| Autor |
Zpráva |
Mirek
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:25
- Nahlásit
Tak kde jste, hoši?Došli vám argumenty.?Ještě Sali, ta taky boduje. Myslíte si, že máte patent na rozum?
|
Ebony
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:36
- Nahlásit
Mirek
No tak nám taky zaštěkej, ať se můžeme poučit, není nic lepšího, než napadat ostatní, a sám nevyblít absolutně nic.
|
Coral
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:49
- Nahlásit
Fist jsi vedle jak ta jedle - pod napadenim si vetsina lidi predstavi prave to ze pes napadne dite a jestli ho dite provokovalo nebo ne je nezajima.
To co si napsal si predstavi nekteri pejskari (vcetne me) ale to neni vetsina lidi...
|
Mirek
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:51
- Nahlásit
Vůbec mi nejde o to vám něco psát,nechci se s váma vůbec bavit, jen jsem vám chtěl říct, že jste s těmi svými otřepanými argumenty už docela nezajímavý, ale vidím, že to nemá cenu,vy byste chtěli učit kousat a skákat i mě. Jen tak dál,bavíte se na úrovni.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:57
- Nahlásit
Mirek
Na tyhle keci opravdu argumentuy nemam. vdycky jsem se snazil diskutovat a rozhodne nemam ve zvykuy se s nekym napadat. Pokud mas nejaky vyhrady proti tomu co jsem tady psal prosil bych konkretne k cemu a potom se muzeme bavit.
|
Coral
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 16:58
- Nahlásit
Fist myslela jsem tohle:
Většina lidí se pod tím představí, že jdou v klidu po ulici a najednou se přižene pes a zakousne se do nich.
Nejde mi o tvuj poskrabanej palec
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:00 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Většina lidí se pod tím představí, že jdou v klidu po ulici a najednou se přižene pes a zakousne se do nich.
za svejch nejakejch 35 let zivota jsem se s tokovimhle napadenim opravdu nesetkal.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:04
- Nahlásit
Souhlas s Mirkem,ale třeba naučíte štěkat i naši kočku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:23
- Nahlásit
Ebony
ahojky,co dělá MIG 21? Bobulka si piluje zákusy a la KNPV.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:24
- Nahlásit
Coral
Tchor
No naše Bobulinka se o to dobře pokouší....jdeš dolů ulicí a hele maligní štěně ti hlásí,že jsi v jeho
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:25
- Nahlásit
asi budu mít bojovou malignu....
|
Ebony
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:27
- Nahlásit
Sali
Jo Miginka taky piluje, razanci má - krása, akorát ty stopy nám trochu chybí, teď v tom mrazu nechodím.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:38
- Nahlásit
Hele vy tam z těch Jinonic,dobře se bavíte,co.Ale už tu smrdíte docela dlouho,nechtěli byste dát prostor zas někomu jinému,koho nebudete napadat a srážet k zemi.?!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:45
- Nahlásit
No zacinam si myslet ze by v teto diskuzi mel zasahnout moderator osobni utoky sem nejak nepatri.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:49
- Nahlásit
Anonymní
a jestli narážíš na mou grafomanskou produkci během dne,tak se i mezi pitvama a odečítáním biopsií dělají párminuitové proluky na kus kafete a kus řeči...sedím celý den za mikrákem vedle kompu,ani na oběd nechodím,zdržuje to.víš? A nikoliv od kecání,za to mě tam určitě takjhle pěkně neplatí...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:49
- Nahlásit
Tchor
Ten měl zasáhnout už dávno, z těmi útoky jste začali vy 3 a když to tady tak čtu, téměř od začátku co jste se tu objevili.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 17:51
- Nahlásit
Anonymní
Tak mi jich par uved ja si nejsem vedom ani jednoho.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:45
- Nahlásit
Terri
Tak ted vážně, já co jsem se bavil s lidma, tak to i odradilo, protože kdo má jiný názor nemá tu šanci, hned ho tu srazí k zemi,promin, ale to není diskuze.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:46
- Nahlásit
Anonymní
Já měla taky jiný názory a myslím, že mě nic k zemi nesrazilo. Možná sem dokonce i trošku pochopila o co Sali, Tchorovi a FiStovi jde a nevidim na tom nic špatnýho...;)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:53
- Nahlásit
Možná tebe, ale tady byla řeč o začátečnících. Ty snad nejsi začátečník "bojových plemen", nebo ano? A taky si uvědom, že jsou lidé, kteří tu jsou poprvé a když to tu čtou, raději se ani nezapojí.A nebo jen čtou, se záměrem se něco pozitivního dozvědět. To je pak šok, když se tu doví, že by na svého psa měli mít pomalu zbrojní pas.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:57
- Nahlásit
Anonymní
Ono myslím, že když někdo vleze na diskuzi "Proč si nepořizovat tzv. "Bojová plemena"", tak nemuže čekat, že mu tady toho psa budou doporučovat jako začátečníkovi. Některej začátečník může bullika zvládnout, některej nemusí.
Popravdě my máme známí, kteří bulliky chovají jako lovečáky, manžel od známe je totiž myslivec. Od mamky padl návrh, že si od nich vezmem štěňátko, ale já jsem ji to i ve svých tehdy 14 nebo 15 vymlouvala, protože jsem v nějakým časopise četla o důležitosti duslednosti výchovy. A popravdě jsem sama usoudila, že jako prvního psa bullika v žádným případě a nevim, jestli bych si na něj troufla ted, myslim, že mi ještě spousta znalostí o psech chybí k tomu, abych ho dokázala pořádně vychovat. ;)
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:58
- Nahlásit
Anonymní
nerad bych pokracoval naprosto bezcenem chatu, ale zase prekrucujes co bylo napsano zkus si to precist znovu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 18:58
- Nahlásit
Lidičky podepsaní více či méně,
jestli jsem někomu mazáním dvou stránek osobních útoků přerušila niť, tak se omlouvám, klidně na ní navažte - ale osobně si myslím, že to tu nepatřilo.
Diskuse je o konfrontaci názorů, ale ne o urážkách (tedy co jsem se učila ve škole).
Ale už mi to nedělejte, mohla jsem tu dobu strávit čtením plodných příspěvků , DISKUSI zdar!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:02
- Nahlásit
Terri
Omlouvám se ...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:03
- Nahlásit
Mimochodem podle meho nazoru by nejaka forma zkousek umoznujici vlastneni jakehokoli psa mela bejt, obtiznost by treba mohla bejt varabilni podle nejakeho kriteria (nevim jakeho) neznalosti zakladnich veci okolo psu jsou u nekterych majitelu az do nebe volajici, odnasi to potom jak ten pes tak okoli takovych lidi
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:05
- Nahlásit
Terri
uz koncim
|
Viky
|
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:08
- Nahlásit
FiSt
Obviňovat niko nechci, ale stačí když si to ten dotyčný přečte zpětně. Nemluvím jen za sebe,takových názorů je víc. Tvoje přízpěvky mi skutečně vadí a nebudu je číst, ale to není pro tebe řešení, nejsem sám. Práci čest!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:11
- Nahlásit
Terri
tak to celý smátzni a vytvoř platformu znova na téma Teriéři typu bull a jim příbuzní-tzv.bojová plemena-pro a proti k jejich pořízení a výchově plus výcviku... nebo Úskalí držení,výchovy a výcviku tzv.bojových plemen,informace pro začátečníky....a každý nechť napíše v jasných bodech svá pro a proti... a bude klid.Nechť se to pojme jako rady amatérům,co jsou těmito psy okouzlení a uvažují o nich...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:12
- Nahlásit
jinak to nemá cenu,plácají se tady emoce místi faktů.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2005 19:14
- Nahlásit
Anonymní
ale oni by ten zbrojní pas na takváhle zvířata s takovýmhle potenciálem mít měli...i já na ty svoje...ale já jsem pro a klidně si ho nechám vystavit,až to někdo uzákoní....a nebojím se,že bych neprošla.
|