Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 08:50
- Nahlásit

Ala,
hlavně to chce ukázat tomu hafanoj,kdo je doma pánem. Ne násilím,ale autoritou. Možná u nás to je tím,že máme děti, a to je svým způsobem podobný. Prostě v určitý chvíli jsi kamarád,ale jak je nějaký průšvih,tak jsi ten,kdo vychovává. Já mám štěstí,že je FeeBee povahově fakt bezvadná. Možná se ještě změní (to bych nerada),ale stává se to. Stačí nějakej blbej zážitek... Teď je náš vztah o tom,že jí stačí i šerednej kukuč a už ví,že přestřelila. Pokud z tebe Rocky cítí nejistotu nebo možná i trochu strachu (i třeba z toho,že se bojíš,že bude zlej?!),tak to u něho vzbudí větší troufalost. Já měla ze začátku pořád strach o děti atd. a proto moje povely a "buzerace" byly nekompromisní a tudíž splňovaly svůj účel. Těžko radit,ale chce to fakt pevný nervy a všechny emoce dát do hlasu a do výrazu obličeje! (Sice jsi pak pro okolí za magora,ale z toho si nic nedělej)

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 09:10
- Nahlásit

ola
Je fakt že ze začátku jsem to nějak moc neřešila. Myslela jsem si asi že to samo přejde. Ale tak poslední tři týdny se snažim. Jdeme ven a on mi začne tahat za nohavici tak ho odtahnu, řeknu že je to fuj a teď už většinou přestane. To dřív si ze mě nic nedělal. Teď si lehne a něco si mručí pod fousi ale toho kousání nechá. Tak snad to bude dobrý a časem ho to úplně odnaučíme. Ale asi to chce opravdu čas aby pochopil že to nesmí.
Jenže u nás je to těžký. Na mě si zase až tolik netroufá, ale přítel je měkota. Ten mu řekne že je to fuj a místo aby se ho přestal všímat tak ho znova provokuje ke hře.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 09:22
- Nahlásit

Ahojte,
já když si vzpomenu na akce se štěňátkem G., tak i dnes je mi z toho ouzko... pamatuji si jak jsem si říkala, že to snad není možný a že jsem totál neschopná... ale už tenkrát mi bylo nějak intuitivně (i když první pes, tak jsem netušila) jasný, že to nedělá z nějaké dominance, ale že je prostě taková celá akční a tvrďácká a chtěla by se někde vybít... no potvrdili mi to pak výcvikáři a když jsme slyšela jejich chvály jakej je to skvělej pes, zatímco doma a od známých jsem slyšela jakej je to rapl a poděs... On každej pes je jinej a každej chce po tom svým psovi něco jinýho, podle toho by si měl vybrat. No jo no, ale... Je mi jasný, že mít doma s půlroční G. malý dítě, tak ji zabiju anebo bude na zahradě v kotci... kdo ví. Zkrotit G. se nepovedlo ani policejnímu psovodovi...ale taky z ní byl hotovej, prej že ta bude kousat jednou... hm, no kousala už předem nás asi... Časem jsme to zvládli k pohodě všech, G. má své vybití a já ji v tom jejím "raplovským" projevu ještě podporuju!!! Takový příspěvky jako třeba Ala jsem psala před 2 lety i já... Jinak G. je největší mazel a oslintávač nejen svých ale taky všech cizích lidí, je to až trapný jak se dere k tomu, kdo projeví sebemenší náznak přátelení, hned je oslintán a G. stojí na zadních a přidržuje si ho tlapkama, aby jí neutekl... a já vypadám, že jí nikdy ani nepohladím, když tak toužebně na každým visí... No ale jinak je tak prudká ve všem i v tom projevování radosti, že nevím nevím, až budu mít malý dítě, aby mi ho nepovalila atd., ale to bude až jí budou tak 3,4 roky, tak snad se trošku zklidní i sama tím věkem... Jen jsem chtěla napsat, že to nemusí být žádný problém, že je dobrý někam na cvikoš a ke zkušeným pejskařům zajít ať se podívají, poradí, než trestat psa za jeho povahu, za temperament se kterým se narodí... usměrňovat to jo, ale nabídnout taky alternativu kde si může svůj temperament vybít dosytosti, vykousat se dosytosti... pokud to je tak, jak to například bylo s tou mojí prdlavkou... jó, kdybych tenkrát měla zkušenosti co mám teď, tak si ušetříme trápení já i G.

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 09:37
- Nahlásit

Deniso teď si mě potěšila. Já totiž už jsem z toho doma pomalu na nerva. Ne ze psa ale z toho poslouchání lidí z rodiny (hlavně tý přítelovo)že je zlej, agrasivní atd. Teď muj skorotchán vymyslel že to nejde mít takovýhleho psa doma v bytě že by to tam zdemoloval až vyroste. (přitom ještě nic nezničil a když je doma tak většinou chrní) A tak že mu postaví kotec a že bude zavřenej v kotci. Prý mu tam bude líp. No já zuřila. Nakonec ho přítel usměrnil že jsme si nekoupili psa aby byl zavřenej v kotci. No chvíli něco hučel ale už s tim dal pokoj
Jinak na cvičák se chystáme co nejdříve, tak nám tam snad poradí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 09:43
- Nahlásit

Ahoj holky,
jak tak čtu tak je to pro tak mladýho boxíka asi normální to co dělá, po včerejšim zážitku mi ty vaše příspěvky docela bodli. Šla jsem se s nim projít a nakonec sem se musela vrátit domu, protože první co bylo že se mi vyválel v h.... no tak nic šli jsme dál, ale za chvíli po mně začala skákat jako blázen a hlavně mně dost kousal, vytahání za kůži nepomáhá, začala sem na něj pak už ječet, taky nic. Teď jak bylo všude na pršeno, tak bláto až na hlavě, nakonec jsem ho připnula na vodítko a šla jsem domu. Jsem v tomhle taky dost nezkušená, chtěla bych začít chodit na cvičák, ale bohužel nemůžu žádný kolem nás najít. Naučila jsem ho pár povelů na který docela poslouchá, ale když ho chytne tenhle rapl, tak nezabere nic. Do dvou let by jsme chtěli už mít malý dítě, tak s toho mám strach aby se to pak dalo ukočírovat.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 10:03
- Nahlásit

Tak to u nás je štěstí,že nám do toho nikdo nekecá. Jen snad moje mamka měla pořád strach,abych čubu nenechávala samotnou s dětma atd. Je to pak fakt hlídání-ale to vás nechci děsit! Jak píše Včelka,že Viky skáče nebo kouše a nedá se zastavit,tak to FeeBee taky občas chytne rapl a začne poskakovat a rvát vodítko... No a stačí,abych škubla vodítkem a zavrčela a dá pokoj. Tím zavrčením fakt myslím vrčení-může to vypadat divně,ale na FeeBee to zabírá. Jak říkám, nikdy jsem ji neplácla(myslím si totiž,že to povzbuzuje agresivitu-fena štěněti taky nedá lepáka,že jo?),ale usměrňuju ji tónem hlasu a klidně i tím vrčením. Je fakt,že vy (Včelka a Ala) to máte ještě malý "prďolky",takže vás ujišťuju,že se časem zklidní. Boxer je prostě 100% čistýho tempramentu zašitýho do chlupatýho oblečku s krásnou placatou hubou.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 10:09
- Nahlásit

Olo
Tak ta poslední věta byla krásná a výstižná.
Jinak dneska na něj asi zkusim vrčet třeba to zabere.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 11:50
- Nahlásit

Tak jsem k tomu ještě chtěla připsat další román, ale smázlo se mi to nakonec No vpodstatě jsem chtěla asi říct, že tady to všechno co se psalo patří ke štěněcímu věku, k povaze plemene a taky k individuální výbavě jedince a že bychom vlastně za takový projev měli být rádi, protože takový dareba je určitě zdravej, plnej vitality, elánu, a na nás je jen to jak toho dokážeme využít a jak ty jeho lumpárny převedeme na něco smysluplnýho a ještě ve finále budeme pyšní na to jakýho máme skvělýho rapla kterýho všechno baví a co jsme s ním všechno dokázali a jak se ten jeho temperament u těch činností,u kterých je potřeba, krásně projevuje...!

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:16
- Nahlásit

Denisa
Tak to já jim to doma dneska takhle přednesu. Je fakt že pozorovat ho jak lítá, hraje si, raduje se ze všeho je radost! Pořád to totiž porovnávam s předchozí fenkou a to je prostě nesrovnatelný. Nejvíc se pobavim když na procházce někoho potkáme a ten dotyčnej začne na Rockyho jak je to hezkej pejsek. Ten se potom vrtí celej boxer. Fakt sranda.

Vcelka
tak vidíš nejsme stracený případy. Jsem fakt ráda že v tom nejsem sama..

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:36
- Nahlásit

Alo,
neboj,určitě v tom sama nejsi! Užívej si čilosti toho svýho ďáblíka a buď ráda,že je zdravej. Jak píše Denisa-ze všeho může být jednou přednost. Ačkoli už byl FeeBee rok (a mohla by už mít rozum ),tak na cvičáku fungujeme jako takový malý zpestření. Prostě ta boxeří povaha vždycky vyleze na povrch. No a pak když děláme odložení a všichni hafíci pěkně spořádaně leží,tak naše BOBU se vyvalí na záda,papula jí bimbá vesele okolo celý hlavy a já jsem za blbce. Jenže vždycky mi to nedá a hrozně se nasměju. Takže mi vlastně ta naše potvora prodlužuje život!

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:42
- Nahlásit

ola
Když to tady čtu tak se s nim asi pěkně pobavíme. V neděli likvidoval tchýni skalku. Tak jsem tam na něj vlítla. A on se na mě tak podíval s těma trsama kytek v čumě že jsem se musela začít smát. Když se vrátila tchýně večer z práce už nám ani jednomu do smíchu nebylo. Ale co se dá dělat
Na cvičák se docela těšim, jsem na něj moooc zvědavá.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:56
- Nahlásit

Alo tak asi nejsme ztracení případi, snad se to bude lepšit. To jak jsi psala že když někdo začne jak je to hezký pejsek že se vrtí pak celý boxer, tak by mně zajímalo jestli se taky vrtí stylem jako by do podkovy, že hodí zadek do předu a vypadá jak podkova. Je to totiž prča, kámoš má boxerku a ta se taky vždycky takhle vrtí a ten náš začíná už taky. Vždycky řikáme že háže podkovu.
Dneska sem si ty vaše příspěvky vytiskla a dám to taky přečíst manželovi, ať ví že jen ten náš rošťák uplně normální a vlastně mu můžem poděkovat jak psala Ola že nám prodlužuje život, protože srandy si s nim užijeme jak by jsme si jinak neužili.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 13:59
- Nahlásit

Ala
Jelikož se dnes vedla debata spíš v duchu strachu z agresivity,zlobení těch placatých tlamic apod.,tak napíšu něco z toho kladnýho soudku (a že toho naštěstí je mnohem víc ): Nikdy v životě jsem nezažila,a to že u rodičů jsme pejska vždycky měli,tolik projevů citu a lásky jako u FeeBee. Když mě obejme tlapama kolem krku,něžně si mě přidržuje a čuchá mi do ucha,olizuje mi krk a bradu a zadníma nohama se už už drápe na křeslo jen, aby se dostala na klín a celou vahou svýho těla se tiskne co neblíž. Dokonce i můj manžel,kterej si na olizování od psa moc extra nepotrpí,tak drží,chechtá se až mu tečou slzy a sám říká,že tolik vášnivýho citu je jen v boxerech. Oni hlot tu vervu,kterou občas dají do zlobení na druhou stranu dávají i do projevu lásky a náklonnosti,a je fakt,že pak to stojí za to! Takže holky vydržte a až je správnou cestou usměrníte v lumpárnách,tak se stejným elánem s jakým vám teď rvou nohavice,vám pak budou cucat ušní lalůček....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 14:07
- Nahlásit

Olo
tak to už mi Vikouš dělá taky, přesně tak že si stoupne na zadní, packy kolem krku a čmuchá mi kolem krku a pak mně olizuje, je to skvělý a když sedíme na sedačce, tak se vecpe mezi nás a dá mi hlavu do klína a nebo když manžel leží na sedačce, tak se vleze na něj a leží mu na břiše. Měla jsem z manžela ze začátku pocit že on na zvířata moc nebude, ale co máme Vikouše, tak už ten pocit nemám, protože je taky ve svym živlu když si k němu Viky lehne nebo když ho olizuje. Je to fakt že boxeři jsou zlatíčka, proto se na něj taky nikdy nevydržim dlouho zlobit. Už teď jsem přesvědčená že budu mít do konce života vždycky boxera.

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 14:56
- Nahlásit

Vcelka
Jo háže podkovu. Mam pocit že kdyby neměl páteř tak se snad uplně zauzluje.
Olo, to máš pravdu. Každý ráno když se připavuju do práce než jdeme na ranní procházku tak si Rocky s mojí pomocí vyleze na gauč, dá mi hlavu do klína a užívá si posledních chvil chrupání. Jasně že ty kladný zážitky převažujou a já bych nikdy neměnila a jak píše Včelka asi bych už jinýho pesu než boxera nechtěla.¨
Jen tak pro pobavení když už jsme byli u těch manželů. Můj přítel taky nadával na předchozí fenku že lezla k nám do postele, anebo že se nevyspala nidke jinde než v obýváku na gauči. včera jsem padla večer trochu dřív takže večerní venčení bylo na něm. Ráno jsem vstala a koukam že psisko leží na gauči mezi polštářema, tak jsem se přítele ptala jak se tam pes dostal protože na gauč ještě nevyskočí. No vylezlo z něj že ho tam večer uložil pěkně hlavičku podložil polštářeno. Takže bez komentáře....

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2005 15:01
- Nahlásit

Jo, jo, přesně jak píšete s tím mazlením!!! Giordi je navíc ujetá na chlapy, ženskýma vezme za vděk taky, ale hlavně se strašně mazlí s chlapama a je fakt neunavitelná u toho... Můj přítel psa vůbec nechtěl, ale teď se od ní nechá oblizovat, má mokrou celou hlavu vždycky, sice jakože sakruje ale přitom se směje a neuhne i kdyby mohl, nebo si ji bere sám na gauč a leží spolu, furt na ní šišle a hladí jí ušiska, tlamu, drbe ji na břichu... no prostě se do sebe oba zamilovali, tomu jsem nevěřila... a G. nikdy na nikoho nezavrčela, s každým se jen mazlit a hrát si, je fakt, že u jiných psů jsem to v takové míře nezažila a že to tak je snad u všech boxišů a taky spousta lidí to ví jací jsou mazlové a nebojí se jich proto (i když někteří trumbelíni se jich bojí prý kvůli černé masce a škaredým pohledům...) Pro mě jsou boxíci taky nej!!! Jo a tomu tanci kdy boxer vítá dole na zemi a celý se vrtí říkáme tanec hula hula a Giordině že je tanečnice hula hula...
Zítra ahojte!

jana33
# Zasláno: 12 Čec 2005 15:23
- Nahlásit

ola
Ahoj Olo, doufám, že jsi to ty, s kým jsem před časem diskutovala ohledně anglickýxamerický kokr. Nevím, jestli se už příbuzní rozhodli, ale dnes jsem si na tebe vzpomněla. Kamarádce, co má tu chovatelskou stanici, se bude vracet jedo štěně, protože u majitelů se projevila alergie.Jedná se o tříměsíčního zlatého pejska, už si umí říct o venčení, je naučený. Pokud by měli zájem, písni mi na mail, dala bych ti kontakt na kamarádku. Můj mail je jana.andraskova@mafra.cz

Ostatním se omlouvám, za proniknutí do fora placatic

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 09:28
- Nahlásit

Nazdárek všici,
mám opět jeden ze svých všetečných dotazů : když se mi FeeBee hárala prvně letos v březnu,tak kdy mám čekat druhé hárání? Někdy v září? Střídá se to po půl roce? Nebo jak to máte vy-majitelé placatohubých ženských?

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 10:24
- Nahlásit

Ahojte!
Olo, Giordiska to má tak po těch 8 měsících (teda zatím to bylo jen 2x), takže 2. hárání proběhlo na začátku ledna, myslím 1. nebo 2. dokonce, takže další očekávám bohužel někdy na prázdniny, počítám ten srpen, možná konec července nebo pak až v září! No vyloženě se to nehodí no, kvůli táborům a výletování a tak, ale nějak to proběhne, zas z toho nedělám moc vědu, horší je pak ta faleška a ty nálady, výkyvy nálad občas... prostě, že je taková rozhozená jak fyzicky, tak psychicky... ale hlavně když nebudou nějaký zdravotní komplikace
Jinak je to samozřejmě individuální a většinou se to dá řídit podle toho jak to ta která má, takže si to můžeš trochu odvodit od toho za jak dlouho ti hárala v těch předchozích cyklech... některá to ale mívá taky nepravidelně, s tím jsem se taky setkala, anebo přerušovaný hárání, to je pěkně blbý...

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 10:28
- Nahlásit

Já jsem právě zvědavá,na kdy jí to vyjde,protože už jsem plánovala konečně nějakou tu výstavu. Ta co bude nejblíž u nás-Rýzmburk je právě někdy na podzim,takže je jasný,že FeeBee bude určitě hárat! Jo a ještě pro pobavení-než jsme udělali s chotěm rádobyokrasnou zahradu,tak naše drahuška chodila dělat bobky na jedno místo-do rohu zahrady,no a teď je dělá, kde se jí zachce a většinou se jí zachce do kůry pod okrasný stromky.... Ach jo-vybírat to,to je peklo...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 12:07
- Nahlásit

olo
no to víš když jste jí tam udělali takový pěkný záchod, tak proč by tam nechodila. je to sranda. To ten náš pro jistotu chodí po celý zahradě, takže vždycky když chci posekat tak to musim napřed obejít a všechno vysbírat.
Když tady slyšim ty věci kolem hárání, tak jsem trochu ráda že máme psa, i když on má asi každý něco. My včera byli u veta, protože tuhle se mu udělala na varleti taková červená boulička, napřed sme mysleli jestli ho něco neštíplo ale když to tam má furt, tak jsme k němu radši zašli. Dal nám nějakou mastičku, prý to vypadá na nějaký zánět, tak uvidíme.
Cestou od veta jsme zajeli za město a šli sme se projít, došli sme k poli z hráchem z luskama to jste měli vidět co tam dělal. Lítal jak blázen, skákal po těch luskách že to vždycky celý povalil, pak si lehnul a trhal lusky, docela sme se pobavili.

No ještě že nás nikdo neviděl....

Ala
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 12:23
- Nahlásit

Olo,
to znam naše psisko taky nejdřív chodilo kadit do kůry. Radost to vybírat. Teď už se naučil chodil na jedno místo, a většinou kadí až venku na procházce.
V sobotu přítel sekal zahradu a zapoměl si hovínka pozbírat. Přišel celej vzteklej že takovej smrad ještě nezažil

Ala
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 13:28
- Nahlásit

Libka
Jak pokračuje výběr pejska?

Libka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2005 22:18 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Ahoj Alo,
tak nakonec jsem se domluvila s paní Blaškovou z Ungeltu, že až se narodí štěňátka, tak mi dá vědět, a vyberu si nějaký mimino tamMyslela jsem, že to bude v pohodě, že se narodí v srpnu a na přelomu září a října budu mít štěndo doma, ale teď mi to přijde jako celá věčnost Plánuju na příchod nového člena do rodiny 14 dní dovču a v práci se mi smějou, že to prožívám, jako když se chystám na mateřskou........Jinak už máme i jméno, a na Elišku se strašně moc těšíme.

Ala
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 07:30
- Nahlásit

Libko,
tak koukám že to tady bude zaplaveno samýma boxíkama z Ungeltu. To čekání znám. Já jsem na štěndo čekala něco přes měsíc a myselela jsem že se z toho zbláznim. Ale neboj se, ono to uteče jako voda. Taky jsem si brala týden dovolený a v práci se divili že kvůli psovi si plácam zbytečně dovolenou. No někteří lidi nechápou.
Jo a na stránkách CHS z Ungeltu jsou nový fotky a je tam i Denisina Giordina jak slaví své druhé narozeniny.
Deniso - mooc hezký!!!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 08:32
- Nahlásit

Ahojda,
Alo,ještě,že jsi to zmínila-včera jsem koukala v Ungeltu na toho tvojeho broučka,ale to tam myslím ještě Giordi nebyla. Teď jsem tam mrkla a hned mám lepší náladu po ránu.
Denis,když viděl můj muž foto Giordi z vánoc,tak pravil : Tý jo,ta má dárků... Tak až mu ukážu ještě tyhle fotky,tak taky nebude chápat (vždycky se mi směje,že jsem prdlá-třeba když jsem FeeBee třásla packou k narozkám a náš Marťa zpíval : FeeBee má narozeniny,my máme přání jediný... )
Libko,neboj srpen je tu coby dup. Ala se taky nemohla dočkat a najednou jsem jí to už odpočítávala po dnech a už si pro žíháčka jela. Podle Ungeltových rodičů tvého budoucího placaťátka, to bude taky nádhernej kousek. Jo,a co kdyby byli jenom chlapíci? Dle jména chcete čubičku,že jo?
Včelka,koukám,že nejsem sama,kdo s každou bouličkou,kuličkou,pupínkem... maže k vetovi ! Jak říkám,lepší dřív než pozdě! Jakpak se to Vikouškoj líbí,když mu to mažete? Jak je mi známo,pejsci si na tahle místa nechávají sahat jen velmi neradi!?

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 08:53
- Nahlásit

Olo,
jenom mě prosím nestaraš, přeju si hodně moc čubičku, no a když se narodí jen samí kluci, tak budu muset nějak zaimprovizovat. Jinak jsem koukala na Giordi, a je opravdu moc krásná.

Ala
Rocky je taky moc povedenej, je fakt, že ty lumpárny mu koukaj z očí....Jinak jak jste tady řešily to štěněcí chování, tak si myslím, že je to opravdu úplně normální. Naši si pořídili minulý rok štěně bígla, a to byl opravdovej nářez.......

Ala
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 09:05
- Nahlásit

Libka
Mi jsme původně chtěli pejska. Přeci jenom máme doma dalmatina - proutníka a stačí že se hárá sousedům fenka a mi se nevyspíme. Nakonec to dopadlo tak že paní od který jsme měli prvního boxíka měla už jen dvě fenky tak jsme si přivezli domů fenku.
Naopak když jsem volala pí Blaškové kvůli Rokoušovi tak už jsem zase psa nechtěla, chtěla jsem fenku byla jsem na ní zvyklá. Jenže ta měla jen tři fenky ve vrhu a všechny zamluvené. Tak na nás zbyl Rokouš. A nakonec jsme moc rádi že ho máme.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 09:55
- Nahlásit

Tý jo tak sem se hned taky musela podivat na nový fotky. Giorgi teda supr, těch dárečků paráda. Hned sem samozřejmě zabrousila na další stanice na fotky nových šťěňátek a je to nádhera, vždycky jsem s toho celá dojatá jak jsou krásný. Táta Vikouše se stal teď taky znova tátou devíti hafanů. Docela jsem koukala kolik se teď všude rodí i bílích boxíků. Jsou to tak krásný drštičky.
S tim čekánim máte pravdu, taky jak jsme si vybrali Vikouše, tak nám to pak přišlo to čekání nekonečný a Libka když ještě čeká než se teprv narodí, tak to je to čekání o to větší. Ale je fakt že to uteče jako voda. Jinak my jsme si přivezli šťěně v pátek, takže přes víkend jsme s nim byli doma a pak jsem šla do práce myslim na dva dni jen do oběda a pak už tam vydržel sám. Sice jsem na něj furt myslela jak to tam zvládá, ale bylo to docela v pohodě. A teď ho už ráno vystrčíme na zahradu a zvládá to taky dobře, jinak by nám už asi zdemoloval byt.
Olo: Viky se nechá namazat mastičkou docela v pohodě, mám pocit že se mu to i docela líbí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2005 10:34
- Nahlásit

Ahojte, jé, tak to je i pro mě překvápko, že na stránkách Ungeltu má Giordi fotky z narozek! Posílala jsem je chovatelce ke zkouknutí, protože ji průběžně zásobuju Giordininýma fotkama... hezký, že je tam dala. Akorát teď opravdu je vidět jakej jsem magorAle to vy taky do těch svých beztak!No a ještě dodám, že Giordi bylo popřáno, potřeseno tlapou a svíčky jsem teda sfoukla za ni já a přítomno bylo několik hostí - naše rodinkaa slavilo se...
Všechna štěňátka na fotkách jsou moc krásná, to jsou fakt boží roztomilouši, jeden vedle druhýho, sama bych nevěděla jakýho si vybrat!
S tím čekáním vás všechny trumfnu, protože já na psa čekala od MŠ a mohla si ho pořídit až ve 26letech, a na Giordinku, už teda vybranou, to bylo to čekání nejhorší. A doma jsem s ní byla měsíc, tenkrát jsme ani na dovču nejeli, jen tak na chalupu a přesto to byla ta nej dovča! Vlastně já mám G. 2 roky a nikde jsem bez ní nebyla, dovolený jsou jen s ní zatím.
No a když jsem u toho, tak se s váma na týden rozloučím, jedu s Giordi na letní výcvikový tábor se super pánama figurantama a bezva lidma, tak snad nám bude přát počasí a zdraví!
Mějte se krásně i vy, ať to boxišům běhá a užijete si taky léta.
Ještě sem v průběhu dne mrknu.
Jo a díky za pochvaly o Giordince, ona se ráda líbí!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání