| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:41
- Nahlásit
a když jsem zmínila Lednici, hrála tam jedna výborná kapela - Medicimbal ... ukázka např. zde - lidovky i moderní hudba v pojetí cimbálu, kytary a bicích ... měli obrovský úspěch
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:15
- Nahlásit
Janiii
to bys nemohla nechat Barneyho ani víc napít ... stát se to může kdykoliv To je vlastně pravda.
Jinak jsem se před chvílí vrátila od zubaře. Osmičku mám venku. Musím se pochválit, že jsem to zvládla a vůbec, že jsem z té ordinace nezdrhla. Doktorů se bojím jako čert kříže. Proces to byl rychlý, ale stejně jsem si tam radši o něco dýl poležela s nohama nahoře, protože mě pak polilo takové horko A zítra jdu pro změnu na pracovní pohovor, takže doufám, že mi ta pusa pořádně oteče. Fakt líp načasované to být nemůže.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:39
- Nahlásit
Ahoj.
Nějak nestíhám. A to ani číst. Takže ani nevím, co je tu nového. worick: co mamčin prst?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 06:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Nějak nestíhám. - tobě přeci škola nezačala ... to jsou tu jiní, co si můžou stěžovat. že nestíhají, že, Peťko
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 07:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Jinak jsem se před chvílí vrátila od zubaře. Osmičku mám venku - při posledním, ne tak dávném trhání osmičky, jsem byla taky neprosto klidná, nebála jsem se vůbec a taky všechno OK Neoteklo mi nic, ani následně nebolelo. Jak jsi na tom dnes?
Janiii
a když jsem zmínila Lednici, hrála tam jedna výborná kapela - Medicimbal - tak tohle je fakt dobré, přesně styl hudby, co mám ráda Myslím, že jsem o ní někdy slyšela v nějakém specializovaném hudebním pořadu v TV. Teda ne, že bych je sledovala, ani nevím, jak se jmenujou, jen čistě náhodou
Vlčáčková
Takže ani nevím, co je tu nového. worick: co mamčin prst? - co máš za fofry? Vždyť už taky po tobě byla sháňka...
Mamka prst včera v Brně zkontrolovaý, stále trochu hnisá Já ho zatím nviděla, ovšem už si ho má každý den rozbalit, vykoupat v řepíku, namatlat framykoinem, dát na to vazelínový fáč, co dostala a zamotat Mamka říkala, že by myslím nedělala nic jiného a bude to asi dělat jen obden, já jí hlásila předem, že nevím jak to zvládnu přemotat, protože se mi opravdu zatím nechce tu hrůzu vidět...stačí ten hnusný ukazovák...co jí vyrobili (prý se to spraví ) Tvrdila, že to zvládne i sama...jsem zvědavá...jednou levou rukou
Včera jsme byli pro změnu ve Vaňkovce a ještě jsme s Tomem dokoupili nějaké oblečení...on sportovní sako a já podzimní kabátek a k tomu nějakou tu halenku(triko) Takže spokojenost Přijeli jsme domů zase až večer, těsně před 20h.
Další kontrola zase v úterý, to už asi pojedem zase jen s mamkou vlakem
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:59
- Nahlásit
worick
Neoteklo mi nic, ani následně nebolelo. Jak jsi na tom dnes?
Stejně jako jsi na tom byla ty. Včera jsem počítala čas, kdy mi asi přestane působit umrtvení a když nadešel, tak bolest nikde. Ani oteklý to nemám. Jediný, co trochu bolelo včera, bylo místo, kde mám steh.
Včera jsme byli pro změnu ve Vaňkovce Já jedu do Vaňkovky dneska. Ale jenom tam nechám zaparkovaný auto. Nákupy proběhnou až ke konci září.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 10:22
- Nahlásit
MartinaBarney
Do Vaňkovky sme jezdili před pár lety, když byla celkem nově otevřená a teda moc nás to nechytlo, byly tam takové nic moc butiky, spíš takový zbytek těch, co neměli na to, mít krámek v Olympii. Tak jsme pak už léta jezdili jen do Olympie. Teď jsme tam po snad 10letech s mamkou vlezly, jak jsme čekali na bráchu a byla jsem mile překvapená, že je z toho už zase luxusní nákupní galerie
Ráno kluci vyli dvojhlasně, byla jsem napjatá, jestli jsem to nezakřiknula a netýká se to Dáši Ale Dášeno OK, furt na stejné, takové ,,úrovni vyššího zájmu"
Přijdeme domů, nakrmím, zasednu ke snídani a Worka začne lítat a štěkat směrem ke koupáku, nepřestávalo to, přidal se sem tam i Berry. Ještě jsem se Toma ptala, jestli náhodou sousedé neobírají trnky...prý nikoho neviděl. Tak mi to nedalo a šla jsem se koukout co tam mají. Postupovali obezřetně k plotu, dávali si přednost poštěkávali, pěkně posraní byli a když jsem vyšla zpoza jedlí, souseda už na mně volala, že jde sbírat ty trnky a nejdou jí kbelíky od sebe, tak s tím třískala, i do toho kamenem...tak to ti dva byli tak vyjukaní No, ke cti jim budiž, že alespoň ,,nahlásili" něco divného Jinak totiž, když někdo něco pracuje kolem, jsou naprosto v klidu, ani nehlesou (což ale stejně oceňuju víc, než kdyby na všechny v kuse řvali )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 12:34
- Nahlásit
Drakopes
tobě přeci škola nezačala ...
No, ještě ne. Obě začnou až ke konci září. Ale stejně nestíhám, no.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 12:36
- Nahlásit
worick
Mamka prst včera v Brně zkontrolovaý, stále trochu hnisá
Hm. Snad brzy přestane.
já jí hlásila předem, že nevím jak to zvládnu přemotat, protože se mi opravdu zatím nechce tu hrůzu vidět
Nebuď měkejš!
Včera jsme byli pro změnu ve Vaňkovce a ještě jsme s Tomem dokoupili nějaké oblečení...on sportovní sako a já podzimní kabátek a k tomu nějakou tu halenku(triko)
Tak aspoň nějaká radost.
Další kontrola zase v úterý, to už asi pojedem zase jen s mamkou vlakem
Už jsem zapomněla, kam to jezdíte. Do úrazovky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 13:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Už jsem zapomněla, kam to jezdíte. Do úrazovky? - ne, na Berkovu(Kr.Pole) na plastickou chirurgii, pobočka sv.Anny.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 17:58
- Nahlásit
worick - sakriš, zrovna v úterý a středu mám pohotovost a musím být v práci... kdyby to bylo jiný den, dala bych si s vámi scuka ve městě...
Drakopes - My už jsme se rozjeli, od úterka na tvrdo podle rozvrhu... někteří kolegové už dneska dostali sprdung, že mají pozdní nástupy do hodin... Já zatím ne... stejně toho moc nepoučím... Ale už jsem dneska měla dvouhodinové jednání a to tedy bylo něco... kde jsou ty poklidné prázdniny??? A to mi do toho začne příští týden už zase škola! A jak vy se rozjíždíte? Určitě víc v pohodě...
Vlčáčková - psala jsem email a nic... A co vlastně studuješ?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 05:56
- Nahlásit
Strejda
Co Pivovarské slavnosti, zúčastníte se?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 06:28
- Nahlásit
Evey
Co Pivovarské slavnosti, zúčastníte se?
Bohužel ne. Mám nějakou práci.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 06:37
- Nahlásit
Kessie A jak vy se rozjíždíte? Určitě víc v pohodě..
nějak se nemohu dostat do tempa a mám novou třídu, mrňavé páťáky, takže jsem z nich utahaná čtyřnásobně.
... že mají pozdní nástupy do hodin.. nebylo nějaké centrální školení pro vedoucí pracovníky? U nás se taktéž, byť jen za pozdní příchod do práce
Takže jedinej spokonej Erwin, protože v Kapse konečně přibývá ochotnejch spolublbnutelů
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 07:03
- Nahlásit
Strejda
Nechtěly by holky nahého kamaráda?
K ADOPCI VŠSP Dasty.
Dastík je 4 letý, moc milý, hodný, nekonfliktní, má rád děti. Nachází se v Ústí n/Orlicí. Foto Dastíka dodáme zítra. Zájemci o adopci volejte Eva 777 145 984
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 07:16
- Nahlásit
Evey
Nechtěly by holky nahého kamaráda?
Holky by chtěly, ale předsedkyně bytové komise by nesouhlasila.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:34 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
Nechtěli by kluci nahého kamaráda?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:52
- Nahlásit
Evey
hele nech si to loudilová a ještě nahatého...no to by dopadlo ti jsou schopní ,,obskočit" i oblečeného...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 07:04
- Nahlásit
Strejda
Kamarádku jsem navedla na Svojanovský tábor. Přijela nadšená. Ze všeho. I z výcvikáře poslušnosti.
Jestli to klapne tak budeme pořádat seminář mantrailingu, měl by zájem třeba i někdo od Vás?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 07:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Jestli to klapne tak budeme pořádat seminář mantrailingu, měl by zájem třeba i někdo od Vás? - přiznám se, že tento výraz slyším poprvé a musela jsem si vyhledat, o co jde
No.... kluci včera ,,vyhledali"...
Ráno Worka nejedl ani granule, ani kosti. Ptala jsem se Toma, jestli večer jedl normálně a prý celkem jo, tak jsem si říkala, že mu asi stačila ta večeře a pár kokin, co dostane cestou potokem. Odpoledne přijde Tom a hlásí: ,,já už vím,proč Worka nejedl...bo sežral nějakého bobra!" Cože?!? ,,No před garáží leží nějaká hlava..zubatá...ty jsi ji ráno neviděla? Ježíš neviděla, já šla po chodníku s popínavkama, tam je to už celkem zarostlé a od garáže jsem pak na trávník asi okem nehodila...čuměla jsem po psech, po kočkách...Nevěřila jsem, tak jsem se tam hned letěla podívat a fakt ležela tam jen velká hlava ondatry! A Tom furt:,,hlavně na ně neřvi nevíš, kdo to udělal, nikoho jsi neviděla..." No já byla tak v šoku, že jsem ani nebyla řevu schopná, spíš jsem začala brečet a byla jsem strašně namíchnutá, radši jsem šla domů...Tipla bych, že ondatra se rozhodnula přejít z potoka zpátky do jezera, bohužel si vybrala nejspíš tu nejpitomější cestu - šlapala asi po hlavní od brány ke garáži a tam rovnou narazila na kluky Bez vody se neubrání....a už byla jen kousek... Pořád mi neleze do hlavy jak to, že tehdy ji Worka v jezeře neobjevil?? Minimálně po čichu musel vědět, že tam je?! Nebo tím, že už tam byla myslel, že tam teda patří a je naše? To se mi moc nezdá, když ji zachytil v potoce, mohl se zbláznit a chodil tam pak hledat pravidelně. A doma kolem jezera chodil normálně a ani náznak, že by ho tam něco zaujalo Že by v té vodě byla tak ,,umytá" že když ji náhodou nezahlédne, tak ji prostě necítí? Z tohoto se budu zase dlouho vzpamatovávat....
A ještě přemýšlím:,,jak to, že na sobě neměl (neměli) ráno ani kapičku krve?? Když tehdy zabili tu kunu, byl Worka zalíčený i po zádech, ale já je ráno česala a neměl na sobě absolutně nic To je fakt divné, protože ta hlava byla jako celkem čerstvě ukousnutá, ještě krvavá...ne odněkud vytažená, třeba týden stará...to jsem z toho ale jelen Že by byl třeba jen na packách a hubě a stačil si to do rána očistit? Ona je teda hrozná rosa....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 08:09
- Nahlásit
worick
hlavně na ně neřvi nevíš, kdo to udělal, nikoho jsi neviděla... No právě, třeba jsou v tom nevinně.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:21
- Nahlásit
Evey
I z výcvikáře poslušnosti.
To byl náš výcvikář?
Jestli to klapne tak budeme pořádat seminář mantrailingu, měl by zájem třeba i někdo od Vás?
Až budeš mít termín a budou Ti zbývat volná místa, dám to na náš web, FB a pro ty, co nečtou, to rozhlásím silným hlasem na place.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:25
- Nahlásit
Strejda
To byl náš výcvikář? Ano.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 07:29
- Nahlásit
worick - taky bych řekla, že jsou kluci nevinní... a hlava byla u těla nebo tělo bylo jinde? Nebo to vůbec nebylo, už? Každopádně si myslím, že bys to určitě poznala, kdyby do toho byli zapojení...
U nás je teď po nocích občasný šílený štěkot... nastěhoval se k nám ježek, dělá si zimní místečko v dřevníku až vzadu a dvorku... tak obchází po nocích dvorek a hledá, co by si do hnízdečka na zimu natahal... Kesska to sáhodlouze komentuje, zřejmě proto, aby náhodou nepřišla o svoje dobroty...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 10:55
- Nahlásit
Kessie
tělo nikde Tom si právě myslí, že ho celé Worka sežral Zůstal tam u hlavy ležet jen žaludek. To by nasvědčovalo tomu, že ho fakt sežral...to už je jedno, horší, žeji zabili No, nemůžu ani myslet na to, že jsem ji tu na jaře takovou dobu sledovala, a oni ji chudinku zabili S ježkem naštěstí v pohodě, toho v zahradě občas potkáme a nechávají ho být. Nanejvíš u něho leží a sledujou, co dělá. Už mu to ani nevadí a šmrdolí si po svých, je mu jedno, že mu Worka čumí z 20cm do ksichtu Chodí kočkám na granule...respective chodil, když měli desku zezadu opřenou na psí boudu a misky na střeše. Teď už jim dva roky dáváme jen na stůl ve vchodu, tak má chudinka utrum Ale tak u nás toho i tak najde dost. K plotu na jedno místo do ,,chvojek" vysypávám zbytky z psích misek, najde se tam maso i granule Pravidelně to tam luxuje Mandy i Dáša
Dneska na koupáku vedle, fotbalový turnaj zvaný KoupákCup. Pořádá se pravidelně každé léto, ale letos bylo ticho po pěšině... Včera najednou hrčela celý den sekačka a dneska už je rušno Divné, že nikdo nepřišel pro elektriku....že by na nic nepotřebovali?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 15:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nikdo nikde
A nikdo ani nepíšete, že jste byli na houbách... Vždyť na Liberecku i u vás kol Prahy, to musíte nosit v nůších a myslím, že i na horách Strejda s Evey, ne?? Akorát my s Kessie nic moc (u nás sucho, u Peťky není les ) Ale už to začalo i u nás, houbaři nosí už týden, my byli včera a taky jsme košík přinesli...akorát jsme museli navštívit hory ze slovenské strany...u nás je pořád ještě hodně sucho. Namíchnul nás místní děda, jelikož měl pindy, že jestli nevíme že:,, je tam ,,rezervácia" a po 16h je zakázané chodiť zo psami do hory?!" Řekla jsem mu, že vždyť je máme na vodítkách, ale on, že to je jedno a když nás chytne lesní stráž, dostaneme pokutu. Tak jsem mu řekla, že tento zákon prostě neznáme...no Spíš ho sr..o, že jsme mu vysbírali houby na které očividně měl namířeno...těsně před nosem
To je stejně takové blbé...s těma zákonama Člověk pořádně nezná ty svoje, natož tak když navštíví jiný stát...jak se má ve všem orientovat?
A mamka byla na nerva s Mandy, protože na tu jednu ruku nemůže, nemůže si ji přechytit, vymotávat a pod. a Mandy se jí na flexině neustále omotávala kolem stromů a keřů...ona to neumí obejít jak Worka
Večer hlásila, že šla koupat prst a je to v pr... ta kost jí tam už trčí zase...jak to postupně odhnisalo Teď jsem zvědavá na verdikt v úterý
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 15:21
- Nahlásit
worick
A nikdo ani nepíšete, že jste byli na houbách...
Byli jsme v sobotu na chvíli. Přinesli jsme košík. Rostou.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 06:28
- Nahlásit
worick
a po 16h je zakázané chodiť zo psami do hory?! A to jako fakt?
to musíte nosit v nůších a myslím, že i na horách Strejda s Evey, ne?? U nás nic, fakt. V neděli ráno ukazoval nějaký mykolog na ČT2 nějakou aktuální mapku, kde rostou a pusto prázdno. Je tedy fakt, že v lese je sucho, tak to ani nemá z čeho růst. Snad po tomto týdnu, kdy má pršet...
S borůvkama je to letos mizerné, sezóna už vlastně končí... Přemlouvali mě ať jdu s nima, ale nešla jsem, nestálo by to za to. Tak snad příští rok to bude lepší.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:01
- Nahlásit
Byli jsme venčit večer v parku a přinesli jsme koš hub ...
Hodní lidé
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:05
- Nahlásit
Ráno bouřka, věřili byste tomu??
Vstávám klasicky v půl šesté, o deset minut později otvírám okno a ono tam poprchává. A najednou prásk. No, a než jsme sešli dolu, tak se to přihnalo - otevřu dveře na ulici a tam slejvák, jako když postavíte rybník na svislo. Alfík sice nevyšiloval jak za mlada, ale v pohodě nebyl, tak jsme chvíli koukali a šli zpátky domů. Nešel internet, tak jsem se ani nemohla podívat na radar. Ven jsme šli až před půl sedmou, tak jsem to měla v pěkném kalupu. Což přesně odhadl Alfréd a při odchodu z parku (neošidila jsem je ani o jedno kolečko) se zaťal, že chce ještě tam a támhle ... potvora chlupatá.
|