| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 13:58
- Nahlásit
worick
Víc by se mi líbilo, kdyby se tam nemusel člověk hlásit předem, ale přijel, zaplatil, vstoupil To by mi taky vyhovovalo víc. Ale ono je to tak, asi kvůli tomu, aby věděli, kolik lidí se zúčastní. Zatím jich je nahlášených 20. Max. kapacita nevím, jaká je.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 21:20
- Nahlásit
Evey,[b]worick[/] - dámy, asi budu za úplného troubu, ale pivoňky (spíš pivoňku) na zahradě máme... myslela jsem, že je to okrasná kytka... že se dělí na bylinné a dřevité vůbec netuším a jaký mají účel už je mi teď úplnou záhadou...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 23:34
- Nahlásit
Kessie
a jaký mají účel už je mi teď úplnou záhadou... - jaký účel? No jsou krásné ne!? A taky krásně voní....Máš kterou: tu co vyrůstají stonky s květy na jaře ze země a na podzim celá seschne a nebo dřevnatá, které podstatná část přezimuje a na jaře jen opučí jako keř? U dřevitých se krom odstínů růžové, vyskytují i barvy žlutá, oranžová a jasně červená
Dneska jsem šla k bábě otřískat mamce poslední durancii a riskla jsem to s tím, že jsem vzala kluky, respective vzala Worička Ale slepice ponaháněl do chléva hned na začátku, strýcovy se urychleně odebraly za plot, takže na ty pak akorát 2h v kuse řval A taky na sousedovy A lítal jak šílenec pořád sem a tam (co kdyby nějaká slepice náhodou vylezla ) takže měl pěnu u huby jak uštvaný kůň a neměl ani pomyšlení na nějaká kokinka, přišel si až pro ořech - co jsem pak loupala. Teda loupala původně si...ale Berča mi tak slintal u ruky, že jsem spíš krmila jeho...byl po nich úplně divý, ani jsem je nestíhala loupat, protože mi tam cpal čumák s výrazem: kašli na to, to je dobré, mi to loupat nemusíš, dej to sem tak jak to je
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 06:30
- Nahlásit
worick
Kessie
jaký účel? No jsou krásné ne!?
To je přeci jasný, ne? A když se dají do vázy, tak hned krásně opadají.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 07:53
- Nahlásit
Strejda
A když se dají do vázy, tak hned krásně opadají. - hned nééé ty škarohlíde, musíš trhat poupata Ale pravda, opadají pekelně My máme doma na všechno trošku jiný pohled. Dám si do baráku kytice, i když vím, že v těch našich 28st. je za dva dny po nich a musím to zas všechno uklidit Zasadila jsem do vchodu wistárii a tchýně hned přišla s tím:,,známá říkala, jakový šílený bordel ti tam nadělají zprvu opadané květy, pak listí...." To není nic, co nám by vadilo Nelítám se smetákem a neumetám každý lísteček, co se tam ukáže, pavučiny ometu, až je to neúnosné, poněvadž je mi líto tu práci pavoukovi kazit. Vosíky pod sklem ve vchodu nechám, i když to pro kolemjdoucí nevypadá esteticky, hnízdo rehkovi necháme pod oplechováním přesto, že je pokaděné celé okno i zábradlí...Jo...a máte taky berušky, invazi, jak říkali i v telce? My jo, nemůžem otevřít okna, protože se bojím, že ty stovky v rámu pak rozmáčknu, při ventilačce jich mám teď plné rohy v kuchyni a koupelně nahoře
Kessie
Peťul, vzpomínala jsi prázdniny a já to pak nějak zazdila...už máš plán, co budete podnikat? Neříkej, že pracovat A kdy to bude? Nepodnikli by jsme někde spolu sraz s výletem? Já už se kdysi koukala na ten lesík kousek od vás...chodíte tam někdy? A nebo někde u vašich? Nebo třeba Lednice? Teda tím nechci říct, že nemůžete přijet sem, klidně já jen, že my stejně pořád někam vyjíždíme, tak by jsme holt jeli za váma Samozřejmě bez mamky s Mandy...dvě fenky - to bych neriskovala Teď mi vypadlo, hárala už Kess...v létě?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 10:35
- Nahlásit
worick
Jo...a máte taky berušky, invazi, jak říkali i v telce?
V úterý, to bylo krásně teplo a slunečno. Vylezu na zahradu a nestačím se divit. Barák totálně obsypanej beruškama. Vypadalo to, že je nejvíc láká bílá fasáda, protože u sousedů jich tolik neměli. Ve středu a včera se jich tady taky pár našlo, ale už to není zdaleka takové množství, jako v to úterý. Já jsem ráda, že jsem neměla otevřené žádné okno. Stačilo jen, když jsem procházela z garáže na zahradu, že se jich pár dostalo dovnitř. Myslím, že jedna mi lezla i kuchyni.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 10:39
- Nahlásit
MartinaBarney
Myslím, že jedna mi lezla i kuchyni. - jedna jo?! Já umývám nádobí, první musím vylovit 5 z dřezu, myju misky a dvě capou kolem dřezu po lince, na zemi tři, kolem oken asi 30 V ostatních místnostech po baráku je to jen po pár kusech...
Ta fasáda z jižní strany byla taky obsypaná, je žlutkavá...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 16:12 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Nejlepší pes na světě
Alfréd Edgar Áron z Libeňských luk
1.7.2002
11.10.2013
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 16:48
- Nahlásit
Drakopes
Je mi to opravdu moc lito. Soucitim s Vami.
Drzte se.
Krasny vek, ale proc tu nemohl jeste pobyt dele?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 17:21
- Nahlásit
Drakopes
Je mi to líto.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 17:22
- Nahlásit
Drakopes
to snad....to nad ne?!? Alenko co se stalo, horšil se, nebo to bylo najednou? Já teď přišla z venku, protože mně vyhnalo smoklení, v klidu si sednu, Tom mi čumí přes rameno a málem mne trefil šlak..Tomáš tomu nevěřil, prý jak jsem na to přišla, z čeho jsem vydedukovala, že Alfí už tu není ...že jsi přece nepsala, že je to tak špatné
Ach jo, je mi to tak neskutečně líto... Na druhou stranu je pravda, že dožít se většina berňáků takového věku, dožít se ho Berrynek...v to ani nemám odvahu doufat...
Až se trochu vzpamatujete, napiš co Erwín a vůbec...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 17:41
- Nahlásit
Alfík už od léta, kdy prodělal mrtvičku, nebyl prostě ten PES. Špatně se mu vstávalo a chodilo, měl povislý koutek, zadýchával se a snadno se unavil. Ještě v tom létě se podařilo ho pozdravit a užívali jsme si jeho společnosti. Před pár dny se výrazně zhoršil a hlavně přestal žrát. Podstrkávali jsme mu lahůdky, ale odvracel se i od čerstvého mletého masa. Včera jsme byli na veterině, naměřili mu teplotu a že to zkusíme - dostal antibiotika, léky proti bolestem. Večer měl teplotu skoro 41, zobl si kousek taveného sýra - a ten ráno vydávil zcela netknutý. V poledne už ani nechtěl jít s klukama ven, každou chvíli si pomručával ...
Nechtěli jsme ho dál trápit. Pomalinku jsme došli na veterinu, každou chvíli se zastavoval a vydejchával ...
Co se týče Erwina, myslíme, že si to ještě neuvědomil, sice po příchodu do Kapsy hledal...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 19:15
- Nahlásit
Drakopes
Alenko, je mi to moc líto
v neděli zemřela známým fenka (7let, torze), včera kamarádce taky fenka (8let, rakovina). je to špatný týden
jdu zapálit svíčku ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 19:22
- Nahlásit
Drakopes
hmm nebylo mu už dobře, už by to nešlo...jak přestane žrát, je zle Třeba u Worky by se to poznávalo špatně, on nežere každou chvilku, Berunka víc, ale taky má své dny, kdy tomu moc nedá..
Snad jste mu řekli, že na něj všichni myslíme...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 20:04
- Nahlásit
Snad jste mu řekli, že na něj všichni myslíme...
zapálili jsme svíčku a popíjíme červené ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 21:00
- Nahlásit
Drakopes
pořád na vás myslím, nemůžu to dostat z hlavy...Navíc je tu bouřka, Alfímu už vadit nebude...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 21:01
- Nahlásit
Drakopes - ještě jednou i sem ... dojela jsem domů (byla jsem ve Zlíně), zapálila svíčku - povykládala všechno Kessce a myslím na vás i na Alfréda, který je teď už za duhovým mostem, kde ho nic nebolí a netrápí ... je mi to moc líto, Alenko...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 08:12
- Nahlásit
Drakopes
Alenko, je mi to moc líto, držte se!
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 09:43
- Nahlásit
Drakopes
Alenko, upřímnou soustrast
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 19:44
- Nahlásit
Erwinek je teď hýčkaný jedináček, dopoledne byl se mnou po nákupech ....
Večer chodil do ložnice, obcházel Alfíkovo spací místo u mé postele. Když se vracíme z parku ulicí nahoru, čekávali jsme na Alfíka, který se ještě zastavoval za rohem čuchnout. Teď se Erwinek zastavuje a ohlíží, jestli zpoza rohu ten louda nevyjde...
Teď večer jsme byli v parku s Jirkou oba, Erwinek se cpal mezi nás, aby šel mezi námi....
Nejvíc jsme byli překvapeni dneska u večeře - Erwin normálně hltá jídlo zběsilým klováním. Dneska jedl sice rychle, ale klidně, bez hltání a klování.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 20:48
- Nahlásit
Drakopes
Nejvíc jsme byli překvapeni dneska u večeře - Erwin normálně hltá jídlo zběsilým klováním. Dneska jedl sice rychle, ale klidně, bez hltání a klování. - on bude ještě potvora ,,spokojený jedináček" (teď bulím jak želva) Někdy přemýšlím, jak by se chovali kluci...ve vaší situaci. První s Nílouškem, teď s Alfím Erwín. Popravdě to zjistit nechci ať už jakkoliv...Dnes mám mizernou náladu, nespravila to ani velká prochajda s klukama, ani krásné teplé počasí, co jsme měli Asi to vycítili a i Worka šel dneska slušně. Stejně bych mu vůbec nenadávala, pořád je pozoruju, jestli jim nic nechybí, jestli jsou spokojení. Pořád myslím na to, že jsem si je pořídila a budu se snažit ze všech sil, aby těch pár let, co oni mají, byli opravdu šťastní. Šťastní, že jsou u nás, šťastní že mají mne. Už na ně ani nebudu řvát, ať už vyvedou cokoliv...nic není tak hrozné jako to, že by tu nebyli
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 09:41
- Nahlásit
worick - moje úvahy jdou podobnou cestou a myslím, že Kess je v podstatě šťastný pes... včera taky poznala, že není všechno úplně OK... jak jsme seděli, byla jsem asi tak smutná, že mi Kesska na lavičce vlezla na klín, jak to má okoukáno od Mikši ... bylo to srandovní, ale ona mě určitě chtěla hrozně potěšit a oblizovala mi celý obličej... fakt není nad zvířecí kamarády...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 10:54
- Nahlásit
za chvíli by jsme měli koupat kluky a pak vyrazit někam na výlet, aby uschnuli. Jak napotvou se sem navalily nějaké mraky Dneska vyjímečně bych volila trasu, co není lesem, aby je vysušilo, akorát mne ale vůbec nic nenapadá...kam Tomovi se nechce vůbec, protože pak je Pardubická. Jenže já letos na to nemám nervy, nechci vidět umřít žádného koně snad poprvé po všech těch letech, bych ji asi radši vynechala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:48
- Nahlásit
hmm, tak z koupání nic nebude Spadla hnusná nízká oblačnost. Ani jednomu z nás se do koupání nechce. Je jen 13st. kruciš Oproti včerejším 20st je to na prd Zítra by snad mělo být tepleji, je tam psáno 16st...tak to odložíme na zítra...snad už to vyjde, respective musí!...už to bude asi letos poslední možný termín
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 14:10
- Nahlásit
Drakopes
člověk sem nakoukne po milion letech a tohle
Je mi to líto...
Jinak se tu asi zase občas objevím - ruší diskuse na lide.cz a tak prcháme sem, takže ve foru "Pudlové s rodným listem" bych měla být občas k zastižení
No a aby jste nepřišli o novinky...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 17:05
- Nahlásit
Dines krásné hrošátko .-)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 17:15
- Nahlásit
Dines
četla jsem a jsem si škodolibě říkala, že ,,dobře vám tak" neměli jste nám tam pozdrhat Rádi tě uvidíme jako třeba teďka A i když na ty děti nejsem, malá vypadá roztomile....kolik jí je? To asi víc než té mé pidi neteři Tady už je trochu poznat, že je to holčička...a nemyslím teda, že jen podle té mašle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 17:17
- Nahlásit
Dines
Tom mne sice už vyhazuje od compu, ale zapoměla jsem se zeptat: co pejsani, co hroší chov? A co tam dělá ten ratlík?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 18:02
- Nahlásit
Drakopes
Díky
worick
Hroší chov je zrušen - na jaře jsem ho zredukovala částečně, a pak se mi zredukoval sám (dvě úmrtí samic při porodu) Ale stejně bych toho měla plné kecky, první měsíce s malou byly krušné..
Jinak Inušce bude za týden 5 měsíců, a už s ní začíná být konečně sranda
A pesani dobrý, mají se pořád steně, jen Denny dostal nový sestřih
Malá je zatím ještě nezajímá a oni ji začali zajímat až asi před týdnem, jen je zatím pozoruje
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 18:03
- Nahlásit
worick
No a ratla jsem si pořídila k vánocům, jako generálku na mimi
Říkáme jí "psyš" (složenina pes+myš ) A bude to Inušky hafan
|