Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 23:48
- Nahlásit

Tak jsem si říkala, že sem po víkendu nakouknu a počtu si dobré zprávy...

Drakopes
Je mi to moc líto

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 10:31
- Nahlásit

Dines
No a aby jste nepřišli o novinky...
To není porcelánová panenka?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:47
- Nahlásit

Drakopes
Tak to mě moc mrzí. Člověk ví, že to jednou přijít musí, ale když to přijde, tak mu to vědomí vůbec v ničem nepomáhá.

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:37
- Nahlásit

Evey
To je moje panenka 5 mesicu <3

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 20:07
- Nahlásit

Pokud to někdo sledujete, mám od září novou třídu, mrňavé páťáky. Podívejte se, jací jsou:
URL

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 23:50
- Nahlásit

Drakopes
omlouvám se, nesleduju, nějak nestíhám sledovat ani to, co bych fakt měla Koukám jen když hodíš odkaz, to mne donutí, takže zajímavé určitě dávej Aha, tak ty už ani nejsi se ,,svýma" děckama A jste nějak v kontaktu, s některýma? Už ví...?
Nechci to pořád rozrýpávat, ale tak první, co mne napadlo a na co se mne hned ptal i Tom: uvažujete ještě o dalším ,,Erwínovi" nebo zůstanete už jen u jednoho pejska?

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 23:56
- Nahlásit

my ty kluky snad už ani nevykoupem... Dneska zase mlha, zamračeno, zima...až do 14h. Pak se to trochu zlepšilo, ale to už se nám zdálo na koupání pozdě Zítra a dál hlásí pršet a pak tuším nasněží O to víc mne s..e ta sobota, že měli chlapi tenis - když bylo tak krásně, grrr
Takže jsem půl dne obírala rakytník(bože...a ještě dlouho budu, to jde šíleně pomalu a je toho moc ) a k večeru jsme šli s klukama na prochajdu oběhnout les

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 02:27
- Nahlásit

worick
Tady bylo taky hnusně. Celý den prakticky. Vlezle vlhko. Lepší už to asi nebude, že jo.

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 06:22
- Nahlásit

Drakopes
Pokud to někdo sledujete, mám od září novou třídu, mrňavé páťáky. Podívejte se, jací jsou: No koukám, že budeš mít spoustu práce.
worick
U nás bylo včera krásně, modro. Chvíli jsem sekala zahradu a pak jsme šli s Elzou na procházku.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 06:32
- Nahlásit

uvažujete ještě o dalším ,,Erwínovi"
první začaly děti se punktovat, že by nám zase pořídíly "překvápko". Ale Erwin je hrozné trdlo, počkame pár let, až trochu dospěje. Nebylo by to vůči němu fér, mu hned hodit na krk mrňouse. Počkáme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 11:14
- Nahlásit

Drakopes
až trochu dospěje. Nebylo by to vůči němu fér, mu hned hodit na krk mrňouse.
Nebo by byl rád, že má parťák.

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:04
- Nahlásit

Drakopes
Ale Erwin je hrozné trdlo, počkame pár let, až trochu dospěje. Nebylo by to vůči němu fér, mu hned hodit na krk mrňouse. Počkáme
Neli je taky hrozné trdlo, ale možná jen proto, že má za sebou tu starší, která na všechno dohlédne.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Myslím, že si spíš užívá, že má naši celou pozornost, přece jenom jsme se točili více kolem Alfíka.

Kessie
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 20:42
- Nahlásit

worick - obírala rakytník - a děláš z toho pak nějakou mast? nebo máte na čaj?

Drakopes - já vašemu rozhodnutí rozumím...

co je s Tá tovými? Že by zase někde na výletě?

worick
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 23:28
- Nahlásit

Kessie
a děláš z toho pak nějakou mast? nebo máte na čaj? - odšťavním v odšťavňovači a šťávu smíchám s medem - tak půl na půl. Dám do ledničky, protože má tendenci kvasit a užíváme po lžíčkách (když na nás ,,něco leze" tak po lžících ) Nemám na to nervy, obrat celý keř, mám toho už hodně, myslím bude stačit. Nevím, odšťavním a podle toho jestli bude dost skleniček - ořípadně budu ještě pokračovat. Z toho, co dozrává dřív, mám už tři čtvrtlitrové. Ono se to ostříhává nůžtičkama po bobulce - to je fakt šílená práce Protože to má tenkou slupku a pukne ti to v ruce, kdyby jsi to chtěla otrhat, třeba jako rybíz..to prostě nejde Někteří to řeší tak, že ostříhají některé větve a dají do mražáku - zmrzlé se bobulky dají pak setřepat. Jenže se připraví o úrodu další rok. Dnes jsem o tom uvažovala, že by to tak nevadilo, protože toho stejně asi oberu jen polovinu...ale nechce se mi do něj tak drasticky Když bude stačit jen polovina úrody...no tak tam ten zbytek prostě nechám - třeba to bude něčemu chutnat Uvažovala jsem, že si to zkusím taky smíchat se sádlem na mast...ale nemám nesolené a nemá ani dodavatel sádlo na vyškvračení

Ty jo, Tátovi! To máš pravdu, Tá ta se neozval pěkně dlouho

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:28
- Nahlásit

worick
nemá ani dodavatel sádlo na vyškvračení To víš prasat je málo ...
U nás se dá sehnat tedy docela snadno. Chceš poslat už vyškvařené?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 11:59
- Nahlásit

Parádní pelech, že?!

URL

worick
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Parádní pelech, že?! - parádní Teda nevím, kdo z vás dvou byl poslušnější, jestli ty nebo Bárník Za tohle bych se nestyděla ani v obýváku Jenže u nás veškeré tyhle věci vycházejí naprázdno, ani kočky v pelechách nespí a hledají si ,,svoje" místečka, která navíc často mění. U kluků řeším tak maximálně slámu do boudy Nevím už, od koho z vás mám typ na tohle:
http://www.drevita-vlna.cz/ Cena dobrá akorát, že stejnou částku bych dala za dopravu

Evey
To víš prasat je málo ... - no kéž bych měla taky tenhle pocit
U nás se dá sehnat tedy docela snadno - jo, to ano, v každém marketu...já to nerozebírala, ale já jsem měla na mysli to bio, z místní farmy. Přeci jen...jsem si to chtěla mazat na ksicht a mamce vyrobit nějakou mast na ruku...

Drakopes
Bože Alenko brácha je v Praze rok a už nepozná ondatru...kam tohle spěje To nechci vidět, jak bude teda poučovat malou Elu Včera mi poslal tohle První mobilem, že prý:,,heč, my máme na Rokytce vydry" a tam jsem to teda neviděla vůbec, ale dle stavby těla jsem myslela bobr, na což mi to poslal mail s komentářem:,,prd bobr, vydry to sů" Tak jsem si to zvětšila a: jelito nepozná ondatru

Nesehnala jsem v dostatečném předstihu granule pro Leona Kámoška mi slíbila, ale nakonec neměla taky. Druhý den mu sypu psí a chodí mňouká, nasraný jak brigadýr Taky dostává kapsičky Gourmet, které on sice zobne, ale jen jako takovou ,,chuťovku" k těm granulím...Já z něho dostanu psotník, on si prostě nic jiného, než ty svoje ,,briťácké" Royal Canin nevezme. Zkoušela jsem snad všechny lepší značky kočičích granulí...postupně, jak klukům, tak jsem brala kočičí alternativu (Acanu, Orijen, Canin Caviar, Artemis, Arden Grande, teďka Wolfsblut) a ještě i plno jiných, co mi kdo poradil a nic nežral Dneska je buď kámoška sežene, nebo Tom přiveze ze Zlína Říkala jsem mu, ať se bez nich nevrací...i když je tohle bohužel moje vina

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 13:35
- Nahlásit

worick
ale já jsem měla na mysli to bio, z místní farmy aha, tak to nemám
Naše kočičí aristokratka žere Porta 21, které se dají sehnat jen přes zoohit . Jak se začala přes léto pohybovat venku, tak obratem "zdivočela" a začala lovit.

Kessie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 19:40
- Nahlásit

worick - s tím sádlem vydrž dva týdny!

Evey - Mikša je taky v létě urputný lovec... dneska se mu ale lov nepovedl dle jeho očekávání... nakonec jsme myšku v kotelně lovili všichni tři za mohutného povzbuzování Kessky, která byla za oknem, protože dovnitř už by se s námi už nevešla... měla jsem strach, že jak odejdeme do práce, tak myšku do domu nechtěně pustí děda, jak bude chodit sem a tam...

Kessie
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 19:46
- Nahlásit

MartinaBarney - ten pelech je bezvadný! fakt krásný... kde jsi ho, Marti, sehnala a taky musel být asi pěkně drahý... ale dělá velikou parádu...

worick - já jsem se na tu dřevitou vlnu taky dívala... jsem totiž alergická na seno a slámu... hlavně když to pak vymetám... tak jako alternativu... ale fakt to poštovný přehnali... u všeho mě to tak štve... téměř všude mají velice vysoké poštovné...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 19:52
- Nahlásit

worick
První mobilem, že prý:,,heč, my máme na Rokytce vydry" a tam jsem to teda neviděla vůbec, ale dle stavby těla jsem myslela bobr, na což mi to poslal mail s komentářem:,,prd bobr, vydry to sů" Tak jsem si to zvětšila a: jelito nepozná ondatru
nechci ti kazit radost, ale jestli je to Rokytka v Hloubětíně, tak to nejsou ani ondatry, to jsou nutrie (fotku nevidim)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 20:11
- Nahlásit

ten pelech je Grizzly Bear Bed 130 x130 za nějakých 199 liber.
No, Erwinek má svůj gauč

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 22:17
- Nahlásit

worick
Kessie
Na ten pelech jsem narazila na Facebooku. Je ve dražbě pro BSP v nouzi. Vyvolávací cena 1490, poslední příhoz je zatím 3 800 Kč. Každýmu se pelech líbí, takže paní, která to zajišťuje, je pak ochotná přijímat další objednávky a je možné tam vyšít i jméno psa.
Já jsem tu fotku jsem dala jen proto, že se mi hned zalíbil. Ale kupovat to, by byly vyhozené peníze v našem případě. Barney by to bral maximálně jako skvělou zábavu a přes noc by pelech byl na tisíc kousků. Spíš ten řeším, že pořídím Barneymu starší užívanou boudu, aby se měl někam schovat v zimě. Ale to už jsem sem myslím psala.

Drakopes
ten pelech je Grizzly Bear Bed 130 x130 za nějakých 199 liber. Cha, tak na to fakt momentálně nemám

worick
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 23:48
- Nahlásit

MartinaBarney

Na ten pelech jsem narazila na Facebooku. Je ve dražbě pro BSP v nouzi - mě se ten pejsa zdál nějaký mladší ale tak říkala jsem si,,asi je Bárník takový fotogenický"

[i]Spíš ten řeším, že pořídím Barneymu starší užívanou boudu, aby se měl někam schovat v zimě [/i] - a já myslela, že to právě koupil taťka Už jsem chtěla připsat, jestli neuvažuje o adopci - má roční dítě, 20leté dítě, a nechtěl by i 40leté ,,dítě"??

Drakopes
ten pelech je Grizzly Bear Bed 130 x130 za nějakých 199 liber.
No, Erwinek má svůj gauč
- to zní taky dobře

birma
nechci ti kazit radost, ale jestli je to Rokytka v Hloubětíně, tak to nejsou ani ondatry, to jsou nutrie - ano, někde tam to bude a podle fotky by to mohly být i nutrie, na zuby jim nevidím Velikost se nějak není podle čeho odhadnout. Jdu studovat rozdíly mezi ondatrou a nutrií Hlavně, že jsem se mu smála, že nepozná vydru od ondatry...

Kessie
s tím sádlem vydrž dva týdny! - šmarjá, jdeš zabíjet čuníka?! Tak to mu raděj daruju život, ono mi to ten ksicht už stejně nezachrání

worick
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 23:55
- Nahlásit

Evey
Naše kočičí aristokratka žere Porta 21 - i ty jsme zkoušeli, ale Gucci nevezme do huby nic, co má konzistenci paštiky....musí to být kousky, nejlíp toho tuňáka, neboť to je opravdové maso, ne ,,něco jako maso" Na druhou stranu ji i chápu
V 19h jsem po návratu s klukama slibovala vyhlížejícímu kocourovi, že Tom už určitě za minutku přijede a nasype mu. Tom přijel po 20h a kocour byl už někde v tahu. Tomáš sýčkoval, že utekl k někomu, kdo mu nasype ty briťácké granule O půlnoci už byl u komína, tak snad už nažraný

Kessie
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 06:22
- Nahlásit

worick - šmarjá, jdeš zabíjet čuníka? - ne, já ne, nezvládla bych to... ale příbuzní každoročně dělají zabíjačku a mají fakt kvalitní sádlo, tak nám vždycky trochu dají a my to nějak napoužíváme, takže z toho každý rok dělám takovou zahuštěnou směs se zrníčky pro ptáčky a věšíme to po lese...

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 06:27
- Nahlásit

Kessie
u všeho mě to tak štve... téměř všude mají velice vysoké poštovné... Ono je to těžký, když posílají jen pár balíků, tak jim přepravky prostě lepší ceny nedají.
Nemáte v okolí nějakého truhláře? Ukázala bych mu fotku, jistě by to taky zvládl vyrobit.
worick
Porta 21 - i ty jsme zkoušeli tak my naštěstí jedeme na granulích, ty jejich kapsičky jsou šíleně drahé, to už by se vyplatila víc panenská svíčková...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 07:56
- Nahlásit

Evey
tak my naštěstí jedeme na granulích - já si asi ani nevšimla, že mají i granule(všichni snad mají granule ) nejsem si vědomá, že bych na ně někde narazila, nepamatuju si ani, že by je Leon zkoušel...Teď mi jeden e-shop nabídnul nějaké nové na vyzkoušení, v rámci studie ,,mlsnosti britských koček" prý místo těch jeho RC. Jsem teda moooc zvědavá

Kessie
Peťulko, nedělej si starosti, ono to sádlo musí být nesolené...to vám dávají nesolené sádlo? Ono pro ptáčky teda taky nesmí být osolené....

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 09:03
- Nahlásit

worick
nejsem si vědomá, že bych na ně někde narazila No právě, že v ČR na ně nikde nenarazíš.

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání