Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Denisa
# Zasláno: 28 Čen 2005 15:11
- Nahlásit

Tak Giordina ráno převrhla křeslo i velký kvítko, dělá okruhy po bytě, no jo chce lítat, přítel teď bývá občas přes den doma, tak zaítm prej nic doma nezrušila, ale už s ní půjdeme aspoň si zaplavat, protože už to nicnedělání fakt nezvládá, včera jí vet píchl inj. a máme přijít v pátek, zatím má být furt na vodítku a vklidu, ale jinak to vypadá snad o.k., no uvidíme až co rentgeny... plavání jako rehabilitace může být, ale pozvolna opatrně...

ola
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 15:19
- Nahlásit

Denis,
snad to bude v pořádku. Rtg by měl říct víc,takže budu s tebou doufat v co nejlepší výsledek.... Naše FeeBee je z vedra celá tumpachová. Před chvílí jsem se moc nasmála,když jsem ji našla ležet s mladším synem na lehátku-on ležel na břiše a FeeBee pod ním,hlavu decentně položenou na jeho holém zadku! Jsou docela sehraná dvojka,kupodivu ho i (špunta mrňavýho) poslechne! Aspoň v tom základním! Je legrace vidět tříletýho kynologa,jak před ním lehá o deset kilo těžší boxer!

Denisa
# Zasláno: 28 Čen 2005 15:25
- Nahlásit

Tak to je super!Musím Giordince časem taky pořídit takovýho malýho kynologa!No ale už se s přítelem přeme o to, čemu se to ONO bude věnovat, prej to jistě bude motorkář a autař a já zas tvrdím, že jistě kynologno a to ONO nás beztak převeze a bude to třeba houslista!Nechceš poslat někdy fotky špuntů a FeeBee?! Moje adresa je giopi@seznam.cz ! Na oplátku třeba taky pošlu, ale zatím bez mrňousů...
Čauky, letím za příšerou!

Libka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 16:04
- Nahlásit

Ala
rozhodla jsem se pro žíhanou, ale když si ty čumáčky prohlížím, jsem totálně unešená ze všech

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 09:22
- Nahlásit

POMOC! Jsem na nervy! Ráno jsem FeeBee pustila na zahradu a když jsem se vracela z obchodu,tak jsem se divila,že není vylezlá venku. Doma v pelechu taky nebyla! Našla jsem ji jak leží na zahradě stočená do klubíčka,když jsem ji zavolala,tak se celá klepala a dělo jí problém vstát. Teď leží v kuchyni,třese se,chvíli jí úplně cvakají a vržou zuby,chodí jako robot... Teplotu nemá (měřila jsem ji),čenich má studený a vlhký! Včera večer jsem si všimla,že si zase líže tlapku,tak jsem jí ji prohlídla-nic jsem nenašla,ale mezi poštářky to měla takové vínovočervené s trochou jakoby hnisu-namazala jsem jí to Teatree oil. A teď TOHLE?!? V deset s ní jedu k vetovi-to jsem si myslela,jak jsme zažehnaly tu faleš.březost! Měla jsem strach z otravy,ale nezvrací,nemá průjem a ta teplota je normál. Asi se zcvoknu!!!! Co to může být???

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 09:32
- Nahlásit

Olo, já tomu moc nerozumím, ale nemůžou to být ještě nějaké dozvuky té falešné březosti. Pak napiš co vám vet řekl. Budu na vás myslet.

Denisa
# Zasláno: 30 Čen 2005 09:46
- Nahlásit

Ole: Tak na to nevím co napsat, že jdete k vetovi je dobrý, snad ti k tomu něco řekne. Akorát to mezi polštářkama, to má Giordina taky, min. rok to měla v létě hodně, tak jsme to řešili mácháním tlapek v roztoku voda + troška hypermanganu a pak jakousi drahou mastičkou a postupně to odeznělo, ale pak to tam zas mírně měla, teď tam taky cosi má na zadních tlapách pouze a takový mírně červený, ale už to neřešíme, to je prý jen normálně ve vedru zapařený a od vody + trávy trochu podrážděný, má to tak spousta psů co s nima chodíme... ale min. rok to měla hodně, tak to bylo něco jinýho...
Hlavně že nemá teplotu, průjem ani nezvrací, spíš to fakt bude něco k té falešce ještě a hlavně 1. rok života Giordinka taky se vším furt bojovala, imunitní systém jsem myslela, že má hodně špatný, ale bylo to jako paralela s dětskýma nemocema a neměla ještě vytvořenou imunitu asi, po prvním hárání a falešce už byla odolná, ale ten první rok taky furt s něčím marodila... tak hlavu vzhůru, FeeBee moc pozdravujeme a pak napiš jak jste dopadli! Určitě !!!

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:08
- Nahlásit

Tak jsme zpátky. Dostala injekci a Chronicin na tu packu a prý ji mám hlídat. Pokud by se zlepšila a byla v pohodě,tak mu mám zavolat a pokud ne,tak s ní mám zítra znovu přijet. Samozřejmě v ordinaci chodila vcelku normálně!! Připadám si jak Náhlovský-s každým prdem k doktoroj... No,uvidím,budu ji bedlivě sledovat a snad to bude OK. Důvod mi vet nesdělil,prošahával ji břicho a zdálo se mu,že ji to v určitým místě bolí,tak na to snad pomůže ta injekce. Řekl FeeBee,že je veterinární pes... Ach jo,snad se toho dočkám a bude už taky chvilku v pořádku!

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:14
- Nahlásit

ola
Jsou to starosti, horší jak s dětma co? Ber to pozitivně, zase jsi přispěla na pár kachlíčků do koupelny pana doktora, říkala jsi, že staví barák ne? Určitě bude OK!

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:17
- Nahlásit

Tak snad to bude v pohodě. Já vám řeknu, jsou to statosti s těma našema placatkama. Já taky Rokouna pořád pozoruju. Poslední dva dny se mi zdál takový unavený, pořád spal a funěl. Hned jsem plašila aby to nebylo něco ze srdíčkem. Ale nejspíš mu bylo jenom horko, a byl z toho unavenej. Je to horší než s malým dítětem (ne že bych teda mohla srovnávat)

Denisa
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:31
- Nahlásit

Tak to bude dobrý s Fee!!! No jednak si myslím, že taky bude časem odolnější (viz. náš případ:tongue a taky že za prvé při delším soužití s ní už rozpoznáš, zda je to na veta nebo ne (podle toho jak se chová, podle toho jak nabudeš právě z toho 1. roku nemocí zkušenosti co by to jako mohlo zase být) a za druhé, že i když jsi možná až přehnaně zodpovědná tak jako já, tak přece jen pak po tom dalším roce už občas něco přehodnotíš, ale to jsou právě ty zkušenosti co a jak... Ale vidíš, že i tak když se teď Giordi stane bebí, tak valím... ale už to taky rozpoznávám, a taky u štěníka a u dospělce je rozdíl v tom, že např. štěndo celý den blinká, hrrr k vetovi samozřejmě, dospělec den blinká, čuně, vidíš zase jsi něco hnusnýho na vycházce sežrala, dobře ti tak . Ne, ale furt je lepší chodit k vetům zbytečně, než jednou nejít a

Děcka, tady strašně celej dne prší, já jsem slíbila G. že si půjde zaplavčit... ta bude naná!

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:37
- Nahlásit

Deniso, o počasí mu vůbec nemluv. Mi máme zítra odjíždět s Rockym ma Lipno pod stan. Už jsme se tak těšili... a zatim to vypadá že budeme sedět doma na pr....

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:40
- Nahlásit

Ala
Nebóóój bude pěkně, sem tam občas sprchne. Já to vím protože my odjíždíme v sobotu na chatku na Rozkoš, a hnusně teda nebude.

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:48
- Nahlásit

Martina
To doufam, ono nemusí být 32 stupňů. To byl asi Rokoun funěl (a já taky) stačí kdyby nepršelo. No snad to vyjde. Aby jsme neplavali v Lipně i se stanem.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:50
- Nahlásit

Ala
Bude do 27 stupňů, přeháňky nebo bouřky. Takže všechno A až budete plavat v Lipně i se stanem, tak si vzpomeň, že většinou se meteorologové prostě netrefí no.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:52
- Nahlásit

Tady zatím neprší,ale vypadá,že bude! FeeBee chrní na gauči a je vzorná pacientka. Ráno jsem si chvíli říkala,že přehrává,protože když už se zvedla,tak chodila-sice jak mašina,ale pohyb to byl. Když pak přišel soused (kterýho miluje) tak to z ní byla chudinka ještě větší,nevstala vůbec,vykulila pupek a tlapy nahoru jak mrtvolka. Když se jí soucitně ptal,co jako jí drahouškoj je,tak drkotala zubama,že to znělo normálně jak kastaněty! A kdyby ji pak soused viděl u veta,jak se čiperně drala ze dveří,tak by žasnul! Snad bude dobrá-představa takhle velkýho psa s nemocnýma zadníma nohama mě děsí!!!
Denis,v kolika se dělá Rtg spondy a kyčlí a posílá tomu MVDr. Deckerovi?
Martina,můj vet jen tím,že jsem si tu naši bambulu pořídila,tak mohl zrušit hypotéku,protože jsem jeho pravidelný sponzor!
Ala,Feebee taky děsně funí,rychle dejchá a já ji sleduju a pozoruju a jsem z toho magor! Takže neboj,nejsi v tom sama! Jo, a s dětma je to móóóc podobný! Jen ještě o trošičku větší nervy!

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:53
- Nahlásit

Martina,odkud jsi? Že jedete na Rozkoš?

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 12:54
- Nahlásit

Martina
No a taky hlásí místy krupobití. Ještě že nebude sněžit
Taky jsem zvědavá jak zvládne ten náš divoch strávit noc s náma ve stanu. To abych si ho na noc přivázala k noze, on by byl totiž schopen nám stan přes noc přestěhovat
Nedávno jsem na stanování s boxerem četla krásný příběh, už teda nevim kde, ale přesně seděl

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:04
- Nahlásit

ola
Jsem z Jižních Čech, ale na Rozkoši už jsme byli jednou, před 6ti rokama, a moc se nám tam líbilo, tak frčíme znovu. Hledali jsme něco kam můžeme s naší feňulkou, máme zamluvenou chatku.
Ty seš z Opočna viď? Tam jsme se byli kouknout na zámku. My nejsme takový ty typy co leží týden u vody, musíme pořád někde courat takže máme v plánu Prachovský skály, Babiččino údolí, samozřejmě ZOO Dvůr Králové. Už se móóóc těším. Nemáš Olo ještě nějakej typ na výlet v tom okolí kam by stálo za to zajet?

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:36
- Nahlásit

Jééé Martino, já jsem taky jihočech. Odkud si? (jestli to teda neni tajný)

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:36
- Nahlásit

Snad ještě v Hradci Králové je nový AquaCentrum s vodním světem,ale nebyla jsem tam,tak nevím. Do ZOO jezdím děsně ráda! Jo, a taky ještě Kuks-teď by tam měla být výstava obrazů-p. Vašáka (znám ho),jsou to moc krásný věci! Na Rozkoš jezdí můj choť na ryby,je to tam fain. I pro hafany. Tak hlavně,aby vyšlo počasí...
Jinak všem mocí díky za psych.podporu! Feňule se zdá v pohodě,tak snad... Jo a můj prvňáček přinesl samé jedničky-takže jupííííí!

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:37
- Nahlásit

Ala
Jsem z okresu Jindřichův Hradec, z Dačic? Znáš? Odkud jsi Ty?

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:39
- Nahlásit

Jo trošku. Já mam příbuzný ve Starym městě pod Landštějnem. (mimochodem se tak koná klub. výstava boxerů) ale já jsem ze Strakonic.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:40
- Nahlásit

ola
Jééé tak můj drahoušek si bere taky vercajk na ryby (myslím, že bude mít víc báglů než já s holkama dohromady). Tak doufám, že něco chytí, kromě vlka a rýmy. Jóó a moje jedna holčina (5. třída) má taky samý a druhá (2. třída) má 2 dvojky, takže super začátek na dovolenou.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:49
- Nahlásit

Martina
Můj muž si letos povolenku nebral (z důvodu nedostatku času-stavíme garáž),čímž celou rodinu připravil o nejdražší oběd,neboť jeden kapr v ceně ročního rybářského poplatku je opravdu luxus... Jinak gratulace k super vysvědčením! Zahřeje to na duši!

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 14:18
- Nahlásit

ola
Tak to je náš případ s tím luxusem. Na chatu bereme gril a manžel říká, že si budeme grilovat ryby, tak jsem se tak zasmála a říkám, že je musíme jet teda někam nakoupit, jestli to bude taková sláva s chytáním jako vždycky. Ale zase proč jim tu radost nedopřát ne? Lepší než kdyby nám chodili za ženskejma nebo do hospody ne? Takže zítra už mám dovolenou, pak napíšu co bylo za úlovky a kolikrát jsme grilovali rybu. To se teda určitě pobavíte.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 15:32
- Nahlásit

Přála bych vám vidět FeeBee,jak se vyvaluje na zahradě-leží na zádech,v předních tlapách balonek na gumě a hází si s ním jak divá. Začínám mít tušení,že buď miluje našeho veterináře a proto ho tak často chce navštěvovat,nebo ji baví sledovat,jak panička vyhrabuje z peněženky další a další prašule... Po dopolední neochotě k pohybu ani památky! No,uvidíme ráno!

Denisa
# Zasláno: 1 Čec 2005 11:02
- Nahlásit

Olo: napsala jsem ti taky mejlík, na adresu tvého manžela a díky za tvůj! FeeBee je snad v pohodě když nic nepíšeš!
Ala: na Ungeltu jsou noví fotečky od 3 majitelů nových štěňátek, jste tam taky, už jsi to viděla? Všichni jsou teda moc roztomilí!!!
Jinak se tu týden mějte, pěkně diskutujte, já jedu s Giordi na tu chajdalupu se rekreovat, zregenerovat a Giordi to bude mít jako rehabilitaci a ozdravný pobyt!
Zatím ahojte!

Ala
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2005 11:46
- Nahlásit

Jéé Deniso díky za upozornění. Jsou krásný!!! Alespoň jsem si pozvedla náladu. Lipno padlo, tady leje od rána jako z konve takže budeme tvrdnout doma. Tak musim vymyslet nějakej výlet alespoň tady.
Včera jsme byli s přítelem nakupovat v chov.potřebách, původně jsme tam šli jenom pro uši. Ale zase jsem tam nechala spoustu peněz. Koupila jsem Rockymu takovej látkovej kruh z neoprenu na házení, přetahování a do vody. Bohužel u té vody ho tenhle víkend nevyzkouší.

Markét
# Zasláno: 1 Čec 2005 12:25
- Nahlásit

Ala: Fotky jsou teda krásný i sourozenců, hlavně Mirella s těma obrácenejma ušima vypadá jak marťan, prostě k sežrání.
Podle těch fotek jsem zjistila že matka Denisiný Giorgi je asi ségra matky mýho pejsana. Já mám teda bílího boxera (viz fotogalerie boxer Viky) a jeho matka je Iris z Dybohůrky, takže Ívn bude ségruša.
Nějaký čas už čtu vaše diskuse a musim se teda občas smát jak to sedí i na mýho psa. Boxeři jsou prostě skvělý a jsou to krásný držky.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání