| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2005 19:35
- Nahlásit
Pro Alu :
Já jsem taky člen. Zaplatíš myslím 400,- Kč na rok,pak ti chodí zpravodaj a veškeré poplatky u akcí Boxerklubu máš za polovic (svod,výstavy,zkouška chovnosti atd.) Jak píše Denisa-vyber si pobočku,která je k vám nejblíž (u nás Hradec Králové)už kvůli srazům a schůzím,abyste to neměli daleko. Vše najdeš na www.boxerklub.cz. Dobrá stránka je taky www.boxer.cz,kde ti pod heslem boxer naběhnou různé odkazy na chovné stanice atd. prostě vše související s boxišema. (Je tam i citovaný Boxerklub) Snad jsem nic nezblbla-hodně štěstí při získávání nových informací!
|
Agnes
|
# Zasláno: 28 Dub 2005 06:46
- Nahlásit
Ahojky!
Ala: Jo, ja měla psici s sebou.. Zdá se , že výstavy jí budou bavit (na rozdíl od maminky).
S členstvím boxerklubu je to přesně tak, jak píše Denisa. Ty pobočky najdeš na www.boxerklub.cz a můžeš si vybrat kam chceš (není to podle toho, že bys musela do nejbližší pobočky nebo tam kam spadáš bydlištěm.
V Landštejně bude daleko více boxíků - kolem 60. Takže bude fakt na co koukat.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 11:01
- Nahlásit
ahoj, tak včera večer nám Kessi umřela.
Ráno ještě bylo všechno v pohodě, když jsem přišla z práce tak taky. Jenže pak jsem šli na prochajdu, ušli jsme kousíček a Kessi už nemohla. Nejdřív jsme si mysleli že je to tím horkem tak jsme jí vzali domů aby si odpočinula. Jenže ona už si nechtěla ani lehnout jen stála a dávila se. Já jsem nejdřív myslela že jenom něco snědla a vadí jí to tam, ale ona se strašně dávila a z pusy jí šlo spoustu pěny, navíc měla i průjem. Tak jsme zavolali k vetovi, ten přijel ještě v devět večer do ordinace. Uplně se zhrozil jak strašně se to zhoršilo, a řekl nám rovnou aby jsme jí zbytečně netrápili, že už by se to nezlepšilo a stejně by za dva tři dny umřela.......
|
Denisa
|
# Zasláno: 3 Kvě 2005 11:28
- Nahlásit
Alo, tak to je mi strašně líto. Vím, že slova útěchy ti moc nepomůžou, ale aspoň se netrápila, udělali jste pro ni co se dalo, osud jí sice dopřál jen krátký život, ale zato pěkný, a určitě na ni nezapomenete, v srdíčku vám bude žít dál...
Život je někdy sviňa. Sestřička mé psice umřela v roce a půl na rakovinu plic, taky hrůza, bylo to v zimě 2005 a teď si čekají na štěně, za měsíc si jedou pro novou boxeří holčičku, život jde dál. Až to trošku přebolí, taky si vyber další malou placatou tlamičku, určitě už budete mít víc štěstí a bude zdravá! Drž se!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 12:55
- Nahlásit
Alo:
Nemůžu tomu uvěřit! Byla jsem tak ráda,když ti dal vet aspoň nějakou naději,že to bude v rámci možností dobrý! Ach jo! Přesně jak píše Denisa : život je někdy sviňa! A v tomhle případě pořádná! Vím,že je to ještě moc čerstvý,ale zauvažujte o pořízení nové maličké placatky. Radost i starost s novým drobkem by vám dala rychleji možnost aspoň trochu zapomenout! Nejlepší je léčba šokem! Moc ti přeju,aby to rychle přebolelo a osud vám přihrál do rukou štěňátko,se kterým si užijete jen to dobrý. Hodně štěstí a pevné nervy! A dej vědět,až se rozhodnete!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 13:39
- Nahlásit
Díky za povzbuzení, je to hrůza. Snažim se na to nemyslet, zatim to v práci jde, ale doma je to děsný. Už když jsme k vetovi jeli tak jsem očekávala to nejhorší, ona totiž opravdu trpěla. Doma jsem pak všechny hračky, misky a pelíšek naházela na půdu abych to ani neviděla.
Jasně že za čas si pořídíme další štěndo, a tentokrát budemem hodně vybírat a pozvem si i veterináře aby štěndo poslechl. Prostě uděláme vše proto aby to bylo OK, tohle totiž nechci už nikdy zažít. Ale možná že je to takhle lepší, než kdyby se trápila třeba do roka a pak to stejně dál nešlo.
Až se trošku uklidnim chci volat chovatelce, ještě jsem jí nestačila ani zavolat že Kessi nějakou vadu měla. Moc se na to netěšim, ale měla by to vědět.
Tak díky za podporu, snad bude brzy líp....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 16:42
- Nahlásit
Alo, až budeš mít trošku náladu,tak mrkni na www.boxer.cz,najdi si chov.stanici Z Ungeltu-mají čerstvá štěňátka-kouzelných devět placatých bobanů. Z této CHS má myslím Denisa Giordinku. U těchto nových štěňátek mají oba rodiče spondylozu 0 a u otce je i vyšetření srdce 0!!!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2005 07:38
- Nahlásit
Ahoj, včera jsme mluvili s chovatelkou. A musim říct že jsem byla překvapená. Vylíčili jsme jí co a jak tak z toho byla docela v šoku. Říkala že se jí to za celých devět let co chová boxery nestalo. Ale že o tom nevěděla když nám jí prodávala, což je jasný, nidko to nemohl vědětl. A rovnou se nás zeptala kolik chceme vrátit peněz. No nakonec se s přítelem dohodla že nám pošel zpět 5000,- když jí pošlem potvrzení od veta. Tak to mam domluvený s vetem , v pátek si tam jedem pro lékařskou zprávu. A hádejte na co ty penízky který nám vrátí použijeme....
ola
Na tu chovnou stanici jsem koukala. Dneska po práci se domluvim s přítelem a zítra bych tam zavolala.
Škoda že u nás není taky vyšetření srdce povinný.....
|
Agnes
|
# Zasláno: 4 Kvě 2005 07:40
- Nahlásit
Ala
Tak to je mi moc líto!!! Sice jsem tvojí čubinku neznala, ale úplně mi to vhání slzy do očí. Z vlastní zkušenosti vím, že slova útěchy nepomáhají, že si to člověk musí protrpět sám a pokusit se smutek časem překonat. I když nikdy nezapomene!
Můžu jenom doporučit pořídit si nové štěndo, nenechá ti tolik času k truchlení.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2005 08:55
- Nahlásit
Pro Alu: Tak to buď ráda,že jsi narazila na slušnou chovatelku,protože tohle se asi moc nevidí! Jsem nadšená tvojím rozhodnutím na co ty peníze použít ! Omrkni na stránkách Boxerklubu nabídky štěňat a pečlivě vyber rodiče vašeho drobečka. Souhlasím s tebou,že je škoda,že u nás vyšetření srdíčka není povinností,ale zároveň bych povinně nařídila i sledovat dysplazii kyčlí. Při výběru naší Fee jsem koukala jen na spondylozu a bohužel až dodatečně zjistila,že její táta má dysplazku 2/3,což je dost děsný na to,jaký to je ploditel štěňat! Přeju ti,aby sis vybrala to nejzdravější štěndo,jak jen je to možné. Že bude nejkrásnější je už předem jasný,protože máme doma každý to svoje nejkrásnější... Držím pěsti!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2005 09:52
- Nahlásit
Denis, jak jsi spokojená s EaglePackem? Nevíš náhodou nebo nemáš zkušenost,jak chutná psům Royal Canin? U nás je Nutram celkem brán na milost,ale většinou to musí "panička" něčím vylepšit!! Tak ráda vidím psa,kterej se celej nadržatej žene k misce a ve vteřině ji vyprázdní... Jenže naše blůma,když nasypu suchý,tak čuchne a odchází-sežere to až když má fakt hlad,ale např. včera jsem přidala vařený jazýček a srdíčko a hned bylo mlask,chlemst a miska prázdná... Taky prý psům chutná Chicopee(ale tam se mi zdá podezřelá cena?!)
|
Denisa
|
# Zasláno: 4 Kvě 2005 10:14
- Nahlásit
Ahojte,
Ala: jo z Ungeltu mám já a chovatelka je dobrá, jsem s ní v pořád ještě v kontaktu, taky byl jeden problém a vyšla mi vstříc. navíc rodiče vypadají zdraví!
Ola: Eagle Pack je super zatím, sice kadí stále dost, ale hodně ji taky krmím a furt lítá, tak střeva pracujou, už to neřeším hlavní je, že bobky jsou o.k., a srst a osvalení taky, to že je štíhlejší je taky asi daný, holt Árního Švárního z ní mít nebudu. Royal Canin psům chutná co vím, ale bacha prý je tam taurin, což může psy nabuzovat energií, takže to jsem zavrhla hned... a taky je to prý mastnější. Chicopee nevím, neznám. Giordina teda má apetit jak blázen, do granulí jí nic nepřidávám, já jí jiný věci dávám samostatně, aby si na to v těch granulích nezvykla a taky že se to prý nemá míchat, no na to jsou různý názory... ale přidávám jí teď obyč. neochucený sádlo
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2005 16:07
- Nahlásit
Tak jsem teď mluvila s paní s CHS z Ungeltu. A v sobotu se jedeme podívat na bobany. Sice je cena dost vysoká. Ale teď jsme měli levnější a jak to dopadlo. Dokonce jsem se s paní domluvila na ceně, kterou by jsme uváděli před mým přítelem a já bych jí zbytek dala potom stranou aby ho netrefilo. To víte kluk ze vsi. ...
|
Denisa
|
# Zasláno: 4 Kvě 2005 16:18
- Nahlásit
Ala: hele, tak ať se to povede ten výběr a pozdravujte ji ode mě, ona si Giordinu bude pamatovat, zná jí z vyprávění, ví jaká je to šílenkyně povedená
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 08:16
- Nahlásit
Tak včera je doma málem kleplo když jsem řekla že se jedeme v sobotu podívat na nový štěně. Ale myslim že to docela vstřebali. Dokonce jak tchýně tak moje mamucha řekli že mi na novýho pejsana přidají. tak to bude OK.
Fenky mají už sice zamluvený, ale mi jsme původně než jsme si přivezli Kessinu chttěli taky psa. Tak je to jedno. Ani nevíte jak už se tam v sobotu těšim.
Denisa
Jaký má tvoje Giordinka papírový jméno? Já koukala na předchozí vrhy...
|
Denisa
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 09:27
- Nahlásit
Ala: jo, tak pejska si vyberete, vždyť jich je 6 a všichni fešáci ! Aspoň vám pes nebude tolik připomínat Kessinku. Chtěla bys spíš zlaťáka nebo žíhaňáka anebo to budeš brát podle povahy a jak ti padne kdo do oka?
Giordi je papírovým jménem Isabella, uznej že tak vznešený jméno takové raplici zůstat nemohlo !!! GiorĎASka jí sedí víc. Ale chovatelka jí už taky neřekne jinak než Giordina. Měla už tolik vrhů, ale vždy ví že já z Brna mám Giordi, pamatuje si svá štěňátka. Na jednom táboře jsme se potkali s polobratrem taky z Ungeltu a ona hned věděla, která slečna ho má, když jsme jí společně psali sms z tábora.
Boxeří miminko ti závidím, hned bych si jela pro další placatou tlamku!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 10:31
- Nahlásit
Popravdě já bych radši žíhanýho, právě proto aby mi nepřipomínal Kesii. Ale zase tolik na tom tolik netrvám. Oni jsou hezký všichni. Taky uvidim jaký budou nezadaný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:19
- Nahlásit
Teda Alo hned bych jela s tebou a všechny ty maličký placatky bych si poňufala. Pečlivě jsem je okoukla a nechci radit ,ale já bych volila žíhadlo! Všechny kluci jsou nádherný,ale ty žíhaňáčci mají tmavší obličeje a to je moje gusto! Rodiče vypadají oba velice dobře,mamina má hlavičku přímo suprovou. Určitě dej vědět co a jak?!
Hele Denis,že bychom si taky zajely ještě pro jednoho boxušího šílence? Já už lanařila manžela,že jako bychom aspoň mohli chodit cvičit oba-každej se svým ! Ale bohužel mi to nějak nejde protlačit! Prý mu dvě trhlý ženský a dvě děti bohatě stačí...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:23
- Nahlásit
ola
Tak to tady čtu, hoď sem prosím odkaz, kde si ty čumáčky můžu prohlídnout i já. Dík
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:31
- Nahlásit
Jsou buď v na www.boxer.cz pod chovatelskou stanicí Z Ungeltu nebo v Boxerklubu v nabídce štěňat. Jukni tam,jsou fakt super. Že bys Martino pořídila holkám kámoše??? Ten pohled na ně úplně odzbrojuje a člověk ztrácí rozum...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:42
- Nahlásit
Abych se přiznala tak se mi taky víc líbí ty žíhaňáci. Já se snad tý soboty ani nedočkam. Prohlídla jsem je všechny i štěnda z předchozích vrhů a všichni jsou to bobíci nádherný. Jé jak já se těšim.
Jo Denis, koukala jsem na Giordinku když byla prťavá a je fakt nádherná. Takhle nějak vypadala naše Kessi.
Dokonce jsem zjistila že někdo od nás z města si taky od nich bral štěně z některého z předchozích vrhů a myslim že to bylo zrovna od téhle feny.
|
Denisa
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:43
- Nahlásit
Chi chi, no mně by ho chovatelka asi ani nedala neb ví jak si zobnu s jednou placatonoskou Chm, ale jsou ňu ňu ňu! Olo, ani se tvému manželu nedivím , ale třeba časem až ta vaše povyroste a zmoudří (jestli), tak nikdy neříkej nikdy! Možná i já časem... jenže já ještě hodlám přibližně do 2 let zplodit 2 nohé bezsrsté a ještě jedno, tak mi to nějak časově nevychází nebo co?! Asi Giordi bude jedináček, max. jí pořídíme nějaký morče nebo andulku zase anebo jí budou na hraní stačit ty 2 lidský mláďata, no to by se jí mohlo líbit, zvlášť až si budou hrát s balónkama atd. to si nedovedu představit ten hukot...
|
Denisa
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:45
- Nahlásit
Ala: díky za pochvalu prťaté Giordi, ale když byla prťatá vypadala spíš jak E.T. mimozemšťan než jak boxer
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:45
- Nahlásit
ola
Jsou fakt nádherní, mě osobně se víc líbí ti zlaťáčci.
Že bys Martino pořídila holkám kámoše???
No to už asi fakt ne, jak píšeš 2 děti a pes bohatě stačí
a kor do 2+1 v paneláku, ale až jednou vyklepnu ty miliony na sportce, tak ....
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:07
- Nahlásit
Tak to u nás je to v pohodě. Přítel řekl rovnou že za dva tři roky by chtěl ještě jednoho pesana. Ale nevim jestli si to nerozmyslí. Ona byla Kessi náš první pes a vůbec se nechovala tak jak popisujete vy boxíky. U nás že žádný řádění nekonalo. Byla až moc klidáTrochu mi to mrzelo. Ale asi to bylo dáno její nemocí. Tak nevim, jeslti až si přivezeme malýho ďábla, jestli bude pořád zastávat stejný názor na pořízení druhýho psa.
Ale to budeme řešit až to nastane. Ještě že u nás to dvounohé a bezsrsté je zatím hudba budoucnosti
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:17
- Nahlásit
Ala
Hlavně dobře vyberte, ať je pejsánek móóć a móóc zdravej
a ať jste z něj všichni doslova poprděný , ale to určitě budete.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:25
- Nahlásit
Martina
Já už jsem a to ještě ani nevim jakýho si vyberem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:30
- Nahlásit
No Alo možná ten optimismus tvého přítele pramení právě z té zkušenosti s klidnou Kessi. Bude-li váš nový drobeček obdobou těch našich placatých šílenců,tak ho ten nápad snadno opustí.. Ikdyž podívej se na mne-mám dva kluky (7 a 3),manžela,kterej je furt v pr.. áci a šílenou pubertální boxeřici,ovšem pozor! - ve chvílích tzv. "bezmozkového" období bych si ještě jednoho boxiše klidně pořídila! Člověk se jich totiž nemůže nikdy nabažit!
Martino : jak jsem psala "holkám pořídit kámoše...",tak to jsem si tě spletla s Agnes... ta má totiž dvě boxerky. Ovšem možná,že ty máš děti-holčičky,takže to byla trefa! Každopádně v 2+1 dvě dětičky a boxíček-sakra to musíte zažívat hódně radostných okamžiků???
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:33
- Nahlásit
ola
Já jsem si říkala, že seš jasnovidka, že víš že mám 2 holky, tak teď to chápu. Někde jsem to tu psala. Jo a asi jsem se vám sem nabourala do boxího fóra, ale já nemám boxera, jenom jsem chtěla vidět ta štěnáťka, co kdyby někdy náhodou
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:43
- Nahlásit
A co máte doma za hafana? "Kdyby někdy náhodou... ?" Já to říkám pořád-bez psa by to nebylo ono a bez boxiše už vůbec ne...
|