Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 00:01
- Nahlásit

Teče mi, obrazně do bot. Není tu někdo, kdo by věděl, kde je nejlépe v odborné literatuře nějaké pojednání o tom, co se považuje za ženskou a mužskou literaturu? Cokoliv v tomto duchu, i jen vzdáleně.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 06:47
- Nahlásit

worick
a to si myslíš, že by mu to u nás prošlo? On jen zlehýnka zkusil ohrnout pysk. Je to boj s jeho mrštností a silou, kde i když ho dva přilehneme, pořád chybí ruce, které by v té změti chlupů našly to zatrolené ucho a pak hlavně ten zvukovod. Uf ... budu na něj muset vstát, než vyrazíme ...

Vlčáčková
až tak? ocituj Irenu Fuchsovou: "Ženská literatura? Blbost! Neexistuje. Je to výmysl chlapů, kteří to s ženskými neumí a nikdy umět nebudou! A že jich je!"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:09
- Nahlásit

Drakopes
Tak to mi asi neprojde. Ale: kde to bylo řečeno? Lépe řečeno otištěno? Máš zdroj, abych mohla odkázat na literaturu?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:15 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Vlčáčková
URL

ale abych řekla svůj názor - dělím litaraturu na tu, co mě baví a co mě nebaví

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:30
- Nahlásit

Drakopes
Kurňa, je blbost ti vykládat co a jak, ale fakt by to ho nešlo ukecat a v klidu? Prostě:když to uško vykapeme, dostaneš super kokinko? Už je asi pozdě, když už začal být hysterický...Berry to taky někdy zkouší, u některé ,,operace", že jako on držet nebude, ale stačí mu naštvaně říct:,,Berunku, nedělej kraviny, musíme to spravit, hezky lehynkej"...a i když se tváří nervozně, tak nestřečkuje

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Jelikož moje čtení se s barákem a klukama smrsklo na zahradnickou a literaruru o zvířatech, zdroj neporadím
Google ti nic nenašel? Tak to fakt nevím, kde to vyčenicháš...Je fakt, že snad jen od někoho, co z toho už nějakou např.diplomku psal...

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:41
- Nahlásit

Evey
dneska vyrážíme s mamkou nakoupit do Veselí propriety, zítra budem ,,krášlit" hroby Takže my to máme dokonce na dva dny a nepočítám, žeještě někdy v sobot to budem muset i objet po příbuzenstvu. S blbou změnou času a s tím plynoucím ,,brzy tma" se dopr...venku nic nestíhá. Mně by teda zajímalo, kterého vola tohle napadlo a význam mi teda uniká úplně Snad bych to posunula spíš opačně, aby se zkracující se den ještě protáhnul...kor tyto dny, kdy je venku ještě tak krásně

worick
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Volal brácha, že přijedou z Praglu už ve čtvrtek a budou tu týden vzal si dovolenou

Drakopes
jé Áji, mně napadlo nechceš ho k vám poslat? U nás v příbuzenstvu se neposlušná děcka straší tím, že přijede strejda Libor, on je policajt a to bude teda průser...!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 10:48 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Ahoj, dne 16. listopadu bude Podzimní sraz berňáčků na Pohansku (Břeclav). Na programu je procházka k zámečku Pohansko. A při té příležitosti tam bude možnost přispět do kasičky na BSP v nouzi.
Já přemýšlím, že se zúčastním. Konečně akce, co mám jen hodinu cesty. Tak se chci zeptat, jestli o tom neuvažuje i někdo tady?!

Worick
Tak ted koukám, že vy už jste si výlet na Pohansko udělaly

Včera jsme byli na oslavě narozenin mamky a babičky. Já nevím, co každý má pořád s tím ,,Kdy plánuju vozit kočárek?´´ Teta se mě ptala. A já na to, jestli myslí, kdy budu hlídat bráchu. Tohle, že nemyslela. Tak jsem ji řekla, že jediný, co tak plánuji, je najít si práci a pořídit si dalšího psa. To jsem asi neměla říkat. Babička hned, že ani nevím, jestli se snesou s Barneym, teta se ptala, jak bych venčila dva psy, babička zase, jestli Barneyho vůbec udržím.... Nechápu, proč takový negativní přístup místo toho, aby řekly: ,,Jeee, ty chceš dalšího berňáčka. To bude mít aspon Barney kamaráda.´´

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 18:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Holky, díky.
Projdu si to, i když doporučená literatura je jiného rázu, člověk stejně musí něco psát i mimo ni, takže tohle se hodí pro tu "omáčku". Aspoň nějaké jiné náhledy, než co se dá (spíše nedá) dohledat v ofic. pramenech.

Takže jsem jen o krůček pokročila, o moc ne. Ale přece.

A mohla bych Vás poprosit o něco? Že byste mi vyplnili dotazníček. Teď to tady zahltím, ale kopíruju z FB:

POZOR! Anketa, takový malý průzkumek. Kdo z Vás, mých přátel, známých, případně náhodných kolemjdoucích kolem tohoto profilu čte.:

1) sci-fi literaturu, případně fantasy,
3) populárně-naučnou literaturu zaměřenou na přírodní vědy, především astronomii, kosmonautiku.

Potřebovala bych vědět o vašem vztahu k této literatuře:

a) jestli ji čtete pravidelně nebo nárazově - pokud pravidelně, od kterého věku a jak často,

b) jestli jste se s ní jen "někdy potkali" a bavila vás nebo nebavila a proč, a co konkrétně jste četli. Případně kterou konkrétní knížku(y) jste četli,

c) co z ní se vám nejvíc líbí - zda spíše sci-fi romantika, horor, technické popisy, astronomický obsah; u naučné spíše astronomické obory (a jaké - výzkum planet, vesmíru jako celku či Slunce nebo třeba pravděpodobnost mimozemského života ve vesmíru) nebo technika, současný stav nebo možné budoucí technologie. To vyjmenované berte jen jako příklady,

d) zda si ceníte toho, když je to "lehčí" čtení nebo naopak, když hrozí, že se přitom i doopravdy vzděláte a kniha jde více do hloubky. Můžete vypsat i konkrétní tituly,

e) jestli si rádi zjišťujete, zda popisované skutečnosti v knížce (v tomto případě sci-fi) mají alespoň nějaký reálný základ, a pokud mají, zda se pídíte po tom, v jaké fázi poznání v té konkrétní věci jsme nyní,

f) jestli ve vás přečtená kniha (sci-fi nebo naučná) vyvolala zájem o některý z oborů a začali jste se mu jakýmkoliv způsobem věnovat - jako amatéři (například amatérští pozorovatelé s výsledky, které přesahují běžný laický zájem), jako zájemci, kteří dále čtou a vzdělávají se v oboru jen pro svoji potřebu a potěšení, jako profesionálové, jako sběratelé, jako modeláři (např. modelů kosmických lodí),

g) jestli čtete spíše své oblíbené autory nebo svá oblíbená témata, ať je napsal kdokoliv - kteří/která to jsou a proč,

h) jestli jste si našli stejně zaměřené přátele, setkáváte se s nimi virtuálně nebo osobně, vyměňujete si zkušenosti,

ch) jak si stojí tato literatura ve vašem osobním žebříčku oblíbené literatury čtete ji úplně nejvíc; čtete ji sice hodně, ale radši máte třeba četbu kuchařek...; čtete ji sice rádi a dost, ale nevybočuje množstvím a oblíbeností z jiných vašich oblíbených žánrů,

i) jak na tuto vaši oblibu reaguje/reagovalo vaše okolí,

j) zda jste se někdy pustili do toho, abyste sami něco na tato témata napsali (knížku, povídku, přednášku), zda jen pro sebe, své nejbližší známé nebo jste s tím šli i mezi cizí lidi, čeho se to týkalo,

k) pokud tato literatura někoho vůbec nezajímá, i to je pro mě zajímavá informace. Ráda bych věděla proč konkrétně, jestli někdy alespoň zkusil něco přečíst nebo vůbec ne. Případně jestli se najdou lidi, kteří se s tímto druhem literatury nikdy nesetkali a nevědí o ní nebo co je jejím obsahem. Pak bych prosila dovyplnit jen vhodné otázky z bodu l),

l) a nejdůležitější nakonec:
- jste žena či muž, kolik je Vám let,
- v kolika letech jste se s těmito žánry setkali,
- v kolika letech jste je přestali číst (jak dlouho jste je tedy četli),
- zda jste nyní profesionálové nebo amatéři (s profesionály spolupracující) v oborech s touto literaturou nějak souvisejících,
- jaké máte vzdělání (alespoň roztřídit ZŠ, vyučení, SŠ, VŠ),
- a jaký je váš názor na to, zda tyto dva druhy literatury jsou literaturou spíše mužskou, ženskou nebo se to nedá takto třídit, a proč,

m) zda znáte někoho, kdo tuto literaturu čte (i když třeba vy se o ni vůbec nezajímáte).
........
Odpovědi prosím sem:https://www.facebook.com/events/718073751553235 (kdo má odvahu) nebo poslat na pozemstanka@gmail.com. Samozřejmě nikde nebudu prezentovat vaše jména.

Věk není omezen dospělostí, mohou odpovídat i děti nad 10 let.

Termín: nejlépe do 18. hodiny 30. 10. 2013.

Děkuji předem za odpovědi, prosím o sdílení a při odpovědích o označení bodů, ke kterým se vyjadřujete.

Ufff. Je to dlouhý jak Lovosice. Budu ráda, když mi někdo odpoví.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 19:43 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Vlčáčková
to je pomsta na mě!! Ty sis vybrala moje čtecí okruhy a usoudila, že bych mohla mít spoustu času a něco ti vyplnit: Nemám tě ráda!!
(Mezi dětmi běžela "hra" - vyprovokovat někoho, aby ti řekl, že tě nemá ráda a tak urvat bod Máš bod. )

Worick: prosím tě, neplaš, s Erwinkem je vždy jednáno v rukavičkách. Ráno na veterině byli připraveni na výplachy uší. Můj návrh byl hodit na vyšetřovací stůl, svázat všechny tlapy a zavolat zvenku dlaždiče a kopáče, aby ho drželi. Prej hahaha.
Výsledkem tři zcela zplavení lidi, sestřička se praštila o zub přímo do včerejší řezné rány, Erwin se kousl do jazyka v dilematu jestli se pustit do nabízené ňamky nebo prchat. Uši jsou v pořádku, jedno je zcela dobré, vyplachovat nepotřebuje vůbec.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 20:51
- Nahlásit

Drakopes
Prima. Bod beru a na odpovědi se těším. Bych Ti sem dala srdíčko, kdybych to uměla.

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 11:55
- Nahlásit

Mám dovolenou, heč.

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:02
- Nahlásit

Kdo zraní psa, musí nově uhradit jeho léčení a ne pouhou „opravu“
- URL

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 23:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Mám dovolenou, heč - no esik máš dovolenou na ježdění po krchovech, tak ani není co závidět...mám to podobně A to jako už dneska? Já zapoměla, že není pátek (od rána ho mám ) a už jsem se chtěla ptát, jestli jsi Slovenka, či co jelikož Slováci mají v pátek svátek

U nás furt blázinec: nákupy na hřbitovy, zavézt to tam, bo se nahlásila setřenka(tak aby už to bylo alespoň trochu ,,nazdobené" ) Přijedu domů a Tom v pozoru s košíkem hub, že našel čirůvky a chce, abych mu postavila kulajdu Honem jsem to chystala, ještě nevybalený nákup a už zvonila sestřenka s holkama(6 a 8let) Do toho přiběhla mamka s Mandy. Holky nadšené ,,z pejsků", ale se už rychle setmělo, tak jsme sedli v obyvču a ty furt hučely do sestřenky, že chtějí ještě za pejskama ven. Já jim chystala občerstvení a mamku nenapadlo nic chytřejšího, než je poslat za klukama ven. Potmě. Cizí děcka. Samotné. S Mandy, o které mi před dvěma dny vykládá, že jí začala napadat holčičky Mandy na ně pochopitelně řvala. Tom šílel, že nebude nikomu platit ,,trvalé následky", ale hlavně se bál o kluky. Mamka ovšem v naprostém klidu Opravdu...staří lidé už ztrácí soudnost Nechtěla jsem dělat scény...pro klid v rodině (vím, že kluci jsou hodní) tak jsem to nějak přetrpěla, ač bych to normálně nedovolila....kruci Dopadlo to dobře až na to, že Worka nechtěl absolutně vzít večeři do huby, měli jsme podezření, že ho bolí třeba zub, jak se o něco s holkama tahal. Ráno už dobré, pořádně jsem ho ještě prohlédla(hubu) a nic, už taky žral. Spíš z toho byl chudák jen strašně unavený
Jen odjeli, přijel kámoš na návštěvu. Má po dalších operacích tlustého střeva, vybrali mu 5 nádorů, bere už asi 8 cyklus chema, za ty dva roky, co to má. Nevím, jestli ví, že je to beznadějné... Ta bezmoc je šílená a taky to, že se tuhle diagnózu můžem dozvědět z fleku všichni a je po...Proto jsem ani nepsala...pak nemá mít člověk blbou náladu...

Včera tu byl chlap na jezero...potřebujem vykopat ještě jedno, aby jsme zamezili prosakování mimo. Dělal nám i ta předešlá. Má poslat kalkulaci...Dle ceny těch co máme, ji snad ani nechci slyšet...tuším to vykopem sami Dělám si srandu, naším tempem, by to nebylo ani za 10let. S prací jsme poslední dobou dost na štíru, do větších akcí už se nikomu nechce

Dneska přijeli brácha, přivezl mi maso z Krmme.cz. Objednala jsem jen koninu a hovězí, obojí mletiny, bo ty byli nejlevnější, jehněčí mají v granulích a od řezníka beru ty krůtí chrupky, či třeba krky a křídla. A ještě jsem vzala lososák. Už ho neměli dloooouho. Doufám, že mi nezčervenají úplně Rybinu nikdy moc nemuseli a najednou slízali z misky, co jsem jim tam nakapala na zkoušku a chtěli nášup...tak uvidíme, jesti jim to nadšení vydrží

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 16:32
- Nahlásit

worick
Dovolenou jsem měla celý týden, ale nějak nebyl čas psát.
Já jsem teď měla zase BIO hovězí, přemýšlím jak ho k tobě dostat. Zeptám se kam tam nejblíž k vám jezdíme. Třeba to půjde. To si kluci pošmáknou.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:57
- Nahlásit

Evey
Dovolenou jsem měla celý týden, ale nějak nebyl čas psát - no teda...?!
Já jsem teď měla zase BIO hovězí, přemýšlím jak ho k tobě dostat - kluci z toho rozum nemají, bo neví, kde se to v těch miskách bere ale já teda blednu závistí A předem avízuju, že budu moc ráda. Klidně by jsme to i někde vyzvednuli, pokud by to bylo třeba do 100km od nás..

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 08:35
- Nahlásit

a nezaprší a nezaprší ... vypadá, že rýmu a zahlenění mají oba - Jirka i Erwin ...

worick
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 10:04
- Nahlásit

Drakopes
a nezaprší a nezaprší ... vypadá, že rýmu a zahlenění mají oba - Jirka i Erwin ... - u vás chčije?! Doprčic, to bude i tady
Zrovna ráno jsem myslela na to, že nepíšeš jak pokračujete s ušima...a ty si vymyslíš angínu či co

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2013 18:13
- Nahlásit

worick
pokračujete s ušima. - dneska byl Erwin se mnou celý den ve škole, hlavou nijak netřásl, ráno už jsme nekapali, v pondělí jdeme na kontrolu.
Ale jinak se hajzlík chlupatý, že ho tak musím nazvat, projevil pěkně hnusně - spala jsem kvůli "puštěné cirkulárce" v obyváku na jeho gauči, takže ráno, když jsem se chystala už jít s ním ven, odložil si obsah močového měchýře do rozestlaného pelechu. Nemám ho ráda

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2013 20:23
- Nahlásit

Tak teď máme blízká setkání koňského druhu...

Na prakticky jediném místě, kde se dá u nás pustit pes na volno, se usadili koně. Je to velký volný prostor, uprostřed je silnice, napravo pole nalevo louka. No a cca 3 neděle zpět půlka louky ohrazená a tam dva koně, příští týden byla louka ohrazená celá a koňů sedm...Ohradu tvoří jen plastové kolíky a plastový pásek natažený lehce u mě nad kolenem (takže spíš kosmetické ohrazení jak pro koně, tak psy apod.). No, nadšená z toho nejsem...Jednak zatím nevím, co s Medvědem a jednak se tam několikanásobně zvedl počet korzujících osob, takže možnost pustit Bedřicha z vodítka prakticky nulová...

Medvěd koně prakticky nikdy blíž než z 20 metrů neviděl, "naši" koně jsou velmi komunikativní a přátelští.
Napoprvé na ně vyrazil (neštěkal, nevrčel, jen sebou cuknul směrem k nim...) a koně ucukly zpět. Minulý týden se face to face očuchával se čtyřmi najednou, psychicky to neunesl a pak vydával zvuky jak frustrovaná čivava . Včera na ně pohuhlával při očuchávání... Tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Počítám, že tak na Vánoce ho zkusím pustit na volno, zatím se fakt bojím...

worick
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Tak to buď ráda, že to máš alespoň koně ,,v ohradě". Po tom, co jsme před nima utíkali křovím, to místo obcházím a i na ostatních, kde by jsme tuhle ,,partičku" mohli potkat, se plížím jak zloděj. Když ty koně kolem nás pobíhali, tak naštěstí kluci ani nešpitnuli...už i tak byla situace dost dramatická
ho zkusím pustit na volno, zatím se fakt bojím... - a Médi ti vleze do toho ohradníku?(jako myslím, že nechtěně dostane pecku?) Kluci už asi ne, oba ránu dostali, Worka, jak se tam tehdy zamotal, tak příšernou(takže ten se k tomu nechce přiblížit, ani když je to nutné) a myslím že Berry už by do toho taky nevletěl.

Drakopes
spala jsem kvůli "puštěné cirkulárce" v obyváku na jeho gauči - to jsi si taky dovolila hodně...
odložil si obsah močového měchýře do rozestlaného pelechu - ještě, že jste v přízemí, jinak jste vytopili sousedy To teda bylo ale fakt hnusné ovšem začala bych se bát, že je v ,,psychické nepohodě"...sešlo se mu toho najednou moc Alfí pryč, mučení s ušima, ještě i v krku ho bolí...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 16:14 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
Kluci už asi ne, oba ránu dostali,

My když byli s Barunkou v Beskydech,tak jsme při jedné vycházce míjeli stádo krav ohraničené jenom ohradníkem.
Jak jsme šlapali podle něj,tak se od stáda oddělil asi býk(vůl) a namířil si to přímo k nám.
My zrychlovali a on taky.Zároveň předsadil svůj směr chůze tak,aby nás nemohl minout. No dobře nám nebylo!
Barunka ani nedutala a my teda taky.
Spoléhal jsem na ohradník,ale věř mu.Třeba ani nebyl pod proudem.
Naštěstí jsme byli trochu rychlejší a proběhli dřív.

Kessie
Už bychom měli hárat a stále nic.Co vy?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 18:23
- Nahlásit

Byli jsme dneska na kontrole s ušima ...
Erwin jako vždy hurá a s nadšením. Hlásila jsem, že je zahleněný. Takže změřit teplotu. Auuuááá, kam mi to šaháte - skončil na zádech, drželi jsme ho tři Je bez teploty. Sundala jsem si bundu. Pak si ho paní doktorka poslechla. Držela jsem mu čumák, aby nefuněl, tak si lehnul, aby to nebylo tak jednoduché. V pořádku, čistý poslech.
Pak došlo na ty ušiska. Jakmile se ho paní doktorka dotkla, hysterický řev, bolestivé naříkání, prchání .... nakonec dali na mě, položili jsme ho na bok na stůl, ve třech zalehli a paní doktorka se přesvědčila, že ucho je zcela v pořádku.
Při té příležitosti zvážen - má 52-53 kilo.
Dostal sirupy na odhleňování, budou se s Jirkou dělit

worick
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 20:15
- Nahlásit

Drakopes
Dostal sirupy na odhleňování, budou se s Jirkou dělit - jakové prosím tě? Já jsem taky zahleněná už čtvrtý den a leze mi to pěkně na nervy
Při té příležitosti zvážen - má 52-53 kilo. - fakt jo To je tak velký? Berunek když měl tolik kilo, vypadal už tlustý, protože je to ,,malé pivo"

Tá ta
no nazdááár to je dost, že se tu někdo od vás taky ukáže...
tak se od stáda oddělil asi býk(vůl) a namířil si to přímo k nám.
My zrychlovali a on taky.
- to věřím, myslím teda, že napruženého býka by nějaký ohradník sotva zastavil

Kessie byla na nějakém zahraničním výletě. Snad už je doma a dá nám sem nějaké info, jsem zvědavá, jako opice

Zapoměla jsem napsat, že kluci včera dostali na zkoušku do jídla zelené dršťky. Málem jsem se u vaření poblila, pak jsme se evakuovali z poloviny baráku a jídlo jsem honem vyhodila za dveře, aby vychládlo a my to přežili Tom po večeři hlásil, že ovar z vepřové hlavy minule...jim chutnal určitě víc Ale ono to bylo i tím, že včera pršelo a my nevytáhnuli paty z baráku, jen za náma byli kluci chvilku doma...to jsou pak vždycky naštvaní, nevyběhaní a stávkujou s jídlem...
Dneska pro změnu hnusná vichřice, zima jak sviňa a já musela s klukama šlapat. Tom nás vyvezl a my šlapali přes les domů, takže to bylo hodně vydatné, v tom vichru chvílema i hrůza Cestou jsme se zastavili ještě u našich, bo je doma brácha s malou Elou. Kluky jsem nechala u babky s Mandy, ještě předtím ovšem dogňábili slepici Tuším to nerozchodí, měla pokousaný krk a padala jí hlava A může za to pitomá Menďa, protože ji zahnala do škvíry za vrata, následně se za ní prodral Worka, slepice ho nějak podlezla pod takovou truhlou, jelikož se tam šprajcnul a nevěděl jak odtud ven a Mandy mezitím tahala odsud slepici za krk, zatím co on po ní nechtěně šlapal zadníma, jak se odtud chtěl vymotat. Já to nevěděla, neb jsem slepici vyhlížela na druhé straně zjistila jsem co se děje, až když jsem se vrátila kouknout, kde teda všichni a ta slepice jsou...

Noemi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2013 21:14
- Nahlásit

Vtip je v tom, že u nás ty koně mají prostě en pevnou plastovou pásku (nic, co by vypadalo, že se protrhne, ale je pro koně tuuuze nízko), elektrika žádná...

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:38
- Nahlásit

worick
Klidně by jsme to i někde vyzvednuli, pokud by to bylo třeba do 100km od nás.. Jestli to klapne, tak by to mohlo být 12 km od Vás. To by šlo? Dala bych předem vědět.

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 08:38
- Nahlásit

Kdo jste zavřel slunce? Přiznejte se!

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:12
- Nahlásit

Evey
Kdo jste zavřel slunce? Přiznejte se! - copak slunce ale my šlapali ,,kontrolky" v dešti A nejhorší je skákací Dášena s nohama od bláta

Jestli to klapne, tak by to mohlo být 12 km od Vás. To by šlo? Dala bych předem vědět - no tak to by bylo fakt super a nenapínej...kam by to bylo?? Lámu si hlavu, co je 12km...Vrbka je míň, normoš mne nic nenapadá, či jinak, mohlo by to být kamkoliv, když nevím, za jakým účelem tam jedete vy Hele....a to nemůžeš jet taky, jako, že by jsi si udělala s nějakým kolegou služebku? Však nám by nevadil, kdyby jste se zastavili....?!

Tady se dějou kolem hrozné věci Na koupák se přisr.l majitel a začal tam dělat ordunk - nějakým tím šíleným mulčovátorem zvalchoval všechny keře (stromy ,,zatím" stojí ) a bude si tam asi dělat ,,zahrádečku" Dneska zase místní velkozemědělec seče poslední pole, co tu leželo ladem (schovávali se v tom srnky, zajíci a chodila tam lovit Gucci) a bude to nejspíš orat a sadit Strašně mně mrzí, že se nám nepodařilo odkoupit sousední pole a nevysadila jsem tam lesíky...už bych teď přes ně třeba neviděla na ty hrůzy kolem

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 10:17
- Nahlásit

A konečně se ozve Táta a zase to fláká Strejda Haló, Václave, copak kdesi děláš?? Co doma nového?

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání