Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Ala
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2005 10:52
- Nahlásit

Tak dutch asi ne. Zatim u mě vyhrává Rick a nebo Rendy
Ale pořád vybírám. Hlavně něco krátkýho aby než stačim vyslovit jméno nebyl pes v tahu.
Ještě budu hledat. to toho zase dneska udělam

ola
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2005 10:59
- Nahlásit

Teď ani nemůžeš nic dělat,když máš tak zodpovědnou činnost! Jo a co třeba MIG!? nebo MONTY? nebo MATTY? No do 3.6. máš relativně času dost...

Denisa
# Zasláno: 9 Kvě 2005 11:09
- Nahlásit

Rendyho známe jednoho, to je pěkný, ale nejdřív jsem si myslela, že je to fenka, ta Rendy Ale líbil by se mi MIG jak psala Ola! Jakože ta stíhačka jo?! To jestli by byl podobné nátury jako většina boxišů, tak MIG (21?!) by se hodil teda!
Já jsem si mohla vybrat jestli bude moje Isabella nebo Irina, ale to už jsem věděla, že ani jedno z nich nechci, to Giordi jsem si vymyslela, cha cha, jakože jsem původně kdysi chtěla psa jm. Bruno, pak mě napadlo Giordano Bruno a z toho už nějak vypadlo Giordi. Jenže ono to fakt v ital. existuje a je to chlapský jméno, zkrácenina... No ale Giorďaska je prostě Giorďaska, k ní to sedí a je to slyšet na 100 honů daleko když zařvu! FeeBee je skvělý jméno (včela poplatnice ha ha), já bych na ni nejspíš volala Fib(p)s jak se znám.

Ala
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2005 11:28
- Nahlásit

Ještě že na to máme měsíc, třeba to za tu dobu stihneme. Mě se docela líbí Monty. Nebo jsem našla ještě Marco to by se mu ani jméno moc neměnilo z Mirca a Marca....

ola
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2005 11:30
- Nahlásit

Přesně tak jsem to myslela-MIG-stíhačka a napadlo mne i to MIG 21(no on vlastně Macháček má taky takovou hubu rozesmátou jako... ) Já na naši "včelku" většinou řvu klasicky FeeBee nebo když naštvaně, tak to zní skoro jako FůBů! Doma jí stějně říkám Bobule... Musím říct,že bráchové FeeBee měli taky super jména např. Fergus,Fram,Fido atd. Docela se chovatelka snažila.. Jo a Alo,co kdybyste jen otočili písmenka a byl to MICRO (jako MicroSoft)... ?!

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2005 07:32
- Nahlásit

Informace o současném stavu: do semifinále postupují jména: Casper, Falco, Nero, Ricky a Marco.
Takže to bude jedno z nich. Já nevim jestli je to jen můj pocit ale pro fenky jsou tak hezký jména a pro pejska si nemůžu vybrat.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2005 07:52
- Nahlásit

Já zase když jsem vybírala pro FeeBee (nevěděla jsem,že už dávno jméno má , tak se mi zdálo,že hezčí jsou pro kluky. JInak Marco se mi líbí a nebo taky Marcus... Osobně si myslím,že Falců,Nerů a Ricků je docela dost. Možná ten Casper,ale to zase nevím jak byste na něj volali(blbě se to skloňuje)?! No ještě času dost...

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2005 09:05 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Ala
Já mám ráda jména, která namají jenom jeden tvar. Aby se dalo říct zdrobněle i třeba naštvaně. Naše fenka se jmenuje Dessy (v papírech má sice Daisy, ale trošku jsme to upravili). Když je hodňounká tak je to Dessynka a když mě štve tak Dessyna apod. Někdy prostě jenom Dessy. Z Tvých jmen se mi líbí asi nejvíc Ricky a Marco, ale já bych přemýšlela jak mu budu říkat i jinak, aby prostě nebyl jenom Marco. Třeba Mareček??

Denisa
# Zasláno: 10 Kvě 2005 14:12
- Nahlásit

jo, přesně, já měla taky vymyšlený všechny možný pro psy-kluky a i se jménama pro děti, klučičí bych hned věděla, holčičí vůbec, žádný se mi nelíbí...
Casper - znám 2 a na oba volají Kašpare! To k tomu svádí. Ten Marco je asi originální na psa.
Neboj, Martino, já myslím, že nakonec se stejně nějaká přezdívka na psa sama vyvrbí, to znám, každej napřed jak bude na psa vznešeně volat a pak to jsou Fíďové, Bobíci, Mímušové atd. anebo přítel např. na Giordi volal Šakale, já na ni volám Koza! nebo zase Miminko! No to je fakt děsný, že?! Ale na veřejnosti se i trošku kontroluju, no i když jak kdy. A skloňovat jsem se naučila neskloňovatelnýGiorďaska-tlamodržka, Giordínek-mimínek, Giordice-palice, Giordina-prdlina, Giordiska-mimiska, no konec tády dá dy dá... Jo a psice slyší na všechno možný, stačí zavolat intonací co zná... akorát teda když jde do tuhýho, tak volám opravdu jen Giordi/no!

ola
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2005 16:57
- Nahlásit

Haló,haló jede někdo z vás do Olšan na boxíky? Možná se tam dostanu,takže se chci zeptat vás zkušenějších,co s sebou mám mít,když tam jedu jenom na čumendu??? Musím mít třeba doklad z Boxerklubu,platí se něco jako vstup atd....?

Denisa
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:15
- Nahlásit

Ole: jé já jsem to psala na mujpes do diskuze boxer, mně se to už trošku plete, myslím, že já jediná chodím na obě ta fóra, no pak nemám mít zmatek v hlavě. Jede tam jeden s boxerem vystavovat (Dantík) a já mu psala, že tam bude akorát Irwin, brácha od Giordiny, my ne, protože od rána do večera slavíme mého otce 60tiny. No ale 15.5. běží G. svůj první coursing, tak aspoň tak, jinak mě to mrzí, že to tak blbě vyšlo, že tam nemůžeme.Okdud vlastně Olo seš???
Já tam byla minule taky jen na čumendu, G. hárala zrovna a nepotřebovala jsem nic. To je logický že jo?!Já myslím, že ale stačí když si vezmeš očkovák sebou, jinak by tě tam neměli kontrolovat co taky, snad možná takovýto potrzení, že jste nenakažliví, ale záleží zas jak daleko seš od místa konání akce... já mám zkušenost, že to stejně nekontrolují nikde. Tak jeďte, aspoň pak můžeš referovat! Vstup jsme neplatili určitě. Bylo to tam venku u farmy Bolka na těch prostorách vedle výběhů pro koně...spousta místa pro psy, dobrý

Mark
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:45
- Nahlásit

Denisa
Jedete na coursing do Mlade Boleslavi ? My se chceme podivat na zavodniky italacky a kdyz to pujde zkusit nejaky trenink. Nevis kde se dozvim nejake blizsi info o prihlaskach ? Diky.

Denisa
# Zasláno: 12 Kvě 2005 11:55
- Nahlásit

Mark - ne, my budeme na coursingu v Brně. A v Brně zrovna trénink není. Budeme to muset zkusit naostro Já co znám stránky, tak buď czech coursing club (dáš do vyhledávače, google) nebo mscoursing.com Aspoň myslím. Já se o coursing začala zajímat před týdnem zhruba, tak zatím vím fakt prdlajs, sorry.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2005 14:52
- Nahlásit

Denis: Já jsem z Opočna. Určitě budeš znát díky medializaci problému s restitucí zámku. Do Olšan pojedeme asi bez FeeBee,protože mám obavy,že by celou tu dlouhou cestu problila. A navíc po těch antib. co měla na ten výtok, prý nemá mít nějakou dobu přetěžovaný organismus. Takže odložím děti u babičky (huráááá!) a jedu jen s manželem. Hodlám si to náležitě užít! Pak budu informovat-jo a Irwina omrknu. Moc se těším-doufám,že bude OK počasí.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2005 21:32
- Nahlásit

Ahoj lidi,tak výstava v Olšanech byla super. Hromada nádherných boxišů... Počasí (až na vítr) bylo docela dobrý! Denis,tak jsem se těšila na Irwina a byl z toho dost průšvih! Představ si,že byl jako jediný z výstavy diskvalifikovaný!!! Při předvedení zubů kousnul svoji paničku a ňafnul i po rozhodčí!!! Ta je upozornila,že udělá-li to ještě jednou,tak budou vyřazeni-no a on při druhém pokusu opět zaútočil(poměrně hnusně) na obě a šel z kruhu! Sice to byl fešák,ale o výchově a výcviku neměl ani tušení. Výstava se mi jinak líbila,vládla příjemná-rodinná atmosféra. Překvapilo mne,jak si šli pesani v kruhu po krku,že občas měli majitelé dost co dělat. Ale zážitek maximální!
A co všichni děláte? Pište,piště,ať víme co je nového?!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2005 21:58
- Nahlásit

Jo,ještě-přidala jsem jedno čerstvé foto naší krasavice do galerie Feebee,tak mrkněte. Je na ní dobře vidět ten její zesvětlenej chobot! Ale jinak je to kočka ne?

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 08:19
- Nahlásit

ola
Feebee takt fešanda. Má takovej fotogenickej ksichtík
Pište,piště,ať víme co je nového?!
Tak u nás nic moc, jen mě včera zase pěkně nas..l soused, takovej zamindrákovanej doktůrek. Nějak nechápe, že psi občas štěkaj a naše feňule na něj, protože i to psisko pozná, že je to vůl.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 08:29
- Nahlásit

Martině: No vidíš a já mám starou sousedku,která vždycky mluví na Feebee skrz plot,ale Fee se na ni nechce ani podívat (baba má doma devět koček)! A tahle sousedka se mne tuhle ptala : Ten váš pes neštěká? Já na to,že nechci,aby na každýho štěkal a baba na to : Tak to je asi hluchej ne? Zkrátka inteligence-tudíž ji teď s FeeBee ignorujeme obě! Dělejte to s blbečkem doktůrkem taky tak!!

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 08:44
- Nahlásit

ola
To víš, že nic jinýho dělat nemůžu, než ho blba ignorovat. Kolikrát jsem tak nakrknutá, že bych ho nejradši někam poslala. Jenomže jednou bydlíme v paneláku a tam musíme držet "hubu a krok" nebo by si na nás šel stěžovat, ten je schopnej všeho.
Naše fenka doma vůbec neštěká, je tam celý dopoledne sama, ale potom vyleze ven a má prostě radost, že je venku, tak si prostě štěkne. To že tam bydleli lidi, kteří měli dobrmana, kterej tam proštěkal celej den, to už si nikdo nevzpomene. Prostě mě tááák točí.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 09:02
- Nahlásit

Martina
Ze souseda si nic nedělej. Je to ale radost mít za souseda debila. Mi máme taky výkvět společnosti hned přes plot zahrady. Když jsme si přivezli Kessi tak stál u plotu a blbě čuměl a sám pro sebe si povídá "co je to asi za psa, ten asi bude zlej...." To jsem zvědavá jak se bude tvářit až si přivezeme novýho. Oni mají psa, malýho bílýho chlupatýho křížence, kterej je celý dny a noci na řetětu. Musim říct že je mi chudinky pejsana líto. Protože pes si majitele nevybírá..
ola
U nás je nový to, že se oba dva už nemůžeme dočkat pejsana... A jméno vybraný ještě nemáme. A už mi to ani moc nebaví. Ono až to přijde tak něco vyberem....

Denisa
# Zasláno: 17 Kvě 2005 11:46
- Nahlásit

Ahojte, včera jsem byla v Praze, tak se hlásím až teď.
Olo: To není možný s tím Irwajsem!!!!!!!! Co mu je? Já ho teda viděla sice jen 2x, ale už dospěláka a nikdy neměl problém, jéžiš, to je blbý teda... NO ale vždy byl s páníkem vlastně, ten ho předváděl, ale jinak jsem si ho hladila, no normálka se lísal jak boxer! Hm, tak to je i ostuda teda. Achjo!
Jo jinak to, že si boxeři na výstavách jdou docela po krku už jsem si zvykla, vždycky si říkám, že je to děsný a že vím, že Giordina je taky dost ostrá, ale pak když vidím tohle, tak si říkám, že mám doma ještě zlato...No ale to se stává, můžou být taky vystreslý zrovna. I když na takový situace by právě měli být odmala zvyklí a boxer má mít pevné nervy že jo?! NO jo no.
Jinak všechny zdravíme a musím se pochlubit Giordinou, byla na tom coursingu a bez zaváhání si vyběhala 2 licence ve 2 licenčních sólo bězích! A to prosím bez tréninků!!! Nikdy ten střapec neviděla, ale hned pochopila o co go a běžela krásně! No, bála jsem se, že bez tréninku to nepochopí, ale překvapila, ona je fakt na každou "práci" skvělá, pořadatelé říkali, že je dost šílená, tak že jí to půjde, že máme zkoušet dál a pak třeba i závodit, ale musíme si najít dalšího boxera, tak pojďte do toho někdo s náma!!!!!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2005 13:29
- Nahlásit

Denis : Irwina předváděla panička! Faktem je,že mne zaujal hned při příjezdu,protože s ním z auta vylezl páníček a Irwin tam s ním docela "voral" po louce! Buď byl vystresnutej nebo neměl den,ale to rafnutí do paniččina palce nebylo zrovna OK! Jinak gratulujeme k Giordinčině úspěchu v coursingu! Škoda,že něco podobnýho není u nás-jenže to víš "prdelákov" (jsem vděčná aspoň za cvičák!).
Mimochodem na výstavě bylo jedno suprový štěňátko-pejsek. Žíhanec-podle mého gusta! Bylo i na prodej-tatínek Imperio z Metaboxu! Nádhera! Hned bych ho táhla domů,ale byl tam se mnou bohužel manžel,který mne krotil nesmlouvavým pohledem!
Pro Alu : Už se vám to blíží!!! Každej kdo příjde k nám,musí povinně na internetu okouknout hafíka,kterýho máte zamluvenýho,takže od nás z rodiny a okolí už ho viděli všichni!! A moc se všem líbí! Už máte to jméno? Já bych dala toho Marca,ale nechci ovlivňovat....

Denisa
# Zasláno: 17 Kvě 2005 13:40
- Nahlásit

Ole: Hm, tak to je divný, no hlavně, že s ním mají záměr složit zkoušky nebo co, mi říkala chovatelka. Achjo, chudák bratříček, byl by dobrej mít pevnější ruku asi anebo důslednost. No ale vlastně se mnou taky Giordi někdy pěkně voře, to zas né že né
Olo, ale ten coursing se koná v Brně jen jednou za rok myslím, na ostatní se právě musí dojíždět, např. Otrokovice, nebo do Rudné pod Pradědem máme jet... my bychom potřebovali parťáka nebo parťačku!!! Rozmyslete se. Je to sranda!
A ostatní samozřejmě taky! Takhle tam vypadáme jak exoti, dělali bychom boxíkům reklamu i v takovým sportu a hned by se vidělo jak umí boxišové krásně běhat!!!

Ala
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2005 13:47
- Nahlásit

ola
NO hádej, jméno nemáme. Já to vidim že se budeme dohadovat až po cestě tam v autě. A to v tom lepšim případě. Každý ráno v práci listuju v kalendáři a koukam za jak dlouho už to bude. No prostě cvok. Taky jsem si jeho fotečku vytisknula a rodinným příslušníkům, kteří nemají přístup na internet jí ukazuju.
Tak a teď mi řekněte, jestli to nepřehánim, když chci s novym pesanem zajet k vetovi aby ho poslechnul a prohlídnul......

ola
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2005 14:20
- Nahlásit

Alo:
Rozhodně se ti nedivím a udělala bych totéž! Po tvé zkušenosti to rozhodně není přehánění. Naprosto tě chápu a jsem i ráda,že bude ten tvůj kluk zrovna z tohohle vrhu-přece jen ty rodiče mají zdraví i zdokladované (RTG srdce,spondy atd.)! A neboj,já taky s každým "prdem" letím k vetovi!!!
Denis :
Bohužel to je pro nás všechno děsná dálka,navíc,když nikdy nemáš jistotu,že budeš mít kam odložit děti... Budete si muset najít parťáka někde z bližších končin! U nás v okolí teda boxerů moc vidět není a už vůbec ne papíráků! Znám jen dva bez PP,z nichž jeden je typický gaučák a druhá čubina začíná být docela agresor! Holt nás placatkářů je málo!

Denisa
# Zasláno: 17 Kvě 2005 14:28
- Nahlásit

Hmmmm, tak to je blbý! Ale chápu. No a nemusí být s PP, to jen pro vysvětlenou, i kříženci můžou běhat i bez PP samozřejmě. No, poptám se, boxerkářů co znám, i příští týden pojedu na soustředko, kde budou jen boxišové, ale mám pocit, že se mi vysmějou neb ti mají jiné cíle!je fakt, že já mám boxera s identitou rhodéského ridgebacka, protože to jsou naši nej kámoši, s těma se řádně vylítá. Anebo s ohařema, výmaři apod., setrama, no holt hlavní je, že ji to baví!Ale výcvik hodný prac. plemene taky nechcem zanedbat, chrti se z nás přece jen nestanou!

Ala: co bys přeháněla, je to naprosto normální!!! Hele, a já jméno taky přesně nevěděla ještě u chovatelky! Hlavně, že jsem na to měla tolik let, na přemýšlení... jenže ono tě to taky napadne až ke konkrétnímu plemeni a konkrétnímu jedinci, že jo?! Jen si to pěkně promyslete!

ola
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 12:13
- Nahlásit

Ahoj lidi,tak je konečně maličko lepší počasí a naše Fee si vyvaluje pupek na sluníčku. Když na ni občas kouknu z okna,jak leží na zádech a pohazuje si s "lumpíkem",tak se musím smát. Jen mám vždycky strach,aby to nedělala po jídle,aby se jí nepřetočil žaludek. Nevím,jestli na to boxíci taky trpí?! Jinak mám dotaz : od kdy mám přejít z granulí Puppy Large Breed na granule pro dospělce? Bude jí 6.7. teprve rok!

Agnes
# Zasláno: 19 Kvě 2005 13:49
- Nahlásit

Ola:
Granule změň klidně až v 1 1/2 roce.

Denisa
# Zasláno: 19 Kvě 2005 14:06
- Nahlásit

Čau, já taky měnila až po roce a půl, možná ještě o chvilku později, všichni mi to tak doporučovali ?!?!
Na torzi bacha!!! Právě i boxiši na ni trpí, protože mají objemný hrudník a vtáhlý, vcuclý malý bříško, a hlavně jsou to paka co dělají přemety atd. však to znáte. Jednou mi jedna výcvikářka říkala, jaktože nemá podšitý nebo zašitý nebo co, břicho, že by to měla mít když je takovej blázen. Pak mi došlo jak to myslela asi. Hm, ale nějak jsem to už neřešila. Horší je, že se to může stát i když není po jídle, ale rozhodně je to aspoň prevence - po jídle nelítat. Ale chraň nás pánbůh takových neštěstí!!!

Jinak se loučím až do pondělka, zítra už jedu za Třebíč na výcvik obran, Giordina bude kousat a kousat, to bude v 7.nebi a já se už taky těším!!! Mějte se, hezký víkend po zítřku.

Tanaki
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 14:37
- Nahlásit

Ahoj, tak bych se taky zapojila, mám zlatou fenku Balrog je jí rok a poprvé se hárá, s přestávkama už asi dva měsíce, veterinář říkal, že na tom poprvé není nic divného, je to hroznej vopruz, navíc jsem již třikrát byla na výtěru abych zjistila jak to vypadá a zda je vše ok, nemůžeme kvůli tomu na cvičák, pořádně do parku atd. pesa má už o 50 % více vrásek než obvykle ... jinak jste tu řešili krmení, tak já krmím proplanem i předchozí boxerku jsem tím krmila, mám s tím nejlepší zkušenosti

chodíte tu někdo taky na cvičák? jaký?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání