Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
nadik
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2005 13:17
- Nahlásit

Taky jsme to tak mysleli, vzít čívu a zajet se na boxíka podívat, jako že se náhodou potkali, co to s nimi udělá. Akorát mám vážnou obavu, že, když ji uvidíme, tak zcela nekriticky se do ní zamilujem a bude to. Každopádně je pro mně nejpřednější, aby byl číva Fredinek v pohodě, aby měl prima kamaráda a ne "usurpátora"
A co ta zdravotní stránka? Co mám chtít za doklady o zdravotním stavu?

nadik
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2005 13:27
- Nahlásit

Ještě jsem zapomněla dodat - fenečka zbyla jako poslední z vrhu. Taky mi vrtá hlavou, proč si ji už někdo nevzal. Fotky jsem viděla na www orion chovu, je zlatá s černou maskou.
A chov. st. MORAVIA BOX z Rychvaldu - o ní někdo víte něco bližšího?

nadik
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2005 13:55
- Nahlásit

Šmankote, teď jsem vedle na tématu studovala soužití psa a feny v domě....
To si ze mně včera někdo utahoval, že naše číva pes bude mít deprese, když bude fenka hárat
Ale že nám bude občůrávat i rohy v bytě a výt jak šakal, to mi neřekli. Panebože, já chci raději jen psy, fenku nééé .
Jednou Fredča blbnul kvůli nějaké háravce v sousedství, nevyspala jsme se celou noc jak s miminem v šestinedělí - je nejvíc fiksovaný na mně - lezl mi pořád v posteli na hlavu, mlaskal a kňučel.
No vidíte, každá rada drahá a dobrá, třeba toto jsem až do konce nedomyslela. Číva do kotce chacha, a fenka - to taky ne, já chci mít pejsky doma.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2005 21:12
- Nahlásit

Pro Denisu : Dnes jsem byla s Fee u veterináře. Měla malý mokvavý flíček na bradě(naštěstí jen zapařená vráska,takže jen mažeme),ale řešila jsem horší problém,díky němuž už pár nocí špatně spím. Zdá se mi,že ji bolí záda,nebo snad zadní nohy(kyčle). Možná,že ji moc pozoruju,ale když je dlouho v kuchyni v teple,tak to vypadá,že hůř chodí na zadní nohy(ale u vstávání problém nevidím a za balonkem pak taky lítá?!). Taky čas od času otočí hlavu a jakoby si olízne záda cca 15 cm nad ocasem směrem k hlavě(nebo jakoby se na ně podívá). Jako by ji bolela. Tajně doufám,že to není dysplazie nebo spondiloza,ale i přesto jsem to vetovi řekla. No, a ve čtvrtek jedeme na rentgen. Držte nám palce,ať je to jen moje přehnaný pozorování a vše je OK. Už teď jsem na nervy . Vy už máte s Giordi rentgen za sebou? Jo a ještě jsem se zapomněla minule zeptat,na co zemřela ta její sestřička?

Anonymní
# Zasláno: 16 Úno 2005 09:56
- Nahlásit

Ole: prosímtě ani mi nemluv o rtg., teď někdy příští týden máme na něj jít, já to nějak oddalovala, i když problémy nemá, tak se bojím co jí vyjde, je hrozně akční, v ničem ji nechci omezovat, lépe řečeno si to neumím představit co by dělala, asi by se zcvokla na vodítku atd., no a jak bych věděla, že má nějaký blbý výsledky, tak přece jen už se na to ohlížíš a bojíš se co může ještě co zas ne... no ale na druhou stranu právě proto je to dobrý vědět, chci to vědět, ale bojím se. Držíme vám moc pěsti ať je to o.k. a vy zas držte nám, pak si napíšeme výsledky. No ale hlavní je jak se cítí, než nějaký čísla, tak ať to Feebee nebolí a nic to není, třeba je jen nachlazená (jako kdyby houser) nebo to má namožený.
Sestřička zemřela na rakovinu plic. V tom věku je to šílený! Mysleli, že je to jen zápal plic, pak přišli na rakovinu, dokonce ji i operovali, ale byly tam už metastázy. Mně před měsícem a půl umřel na rakovinu papoušek (taky operovaný na ptačí klinice, ale taky už se mu nedalo pak pomoct, nechali jsme ho uspat) a to jsem byla z toho hotová, toto si nedovedu představit. Tenkrát jsem si vybírala mezi ní a Giordinou... teď už bych byla bez psa. A ještě mám chmury, aby to nebylo v rodě, víš jak to myslím. No je to osud, někdy dost hnusnej. Tak hlavně zdraví pro ty naše obludy!

ola
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2005 18:55
- Nahlásit

Denise : Dnes jsme byli s Feebee celá rodina na horách u manž. rodičů. Kdybys viděla,jak lítala ve sněhu,v metrových závějích skákala jako koza a hubou plácala o tu studenou nadílku,tak bys určitě neřekla,že s ní zítra jdu na ten RTG. Že mám bujnou představivost a vidím nemožné.. Jenže teď večer už zase tak divně chodí ! Fakt se toho zítřka děsím. Manžel říká,že jsem paranoidní,ale já mám blbou předtuchu. Veterinář mi jen tak mezi řečí oznámil,že nedávno uspal čtyřměsíční štěně vlčáka s dysplazkou 4/4! To mi teda nedodalo zrovna sebevědomí. Takže zítra dám vědět jak to dopadlo. Pokud Giordi nemá problémy,tak to bude určitě v pohodě. Já bohužel POZDĚ zjistila,že Fee táta nemá dobrý kyčle,ale přitom to je takovej nadsamec a mnoho štěňat je právě od něho. Dost mě to šokovalo.

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2005 15:05
- Nahlásit

Denisa+Giordi a Ola+Feebee
Držíme pěsti ať máte štěstí a výsledky vám dopadnou výborně
Hodně štěstí Klára+Sára

Anonymní
# Zasláno: 18 Úno 2005 18:59
- Nahlásit

Klara a Sara, Denis a Giordi :
Tak RTG dopadl dobře. Sice jsme se s vetem dohodli,že to nebudeme posílat odborníkovi na RTG boxíků(až ten snímek po jejích 12ti mějsících),ale podle našeho veta(a to mu dost důvěřuju) to je OK. Ufff! Velká úleva. Kloubní hlavičky má hrásně kulatý-to vidím i já, na kloubní jamku nasedají dobře a na páteři není ani náznak spondylozy. Naštěstí. Takže přejeme Giordi,aby to dopadlo úplně super,protože to je odměna za ty nervy,který s tím člověk má. Jinak jsem ji snad poprvé viděla úplně v klidu a s min. pohybem-ovšem až po deseti minutách po aplikaci uspávací injekce...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2005 19:00
- Nahlásit

Ta anonymní = Ola

Denisa
# Zasláno: 21 Úno 2005 09:39
- Nahlásit

Ole: Super, super, super!!! My jdeme ve středu, nevím ale jestli pak budu na netu, no hned jak budu napíšu... Díky za držení pěstí, zdravíme taky Kláru a Sáru!!!

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2005 21:13
- Nahlásit

ola
tak to jsme moc rády,že vám to dobře dopadlo,snad bude mít Giordi taky štěstíčkoTak pozdravujeme Feebee a hodně štěstí a pevných nervů při výcviku

Denisa
Taky zdravíme.
Ve středu budeme moc moc držet palečky.
Ještě jsem se chtěla zeptat,nějak jsem se dostala stránky boxíků z Ungeltu a v odchovu jsem si pod písmenkem I našla Giordi teda jestli to je ona,ta byla maličká taková špičatá hlavička fakt nádhera
Ta sestřička co umřela je tam taky?Nebo jsem zase mimo!!!
No nic tak se mějte a ještě jednou držíme palečky!!!!K+S

Denisa
# Zasláno: 22 Úno 2005 12:14
- Nahlásit

Díky, zítra po obědě jdeme! Včera jsem ji byla načipovat, tetování i přes vyholení srsti nebylo moc čitelný, neudělali by nám to ofiko pro MVDR. Deckra nebo jak se píše, tomu to pak musíme poslat (spondylózu na vyhodnocení...) atd. ... no z čipu nadšená nejsem, přece jen mi to přijde divný, aby měla za krkem jakýsi "elektrónek", ale než to přetetovávat... a stejně prý do roku 2008 to budou muset mít všichni psi (no to chci vidět)!
Kláro, Giordi je Isabella, takže to byla ona, no nevím jakou tam má fotku přesně, ale na jedné vypadala jak E.T. mimozemš'tan, právěže ona měla narozdíl od sourozenců a toho současnýho tehdy druhýho vrhu nějak moc úzkou a špičatou hlavuaž mi to bylo divný, no ale má držku roztomilouSetřička je Irina, teda byla Když mi je chovatelka posílala po netu jako úplný mimina 3týdenní nejvíc, tak sestřička s těma bílýma znakama vypadala jako morče!A brácha teda taky, ale psa jsem si nevybírala. Dopředu jsem chtěla zlatou s co nejmíň bílýma znakama a i ten "nasratý" kukuč Giordiny mi byl hned sympatický. Irina byla taková roztomilejší, v měsíci jsem se na ně jela podívat a trochu jsem tehdy zaváhala, Giordi už tenkrát vypadala vzpurněNo ale nakonec, byly jsme si souzeny!!! Mějte se boxíkáři!!! Jo a zajděte i na mujpes na boxery někdy!

ola
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2005 21:13
- Nahlásit

Denise : Moc držíme pěstičky,aby to dobře dopadlo. Já se chystám nechat Fee taky očipovat,ale až na jaře. Tetování taky nemá zrovna nejčitelnější. Bohužel celá naše rodina v současné době byla umrtvena chřipkou řádící v Královehradeckém kraji,takže má Feebee bohužel s lítáním po parku na chvílí smůlu. Mám obavy,aby to nechytila-viděla jsem jednou kočku s chřipkovým virem a nic moc ! Ovšem musím se pochlubit,neboť na poslední procházce zvládla přivolání na první povel a to už viděla malou yorkšířici na pár metrů. Dost mne to potěšilo. Narozdíl od jiných "pidipejskařů" tihle majitelé byli z placatého frňáku naší čuby unešení a nechali je očuchat.
Klára a Sára : Jak je tvoje Sára stará (nebo mladá? Taky nějak nemůžu najít vaše fotky v galerii? A jak u tebe probíhá výchova a výcvik? Doufám,že nejsem jediná,kdo má toho nejšílenějšího tvora pod sluncem?!
Přeju hezký den a bacha na chřipku! Je to síla!

Denisa
# Zasláno: 24 Úno 2005 09:58
- Nahlásit

Ahojte, jen v rychlosti, tak G. byla miláčkem veteriny, ke každýmu se vtírala, byli z ní unešení, je to vtěrka veliká no a dopadla pěkně, DLK 0/0, DKK 1/1, spondylózu ještě nevíme, to řeší ten spešl vet od BK, takže si ještě počkáme, no ale něco tam trošku má a brácha má spondy 1, takže uvidíme, snad to bude v o.k.eji! Jinak pochvala, že je dobře osvalená, a jestli nemá žádný problémy (nemá), tak že by to mělo být všechno v pohodě. A navíc jsem to nechala dělat až v jejím roce a 3/4 a ne v nejmenším možným věku kdy se to dá dělat, to jsou pak výsledky lepší samozřejmě. No ale já to dělala hlavně kvůli tomu, abych právě věděla jakou zátěž atd. a jak na tom právě doopravdy je...takže dobřééé Ahojte!

ola
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2005 19:35
- Nahlásit

Pro Denisu : Blahopřejeme! Že ti ale žuchnul kámen ze srdce co? Je to hrůza,co člověk prožije za nervy,ale hlavně,když je všechno OK. Naše Feebee se nemůže nabažit sněhu(taky ho chlemtá plnou hubou-vypadá jako rolba ,skáče jako koza v závějích atd. Ovšem dnes dostala od páníčka "vylágoš",protože na procházce ignorovala výzvu k návratu a skočila na jednu paní. Naštěstí ne starou-tu by položila naznak,ale i tak si to nesmí dovolit . Jelikož manžel je ten,kdo ji vychovává méně častěji(bývá hodně pryč) a spíš je ten mazlící,tak z toho byla dost překvapená a pak pěkně vtěrkovala. Holt je třeba pevnou ruku! A co Giordi,taky miluje současnou sněhovou nadílku?

Anonymní
# Zasláno: 27 Úno 2005 19:48
- Nahlásit

V tématu o fence co se počůrává je informace o plemeni boxer ..... a to ta že až 70% fenek boxerů je inkontinentní po kastraci ... co je na tom pravdy ?
boxery nechovám - tak nevím, poraďte ...

dík.

ája

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2005 22:39
- Nahlásit

Denisa
Ahoj po dlouhé době!!!
Tak to mi taky i když opožděně blahopřejeme
Jo jo na fotce byla a je nádherná,je pravda že tu hlavičku měla trochu špičatou ale ti ostatní sourozenci vypadali vážně jako morčátka
A co,jak se máte takhle v zimě?Už aby bylo teplo,co?My trénujeme canicross a zatim jí musim pochválit,pěkně šňůru napíná a co vy kdy začnete trénovat?až bude asi teplo co?
Tak se zatim mějte pěkně
Ahoj K+S

Ala
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2005 14:05
- Nahlásit

Tak jsme si v sobotu konečně přivezli boxeří slečnu. Jsou jí tři měsíce a jmenuje se Kassia.
Chtěla bych se zeptat na jak dlouho a jestli vůbec může v tomhle počasí chodit ven. Mám strach aby třeba nenastydla. Zatím jsme jí měli každý den jen chviličku, ale mam pocit že by potřebovala trochu vybít energii. Po bytě lítá jako splašená, ale není to ono. Dík

Anonymní
# Zasláno: 9 Bře 2005 19:32
- Nahlásit

Ahoj všichni,
tak nám asi začne naše bublinka Feebeenka hárat! Jelikož je to moje první fenečka,tak jsem z toho taky pěkně na nervy. Zatím ji má jen opuchlou,ale nekrvácí. Prý někdy napoprvé ani krvácet nemusí?! Radši ji už hlídám jako oko v hlavě,aby na ni nehupsnul nějakej místní střapatej frajer. Jak probíhala první háračka u vašich krasavic? A na co dát ještě mimo nechtěného nakrytí pozor )?
Pro Alu : Gratuluji k pořízení nejbláznivější rasy na světě ! S chozením ven bych to nepřeháněla,ale pokud už konečně přijde oteplení(doufejme),tak se klidně na chvíli jít vyběhat může. Pochopitelně pokud má věchna řádná očkování. Užívejte si tohle období,kdy je fenečka malá-strašně rychle to uteče.

Anonymní
# Zasláno: 9 Bře 2005 19:33
- Nahlásit

To anonymní jsem já - Ola. Vždycky se zapomenu přihlásit!

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2005 20:37
- Nahlásit

Ola:
Ahojky,tak tě vítám v klubu majitélů háravých boxérek
Tak gratulujeme že už Feebee patří mezi feny(ženy).Máš se na co těšit!!!!
Máš pravdu taky jsem někde četla,že na poprvé krvácet nemusí ale možná je to jen fám,nevim Sára hárala před měsícem poprvé a krvácela
Jo teď jí budeš muset pěkně hlídat,protože ometáci(s prominutím šukači) jsou vážně všude!!!!!
Jinak na co dávat pozor snad jenom na ty ometáky!!!!
Jinak u naší Sáry probíhaly procházky způsobem rychle vyběhnout,vyčůrat,vykakat a rychle domů,protože pejsci ji cítily na kilometry!!!Samozdřejmě že po tom byla pěkně nevyběhaná a tak trochu otravovala,ale tři týdny utekly jako voda a teď už zase pilně cvičíme
zatim papa K+S

Ala:
Gratulujeme ke štěnítku,ať pěkně roste a je zdravá
Jinak s těma prochajdama musíme jenom souhlasit s Olou
Mějte se papa

Denisa
# Zasláno: 10 Bře 2005 10:06
- Nahlásit

Ahojte,
Alo, když bude fenečka běhat a dovádět neměla by se nachladit, jen ji nechte prolítat, a pak jí třeba na cestu domů na vodítku nasaďte obleček, aby rychle nevychladla... ale důležitý v tomto věku je kontakt s jinýma psama taky!!!!! Ve třech měsících by měla mít očkování už nějaký a taky má imunitu od matky, rozhodně ji berte mezi psy, který znáte, ne mezi magorky, ať se trénuje ve psí komunikaci...

Olo, gratuluju ke psí slečněGiordiska první hárání byla zmatená a nemocná k tomu, takže to bylo nic moc, ale už si to nějak nepamatuju, rozhodně ale za ní nápadníci nelezli, až mě to překvapovalo, proběhlo to vklidu, zato při druhým hárání, je voňavá ještě měsíc a něco po hárání a naskakovačů je hodně a už ji to i mě pěkně sejří, ale už to taky máme vychytaný, nápadníky z ní sundávám rovnou, protože začala hysterčit nad každým psem co jsme potkali, že ji zase znásilní, bohužel 3x jsem ji nechala zvalchovat, sice se ubrání, ale už ji ochraňuju, aby nezískala averzi (no už ji trošku má, ale už se to zas lepší), takže já bych řekla bacha na to, když už ti dohárá a myslíš, že pohoda, tak pořád ještě ji musíš hlídat, pak i ve falešce samozřejmě, sice nehrozí nakrytí, ale znervění fenky... bohužel ne všichni majitelé psů-samců jsou normální, někteří nechávají s úsměvem své psy skákat na fenách a ještě se přitrouble chechtají. Např. mi Giordinu jedno skoro 50kilový tele když se bránila skolilo na zem pod sebe a ještě ji pěkně do země zadupalo, přilítla jsem pozdě no.Ale dál už jsem dávala majzla, dokonce jsem druhé tele oddělila od své, akorát jsem pak měla prokouslej palec, ale stálo mi to za to.Ona se Giordi nedá, ale ráda jí pomůžu.Někteří majitelé psů jsou ale bezva, stačí když houknou ne a pes se jen motá okolo a dvoří se. Nevím jak dlouho po tom hárání bude ještě zajímavá, kamošky mají zkušenost, že i 3-5 měsíců po hárání, no tak to by mě hráblo

Mějte se fajn, boxíkům zdar!

ola
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2005 18:55
- Nahlásit

Nazdárek,tak zatím se to pořád tak nějak nevyvíjí. Má ji oteklou,dnes po ní zůstaly tři tmavočervený flíčky na světlé dece,ale jinak nic!? Asi se to teprve rozjíždí. Zatím ani psí opruzovači nijak nereagují ! Teta má kokřici a prý než začne krvácet,tak to trvá i několik dní(a nejdřív je jen opuchlá),což bude asi i náš případ. Kláro,fakt jsem se nad tvým označením "šukači" velice dobře posmála Deniso,nevím jaký to bude mít efekt,ale už jsem si řekla manželovi,aby mi koupil někde pepřák. U nás je totiž bohužel víc těch majitelů-blbounů,kteří se chytají za pupek,když jejich 50kg hajzílk roluje fenu pod sebe a vesele se snaží o škaredý štěňátka.
Máte s tím pepřovým spreyem někdo zkušenost?

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2005 15:05 - Změnil/a: Klara a Sara
- Nahlásit

Ahojky Olo i další
přijďte někdy pokecat na www.mujpes.cz na diskusi Německý boxer.
Ahoj K+S

ola
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2005 18:46
- Nahlásit

Pro Denisu : Zapomínám se vždycky zeptat,jestli už máte oficiál.vyhodnocený ty kyčle a spondylozu od MVDr. Deckera? Jak dlouho to trvá,než ti řeknou výsledky? A ještě dotaz týkající se FirstMate: zdá se ti,že by bylo míň "odpadu"? No,mně tedy ani moc ne! Podle toho co sbírám na zahradě bych řekla,že je naše Fee křížená se slonem!
Pro Alu : Tak jak to jde se štěndou?

Denisa
# Zasláno: 14 Bře 2005 09:02
- Nahlásit

Ahojte,
tak s pepřákem zkušenosti nemám, ale stříkla bych ho do ksichtu spíš těm majitelům kdyžtak Kyčle máme 1/1, nepsala jsem to sem? A spondy máme bohužel 3. Ale jak jsem pak zjišťovala není to žádná trága, má to xy boxerů a i se 4 nemusí mít klinický potíže, no a hlavně jsem to nechala dělat až v roce a třičtvrtě, takže skoro ve dvou a to je tím pádem horší výsledek, prý bychom měli nulky nožky a 1 spondy třeba, no fffftipný, ale když ti chovatelé to právě takhle brzo ty RTG dělají, tak pak teda nevím po jakých rodičích si budu vybírat další štěně. No ale stejně je to vždy sázka do loterie. Boxerkáři mi říkali, že je to pohoda, tak nezbývá než věřit, no ale klidnější bych byla kdyby měla vše 0 0 0
Jo a FM - zatím teda je odpadu stejně jak u Puriny Proplanky, ba i víc se mi zdá, no ale prý mám počkat tak ten měsíc než si na to organismus navykne, pak mám hodnotit, tak uvidíme, za chvíli to ten měsíc budeAnebo jí to prostě nesedne?!?! Je to věda.
Jo na mujpes v boxerovi se občas vyskytnu.

Ala
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 11:18
- Nahlásit

Ahojky,
s Kessi je to uplně v pohodě. Teď jsem měla dva dny dovču + víkend tak jsme si to docela užily. Ven chodíme jen na záchod a rychle domů a pak odpoledne když se oteplí tak se jdeme proběhnout. Ale zatim jen na zahradu. Mamka byla pohotová a ušila jí obleček. Ale snad už ho nebude potřebovat. Teď bojujeme s tim aby si zvykla doma když jsme v práci. Hrozně tam vyvádí.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 20:09
- Nahlásit

Nazdárek,tak naše háravka už si vesele "kape"! Zatím bez větších ataků ze strany nadrženců . Chodím s ní i do parku a v poho.. Chci se zeptat,jestli používáte psí kalhotky? Já jí zkusila dát vyřazené slipy mého 6ti letého syna(manžel do nich vystřihl dírku pro ocas),ale ona se točila jak rachejtle a snažila se to sundat. Pak si sedla a nechtěla ani chodit
! Docela jsem se nasmála! Taky by mne zajímalo,zda svým placatým papulkám čistíte zuby?
Pro Denisu : Koukala jsem na tátu tvojí boxinky a on měl taky spondy 3! No,táta naší Fee má zase dysplazku 3/2! Taky dost děsný! Spondy má 1 a její máti taky. Při výběru štěnda se na to koukat nedá, protože když mrkneš na jeden vrh,tak tam jsou ty výsledky dost rozdílný. A to všude! Musíme doufat,že zrovna těm našim bublinám to nebude dělat žádný problémy a budou OK!

Mark
# Zasláno: 15 Bře 2005 07:42
- Nahlásit

Mnohem lepsi jsou ty kupovane kalhotky ze zverimexu. Jsou na suchac, takze se lepe oblekaji a mnohem mene vadi, protoze skvele padnou. Da se tam nalepit slipova vlozka a je cisto. Skoda, ze jsem uz zapomnela velikost.
Boxer netrpi na zubni kamen, takze cistim jen chrtikovi, ten je na kamen prebornik.

Klara a Sara
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2005 18:29 - Změnil/a: Klara a Sara
- Nahlásit

For all:
Jo jo my jsme taky koupily kalhotky ve zveráči,ale ona je potvora roztrhala a asi 4krát tu slipovku sežrala
Lepší je koupit kalhotky kde je síťka a pod tu síťku tu vložku umístit,tak aby se na ní fenka nedostala.Velikost si taky už nepamatuju,ale mám dojem že se to měří kolem beder,ne?

ola
Tak co (šukači)????

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání