| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2005 09:47
- Nahlásit
Alo,včera jsem na tebe moc myslela. Doufám,že všechno je OK,a že mimínek v noci moc nebrečel!? Až budeš moct,tak dej vědět co a jak??? Už se těším!!!!!!
Jo Denis,když jsme u těch vitamínů,dáváš Giordince vápník? Jestli jo,tak v jaký formě?
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2005 13:16
- Nahlásit
Denisa, Ala a Ola
dekuju, v utery se s nasima pojedem podivat na stenaky, uz se tesim, budeme mit zas v rodine veselo, Balrog je malo pres rok, to budou se stenakem nasich radit, dve mlady boxerky, to bude coro, tuje a trava sbohem
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2005 19:54
- Nahlásit
Tanaki
Tak to je super! Dej pak vědět,jakou placatou papulku jste vybrali?! "Sbohem okrasná zahrádko" jsme dali hned,když naše FeeBee zjistila,že to zelený,co se tam bimbá, je na okusování a rvaní to pravý!!! Díry,že jdou dělat skvěle,a že čurá se nejlíp tam,kde je tráva nejzelenější...
|
Denisa
|
# Zasláno: 6 Čen 2005 09:34
- Nahlásit
Ahojte, taky se těším na zprávy o štěníkách ! Tak pište, pište!
My jsme byly s Giordi o víkendu na super koupacím výletě, psiska řádila, čvachtala se. Giordi se zas vyznamenala, protože ukradla jedné účastnici výletu klobouk(slamák), je to prý kleptomanka
Olo: vápník rozhodně nedávám! Jeslti krmíte kvalitníma granulema, jakože jo, že jo, tak nic nepřidávej! Fakt někdy míň je lepší než víc a v tomto případě to určitě platí! Zeptej se na to veta. Ale já jsem to konzultovala s hodně vety u nás v Brně na Jaggy klinice, na VFU, atd. když byla G. malá a měla problém s předníma packama, a rozhodně všichni říkali, že vápník nepřidávat, pokud krmíš granulema kvalitníma... Je důležitý poměr vápníku a fosforu a v granulích má být ten poměr správně vyvážený. Proto já zas třeba ke granulím nepřidávám maso, protože v tom je zas moc fosforu... No ale hlavně se to týká štěněčího věku, aby správně vyrostlo, teď už na to taky tak bedlivě pozor nedávám... ale ten vápník bych rozhodně nepřidávala.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2005 11:06
- Nahlásit
Denis,
já právě vápník nepřidávám (max. jednou za čas tabletku Biocalu,když si vzpomenu) a tak mě občasný diskuse o přidávání vápníku dost děsí. Hodně lidí to totiž cpe do psa horem dolem. Dokonce zrovna včera jsem málem upadla,když mi jeden pán na cvičáku líčil,jak chystá pesoj žrádlo-cituji: hrst těstovin,hrst granulí,slepičí skořápky a navrh řádně osolit! Podeželý, co? Přitom má už několikátýho psa a ten současnej je nádhernej černej vlčák! Představa,jak solím čubě žrádlo, mi teda nejde pod vousy!! Jinak FeeBee zase nějak hůř žere(že by kvůli falešný březosti?)-asi se budu muset smířit s tím,že mám psa "nežíru". A mně se zrovna líbí hafani,co jim granule od huby lítaj,jak se ládujou....
Alo: Tak co jeeeeeee? Potřebujeme nějaký info....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2005 11:07
- Nahlásit
Denis,
já právě vápník nepřidávám (max. jednou za čas tabletku Biocalu,když si vzpomenu) a tak mě občasný diskuse o přidávání vápníku dost děsí. Hodně lidí to totiž cpe do psa horem dolem. Dokonce zrovna včera jsem málem upadla,když mi jeden pán na cvičáku líčil,jak chystá pesoj žrádlo-cituji: hrst těstovin,hrst granulí,slepičí skořápky a navrh řádně osolit! Podeželý, co? Přitom má už několikátýho psa a ten současnej je nádhernej černej vlčák! Představa,jak solím čubě žrádlo, mi teda nejde pod vousy!! Jinak FeeBee zase nějak hůř žere(že by kvůli falešný březosti?)-asi se budu muset smířit s tím,že mám psa "nežíru". A mně se zrovna líbí hafani,co jim granule od huby lítaj,jak se ládujou....
Alo: Tak co jeeeeeee? Potřebujeme nějaký info....
|
Denisa
|
# Zasláno: 6 Čen 2005 11:25
- Nahlásit
Ola: Ajó. No prosimtě, já taky někdy žasnu. Např. na cvičáku takoví ti staří pejskaři taky perlí co všechno psovi nenacpou... Jenže někdy si říkám jak to vlastně je, víš jak to myslím, za 20 let zas přijdou s výzkumem, že všechno bylo totálně špatně Ale to bys musela řešit i to co jíme my atd. Takže já to neřeším. Prostě mám málo času, abych vyvařovala a ani nemám znalosti co všechno bych psovi musela přidávat za vit. a miner. látky, tak ten čas co věnuju psovi radši s ním strávím po cvičácích a po lesech než se šmrdolit s papu, nasypu a jen se zapráší a kolikrát bych uvítala, kdybych tomu svýmu a sobě mohla taky něco jen nasypat anebo tabletu amarounů , fakt není čas na nějaký štráchy no ne?!
Jo a že máš nežravku, to sice nepotěší, ale ve finále jsme na tom stejně, protože G. žere o 100 6, ale stejně je jak vyžlátko na to kolik toho zdlábne a dávám jí teda hodně tvrdej chleba nebo rohlík a taky sádlo občas, pribinoš a zel.a ovo a jinak občas po nás vylíže talíř nebo dojí nějakou tu těstovinku, no normálka, jen občas... jinak je to granuložravec.
Alo: co mrněěěěěéééééé?!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2005 17:34
- Nahlásit
ja davam cubine na klouby Alavis, to prej se muze, nijak ji to neuskodi, jinak ji krmim granulema a obcas neco to dobryho kousaciho a obcas kousek papriky nebo okurky nebo tak mrkve, dela s tim hrozny divadla
tchyne ma jezevcika a ta od rana co vstane, tak do nej cpe co zrovna sama hlta a vari, takze kus chleba, kus syra, kus salamu, trochu jahodovyho jogurtu, smetana z vomacky k obedu, knedlik, pak celou vomacku s knedlikem, dortik, zmrzlinku a jinak ma celej den nasypany granule, jo bacha a to ten pes nema slinivku, protoze ho srazilo auto a museli mu ji vzit, i pres takovou stravu pes kubodivu funguje
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2005 19:29
- Nahlásit
Tanaki
To musí ten jezevčík vypadat jak štangle tlačenky ne?! Naše čubina,když jí dám nějaký ovoce nebo zeleninu,tak s tím většinou taky dělá pěkný ptákoviny. Největší komedie je s kuličkou hroznovýho vína... Včera jsem jí dala v obýváku jahodu-všude máme parkety a ona si to "maňas" musela jít žoudat zrovna na kobereček (původní barva-slonová kost),sežrala to,až když z toho šťáva kapala... Jo,taky se umí vaši miláčci tak pěkně urazit jako naše FeeBee??? Když ji pomlouvám (jakože zase něco okousala na zahradě atd.) nebo k ní čuchám (třeba do ucha ),tak pak sedí celá nabubřelá v křesle, a když na ni mluvím,tak dělá,že spí!!!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2005 21:42
- Nahlásit
No ona se otoci a vystrci na me prdel kdyz je urazena
jednou vylezla z krovi a nejak divne se olizovala, tak se naklonim, ze si k ni cuchnu zda nesezrala hovno, vona vyhupsla a nim hovnivym jazykem me olizla, bezela jsem domu s pevne semknutymi rty a drhla si usta mejdlem
nejveci bordel udela s mrkvi, s tou si hraje treba ctvrt hodiny, rozkouse to na pidikousicky, ktere jsou po celem byte
btw. jak muzete mit doma koberecek v barve slonove kosti, kdyz mate boxera? ja si sla jednou kupovat kostym a pani prodavacka povida jaky chci, tak ja no nejaky material na kterem nejsou videt chlupy a sliny, vypadala dost prekvapena
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 08:57
- Nahlásit
Tanaki
Taky dobrý! K tomu koberci-já psala-původní barva!!! Slonová kost je dávnou minulostí! Jinak já taky pořád chodím jako čuně! Copak doma,to už si všichni zvykli,ale když mám jít do města,tak si musím dát sakra majzla,aby si "bobu" o mě neotřela hubu sotva vylezu ze dveří!! Teď od srpna se vracím po mateřský do práce a nejdřív si budu muset roztřídit oblečení na použitelné a omatlané od boxeří papulky-čili čistě domácí!!! Zajímavé je,že děti omatlá psice minimálně-asi vždycky utečou a manžel zase včas zavelí : "Dej tu špinavou hubu pryč!" a je taky celkem v pohodě. Jen já jí vždycky neodolám,pomuchlím se s ní a už počítám fleky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 08:59
- Nahlásit
Alo : Tak co je s vámi? To už vás ten prcek doma sežral nebo co????? Chceme podrobnosti,zážitky,novinky.....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Čen 2005 12:57
- Nahlásit
Vy jste ale nedočkavci. Kvůli vám jsem dneska (o svý dovolený) zajela do práce.
Tak od začátku. Deniso, pozdrav jsem tentokrát vyřídila, mám tě taky od chovatelky moc pozdravovat.
Jinak Rokouš je pěknej ďáblík. Teď jsem ho nechala poprvé doma samotnýho tak se "těšim" co tam bude až přijedu. ¨
Nedá se to s Kessi vůbec srovnat. Doma je docela hodnej, většinou spí nebo si hraje. Ve čtyři ráno začne pískat s gumov ou hračkou a je po spaní. Ale venku je jak střela. Tchýně má jedinej záhonek a to jahody. Teda bych měla napsat že měla. Protože už ho totálně zlikvidoval. Vůbec se ničeho nebojí. Starýho dalmatina co mají rodiče asi utrápí. Pořád ho kouše jako blázen.
V noci ani moc nekňučel. Jen občas a to stačilo ho pohladit a byl klid.
Jinak ve čtvrtek už jdu do práce tak pokecáme víc.
Ala
|
Denisa
|
# Zasláno: 7 Čen 2005 13:26
- Nahlásit
Alo, díky za zprávy, dík za pozdrav, Rokouška nech taky pozdravovat! Chi chi, jestli to bude ďábel jak Giordinka tak se máte na co těšit, podle tvého popisu to vypadá nadějně , tak si to užívejte, a neboj Giordi bude mít brzo 2 roky a včera zdemolovala taky záhon jahod, prostě normálně ví, že nesmí, ale včera jí hráblo a žuch do jahod, párkrát se tam převalila, zaryla čumákem, udělala pár koleček, no než jsem se vzpamatovala, tak byla pryč, i s jahodou v tlamě a jak bylo po dešti, tak byla v tu ránu celá od blata... Dostala jsem záchvat smíchu, snažila jsem se to nějak zamaskovat, ale nešlo to, babi bude mít určitě radost!
Tak pa zatím, boxerům zdar!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 13:41
- Nahlásit
Alo: já to říkala,že to bude Ďáblíček! Super,že jsi dala vědět! Už jsme byly jako na trní! Až dorazíš ve čtvrtek,tak nás musíš oblažit popisem,jak je sametovej,rozkošnej atd.. atd..
Denis, neboj,nejsi v tom sama. Manžel kope základy pro garáž a FeeBee si zásadně sedá do 70cm výkopu a hlavu decentně odloží na hromadu hlíny... Je pořád jako čuňas! Plete se,čumí,ňufá a když se manžel sehne,tak ho tou špinavou hubicí líbne do obličeje(už jsem chtěla napsat do ksichtu )! Včera jsem si všimla,že tu vrásku, co má zespoda na bradě, má nějakou červenou-asi jak furt tou hubou někde šmejdí...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 07:55
- Nahlásit
Ahojky, tak vás všechny zdravím!
Olo, sametovej a rozkošnej je, ale jenom když spí. Jinak je to asi pravej boxer - neřízená střela. Dneska jsem poprvé v práci a tak je doma sám. Ráno jsem s nim od půl šestý lítala hodinu okolo řeky, říkala jsem si že se unavý.Jo, já jsem nemohla dofuňet domů, a psisko ještě lítalo po bytě.
Akorát mi trošku dělá starost že je hrozně vzteklej. Teda jenom někdy. Včera ho tchýně vzala ze skalky, kterou jí okusoval a on se po ní dost ostře ohnal. Mě to nedělá, ale ostatním jo. Myslíte že ho to přejde?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 08:07
- Nahlásit
Ahojda Alo,pokud ti jeho reakce přijde nepřiměřená,tak vytřepat při takovém chování za kůži a říct-nesmíš! Je fakt,že je to ještě miminko,ale jakýkoliv špatný chování chce utlumit hned v začátku. U něčeho takovýho jako je boxerčátko ti sice může srdce utrhnout pokus o výchovu,ale nedá se nic dělat... Až budeš mít nějaký fotky,tak je sem šoupni,ať se můžeme miláčkem pokochat! Jinak vypadá,že si zvykl docela v pohodě,ne? A jak si zvyká na jméno?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 08:44
- Nahlásit
No musim říct že si zvyknul fakt v pohodě. Jen první noc občas kníknul, to ho stačilo pohladit a byl klid. Jinak je fakt zlatej, akorát tohle mě trošku děsí. Já se ho snažim usměrnit, na mě si to taky dovolil jen jednou, tak jsem ho vytahala za kůži, zvýšila a něj hlas a byl klid. Ale na ostatní vyjíždí. Taky mě napadlo jestli to nemůže být tím jak byl zvyklej se prát se štěňatama v houfu. (jo mimochodem už má jizvu jak se popral se štěňatala). Snad to postupně s věkem přejde.
Jsem zvědavá jak to zvládne dneska doma sám. To bude barák vzhůru nohama!!
Jinak mi dělá radost. Uplně jsem koukala jak vylíznul misku. Na to já jsem nebyla zvyklá. Dokonce se mi zdá že má pořád málo. Vymete jí a pak ještě kouká jestli nepřilítne ještě něco.
S těma fotkama nevim jak to dopadne, možná časem sem nějaký dam, ale jsem uplnej počítačovej antitalent tak uvidíme co stvořim.
|
Denisa
|
# Zasláno: 9 Čen 2005 09:36
- Nahlásit
Alo: to je v pohodě ještě, na Giordinu neplatilo nic, nějaký vytřepání to jí nic nedělalo, když byla vytřepaná ve vzduchu a pak přistála na zemi, tak to stejně brala jako bezva hru a okamžitě na nás zas skočila a kousala a kousala, no to bylo období kdy jsem myslela, že mě z ní trefí... ovšem nebylo to ze zloby, ona si tak drsně hrála a chtěla nějakou činnost, pořád něco dělat, tak jsem začala s uzlíkama, různý přetahovačky a tak a časem se to srovnalo. Ovšem neoháněla se po nikom, to ne, ale "vyjížděla", to jo, ale prostě to bys ji musela znát, má šílenej kořistnickej pud, teď se to hodí, na obranách je skvělá! To zmáknete.
No ale např. včera než jsme šli se psama, tak jsem s ní cvičila aport a dostala jsem tak její hlavou o svůj ohryzek na krku, že jsem šla do kolen a pak mi když jsem jí házela šišky, tak nečekaně skočila na ruku, ve které byla ta šiška a zubama mně tu ruku pěkně obrazila, auuuu, je to koza šílená a strašně rychlá, furt mě dává zabrat, furt mám monokly na nohách, šrámy na rukách, no postěžovala jsem si, ale jinak bych neměnila, už nevím co bych dělala s nějakým míň akčním psem.
Alo: a kolik jich bylo ještě u chovatelky když sis čertíka brala?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 09:54
- Nahlásit
Byli tam ještě všichni. Mi jsme si přijeli první. Po nás ten pátek měli přijed ještě pro jednoho a zbytek asi v sobotu. To bylo něco když se na nás ten houf štěňat vyřítil. Nejradši bych si je vzala všechy!!! Byli to takový malý buclíci.
On právě že se ohání a vztekle vrčí a hned by chtěl kousat. Ale snad se to podá časem...
|
Denisa
|
# Zasláno: 9 Čen 2005 10:05
- Nahlásit
Ala: tak to muselo být boží! Proto jsem se ptala, jestli jste je ještě všechny viděli.
S tím kousáním, u malýho štěnda je to podle mě normální, musíte pak rozpoznat tu hranici kdy je to jakože ze hry a nedělá to z agrese a opak. Však se budete teprve poznávat. To máš těžký, někdo takovej projev od začátku trestá a nestrpí to a někdo v tom štěníka ještě podporuje a rozvíjí to, aby byl dobrej kousač na obranách... ale je dobrý to pak převést na ty kousací pomůcky, i když ruce mu určitě chutnají líp
Taky se přimlouvám za fotečky!!!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 11:41
- Nahlásit
Teď jsem se byla podívat doma a ten zlaťoušek krásně spinká v pelíšku. Sice prý celý dopledne řádil.... Ani se nevzbudil když jsem přišla domů.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2005 08:44
- Nahlásit
Tak jsem včera byla u veta-FeeBee má falešnou březost! Nemá takový ty příznaky,jakože by si tahala hračky,byla mazlivější,kňučela...,ale začla mít dost nalitou mléčnou lištu. Nerada bych,aby měla zánět nebo tak něco,takže jí dal vet tabletku. Bohužel konstatoval,že 80% psů po ní zvrací,takže se mám na co těšit! Taky prý se to asi bude po hárání vždycky opakovat. Ach jo! Říkal,že zaměstnaná je dost,proto nemá ty tendence "dělat hnízdo",ale to tělo si prostě neporučí! Nemáte s tím někdo zkušenost? Jak tomu předejít-četla jsem někde i o homeopatikách??
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2005 09:56
- Nahlásit
Olo, tady jsem ti našla jeden dotaz. Jsou u toho kontakty tak se zkus dotázat třeba mailem jestli ti k tomu něco napíše. Je to přímo z jedné vet. kliniky.
2) homeopatická léčba falešné březosti
Dobrý den.
Mám deseti měsíční fenu a po prvním hárání měla falešnou březost. Dá se to nějak lečit homeopatiky???Bojíme se, že jí bude mít opět,ale kastrací to řešit taky nechcem
Lze to řešit homeopatiky - jak v akutním stavu, podle příznaků na mléčné žláze a podle změn chování, tak v dlouhodobém hledisku tzv. konstituční léčba. Homeopatii se věnuji výhradně, jsem k dispozici v Praze nebo v Českých Budějovicích.
Kontakt: telfon 736 533 763 nebo mail michal.jiricka@quick.cz
|
Denisa
|
# Zasláno: 10 Čen 2005 11:03
- Nahlásit
Já mám zkušenost takovou, že G. taky neměla nějakou moc "psychickou" falešku, ale po fyzické stránce se stalo to, že jí cecíky natekly, ovšem neměla mlíko nebo tak, jen prostě se jí nalily a ZUSTALY tak doteď, prostě ona je má jak nějaká kojná fena anebo by se dalo říct, že je velmi vyvinutá! ˇPo druhým hárání měla dokonce tu lištu celou vytahanou, i břicho, ale to se jí stáhlo. Jediný co jsem dělala a dělám vlasntě pořád, tak ji utahat, běhat, běhat atd. Byly jsme samozřejmě u vetů, ale řekli, že nic dávat nebudou, že v pohodě, že to každá fena jinak prožívá, že je to přirozený a že tomu mám nechat volný průběh, jen kdyby jí začalo téct mlíko anebo by se ty cecíky začaly nějak měnit... Takže já to neřeším, je fakt ale, že takový velký čudle nemá snad žádná fena, jen rodičky, taky se mě lidi ptají, jestli měla už štěňátka no a taky mi jeden říkal, že to máte jako u ženských paní... no velice vtipné (a po mně je teda nemá, to jí můžu leda závidět.:biglol
Olo, jestli vůbec bych něco dělala, tak bych kdyžtak zkusila ta homeopatika, přijde mi, že teď do těch psů furt něco cpou, leckdy mi to přijde zbytečný... ono je to taky o vetech, já nakonec dávám přednost těm, co psa zkouknou, zhodnotí to necpou ho za každou cenu nějakýma práškama, mastičkama atd. Ale záleží případ od případu, nějak se faleška projevuje u hárajících fen, záleží jak moc a jak... já teda zatím to neřeším ani homeo ani práškama žádnýma, to bych řešila až když by se jí tvořilo to mlíko anebo byl nějakej horší zdravotní stav u toho...taky jsem nad tím dumala, dumala, ale vydumala jsem akorát tady toto v závislosti na tom co jsem se dověděla na brněn. veterině a u 2 soukr. vetů ?!?! Ale třeba při tom 3.hárání bych homeopatika zkusit mohla, těma se nic nepokazí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2005 11:33
- Nahlásit
Deniso,
No,ona právě Fee už u těch posledních(zadních) cecíků měla dóóóst náběh na samovolnej odtok mlíka-taky se lízala! Musím konstatovat,že taky vypadá,jak "dojnice" Dala jsem jí čtvrt toho prášku co mi dal vet-a už vesele blije! Taky jsem jí musela zavést čípek (proti nevolnosti),což byl horor-ona sklapne ten svůj pidiocas a já musím páčit,abych jí ho aspoň trochu nadzvedla (jak je toto jednoduché u ocasatých psů ) Čípek asi moc nezabral,takže se připojila k těm 80% a blindí. No,aspoň doufám,že se zlepší ty cecíky...
Alo,
díky za info,pokusím se tam vznést dotaz a uvidím. Ovšem,že bych tam jela,to těžko-bohužel je to moc daleko. Co dělá ďáblík?
|
Denisa
|
# Zasláno: 10 Čen 2005 12:44
- Nahlásit
Hm, tak to chudák si užije. Lízat by si to myslím neměla. Je dobrý, že ji máš celý den na očích a vidíš co dělá. Co to je za srač.., že se po tom zvrací?! S čípkem G. ještě neměla tu čest, ale zato jsem jí jednu dobu často měřila teplotu. Dobrý tóčo!
Homeopatička psí je v Brně anebo v Tuřanech jedna. Záleží jestli bys sem jela?! Je to asi daleko že?!
Jo, taky prahnu po info o Rockym, a fotečkách!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2005 13:05
- Nahlásit
Bohužel nevím,co je to za sajrajt,ale dává se pouze čtvrtka prášečku denně na lačno-tudíž čtyři dny nás čeká děs a hrůza! Lízat cecíky jí zakazuju (ještěže je fakt hodná,a když vidí,že se zlobím,tak toho nechá). Blije jak šakal-nejdřív to s ní hrká,pak se olizuje,pak krkne,se řevem vrhne a pak říhanec jak starej chlap. Dívá se na mne,jakože já jsem ta,co za to může! No,jestli nás tohle čeká každý hárání,tak potěš... Vet taky říkal,že při nalití mléčný lišty po každým hárání je pravděpodobnost rakoviny mléčný žlázy větší... Ach jo! To jsou děsy!
Alo,tak co je s tebou? Napiš nám nějaký čerstvý lumpárny,co malej provedl,co rozkousal,co sežral atd. Ať v tom nejsme samotné...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2005 13:24
- Nahlásit
Ahoj holky, ďábel se včera unavil a skoro celý den prospal. Ona totiž byla doma celý den tchýně takže jakmila začal nahoře (bydlíme nad nimi) ťapat tak ho čapla a šla s nim na prochajdu. Já přijela z práce, loužičky uklizený a pes spokojeně spal v pelechu. Probudil se jen na jídlo, a pak zase zalezl. Večer jsem s nim šla na delší procházku, až mam strach abych ho moc nepřepínala. Ale myslim že je v něm energie na rozdávání, když přijdeme a on ještě přinese hračky a chce se o ně prát. Dneska už s ním nidko doma nebyl. V poledne jsem se tam byla podívat a docela dobrý. Museli jsme na schodiště dát dřevěnou desku aby tam nelezl, tak když mě slyšel přicházet seděl za ní a čučel. Uvidíme co tam bude až přijdu z práce. Ale zatim kouše jen to co má. Takže nábytek zatím zůstává ušetřen (musim to zaklepat) S těma fotkama to nebude tak jednoduchý, zkusim něco udělat o víkendu, ale zatim nic neslibuju. Jak jsem psala jsem totální dřevo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2005 08:39
- Nahlásit
Ahoj všici,tak jaký byl víkend? U nás děs a hrůza. Nejdřív mordování s čípkem do zadku,pak podání pilule a následně poblitá celá zahrada. Připadá mi,že očividně zhubla,ale na druhou stranu musím říct,že cecíky už nejsou tak nafest nalité. Ovšem absolvovat tyhle čtyři dny (dnes poslední-hurá!) bych po každém hárání ani nemusela... Co jinak u vás? Nechystáte se někdo na výstavu do Benátek nad Jizerou?
|