Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 07:49
- Nahlásit

Onehdá hodila Birma tip na tohle přetahovadlo, tak jsem si říkala, že bych ho zkusila Workovi pořídit taky, jestli by ho to ,,nechytlo" Pak jsem uvažovala, že králičí kožky máme a v pohodě bych si ho mohla ušít sama. Pak mi cvaklo, že je ta kůže asi vyčiněná neb: nevyčiněná v teple pekelně smrdí a taky se do toho rády dají masařky. Jenže zase vyčiněná (kdybych to objednala) je plná chemie ne? A když to pes žužlá, není to asi moc dobré...co myslíte? (já vím ale já jsem na to dost háklivá...)
http://www.bracco.cz/13861-hracky-z-prave-kozesiny /45909-mb-pretahovalo-z%C2%A0prave-kozesiny

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 10:18 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

worick
tak málo?! Ale už měl dva roky ne?
Taky jsem čekala víc. Ale Barney on je celkově takovej malej (na psa) se sportovní postavou Proto si ho taky většina lidí spletla s fenkou. Aspon nebude trpět na klouby tolik. Tedka má 4 roky a 5 měsíců.

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

Dívám se, že třeba Bedřich od Noemi je podle Barneyho pořádný macíček Ty koně na fotkách mi připomínají, že zítra máme s kámoškou domluvenou vyjížďku na koních. Já jsem si naivně myslela, jak nevytáhnu svoje starý jezdecký boty. Včera, že si je zkusím a já jsem je nepřervala přes lýtko!!! Přemýšlela jsem, jak je to možný, jestli jsem tolik přibrala a pak mi došlo, že jsem jezdila, když mi bylo snad 13-14 let. Takže se není čemu divit. No a potom jsem se zděsila, když mi došlo, jak ten čas hrozně rychle letí.

Strejda
Tak ta je fakt úžasná. Přímo hotel pro psy

LuckaM
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2013 18:20 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit

Jedna fotka ze stěhování:

URL

Bárník se tak bál, že odjedeme bez něj, že na můj povel "do boudičky" hupsnul do kufru (podotýkám, že do tohodle kufru ho nezavíráme

Tá ta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2013 22:22
- Nahlásit

Teď jsme se vrátili http://hscz.info/cestovani/rekreacni-pobyty/termal ni-lazne-male-bielice-slovensko
a super doporučuji!

Kessie
Barunka začala předevčírem konečně hárat.

MartinaBarney
Nespletla jsi se v desítkách kg?
Pokud si pamatuji,tak byl Barney větší jak Baru.
A ta teď bude mít 39-40 kg.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 02:02
- Nahlásit

LuckaM
Bárník se tak bál, že odjedeme bez něj, že na můj povel "do boudičky" hupsnul do kufru (podotýkám, že do tohodle kufru ho nezavíráme
To znám. Přijedu odněkud, dám věci domů, díky čemuž pustím psy. Pak jdu pro další věci do auta a už jsou tam i všichni psi, kteří jsou schopni do auta vyskočit. Ostatní se mrví kolem. Abych nááááhodou bez nich neodjela, protože by o něco přišli...
Kam jste se stěhovali? Jsem mimo, jak nemám čas dostatečně číst.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 08:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Jen z jednoho konce Liberce na druhý. Konečně jsme šli z podnájmu do svého.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 09:57
- Nahlásit

MartinaBarney
náš Bárník je taky prcek - má lehce přes 40 kg

Noemi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 10:24 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

On Bedřich je vypadá jako velký...Ve skutečnosti je to výmarák s opravdu obrovským množstvím chlupů. Brala bych, kdyby (a zvlášť teď na zimu) ještě trochu přibral...Vážili jsme ho cca měsíc zpět a měl kolem 45

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2013 12:20
- Nahlásit

LuckaM
Tak to blahopřeju.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 07:34
- Nahlásit

Tá ta
Teď jsme se vrátili - vůbec jsem netušila, kde to je, ani jsem o tom od nikoho neslyšela. Kouknu do map a zjistím, že ne až tak daleko od nás. A hlavně: to jste se vy opičáci nemohli zastavit, když jste jeli kolem (nedaleko kolem...)?! Vlastně, kudy jste jeli tam...odtud? Přes Piešťany? A dál?

LuckaM
Jedna fotka ze stěhování.. - tak už je to tady?! A co Bárník, jak to teda v novém bydlení snáší? Zvyká si? A čekáme i na ty ostaní fotky, jak to tam máte...a kolem...

Celou sobotu propršelo, z domu jsme se nehnuli, k večeru jsme byli akorát blahopřát Tomově mamce. Občas si říkám, že by mne i bavilo, jeden den vůbec nic nedělat, jen si ležet a číst si a čumět na telku....jako to bývalo, když jsem marodila. To už klep, klep nemám, už jsem nemarodila 7roků tak právě pro to No a po té sobotě, kdy jsem byla tak znuděná, že mi to lezlo už šíleně na nervy, mne tahle ,,touha" přešla
Včera to bylo lepší, no...na tu zimu už si budem asi muset zase zvyknout, to už lepší nebude...jsme alespoň s mamkou a Mandy obešli tady okolí, těch tradičních 6km přes rekreační zónu vedle v dědině. A našli jsme čirůvky. Spíš jsme o ně zakopnuli
Dneska zase zataženo, smoklivo...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 07:38
- Nahlásit

worick
A když to pes žužlá, není to asi moc dobré...co myslíte? Tak čím to mají opracované nevím, ale nebude to asi určené pro nějaké dlouhodobé ožužlávání. Spíš jen pro hru a pak mu to zase vemeš.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 08:10
- Nahlásit

Evey
ale nebude to asi určené pro nějaké dlouhodobé ožužlávání. Spíš jen pro hru a pak mu to zase vemeš. - no jasně, to by z toho za půl dne nic nezůstalo...

Jak teď furt smoklí a sousedi dělají na novostavbě střechu jsem si vzpoměla: ve čtvrtek přijel brácha na tenis a že jestli jsme neslyšeli vrtulník, že letěl přes kopec a taky saintky a policajti... nakonec mu volal kámoš, že jeden jejich společný známý, zedník, který tady dělal hodně lidem na barákách, i právě našim (ale mladý kluk) spadnul z kostela z lešení, ještě ho i bral ten vrtulník, ale umřel myslím ještě cestou do Brna... V tomto počasí je to o hubu, všechno klouže..

LuckaM
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 08:13
- Nahlásit

worick
Už týden bydlíme, ale zatím ve velkém chaosu. Kuchyňskou linku máme namontovanou, ale spotřebiče ne, na to firmě nezbyl čas, tak teď čekáme, kdy si ho udělá, aby to dokončila V obýváku máme ještě spoustu krabic, které přijdou právě to té kuchyně a tak. Bárník se tu má myslím dobře. Na procházky je to tu lepší než doteď a kolem našeho chodí spousta pejskařů, tak Bárník jančí kolem plotu a na každého kňučí "pojď si hrát" Jen teda začal hrabat - to už dlouho nedělal.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 10:38
- Nahlásit

LuckaM
Jen teda začal hrabat - to už dlouho nedělal. -třeba máte v zahradě poklad! nebo mrvolu nebo zakopaný demižón slivky
a kolem našeho chodí spousta pejskařů, tak Bárník jančí kolem plotu a na každého kňučí "pojď si hrát" - to znám...a myslím, že tohle dělají snad všichni berňáci

LuckaM
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 11:17
- Nahlásit

worick
No uvidíme, co vykope S jeho výdrží, ale asi nic. 4x hrábne a nechá toho, asi ho to ani moc nebaví

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:30
- Nahlásit

Děvčata,
nechtěla byste některá?: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/28265147/daruji-ps a.php

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 14:55
- Nahlásit

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 18:46
- Nahlásit

Evey

worick
vy opičáci nemohli zastavit,
No máš pravdu.
Chvilku jsme o tom sice přemýšleli,ale pak jsem si přečetl tvůj pracovní a vycházkověsportovní rozvrh na následující dny a tím bylo rozhodnuto.
Ale jeli jsme už ve středu a na blind jsme zajeli do Strachotína do sklípku (nikde si tam nedáte večeří-nevařej ani v jedné ze tří hospod! ,museli jsme do Hustopečí)
a druhý den jsme pomalu pokračovali přes Javořinu na Slovensko a v sobotu domů přes Hrozenkov.

Jinak to berte ale jako supr typ na relax v termálech,kde fotky a avízované odpovída skutečnosti!Určitě to zopakujeme.

Co Kessie,ještě je pryč?

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 19:38
- Nahlásit

Tá ta
Co Kessie,ještě je pryč? - po Peťuli pátrám...nereaguje ani na mail jestli se neozve do zítra, nasadím otravování nejtěžšího kalibru...SMS (pak mne dá zavřít za stalking )

Přes Javořinu?! To jsi neměl ani psát...,,jsi mrtvý muž"!!! A to jste jeli tam - po D1, Strachotín teda ani netuším, kde je ...tam máte známé? a pak přes Strážnici, Veselí nad Moravou, Strání....Nové Mesto nad Váhom, Piešťany? Já vás fakt roztrhnu, vždyť to jste byli kousilínek od nás, nějakých 8km Ne, že by jste u nás teďka už něco pěkného viděli...hnusně, zahrada už šedivá....ale my by jsme vás viděli rádi!

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 19:43
- Nahlásit

Tá ta
Jinak to berte ale jako supr typ na relax v termálech,kde fotky a avízované odpovída skutečnosti! - jinak za ten tip díky, navrhnem to tchánům Oni pořád dokola do Luhačovic, ale po tom, co jsem viděla minulý týden reportáž o tom, jak za zády obyvatelstvu Luhačovic, vykáceli celou kolonádu...už mne tam nikdo nedostane...to bych nerozchodila, já obrečím každičký jeden velký padlý strom... Tak bych za nima ráda jela někam jinam. Anebo si tam uděláme výlet s klukama a je tam šoupnem alespoň na ten den

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 20:39
- Nahlásit

worick
Strachotín je u Dolních Věstonic.(Novomlýnská nádrž)Do Humpolce po D1 a pak už až na Slovensko jak píšeš.Akorát né Piešťany,ale Partizánské.Nebyl spěch.Takže se omlouvám.Ale zkrátka podělali jsme to.

A tchány tam klidně pošli.Nejlepší je doporučení od někoho,kdo tam už byl. My tam jeli taky tak.
Je to menší,klidnější středisko. V jednom klidovém-odpočinkovém bazénu je i dokonce zákaz vstupu dětem do 14.let,aby nerušili odpočívající. Jinak se ale děti mohou pochopitelně vyblbnout jinde.
Snad se tam případně vašim bude líbit.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2013 22:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Ale zkrátka podělali jsme to. -

Nekoukali jste někdo v sobotu(či kdy to šlo:rolleyes ,,Na doraz"?? Nahráli jsme to a koukali teď...pěkně jsme se nařehtali...mám ráda tyhle potrhlé americké komedie

Dneska jsme byli na výletě místo víkendu...kousek za slovenskou Senicí, v takovém borovém háji s pískovnou a golfovým hřištěm. Tom byl nadšený (pořád ho láká golf, ale pro mne je to sport na důchod ) Hlavně se mu líbilo, v jakovém prostředí to bylo vsazené, jezero, vilový resort...nemít tu barák, tam tam 100% skončíme Akorát jsme strašně vymrznuli, bylo fakt hnusně, zataženo, 3st., vichr...no ale co si stěžuju, můžu být ráda, že nejsme Filípínci...že jo?!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 06:48
- Nahlásit

Bychom nebyli nařčeni, že se flákáme:
kluci jsou jaktakž lepší, ale přežili spolu sami dva víkend, kdy jsem byla s dětmi na turnaji v Bavorsku. Nakonec jsem Erwina s sebou neměla. Byli jsme se podívat ve skalním bludišti kousek od Warmensteinachu, a to by Erwinek nedal
Včera ve škole druhý pokus o fotografování a mladej byl za hvězdu - pózoval zcela vzorně, i když měl děti roztříděné. Nevím podle čeho, ale od některých se odvracel, jiným olizoval uši

Tá ta
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 08:47
- Nahlásit

Drakopes
měl děti roztříděné.

Erwínek je prostě úplatný chlap kusem žvance.
Děti dělil pouze na syté ( boule za ušima,které olizoval ) a hladové (kručení v žaludku).
Od těch prvních očekával nějakou mňamku a ty druhé ho jenom zdržovali od těch prvních.
Nic jiného bych v tom nehledal.

worick
,Na doraz"??
Čeče nekoukali.A vůbec mi to nevadí.
Když už koukám,tak na ZOOM,nebo dvojku.
To se tam ani nestřílelo? To je divný.Někde se stala chyba.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 10:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
To se tam ani nestřílelo? To je divný.Někde se stala chyba - trošku jo ZOOM taky, přírodopisné či jinak poučné zbožňuju, ale trošku mám problém s tím lovem: lev uloví antilopu... pak přepínám Taky třeba: sledovala bych ty tři medvědy, co teď šli na Dvojce, jenže z obavy, že by to s některým dopadlo blbě, jsem neměla odvahu..to fakt nesnesu

No právě: ráno jdu a sousedé co bydlí až dole u železné lávky, přes kterou točíme na druhý břeh a měli zlaťáka Bada, najednou byli u potoka bez něj (manželé důchodového věku) Bylo mi to divné, tak říkám: ,,kde máte Bada?" A oni, že jim minulý týden umřel, že to vypadalo, že něco sežral a otrávil se Já si teda myslela, že stářím, měl 13 a opravdu před cca třema týdny, co jsem ho viděla naposled, vypadal už hodně sešle, sotva se držel na nohách...tvrdili ale, že vet to stanovil jako otravu, asi jedem na potkany Takže ráno začalo nevesele. A pokračuje to po snídani volá mamka, že sestřence ráno srazilo auto muže, jak jel na kole do práce. Naštěstí v obci, nejelo rychle, ale zatím nevíme, co všechno má, vypadalo to předběžně na něco s čelistí...čekáme na zprávu

Drakopes
Bychom nebyli nařčeni, že se flákáme - si piš, už jsem na vás myslela
jsem byla s dětmi na turnaji v Bavorsku. - a??
Byli jsme se podívat ve skalním bludišti kousek od Warmensteinachu - a počasí vám vyšlo? Tam nebylo tak hnusně jako tu?
pózoval zcela vzorně, i když měl děti roztříděné. Nevím podle čeho, ale od některých se odvracel, jiným olizoval uši - tak já myslím, že podle přízně dětí: co si budem vykládat, někdo má psy rád a někdo to bude spíš předstírat, kvůli paní učitelce, aby se zavděčil kvůli spolužákům, aby stoupnul v ceně... a myslím, že pes to prostě pozná

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 12:47
- Nahlásit

jsem byla s dětmi na turnaji v Bavorsku. - a??

URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 14:52
- Nahlásit

Drakopes
Gratuluju

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 16:04
- Nahlásit

Strejda
děkuji Nejvíc mě hřál ten obdiv, až závist Němců, jak jsou naše děti skvělé))

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2013 18:38
- Nahlásit

Drakopes
jak jsou naše děti skvělé
Jednak jsou skvělé a jednak mají skvělou ůču.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 08:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Nejvíc mě hřál ten obdiv, až závist Němců, jak jsou naše děti skvělé - nóó vidíš to...a to z tebe musím až vypáčit! Takové úspěchy máte
Já to taky nechápu: to máte jen samé nadané děti...všechny...na všechno?!

My byli včera ve Zlíně, museli jsme něco povyřizovat po úřadech a s mamkou jsme obešly novou přístavbu v Tescu(ale stejně jsme nic nekoupily, spíš jen na čumendu ) S klukama jsem na prochajdě tím pádem nebyla dva dny Když nepočítám ranní kolem potoka)
Včera tu byla sestřenka, co jí auto srazilo z kola manžela Schytal to plně do obličeje, takže má zlomené v obličeji úplně všechny kosti Lícní, nos, čelisti, je tam nějaký předozadní posun a taky dva obratle, ale ty prý jsou to nejmenší, tam že poškození nehrozí. Teďka jen čekají až splasknou otoky, prý cca 10dní a pak ho převezou na úrazovku do Brna, kde se na obličej specializují a budou mu to všechno operovat. No hrůza A to ho kluk s tím, že mu ,,jen teče krev z nosu" naložil a přivezl domů. Tam mu ale už došlo zle, tak Jitka volala hned rychlou. Ještě že nebyla v práci.... (to je ta sestřenka, co má ,,strakáčku" Darinu a než šla po mateřské do práce, tak s náma výletila)

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání