| Autor |
Zpráva |
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:13
- Nahlásit
To je teda potvůrka Už ti přišlo to krmivo Belcano (nebo jak se to jmenovalo) jak sis objednávala u Schnauzer Shop? To taky nebaští?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:14
- Nahlásit
Já toho pribiňáka jen přimíchám, už to dál nenamáčim. Vždycky má hubu celou opatlanou, jezdí s miskou po pokoji a pak ještě chvíli mlaská, to mu fakt chutná, no jenže dávat mu to furt to se taky nedá.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:15
- Nahlásit
Já FeeBee občas přimíchám i tvaroh,a to jí taky moc chutná. Co nikdy nezklame jsou syrečky případně rozmatlanej romadúr. Když něco takovýho přidávám,tak granule nemáčím. Když ale přidávám masko,tak většinou s vývarem,ale to je zase tak rychle sežratý,že nestačí ty granule ani pořádně změknout. Naše FeeBee totiž toleruje pouze částečně rozmočené granule,jakmile je z toho kaše,tak to se toho vůbec nedotkne. Ach jo! Ale abyste si holky nemyslely,že jen ty naše papírovky jsou zmlsaný,tak moje ségra má nalezence (půl jezevčík,půl liška ) a ta je ještě větší gurmánek než ta moje. Holt,jak jsme si je zkazily,takový je máme!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:16
- Nahlásit
Dneska by mělo přijít, už jsem na to sama zvědavá. Ale moc tomu nevěřím. Nakonec ty granule budu žrát já, budu mít doma tolik druhů, že si ještě budu moct vybírat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:20
- Nahlásit
My teď máme doma taky tři druhy, naštěstí od těch dvou už jen asi kilo. Jak jsem objednala ty Nutrience, tak mně osobně docela příjemně voní, někdy mám chuť se do ní zakousnout.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:41
- Nahlásit
Ty syrečky mě taky napadli. To pak musí být svěží dech!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:49
- Nahlásit
To jo asi jako když sežere slepičinku, to mi udělal v neděli když sme odjížděli od našich, pak za mnou seděl v autě a já jen řikala proboha nedýchej....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:57
- Nahlásit
Ono stačí i ty sardinky. Naše Fee bohužel pak dost krká atd.,takže to stojí za to! Kdo nemá psa to nepochopí, a když vstoupí do místnosti,tak hledá mrtvolu! V uzavřených prostorách jako je auto,to je potom záhul pro čichový buňky!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:02
- Nahlásit
Slepičiny, to je něco. Přítelovo rodiče je měli rozmýchaný ve vodě v sudu jako hnojivo. A ten náš blbec chodil olizovat sud, jak to po něm občas steklo. To pak byl smrádek. A to mu nesmrdělo jen z huby, jak to ojížděl tak mu smrděla celá tlama a jak dlouho
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:16
- Nahlásit
Tak jsem byla teď místo obídku doma venčit tu naši popelku.
Byla vzorná hned čůrala, kakala. Tak si říkám, že ji dám papat.
Omatlala jsem ji granule v sýru, s tím, že když jedla naposledy včera odpoledne, tak si třeba trochu dá. Když brala jednu po druhý do tlamy, olízla sýr a granuli vyplivla (něco jako Marfuša s těma ořechama), tak do mě vjel takovej vztek, že jsem ji to sebrala a nebude nic. Jak píše Ola: Holt,jak jsme si je zkazily,takový je máme!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:23
- Nahlásit
Martino,že to ale dovede zvednout adrenalin,když člověk nakoupí drahých granulí a na nic... Div,že si je do huby necpe,aby ten jeho drahoušek viděl,že i páníček by si dal říct. A ten psí prevít znechuceně čuchne,frkne a odchází. Na naši FeeBee občas platí,když k nám přijde soused a mlaská nad miskou,jakože přišel jen proto,aby jí sežral granule od rána! To pak celá nevrlá pár granulí uzobne,aby jako bylo vidět,že jsou teda její. Jenže nemůžu chodit každej den k sousedovi a žádat ho,aby šel zahrát FeeBee nenažranýho,že jo?!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:27
- Nahlásit
Olo, přesně tak, adrenalin možná větši než kdybych skákala jump. A že bych ho nikdy neskákala, to by mě musel někdo nahoře nakopnout. Jo a s tím hraním nenažranýho, tak to dělá můj manžel pořád. Jenomže ta naše ho má na salámu a říká si: "Si je klidně sežer, když u toho tak mlaskáš" Jedině, že bych zkusila říct taky sousedovi.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:38
- Nahlásit
Alo Rocky ze slepičinama teda taky nezklamal
Taky mně to občas nadzvihne když příde Viky k tý misce se žrádlem čuchne k tomu a jde od toho. Manžel taky občas dělá nad miskou mňam mňam, musim ale říct že takhle kritický jako u Martiny to teda nemáme, když to tak vezmu tak většinou tu svojí dávku na den co by měl mít nakonec sežere, občas i zbyde, ale neni to tak hrozný i když otázka je jak by to bylo kdybych mu je prostě nechala za každou cenu suchý.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:46
- Nahlásit
Naše čuba by vydržela klidně i dva dny a suchý tam nechala ležet. Jenže já už pak vidím "jak hubne" a hlodá ve mě červ pochybností a nakonec si řeknu,že mi to taky nic neudělá,když jí do toho sakra teda něco přidám! Jsem měkota! A ta potvora to ví! Ale teď to bude jinak! ( ) Až přijdou ty Hill´s granule,tak to vydržím... Ten vzorek sežrala taky suchej a šlo to! Už teď mám nervák z toho,aby si to dáma nerozmyslela a nad 15kg pytlem neohrnula nos. Za ty prachy bych to pak musela sežrat fakt sama! (a za trest si nic nepřidávat )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 13:19
- Nahlásit
ola
Naše čuba by vydržela klidně i dva dny a suchý tam nechala ležet. Jenže já už pak vidím "jak hubne" a hlodá ve mě červ pochybností a nakonec si řeknu,že mi to taky nic neudělá,když jí do toho sakra teda něco přidám!
Úplně jako bych to psala já. Nejseš Ty moje sestra??
Až přijdou ty Hill´s granule,tak to vydržím...
Jako den nebo dva?? Nebo dokonce napořád suchý?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 13:24
- Nahlásit
Vcelka
No on Rocky nezklame s ničim. Jak je to hov... tak to sežere. Ale řekla bych že buď už to dělá míň, nebo ho už tolik nehlídam když je na zahradě, nebo už prostě všechny kočičince vyzbíral. Protože zezačátku to bylo denně nejméně dvě h.... Pak si ke mě lehl na gauč a dýchal mi zblízka do obličeje.
Teda já jsem ráda že mam žrouta nenažranýho
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 15:16
- Nahlásit
Martina
V tématu "Strava" doporučují přelít granule troškou roztaveného sádla. To u nás taky občas zabíralo. Ale musí se opravdu jen tak trošku. Tak dvě malý lžičky a zamýchat.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 15:29
- Nahlásit
Ala
Taky jsem četla, doufám že se mi potom podělá do peřin.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 15:40
- Nahlásit
Martina
Když začneš s menšim množstvím tak myslim že to bude v pohodě. Já jí to dávala hned jak jsem to zalila, nečekala jsem až to vystydne a udělá to takovej ten bílej povlak. Ale to uvidíš
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 06:46
- Nahlásit
tady jedna fotecka z tabora
http://danysek.cz/albums/sp050711/dscf4220.jpg
Bara ma tak vytresneny vyraz, protoze sleduje figuranta, ktery ji odchazi
jinak co se tyce granuli, budu prechazet na First Mate, maj nejake zatezove s velkym obsahem masa, zkousela jsem to na tabore a vypada to dobre
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 07:17
- Nahlásit
včera jsem zkusila přidat ty sardinky a Vikouš měl boule za ušima, po granulích se jen zaprášilo
Tanaki, ta fotka z tábora mi nějak pomalu nalejzá, vypadá to že se mi ani nezobrazí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 07:25
- Nahlásit
Tanaki
fotečka krásná, hned bych taky někam jela.
Vcelka
Tak včera jsem zkusila sádlo, i pribiňák. Nic nezabralo, vždycky jenom lízla a odešla, čert by mě vzal. Tak už jsem večer nic nezkoušela. Ráno jsem ji dala kapsičky Pedigree (jinak jen přes mou mrtvolu, ale tentokrát zkouším všechno), zamatlala jsem do toho sardinku a jen se po tom zaprášilo. Asi už měla hlad po celodením půstu, potvůrka. Večer zkusím zase něco jiného se sardinkou, to je zatím to jediný co žere. Možná na tom něco bude, že čím to víc smrdí, tím to víc chutná.
Jo a ty granule Belcando pro nežravce mi přijdou v pátek, tak jsem na to zvědavá.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 07:34
- Nahlásit
Tanaki,
moc hezká fotka, kouká jako kdyby jí někdo sebral hračku
Martina
Mě dneska ráno taky Rokouš nechtěl jíst. Teď jsem mu asi třikrát po sobě do granulí přidávala konzervu a on si na to rychle zvykl. TAkže s tím končíme a zase bude dlabat jen granule, zmlsanec jeden
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 07:43
- Nahlásit
Ala
To je přesně ono, řekla bych, že tak to začalo i u nás. Jak hárala, tak byla taková nemastná neslaná, nežrala nic. Člověk ji pořád podstrojoval, až si na to zvykla. A teď se hrozně divím, že nechce suchý. Teda spíš žádný, protože naše prďolka odmítá žrát granule v jakékoli podobě.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 08:14
- Nahlásit
Ahojda lidičky,
teda jste nějaký časný ne? Já než dojdu na nákup,obstarám dravou zvěř (čti dvě děti,pes a kočka),tak už tady pokec jede! To je super! Za chvilku vás zase opustím,neb jedu s dětma a bobulí na houby. To zase pro ni bude vzrůšo. Takovýho čuchání a nových podnětů-to vždycky neví kam se vrtnout.
Tanaki,
fotka krásná,feňule má pěkně širokej hrudník. Výraz je naprosto dokonalým odrazem toho,co se jí odehrává v hlavě!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 08:22
- Nahlásit
ola
Jéééé, já chci taky na houby. Zatím tady musím sedět v kanclu a makat i za koklegyňku, která si zrovna někde válí šunčičky.
Pak napiš jaké byly úlovky.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 08:31
- Nahlásit
Olo, přeji úspěšný houbaření. Já bych taky šla na houbičky, ale snad se nedostanu. Možná v neděli. Rocky půjde samozřejmě s námi, takže si moc nadějí na plný košík nedávam
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 13:03
- Nahlásit
Tak jsme se nacpali-měli jsme chlupatý s houbama. No,našli jsme 3/4 malýho košíčku. Nejdřív jsme prošli půl lesa a na cestě k autu jsme našli 85% hub. FeeBee čmuchala a hledala taky. Dokonce jednoho hříbka našla-všimla jsem si,že dlouho něco očuchává a on hřiban! Kluci se tomu chechtali. Co mě ale překvapilo,jak FeeBee v lese furt učurávala-značkovala. Dokonce do jednoho dutýho pařezu musela taky cvrknout. Myslela jsem,že to dělají spíš dominantní fenky a ona je taková submisivka. Nechápu,kde tu zásobu v sobě vzala,ale teď musí být všem zvířatům jasný,že tam byla bobule na houbách! Jo,taky začla jednu dobu vrčet a byla celá neježená,tak já koukám po zvěři a on tam stál lapač na brouky-prostě něco podezřelýho,černýho...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 13:06
- Nahlásit
My byli na houbách v neděli i s hafíkem, bylo to supr, našli jsme místo kde byli snad všude, to jsem ještě neviděla.
Dneska mi tu nějak nic nefunguje, takže se ani nemůžu zapojit do diskuse, hlavně teď když se mi podařilo otevřít internet, tak koukám a všechny odkazy z oblíbenejch mám pryč, měla jsem tam za poslední dobu samý odkazy co týkalo pejsků, nakupování přes net atd. No prostě jsem s toho docela naštvaná.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 13:12
- Nahlásit
Byla jsem cvičit psa v lese. Byly tam mraky malin, tak jsem upustila od výcviku a šla baštit. On mi pořád čuchal do rukou, co to jako mám, tak jsem mu taky natrhala a dala. Pak otravoval ještě víc, tak jsem trhala ty škaredý pro něj. Za chvíli mě to přestalo bavit a zase jsem si soukromničila. To hovado psí se vydalo po cestě dopředu a normálně si je hledal a trhal sám. Takže já ho odháněla slovy: "Hajzle nežer mi to, doma máš granule, člověk ti ukáže maliny a ty mu je sežereš pod nosem...!"
|