Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 17:14
- Nahlásit

Strejda
Díky!!! Akorát bych to taky potřebovala umět, nejen to mít.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 18:05
- Nahlásit

Strejda
děkuju

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 18:06
- Nahlásit

VlčáčkováPodívejte se, co jsme dostali do Beky
na Facebook se na to nepodívám, tam si to nechte :-P)

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 18:06
- Nahlásit

Vlčáčková
Akorát bych to taky potřebovala umět, nejen to mít.
Je to v mailu. Kdybys chtěla naučit Excel nebo něco podobného, tak uděláme telekonferenci.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 18:08 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

"Neviděl jste někdo takovýho divnýho chlapa s granulema? Noc na krku a žrádlo nikde."

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 19:12
- Nahlásit

Strejda
Kdybys chtěla naučit Excel nebo něco podobného, tak uděláme telekonferenci.
Nerouhej se a nepokoušej ďábla!!!
Nemůžu se zbavit toho "sem přetáhněte..." z grafu. Furt to tam čumí.
Ještě jsem dodělala součet institucí. Povedlo se mi, ale neumím to opakovat! Uááá, jsem fakt tupá.
Taky název toho grafu mi tam nejde dát, aby to bylo uvnitř.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 19:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Vlčáčková
na Facebook se na to nepodívám, tam si to nechte :-P) - hmm já taky tak

Strejda
"Neviděl jste někdo takovýho divnýho chlapa s granulema? Noc na krku a žrádlo nikde." - no tak ta je boží to je snad bezkonkurenční fotka z těch, co jsi zatím poslal A ten zoufalý výraz...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 19:22
- Nahlásit

Drakopesworick
Aha. Tak to bych musela stahovat a dávat na rajče a pak sem kopírovat. Tak já to zkusím nafotit, až to bude na akci a pak to sem dám, ne?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 19:23
- Nahlásit

Strejda
Smála jsem se asi minutu Nely je boží...ten výraz

worick
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 06:48
- Nahlásit

Evey
postříkala broskve na kadeřavost... Čím? Poraď - a včera o tom bylo zrovna v Receptáři, jestli jsi nekoukala? Měďnatým přípravkem, loni jsem použila Kuprikol, na podzim po opadu listí pořádně celou broskev ,,umýt" a pak znovu na jaře. Osvědčilo se mi to - kadeřavost nebyla

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:25
- Nahlásit

Strejda
"Neviděl jste někdo takovýho divnýho chlapa s granulema? Noc na krku a žrádlo nikde." Neviděla, ale můžeme sehnat číslo na Kubišovou.
worick
a včera o tom bylo zrovna v Receptáři, jestli jsi nekoukala? Nekoukala. Mě tam čím dál tím víc vadí to vymývání mozků reklamami.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 11:14
- Nahlásit

worick
aby jsi nedopadla jako já tehdy s tím známých rotwajlerem
Tak naštěstí jsem tak nedopadla. Ale teda když jsem vešla na dvorek a ted tam stála Lilina, tak jsem z ní měla dost velkej respekt. Ještě tam byla 12 letá labradorka Bára, ta si mě hned začala očuchávat. Ale u té mě taky nenapadlo, že by mi mohla něco udělat. Když si mě očuchávala Lilina, tak jsem ji ani moc nechtěla hladit. Ale pak dobrý Parádní rozkošný medvídek! Měla jsem chut si pořídit kavkazáčka. Ta huňatá srst! Byla jsem fakt okouzlena. Podle Barneyho je ta Lilina fakt tank! No, byla jsem totálně od chlupů, protože jim začala strašně línat. A ryfle ještě navíc od blata, protože mi Lilina dávala packy. Jak bude možnost se jít na ní zase podívat, tak neváhám ani minutu. Uznávám ale, že potkat takovýho psa někde venku na volno a bez pána, tak lezu asi hodně rychle na strom někam.

tak to by mohl Bárník dostat nějakou ,,výslužku, ne?! No, já se ptala hned, kdyby náhodou něco zbylo. Ale přítel říkal, že z prasete se vlastně všechno zpracuje. A jestli něco zbylo, tak to dostala Lilina s Bárou. Ale dostala jsem kontakt na řezníka. Kamarád si od něj taky bere za levno maso pro psy.

LuckaM
Rozhodla jsem se Barneyho teda pustit, ať zbytečně nevyhrocuju situaci a čekala co bude Vykládala mi mamka, že tetě se stalo to stejné. Taky narazili venku na psa bez majitele. Ten že se přikrčil, to samé její pes Bady. Takže Badyho radši pustila. Ti dva se do sebe okamžitě pustili, pak se prý Bady začal schovávat za tetu zatímco on se snažila zahnat toho druhýho psa. Už si nevybavuju, jestli ho zahnala nebo co bylo dál. Říkala jsem mamce, že nevím, jestli bych Barneyho pustila z vodítka. Je fakt, že když je pes připlý, tak je nejspíš v nevýhodě. Asi kdyby nastala situace, kdy bych věděla, že ten druhý pes zaútočí, tak bych Barneyho taky pustila.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 18:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Akorát bych to taky potřebovala umět, nejen to mít.
Doufám, že nepropadáme.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 01:09
- Nahlásit

Strejda
Doufám, že nepropadáme.
Netuším. Průběžně kontroluju. Za dnešek akorát poslal termíny zkoušek na leden. Nicméně i minule mi poslal reklamaci asi až po 3 týdnech! Takže asi se to hned tak nedozvíme.
Určitě dám vědět, až to zveřejní.
Ještě jednou díky moc za pomoc. Ani prohlížením Tvé úpravy jsem vůbec nepochápla, jak se to mělo udělat. Ale podařilo se mi sečíst instituce, což jsi zapomněl a on to tam taky chtěl. Podařilo, ale nevím přesně jak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 01:11
- Nahlásit

Strejda
PS: teď mě čeká v tomto týdnu prezentace. Tak to mě trefí úplně. Mají tam být dvě animace na dvou políčkách té prezentačky. To tedy znamená, že budu asi úplně stejně v ... jako s Excelem.

Připravuju si komety na přednášku do Domova důchodců, tak to zkusím pro něho hodit do té prezentačky. Ale s těmi animacemi tedy fakt nevím, nevím.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 05:51
- Nahlásit

Jak psi pijí vodu
URL

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 08:01
- Nahlásit

Evey
Nekoukala. Mě tam čím dál tím víc vadí to vymývání mozků reklamami. - ani nemuv říkám si, jestli Přemkovi stojí za to, zkazit si na stará kolena image. Ale právě...že už je mu to asi šumák
Jak psi pijí vodu - aha...opačně Jen mi jeden pes přijde jako nedostatečný vzorek....možná, že ne všichni takto

Je u vás taky tak superhnusně?? Už včera bylo. To mám za to, že jsem se tu chvástala, jak máme hezky Už ráno nás vzbudila vichřice jako kráva, nízká oblačnost...a to se drželo až do večera. S klukama jsem šla pozdě až potmě, protože stejně byla v plánu vesnická tour Jen jsem trochu počítala s tím, že bude hezky svítit měsíc a budu moct jít i za humny a potokem...což mi trochu narušilo trasu a musela jsem improvizovat Navlekla jsem se jak pumpa...a ve městě jsem učinila objev, že tam tak nefučí Jen v určitých úsecích obce...a pochopitelně nejvíc tady v naší ulici (a v ještě jedné u stadionu) Byla to superrychlá prochajda, neb Worka valil jak blázen a my s Berrym kalupem za ním...asi ho i hnal ten vítr, zpátky už to bylo lepší Akorát ke všemu začalo mrholit. Tom o půlnoci, když přišel od kluků z večeře, jen kroutil hlavou (do té doby totiž nevystrčil nos s baráku, měl klienta pozvaného sem a dělal jen na compu) jak jsme tam mohli jít, když je vichr, prší a jen +1st?! Dneska to pokračuje...neb dnes už to je to i hlášeno včera totiž říkali v telce, že dneska bude na Moravě vichřice Já jsem i venku pracovala čistila jsem odtok z jezera, odrývala rozrostlé trsy nějaké vodní trávy, co brzdí vodu a lezla pokolenách a vybírala listí z toho potůčku (kde teďka voda ale neteče, jen trochu na dně) A taky umyla pár oken ve vchodu, protože jak bylo popršeno, kluci to celé zamatlali a v neděli jak bylo krásně sluníčko a všichni chodili kolem po procházce...já jen koulela očima, jak přes ně ani nebylo vidět Ještě, že jsme tak daleko od cesty a většina snad nedohlédla

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 08:08
- Nahlásit

worick
Je u vás taky tak superhnusně?? Bohužel ano.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 09:26
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat, žerou vaši psi taky jako zjednaní? Barney jídlu nikdy moc nedal - většinou ani nedojedl svoji dávku granulí a když jo tak jen tak lážo plážo, aby se neřeklo a poslední týden je jako vyměněnej. Když nesu žrádlo, tancuje kolem mě jako blázen a během minuty je porce pryč. Asi přijdou tuhé mrazy. Mám mu nějak přilepšit? Zvýšit energetický příjem?

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 09:51
- Nahlásit

LuckaM
Chtěla jsem se zeptat, žerou vaši psi taky jako zjednaní? Ano, přesně tak. Taky jsem se chtěla zeptat na to samé, protože obvykle máme spíš opačné potíže.
Mám mu nějak přilepšit? Řídila bych se asi tím jak aktuálně vypadá . Jestli nemá nadváhu, tak mu klidně přidej.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 10:06
- Nahlásit

LuckaM
Evey
Berry by žral víc, ale nechci ho zase vykrmit, aby se mu dobře chodilo. Jen bych ho teda, jak jsme už řešili, potřebovala ,,nachlupit" Worka si drží svůj nežrací standard
Prodralo se sluníčko, ale zima byla taková, že mne zábly ruce. Domů jsem přišla děsně zmrzlá a teď sedím a kýchám a kýchám
Ten Worča je prdlouch Vždyť ta Dášena nehárá a on stejně ,,nabere" už za naší muldou a metelí a metelí až mi sejde z kopečka u prvního baráku v ulici (ale zezadu u potoka myslím) a ani se přes rameno neohlédne, jestli jsem někde těch 200m za ním, jestli vůbec s Berrym jdeme Budu muset jeden den změnit trasu Zprvu jsem se bála, co má za lubem, ale teďka to vypadá, že on nějak přišel k závěru, že musíme vyzvednout Dášenu, tak letí až rovno jejich humnem a čučí tam na ten jejich druhý břeh a jak se rozštěkají psi kolem, Dáša pochopí, přeběhne potok a Worka s ní šlape zase nám naproti. Prostě chodí vyzvednout Dášu

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:38
- Nahlásit

LuckaM
Chtěla jsem se zeptat, žerou vaši psi taky jako zjednaní?
Ano, Barney už od malička To se jednou vymstilo i Badymu, který tehdy jedl strašně pomalu....Barney zvládl hbitě svou i Badyho porci

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 12:30
- Nahlásit

Tom jde dávat klukům večeři, já to sleduju z temna obýváku přes okno. Worka dělá ofrky a přijde, až má Berry polovinu v sobě. Berry svou misku vylíže a jde se muchlat za Tomem a čeká se. Worka se v tom nimrá a nimrá, soustečka žmoulá, (Berry by měl za tu dobu snězené misky nejmíň tři )rozhodně misku nevylíže, ba na dně něco nechá. Nevíme, jestli je to nějaký ,,desátek" Berrynkovi...trošku to tak vypadá (i u snídaně to je podobné) Worka jde za Tomem, že jako hotovo a Tom tam pošle Berrynka, ať to ,,dojede". Ten nadšeně vrtí ocáskem a vylizuje, Woriček stojí jako kozenka, strnulý, jako by to jídlo měl za trest

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 16:39
- Nahlásit

Barney si třeba bere i pamlsky z ruky způsobem, jako kdyby týden nejedl. Takže ten, kdo ještě nemá zkušenost, tak má ruku oslintanou. Přitom třeba Fredy odnaproti si bere pamlsek pěkně opatrně. To samé Ron, kterého měl přítel.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 20:26
- Nahlásit

MartinaBarney
oba kluci opatrně, když jim spadne na zem, málokdy se vůbec obtěžujou ho hledat, to musí zvednout panička (protože je levoň) a znova jim ho podat

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 06:39
- Nahlásit

Erwin je leptavá kyselina, jakýkoliv zvuk, za kterým by mohlo být něco k jídlu, ho zvedne. A je jedno, jestli to je zašustění igelitu, papíru nebo kroky směřující k ledničce, špajzu nebo do kuchyně.
K tomu přidává úžasně vyčítavý pohled, názorně směřující sem a tam od toho něčeho jedlého k osobě, která by se měla rozdělit.
TeĎ jsem dojedla poslední sousto snídaně (a nerozdělila se) a Erwin ještě jednou zkontroloval stůl a odkráčel překontrolovat misku v kuchyni, jestli třeba granulka nezapadla. Když má k snídani jogurt, přinese si prázdný kelímek teď na gauč a pečlivě odstraňuje z něj poslední molekuly
Včera jsem nesla z Neklidu kolegyni oběd v krabičce a Erwin celou cestou se pokušel podívat dovnitř, tedy celou cestou poskakoval a tancoval na zadních jak klokan.
Žádný nácvik neděláme s pamlsky. Jakmile to totiž zjistí, všechny mozkové buňky mu splynou do jediné s myšlenkou žrádlo!!! Nedá se ani naučit, že by seděl tři kroky od vás a chytal piškoty v letu. Alfréd tímhle vyhrával závody. Erwin ve zběsilem chňapání pětkrát odrazí piškot čenichem, pak ho loví pod sebou a přitom je už zase na vás nalepený a sápe se po dalším.
No, hlavně, že mu chutná

worick
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
No, hlavně, že mu chutná -

Řeknu to po našem: pánbu, mne potrestal za to moje chvástání o tom, že už vůbec nebývám nemocná - jsem pěkně nachcípaná Dva dny jsem byla zahleněná, pak mne začalo bolet v krku, to po priznicu přešlo, ale začala mi rýma a lechtají mne průdušky, tak pořád nasucho pokuckávám Nevím kdy přesně jsem se nachladila, ale zima je mi permanentně, jak venku něco dělám, tak se mi vykasají trika a za chvíli mne sklepe...takže asi už toho bylo dost A ke všemu je tam hnusně: fučí a smoklí

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 07:55 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
Mrkni do tématu co zakládala Eninka o ztraceném psovi. Co kdyby náhodou...
worick
jsem pěkně nachcípaná Tak alou do postele.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 17:15
- Nahlásit

Byli jsme na večerní procházce. Ted jsem to psala mamce, jak jsem rozhořčena Na ulici jsme potkali paní CH. při venčení jejich jorkšíra. Ten k Barneymu samozřejmě se štěkotem přiběhl, a to fakt dost blízko. Takže Barney trochu zatáhl a oplácel mu stejnou mincí. A majitelka ne, že by si ho snažila zavolat už zavčas, když mě viděla, že jdu od našeho se psem! Mě fakt jednou to vodítko ,,proklouzne´´ a bude se divit jak majitelka, tak jorkšír! Nic se nikdy nestalo. Pokaždé je scénář stejný. Tentokrát se mi majitelka omluvila. Ale být na jejím místě a vědět, že můj pes je tak drzý, že přiběhne k velkýmu psovi, který nemusí být tak mírumilovný, jako Barney, tak jednám uplně jinak. No ne?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:45
- Nahlásit

Co děláte všichni? Do dneška žádný nový příspěvek? Že by zimní spánek? Narazila jsem na netu na nabídku VFU zdarma udělat vyšetření vyšetření moči a ledvinných parametrů psa + kompletní vyšetření moči a močového sedimentu. Tak zvažuju, že nabídky využiju. Vztahuje se to na psy, který jsou krmeni masem a přílohama.

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání