Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 12:39
- Nahlásit

worick
a nenapínej...kam by to bylo?? Napíšu ti to do mailu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 13:34
- Nahlásit

worick
Mnoho nového. Salinka měla rýmičku a kašílek, ale už je zdravá.

Sledoval jsem tady vaši diskusi, jestli může pes na majitele cenit zuby. Neli necení, ale když se jí zdá, že dostane obojek první Sally, tak mi bere ruku opatrně, až něžně do huby, abych se vzpamatoval.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:02
- Nahlásit

tak mi bere ruku opatrně, až něžně do huby,

Tohle dělá Erwin - vodí si takhle lidi (hlavně páníčka) a pak většinou děti tam, kam chce on. Chvíli trvalo, než se děti naučily, že je nekouše, ale prostě chce někam odvést

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:45
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
že dostane obojek první Sally, tak mi bere ruku opatrně, až něžně do huby
Tohle dělá Erwin - vodí si takhle lidi
- Beruna taky ale jenom nás dva s Tomem, cizí lidi naštěstí ne(ti by z toho mohli být v šoku ) díky bohu ani kočky (ty už by to možná nerozchodily )

Včera se mně mamka snažila přesvědčit, že mám přijet na koupání Ely, poněvadž se jí to strašně líbí a baví ji to, je to ,,plaváček". No dobře, v pořádku, jsem ráda. Ale jinak je mi to opravdu fuk a vidět to nemusím Nechápu, že prostě nemůže pochopit, že mne ty děti nezajímají. Vždyť já po nich taky nevyžaduju, aby se tetelili nad klukama a nedivím se, že z nich nejsou ,,nadšením bez sebe". Brácha(nebo Hanka) se nakonec určitě naštvou, protože jsou u toho, když se mamka nad malou zajíkává nadšením a já jen:,,hm, no jo..." Já to prostě hrát nebudu, stejně by to poznali...

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:50
- Nahlásit

worick
Mamka doufá, že se "nakazíš".
Bývalé kolegyni je 43 let a má 3 měsíční mimino.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 14:55
- Nahlásit

Evey
Mamka doufá, že se "nakazíš". - no jo, chápu, sama nevím, jestli to se mnou třeba ,,nehne", fakt se tomu nevzpírám schválně Ale zatím to nijak nepůsobí Teda možná jo, mám to denně ,,na talíři", tak o tom víc přemýšlím...jen výsledek je nějak furt stejný

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 15:19
- Nahlásit

worick
Ha, už jsi načatá.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2013 17:35 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

priznic na krku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 03:02
- Nahlásit

Drakopes
priznic na krku
Ještě funguje vykloktat slivovicí ... kdyby tomu Erwínkovi ten prisnitz nepomohl.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 06:33
- Nahlásit

funguje vykloktat slivovicí

tu jsem včera přinesla domácí) a ještě užírá kandovaný zázvor

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 07:47
- Nahlásit

Drakopes
priznic na krku - ale chuďato, to je ale těžký marod Nevím jak psům, ale mně zabíral priznic 100%. A rakytníkový sirup (mám domácí) víceméně kloktat, aby zůstal nalepený v krku
a ještě užírá kandovaný zázvor - no jo, vaši psi byli vždycky labužníci...a já něj s ,,blbým rakytníkem"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 19:37
- Nahlásit

já něj s ,,blbým rakytníkem
Tak já bych tvým rakytníkem nepohrdla

Noemi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 21:31
- Nahlásit

Tak já bych tvým rakytníkem nepohrdla
Dnes mi kolega (Brazilec) líčil, jak dává kočkám (má dvě odrostlá koťátka) betaklukan pro děti. Kočky ho naprosto zbožňují a dožadují se ho i nad rámec denní dávky.
Pro psa by to mohlo být také fajn....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 21:38
- Nahlásit

worick
Nechápu, že prostě nemůže pochopit, že mne ty děti nezajímají. Vždyť já po nich taky nevyžaduju, aby se tetelili nad klukama
Přesně! Ale ted v pondělí jsem sama sebe přistihla, jakou jsem měla radost, že se malej bráška překulil sám na břicho. A dokonce mi přišlo i roztomilý, jak radostí kope nožkama a jak se směje. A moc ráda jsem si ho pochovala. Jediný, co mi nejde přes jazyk, je to šišlání. To je něco otřesnýho!

Ale mnohem, mnohem větší radost mám s Barnabáška. Začal spávat na paletě, kterou jsem mu snad před rokem pobila kobercem. Letos jsem ji chtěla vyhodit, protože si na ni ani nesedl. Tento týden mi jeden den ráno přítel říká, at se jdu podívat, že Barney spí na paletě. Takže od začátku tohoto týdne je to jeho pravidelné místečko Takovou radost mi udělal! A boudu už mám taky zamluvenou. Vyrobí ji nějaký pán z UH za 5 000,- (zateplená, otevírací střecha pobitá šindelem). Spokojenost.

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 09:26
- Nahlásit

MartinaBarney
Vyrobí ji nějaký pán z UH za 5 000,-
Myslím, že mne lovecká chata pro čubizny přišla minimálně na 15.000,--. Radši jsem to nepočítal. Jen parohy ve štítu stály šišku loveckého salámu.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 13:50
- Nahlásit

Strejda
přišla minimálně na 15.000,--.
To je teda pálka. Ale tak zase je to pro dvě fenky, že ano. A je lovecká Máte ji někde na fotce? Zajímalo by mě, jak taková lovecká chata vypadá.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 13:52
- Nahlásit

Strejda
MartinaBarney
Máte ji někde na fotce? Zajímalo by mě, jak taková lovecká chata vypadá - má, už ji sem dával, je úžasná

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 15:44
- Nahlásit

worick
má, už ji sem dával, je úžasná
Tak to schválně prohledám diskuzi.

Vrátila jsem se zrovna od veta. Byli jsme na očkování proti vzteklině atd., tak jsem nechala Barneyho zvážit. Má 39 kg asi. On taky nechtěl na té váze stát v klidu, protože v další místnosti byl jezevčík. Jinak mi vet vykládal, že tam zrovna měl nedávno berňačku s torzí žaludku - operace se zdařila, ale bohužel jí začaly selhávat ledviny a to už nepřežila. Ani jsem se nestačila zeptat, jak byla stará.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 16:09
- Nahlásit

Má 39 kg asi
Proč my máme tak velkého psa? A to je na Erwinovi ještě vidět, že je to puberťák nedozmohutnělý. A tlustý není.

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:38
- Nahlásit

MartinaBarney
Zajímalo by mě, jak taková lovecká chata vypadá.
Třeba tady

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:40
- Nahlásit

Drakopes
Proč my máme tak velkého psa?
Protože pes má bejt velkej a chlupatej.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:35
- Nahlásit

MartinaBarney
Vrátila jsem se zrovna od veta. Byli jsme na očkování proti vzteklině atd., tak jsem nechala Barneyho zvážit. Má 39 kg asi - tak málo?! Ale už měl dva roky ne?

Drakopes
Proč my máme tak velkého psa? A to je na Erwinovi ještě vidět, že je to puberťák nedozmohutnělý. A tlustý není - doteď tu byl za tlusťocha Berunek Trošku pohubnul, tak rádi předáme žezlo Nééé, Erwin tlustě nevypadá, je to ještě úplný strnišťák, musí být hodně vysoký ne?

worick
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:49
- Nahlásit

Minulá slepice u báby dopadla dobře. Udělala jsem včera ,,místní šetření" seděla už na hřadu, ale vypadala (krom oškubaného krku ) celkem v pohodě. Mamka ale volá, jestli to nebyla ta, co ještě sedí v kukani (na snášení) že je podezřelé, že nešla do kurníku, asi jí něco je. Ne, ta to nebyla. Brácha mi jde ukázat, že u báby spadnul z rezavých šroubů boiler ze zdi, tak to museli se strýcem dávat do pořádku (teda boiler už ne, ten je vyhozený) a mazitím od kurníku šramot. Oběhnu barák a šourá se odsud Worka Letím ke dveřím kurníku a před nima leží dorvaná slepice(orvané teda peří a padala jí hlava, vypadala fakt, že je s ní amen ) Ten blb, nevím jak ji vyšťoural nevěděl, že tam je....ji vytáhnul z té kukaně a to asi nepřežila Já to nepřiznala, slepici jsem šoupnula zpátky do kukaně a beze slova Worku odsud hnala... Teď s napětím čekám, až mamka zahlásí, že našla tu slepici chcíplou v kukani

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:20
- Nahlásit

Brácha potřeboval do školy fotku Bedřicha, tak mě to donutilo kouknout, co mám v mobilu...

Uploaded with ImageShack.us

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:21 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Loňská zima...

Noemi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:25 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Povodně

Tak dlouho jsme fotila koně a Bedřicha...až jsme doma další hodinu vybírali bodláky :-/

Bodláci přistiženi při činu (na fotce to ale tak nevynikne)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 22:50
- Nahlásit

Noemi
Ta první je bezvadná, moc mu to sekne.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 23:14
- Nahlásit

Noemi
Brácha potřeboval do školy fotku Bedřicha, tak mě to donutilo kouknout, co mám v mobilu... - téééda, kopu takových parádních fotek tam škudlí... Máte to tam moc pěkné, to tě nenapadlo pochválit se dřív?!
Když do vlků vleze Berrynek, tak vyšiluje, jako by měl ,,tanec svatého víta" jen má nějaký na noze Worka je obalený celý, už měl i ocas přilepený k zádům ale ten na to prostě nemá čas a děsně ho obtěžuje, pokud mu chci vybrat alespoň tu největší hrůzu, aby se mu to tam nezakudlilo ještě víc

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 06:07
- Nahlásit

worick
slepici chcíplou v kukani Není to škoda? Mohli jste mít alespoň polívku.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2013 07:40
- Nahlásit

Evey
Není to škoda? Mohli jste mít alespoň polívku. - u nás by ji už asi nikdo ani nevykuchal....no..mrtvou by mamka možná ,,dala", ale u nás to dělala jen babča, mamka jen škubala. Zdá se mi ale, že ji bába na stará kolena učila i kuchat. Jisté ovšem je, že by to u nás nikdo nejedl...to by bylo jen pro psy a kocoura. Já bych do huby nedala zvířa, které bych chvíli před tím ještě viděla živé...musím mít pocit, že je to ,,výrobek", nejlíp přemražený a nepřemýšlet o tom, kde se vzal, jinak mě přejde chuť
Vyrojili se mi zase ve špajzu moli (zavíječi) Dva seděli až skoro u stropu tak, že jsem na ně nedosáhnula ani s plácačkou. Volám Toma, ať je jde praštit a on mi na to řekl, že ani náhodou, že on nikoho vraždit nebude, neb je to proti jeho přesvědčení...Tak já to taky nedělám s nadšením, ale lepší jak si nechat zlikvidovat čokolády za 150Kč za kus Ostatní napadané věci holt postupně sní kluci

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání