| Autor |
Zpráva |
Denisa
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:57
- Nahlásit
...když tu píšete o té "vůni", tak co vždy říkává moje babička... čím víc se h...o rozmazává, tím víc smrdí... takže bych tu být váma tu zmíněnou ch. st. už moc nerozmazávala, ale zase na druhou stranu - špatná reklama, taky reklama...
Já sama nemůžu soudit jak to tam vypadá, protože jsem tam nebyla, ovšem leckde jsem byla a vypadalo to tam podobně jak psala Tanaki a cituji slečnu anonymovou Alenu- Jen by mě zajímalo, jak vůbec přišla na tu myšlenku, že Boxer klub o tom "hrozném místě" ví a nic nedělá! Nemyslíte že kdyby to tak opravdu bylo, že by to tak nechali? -konec citace.
Tak to mě vážně pobavilo. Jo, nechali.
A jinak je zajímavé, myslela jsem si, že naše tlachy o placatkách a toto domácké pidifórum, jak se který boxer vyspal a co spapal, sledují maximálně tak přispívající, ale je pravda veřejné, tak zřejmě tu je spousta tajných sledovačů!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 14:59
- Nahlásit
Ta vaše diskuse je celkem bezpředmětná. Každá si stojíte za svým a vypadá to, že nehodláte měnit názor.
Já si myslím, že každý rozumný člověk se nejprve o té chovné stanici informuje a pak teprve postupuje dál. Upřímně, já bych si netroufla takhle veřejně hanět jakoukoliv stanici, nedivila bych se,kdyby se ta chovatelka bránila i jiným způsobem ( to je ovšem jen můj osobní názor). Já opravdu nevím,kdo z vás má pravdu, o tuto stanici neznám. Jak už jsem ale zmínila, nejprve bych si od více lidí z branže zjistila dostatek informací a pak bych se podle toho zařídila.
Simona
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:07
- Nahlásit
Denisa_
máte pravdu, vy jste tam nebyla, takže nemůžete soudit!
Je ale asi celkem pochopitelné, že budete stát za svými členkami.
Snažila jsem se vysvětlit, že to co píše Tanaki nemusí být nutně pravda, ale vážně to nemá smysl. Mě prostě štve, že někdo dost sprostě pohaní chovatele a ani se nezamyslí sám nad sebou.
A.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:13
- Nahlásit
Zdravím,
náhodou jsem se dostala až sem a sleduji tuhle bouřlivou debatu. Pokud jsem někomu zabrousila do domácího klubu, tak se omlouvám, ale teď mám v práci pohodu, tak se nudím
Aleno, asi bych se na to vykašlala, ať si každý udělá obrázek sám osobně.
Teda Deniso, ta hláška o špatné reklamě je celkem drsná
Jinak vaše stránky jsou OK, zase někdy zavítám.
Mějte se a ať se pejskům daří.
MISSY
|
Denisa
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:17
- Nahlásit
to A. - jakými členkami?!
Nestojím za nikým, nebyla jsem tam, jen jsem psala, že takových ch. s. jaká tady byla popsána Tanaki je spousta, že jsem taky podobný viděla a že je to bohužel "normální". Jo ale členka jsem, např. BK!
Já už bych to být váma všema opravdu moc neroztento... ale jak chcete, já už budu psát jen to co ta moje tlama...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:25
- Nahlásit
Máte pravdu, už to opravdu nemá smysl. Jak jsem řekla, nejlépe je jet se přesvědčit osobně.
Tímto končím, svůj názor jsem řekla a stejně jako paní Švehláková si za ním stojím.
Alena
|
Denisa
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:26
- Nahlásit
ještě k Missy - jak drsná?
to je zajímavý kolik tady máme najednou náhodných bloudičů po fórech
domácké to tu bylo tím, že jsme si tu povídali o svých hafanech, pár lidí, ale jinak je zde každý vítán, jen to tu te´d vypadá jak to vypadá a já bych se raději vrátila k tomu předešlýmu... ani jsem se do toho asi neměla motat, neznám tu osobně nikoho, kdo sem psal a taky mi to může být všechno vlastně ukradený...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 15:32
- Nahlásit
To se mi ulevilo, že to není jen pro zvané
Jestli teda můžu vyjádřit svůj názor ještě k té debatě, ta paní Švehláková to měla té chovatelce říct rovnou (možná se tak stalo), já bych se být tou chovatelkou (pokud má pravdu ona) asi taky pěkně naštvala. No nic, oni asi obě vědí svoje.
Simona
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 16:11
- Nahlásit
Jen bych rána ještě uvedla, že jsem si žádné štěně nezamluvila, ani jsem tam pro žádné nejela, jela jsem tam pouze jako doprovod svých rodičů, kteří scháněli štěně, ty si ale také žádné štěně nezamluvili.
Uvedla jsem zde pouze svůj názor a popis, nevím zda je možné si takovýto popis vymyslet a jaký bych k tomu měla mít důvod.
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 16:17
- Nahlásit
Denisa
no pojdme zase drbat o necem veselejsim, za chvili koncim a tak me ceka oslintana pusa, nejaky ten novy drapanec a výlet za Prahu juch
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 16:39
- Nahlásit
Teda,teda, chvíli vypadnu nacákat na tu moji rozevlátou hubici trochu vody z hadice a co se to tu neděje za debatu. A co je tu najednou nových účastníků?!? Pěkně vítám!
Denis,souhlasím s tebou! Jo ještě mi řekni,jestli Giordi pořád kulhá nebo je to už lepší?
Tanaki,jak radí Denisa,už to neřeš! Svůj názor jsme si utvořily ,takže nás radši informuj o novém štěníkovi!? Už jste ho viděli? Jeho (nebo její?) maminka je Beggi Lac-box? Ten tatínek vypadá SUPER!!!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2005 21:52
- Nahlásit
Ola
Bude to stenik mamky, zihany pejsek bez bilych znaku, jmenuje se Black Drago nasi si ho privezou koncem cervence, tak je budu muset poradne navstivit, moje Bara z toho bude mit vanoce, az jim trochu povyroste, to bude bordel
|
Denisa
|
# Zasláno: 24 Čen 2005 08:11
- Nahlásit
Zdár!
Olo, tak Giordi už nekulhá, ale nožku si šetří, je ještě vidět, že na ni normálně a pořádně nedošlapuje, dnes jdeme zas na injekci... snažím se na to nemyslet a doufám, že to bude jen něco přechodnýho, co odezní... Jinak ale teda už začíná být pěkně nervní, že není vyřáděná, nevím jak to vydržíme nějak déle... i my s ní doma teda!
Tanaki, hezký jméno pro štěníka, nevíš jak se mu chystají vaši říkat? Na žíhaňáka bez znaků to jméno úplně sedí Black Drago, takový temný a budící respekt už předem!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 12:17
- Nahlásit
Denisa
budou mu říkat Draku prej
jinak Báru ted ucim chytat letajici talir, je to sranda, uz ji to trochu jde
|
Denisa
|
# Zasláno: 24 Čen 2005 13:35
- Nahlásit
Tanaki - no myslím, že to bude pro boxera příznačné jméno! určitě si ho časem zaslouží a nemusí mu už vymýšlet přezdívky ani...
jo, lítací talíř, to G. taky baví, mám 2, protože s jedním se mi nechce moc vracet, vždy jí nabídnu ten druhej, tak to jako jo, to si dáma nechá líbit...
No jinak všem s placaticemi pěkný víkend , my teda budeme doma a foukat G. na bebí, tak krásně bude, achjo, ani si nepamatuju kdy jsme měli víkend bez psích akcí a radovánek... no přežijeme to a s optimismem do dalších dní! Ahojte!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 10:34
- Nahlásit
Denis,
tak jak jsi přežila nečinný víkend? Doufám,že tvé nervy zůstaly zachovány... Vím co to je,když veterinář doporučí majitelce boxera KLÍÍÍD!!!
Alo,
co lumpík? Jak mu chutná papáníčko? A jak jste daleko s čistotností?
Tanaki,
taky se chystám koupit létací talíř. Syn dostal k narozkám od babičky tu super hračku Phlat ball a když s tím hází,tak se může FeeBee zbláznit,že chce taky. Jenže půjčit jí ho nemůže,to by to pak hledal na zahradě po součástkách.
|
Denisa
|
# Zasláno: 27 Čen 2005 11:13
- Nahlásit
Čauky, no přežili jsme to všichni, ale teda je to hrůza! Bohužel zatím je to furt stejný, dnes jdeme na posl. injekci a pak to budu muset řešit asi jinde a rtg. a další, no nevím, aspoň kdybych už měla diagnózu, no nebo radši nee, zas vědět že je to něco s čím se nedá nic dělat, tak to taky nechcu... achjo. Jinak G. je již značně nervní z toho nicnedělání a já zas z ní...
Olo, jak to s tebou vypadá na ten Intercanis, pojedeš? Já bych šla tedy v neděli, samozřejmě mrknout na boxíky a ponakupovat atd. Kdybys šla, tak bychom si mohly dát sraz, ráda bych tě poznala face to face!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 12:09
- Nahlásit
Ahoj,
měla bych jeden dotaz. Velmi vážně uvažuji o tom, že si pořídím fenku boxíka. Velmi dlouho jsem přemýšlela o tom, jaké plemeno, a i když jsem s boxerem na začátku vůbec nepočítala, postupem času jsem se do něj naprosto zamilovala.Chtěla bych se Vás zeptat, kolik času trávíte v práci, jak dlouho je váš boxík sám doma, a jak to snáší. Moc děkuju za odpověď
Libka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 13:21
- Nahlásit
Denis,
taky bych tě moc ráda poznala (a doufám,že se toho dožiju ),ale bohužel to zatím vypadá,že manžel bude přes víkend makat! Takže je to zatím nalevačku... Ještě bych dala vědět,kdyby se hodlal vrátit dřív! S Giordi mne to mrzí,určitě je to pro tebe ještě o to horší,že je zvyklá na plný zápřah, a nezná zahálku a odpočinek. My teď v neděli byly s Fee na cvičáku,dělaly jsme stopičku (jelikož je nežravka,tak v půlce stopy mi "pomocný" párek plyve...),kousala(zatím na kůži),ale ještě je po tý falešce taková unavená a jakoby mimo! Taky z vedra! Občas mám strach,aby mi ji neranilo!?
Libka,
já si boxicí splnila svůj dávný sen. Je fakt,že je to pes akční,žádnej ňouma. Ale k dětem,jako společník a pro komunikaci mezi člověkem a psem není lepšího plemene... O čase v práci,a o tom,jak je hafan sám doma,ti poradí spíš ostatní-já jsem na mateřský,takže nemůžu posoudit. Od srpna se vracím do práce,takže teprve uvidím. Musím,ale říct,že naše čubina snáší samotu v pohodě-učila jsem ji to už od malička a není problém. Už máš vybraný štěndo nebo chov. stanici?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 13:44
- Nahlásit
Ola,
moc ti děkuju za info, chtěla bych si štěně pořídit až koncem prázdnin, takže zatím jen trávím spoustu času u internetu, a hltám informace. Taky jsme s přítelem docela dlouho řešili, jestli vůbec na psa budeme mít dostatek času. Vlastně jsem si chtěla pořídit štěňátko bez PP, ale teď mi je naprosto jasný, že je to nesmysl. Co se týká chovné stanice, budu ráda, když mi nějakou doporučíte, zatím vidím, že veliký úspěch mají štěňátka z Ungeltu
|
Denisa
|
# Zasláno: 27 Čen 2005 13:53
- Nahlásit
Olo,
tak uvidíš jak to půjde, ale taky bych byla ráda
Neboj, Fee je mladá a jestli má dobrý srdíčko, tak co by ji ranilo?! Hezky cvičíte, to je príma! A že i stopičky! To u nás na cvičáku s náma nikdo nedělá, to máte dobrý!
Libko,
boxík je fakt skvělej hafan, i pro začátečníky, akorát musíš počítat s jeho velkým temperamentem a taky má dost netradiční smysl pro humor Ale je to pes milující lidi, mazel, ale jinak bojovník za svá práva! Ty ses ptala hlavně na to co boxík sám doma... myslím, že hodně záleží taky na tom jakýho jedince si vybereš z vrhu a co s ní budeš zamýšlet dělat! Od toho se odvíjí všechno ostatní! Já to mám třeba tak, že pracuju normálně 8,5 h + cesta tam 20 min, zpět 20 min. Ale končím vždy dřív, protože ještě mám nějaký pochůzky, takže si pak napíšu víc hodin, tzn. že pes není doma sám třeba 9h, i když někdy i výjimečně je. Jenže pak má takový vyžití a vybití každodenní, že já teda přijdu v osm hodin večer úplně odrovnaná a ona si spokojeně funí a hraje si ještě s páníkem... takže pokud se mu budeš věnovat dostatečně po prac. době, tak není problém. Ale taky jestli si vybereš štěně co je hyperaktivní, dominantní atd., tak mu pak musíš dát odpovídající zaměstnání (tak to mám já) a pokud štěně co není tak akční, tak mu stačí míň práce i zábavy... Já ale mám celý volný čas vyplněný psíma aktivitama a čas jen na ni, nemusím se starat o nikoho jinýho než o sebe a psa + přítele teda (občas:biglol Jinak já už žádný jiný plemeno do budoucna ani nechci, znám boxišů hodně a jsou fakt skvělí, ale záleží co po psu požaduješ!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 14:15
- Nahlásit
Denis,no se stopičkou začínáme. Ta moje obluda si toho musí vážit už proto,že kvůli ní vstávám v neděli v 7.00!! Ale zase to je můj čistě soukromý čas bez dětí atd. Náš šéf na cvičáku je děsně fain-dělá si z nás srandu,buzeruje,ale přitom všechno v pohodě! Dělám s Fee stopu parkrát do týdne i sama,hlavně v parku na vysekaný trávě. Jen mi pořád připadá,že nepochopila princip-nebo spíš důvod!? Tys začínala s G. na stopě s pamlskama,nebo jak? Fee si hned u nášlapu lehá,jelikož je nežíra,tak nesbírá s takovou chutí,jak bych si představovala... Občas mi připadá,že po ukončení stopy (nalezení předmětu na konci stopy),jde úplně dobře po trase,kduy jsem odcházela pryč?! Líp než po stopě "narafičené"?!? Že má čuch OK vím,protože tuhle nám po zahradě přeběhl potkan a Feebee šla po jeho stopě jak dráha.
|
Denisa
|
# Zasláno: 27 Čen 2005 14:38
- Nahlásit
Ty stopy jsou strašná věda! Sama nemám ještě co radit, sama se v tom patlám. G. začínala na pachovým čtverci s pamlskama, rovná stopička jí moc zezačátku nešla. Pak jsme dlouho nečuchali, pak jsem zjistila, že líp chodí bez pamlsků (na nášlapu má a na konci) Je to věda, to chce spíš hned v reálu se ptát a někoho zkušenýho Jo a v tom parku na vysekaný trávě, nevím ale to asi na ni bude moc těžký, stopuje se nejlíp někde úplně ráno raníčko, když je ještě rosa a hlavně když je to čistý, jakože ti po tom nikdo nechodil (leda zvěř), což v parku asi neuhlídáš ani kdyby jsi šla v 5 ráno...!? Uf, no a proto já bez auta v Brně že, to se dostaneme na stopu výjimečně a pak to má vypadat! A navíc mě to ani neba, to je se mnou hrozný :-x Ale právě o prázdninách to chceme natrénovat, ona jinak čuchá dobře! na nějakou ZVV1 bych to dotáhnout s ní mohla...aspoň teda.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 15:00
- Nahlásit
No,já právě v tom parku využívám placu před Letohrádkem,kam zvěř nepřijde,na trávu nechodí ani lidi, ani psi. Na trávu se nesmí! Takže tam pochoduju jen já jak blbec a dělám stopu s pamlskama. Nevím,ale zdá se mi,že to Fee taky až tak moc nebere. Možná je to tím,že to panička "voře"... Snažím se všechno konzultovat s naším výcvikářem (myslím,že je dost dobrej-dělá různý závody s malinama a má hromadu pohárů). Právě chci zkusit dělat stopu s "vlečkou". Když je Fee nežíra,tak třeba by jí tohle táhlo... No,tzn. abych sehnala chcíplou rybu a tahala ji za sebou v síťovce! !
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 15:18
- Nahlásit
Libka
Zrovna mám doba 10ti týdeního draka. Jsem do boxišů uplý blázen a asi bych už jinýho psa ani nechtěla. Dokonce za několik let (jestli náš Rocky dostane někdy trochu rozum) tak plánujeme pořízení ještě jednoho boxíka.
Jinak já mam pružnou pracovní dobu takže je to docela dobrý. Někdy zůstanu v práci dýl, to přijde domů dřív přítel. Jindy zase jdu domů z práce brzy. Teď když je pesan malinkej tak jezdim domů v poledne místo oběda. Ale taky mam výhodu že bydlíme s přítelovo rodičema v rodinném domku a tchán je v důchodu takže se mi o něj někdy přes den postará.
Jinak CHS z Ungeltu mi byla doporučena a já jí doporučuju dál. A jen tak mimochodem čekají v srpnu nové přírůstky.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 19:53
- Nahlásit
Denisa, Ola, Ala
moc vám holky děkuju za vaše zkušenosti i rady. Strašně moc se na štěňátko těším, a hned až budu mít nějaké vybrané, tak vám dám vědět. Určitě budu potřebovat spoustu dalších rad, takže jsem moc ráda, že jste tady
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 20:13
- Nahlásit
Libka
SUPER! Budeme se těšit!
Jo a mrkni na www.boxerklub.cz na nabídku štěňat....
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 08:19
- Nahlásit
Ahojky lidičky, o víkendu jedeme s Rokoušem stanovat na Lipno. Už se těšíme, jen kdyby to trochu víc v práci utíkalo.
Olo, ptala ses co lumpík? Řádí jako pominutej. Včera nám přivezli uhlí a hned se musel vyválet v tom černym prachu.
Takže včera se nedobrovolně koupal šamponem. Docela sranda. Potom s náma jakou dobu nemluvil. S čistotností jsme na tom docela dobře. I když občas se mu ještě nějaká ta loužička povede když je doma sám. Jenon dneska v noci jsem od tří uklízela hovínka. Včera jsem totiž měla v práci dlouhý den a když jsem přijela domu Rokouš měl břícho jako by byl těsně před porodem. Z tchýně nakonec vylezlo, že mu dala celou odměrku (kterou má jinak na den) a samozřejmě že se z toho v noci pos.... Ale jinak když jsme doma tak si jde stoupnout za dveře že chce jít ven. I když teď je stejně většinu dne na zahradě.
Olo, to asi bude pro FeeBee nezvyk až půjdeš do práce co?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 08:57
- Nahlásit
Alo,
copak pro FeeBee,ale pro mě! Vracím se do práce po sedmi letech! Psát už umím jen na počítači a pravopis?! Děsný!
Tak to je Rokoušek šikula,když už se staví ke dveřím a čeká na vyvenčení. Naše FeeBee je taky hodně na zahradě (teď si tam zrovna kouše kost z vepř.kýty,co jí přivezl kámoš) a je spokojená. Snad se po dobu, co budu v práci nějak zabaví. Dělat budu cca od 8,00 do 15,00,ale ještě k tomu cca 0,30 hod cesta autem. Někdy budu dělat i doma,takže si myslím,že to půjde. Asi hodně psů je na tom ještě hůř,co se týče samoty,když jsou jejich páničci v práci. Jenže se nedá nic dělat! Zkoušíte už s Rockym nějaký povely?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2005 09:34
- Nahlásit
Ola:
Zatím jenom přivolání, docela to jde. On je totiž hroznej žrout, tak ví že dostane ňamku tak letí jako splašenej. I když občas taky zkouší jestli opravdu musí. Ale stejně jsem si říkala že začneme chodit na cvičák co nejdřív, aby nám nepřerostl přes hlavu.
Libka
Už ses rozhodla jestli si pořídíš fenku žíhanou nebo zlatou???
|