ten interier...
Evey - barkus taky neznám... jinak už jsem celkem schopná zvládnout jak hanáčtinu, valašský slang a zvykla jsem si i tady na jihu... kromě rýčice znám všechna slova, co tu holky napsaly... a přidám jedno další... u nás tady na jihu se často říká kšírek... víte, co to je?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 07:14
- Nahlásit
Strejda
Byli jsme pár dní v Irsku - já už si říkala, co je s tebou?!
Byli jsme na obědě i v golfovém klubu. Ve svém značkovém oblečení jsem tam perfektně zapadnul. Ani silný hanácký přízvuk mě neprozradil - Tam může jít do golfového klubu kdokoli? I nečlen? Nebo člen s přáteli jo? U nás by mne ani nenapadlo tam vlézt
Tak jsi si měl nakoupit u Ťonga...značkové...
Irové jsou velmi pohostinní, proto mají mnoho pohostinství. Ale jsou skromní, tak jim říkají putyky - jelikož jsem ,,pomalejší" teprve teď mi cvaklo, jak výborně si synátor vybral Tak buďto sdílí stejnou zálibu ve zlatavém moku...což je i dost pravděpodobné a nebo je to tak hodný syn.... Si představ, že by si vzal muslimku a vy jezdili do některého z arabských států...
A mají to tam moc pěkné, takové čisté, upravené, je tam někde i vidět takový bordel jako u nás??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 07:23
- Nahlásit
Kessie
Čauy, ty už nespíš?
u nás tady na jihu se často říká kšírek... víte, co to je? - no kšíry jsou nějaké popruhy, tak třeba řemen či obojek pro psa? Jen tipuju, nevím
Berunka nastupuje stejně jako Kess, když nemáme s sebou rampu, jinak mají od mala tu rampu, tak si zvykli. Worka chce stejně nastupovat málokdy tak v polovině případů ho tam Tom v náruči zvedá, naštěstí je to žížala
Dneska se chystáme na Buchlov...kouknem, jestli tam náhodou nerostou nějaké houby Počkej...vy to dneska betonujete či co? Tak to tě ani nezvu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 07:28
- Nahlásit
Evey
dneska nic, víno je mimo nás a zítra má Tom domluvený tenis...tak to taky zřejmě prdlajz Snad vyjde ten Hostětín...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 11:45
- Nahlásit
Kessie
Opravdu vám pořád pršelo?
Trochu přeháním, ale jen trochu. Pršelo každý den, ale ne celý.
worick
Tam může jít do golfového klubu kdokoli? I nečlen? Nebo člen s přáteli jo? U nás by mne ani nenapadlo tam vlézt
Taky bych tam nešel, ale zlosyn to měl vyzkoušené, že to jde. Je to veliký komplex a členové klubu mají oddělené prostory a s lůzou nepřijdou do styku.
ak buďto sdílí stejnou zálibu ve zlatavém moku...což je i dost pravděpodobné a nebo je to tak hodný syn....
Má rád pivo. Občas děláme soutěžní ochutnávky. Ale některé irské hospody jsem navštívil sám.
Si představ, že by si vzal muslimku a vy jezdili do některého z arabských států...
To byla opravdu klika. Můj švagr takhle jezdí do Podněstří.
A mají to tam moc pěkné, takové čisté, upravené, je tam někde i vidět takový bordel jako u nás??
Bordel jsem neviděl, ale na dvorky jsem jim nelezl. Hodně dělá častý déšť, nepráší se. Můj stimm kolega (zlosynův tchán) je farmář. Jejich zemědělství je úplně jiné než u nás. Asi proto, že tam nemrzne. U nich na "farmě" není poznat, že mají desítky krav a stovky ovcí. Před domem je typický trávník a ozdobné keře.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:13
- Nahlásit
Kessie
jak se vaši hafíci dostávají do auta,
U nás je to jak kdy. Ve většině případech Barney do kufru naskočí sám, ale musí se dost odrazit, protože to auto je vyšší. Někdy dá nahoru přední tlapky a se zadkem mu už musím pomoct. Právě po posledním výletě do Krásenska, jsem přemýšlela, že seženu nějakou bednu nebo rampu. Ono i to seskakování z kufru není pro Barneyho nic moc. Navíc mě napadá, jestli i u toho skoku z auta ven nehrozí přetočení žaludku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:04
- Nahlásit
Kessie
jak se vaši hafíci dostávají do auta
většinou "s rozběhem" pár kroků před autem a povel HOP. přijde mi to pro ně přirozenější než z místa. už i malá Terez se naučila nastupovat bez piškotku
a psala jsi něco o emailu pro mě, tak vyhlížím ale s tvým pracovním nasazením máš asi teď jiné aktivity
MartinaBarney
Navíc mě napadá, jestli i u toho skoku z auta ven nehrozí přetočení žaludku
to bys nemohla nechat Barneyho ani víc napít ... stát se to může kdykoliv. když si vzpomenu na torzi u první berňačky, kterou mamina měla - v naprostém klidu (byla v klidovém režimu po operaci křížových vazů, zavřená ve verandě) a stejně se to stalo
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 06:10
- Nahlásit
worick
dneska nic, víno je mimo nás a zítra má Tom domluvený tenis...tak to taky zřejmě prdlajz Nakonec jsem byla stejně v jednom kole, bez přestávky.
Strejda
Byli jsme pár dní v Irsku Hezkýý.
Ale některé irské hospody jsem navštívil sám. A domluvíš se taky sám?
Kessie
Mám ještě jeden dotaz... jak se vaši hafíci dostávají do auta, když někam jedete? Předchozí 2 BSP jsem nemusela nic učit, jezdily autem rády, nastupovaly do jakéhokoliv otevřeného auta, i cizího.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 06:51
- Nahlásit
Evey
A domluvíš se taky sám?
Ano i ne. Minule jsem si neuměl v Dublinu objednat pivo. Rozuměli mi jen Guinness a na to jsem neměl chuť. Letos na západním pobřeží to šlo, jen pivo Smithwics mi museli objednávat domorodci. Ale kdyby mě píchla vosa do jazyka tak by mi to šlo líp.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 07:00
- Nahlásit
Ale kdyby mě píchla vosa do jazyka tak by mi to šlo líp.
ale to bys zase hůř vychutnával to pivo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 11:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
Ale kdyby mě píchla vosa do jazyka tak by mi to šlo líp.
ale to bys zase hůř vychutnával to pivo - tím by si to chladil S vosama letos máme problémy dokonce i u nás, kde nikdy vosy nebyly, jen ,,vosíci"(nevím co to je, jak se vlastně správně jmenují, já jim tak říkám Jsou neškodní, dělají si hnízda pod oplechováním a neotravujou. Jsou štíhlejší než vosa a mají takové dlouhé zadní nožky, které když letí, jakoby ,,táhnou" za sebou Mamku teda vloni popíchali protože měli hnízdo u studny pod kohoutkem a ona se tam přihnala jak velká voda, rozhazovala rukama a ještě jim tam nacákala. My s nima žijem v míru a pohodě už několik let, já na ně vždycky mluvím, když jdu pro vodu a nedělám prudké pohyby ) Letos, jak jsem klukům ráno dávala žebra, tak kolem nich kroužilo hejno neodbytných vos, měla jsem co dělat, abych je ,,ubránila" a nenechala je sednout na kosti trčící jim z huby, či odehnat je z těch, co si chtěli vzít ze země jakmile nechali nějaký kousek nedojezený na zemi, vosy se tam vydržely pást celý den
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 12:02
- Nahlásit
Janiii
stát se to může kdykoliv. když si vzpomenu na torzi u první berňačky, kterou mamina měla - v naprostém klidu (byla v klidovém režimu po operaci křížových vazů, zavřená ve verandě) a stejně se to stalo - já právě třeba hodinu po jídle jdu nakouknout na kluky, jestli jsou v pořádku, ale stejně vím, že plno psů má torzi až nad ránem, asi po probuzení a to je bez šance na to přijít, když za a) spím a za b) kluci jsou v zahradě, takže bych neslyšela ani, kdyby se snažili to dát nějak najevo
Co jsi dělala na Barumce? Nebyla jsi tam ta hosteska v sexy kostýmu?? My jezdili na Barumku paradoxně tehdy, když jsme bydleli ve Zlíně, ale na víkendy jsme jezdili k rodičům. Tak jsme nabrali bráchu a jeli zpátky na Barumku Teď už jsme ve Zlíně jen sporadicky a Barumku sledujem v televizi Tom se trochu zná s Valouškem, Valoušci se jim léta starali o firemní vozový park...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 12:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Nakonec jsem byla stejně v jednom kole, bez přestávky. - hmmm, no vidíš Ale nepršelo vám, že ne? Bylo zprvu na neděli hlášeno, nakonec u nás až dneska zamračeno, visí tu hodně černá mračna, ale snad nakonec ani pršet nebude...Ráno byly jen 4st!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 12:30
- Nahlásit
worick
Ale nepršelo vám, že ne? Pršelo ráno, když jsme jeli.
Na místě už naštěstí ne, jen tak kolem 10 hod. krapet. Kolem oběda, na slunci, už byl docela pařák. Ale jak zašlo sluníčko, tak jsme se mazali zase honem oblíkat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 14:43
- Nahlásit
to mně teda pos... Tak už svítilo i slunko a bylo mi i v nátělníku vedro...teď se od severozápadu zatáhnulo jako kráva, úplně tmavá mračna, myslela jsem, že se blíží nějaká ta oblačnost. Jdu teda na WC a zastavím se tu mrknout na radar, jak to tedy vypadá...a na radaru u nás a široko daleko lautr nic
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:09
- Nahlásit
worick
a na radaru u nás a široko daleko lautr nic
To byla fata morgana, víš?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:11
- Nahlásit
worick
já právě třeba hodinu po jídle jdu nakouknout na kluky, jestli jsou v pořádku, ale stejně vím, že plno psů má torzi až nad ránem, asi po probuzení a to je bez šance na to přijít, když za a) spím a za b) kluci jsou v zahradě, takže bych neslyšela ani, kdyby se snažili to dát nějak najevo
to, že byla v klidovém režimu, a tím pádem ve verandě, ji taky zachránilo, protože ji chtěli vzít na dvorek vyčůrat ... normálně jsou u nich psi taky přes noc venku, takže by na to přišli až ráno
Co jsi dělala na Barumce? Nebyla jsi tam ta hosteska v sexy kostýmu
haha to jsi mě pobavila. na to jsou tam krásnější, štíhlejší ( a taky blbější, s prominutím - ale zážitků s hosteskama tam mam fakt dost ) měli jsme tam vařit kafe, ale nakonec byl přítel "odvelen" do Lednice na Světové dny ledového vína, takže jsem trávila neděli tam. mňam (teda ne mňam na ledové víno, to fakt neocením, ale byla tam spousta jiných dobrých).
PS: Valoušek je dobrej střelec
|