Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 07:53
- Nahlásit

Dnes je ten slavný den... , kdy si dědeček (tchán) odveze ty moje dva syčáky na prázdniny. Jupííí čerte! Už se těším, jak si to s FeeBee užijeme. Sice budu sama doma (a budu se bát! ), ale snad to přežiju. Těším se, ale zároveň mám divný tlak okolo žaludku. Kluci mi jdou někdy na nervy , ale bez nich... No, chystám se uklízet barák a věnovat se bobulce, takže to uteče jako voda. Navíc to vypadá, že znovu opráším vánoční výzdobu - nevím, jak u vás, ale u nás zase připadl sníh a stále padá...

koty
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:57
- Nahlásit

ola
Ahojky, no u nás taky sněží jak o život.. Když jsme se byly s Arčou ráno venčit, kochala jsem se krásnou zimou a vůbec mi nepřišlo, že by mělo být jaro.

koty
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:59
- Nahlásit

Starám se o úplně popletenou babičku (taky mi z toho kolikrát už hrabe ), ale teď je dva dny na návštěvě u otce. Poté, co jsem zvládla generální úklid, užívám si pohodičku. Věř, je to na chvíli paráda.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:13
- Nahlásit

koty
To tě obdivuju. Taky jsem byla doma s 98 letou bábinkou (cca tři roky). Chvílema už jsem byla zralá k Chocholouškovi. A nakonec, když má člověk chviličku volna, tak ji stráví úklidem, místo, aby si hodil nohy na trnož.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:13
- Nahlásit

Na konci týdne se oteplí, pak opět přijdou mrazy
toť hlásí zprávy na seznamu. Ach jo a jaro zase nikde. Včera když jsem jela z práce tak u nás děsná chumelenice.

Dannie
trošku opožděně, ale přeci od nás Vikouškovích taky velká gratulace k prvním narozeninám a přejeme hlavně zdravíčko a ať dělá Bonninka paničce jen radost. Doufám že si na dortíku moc pochutnala a že si to užila.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:21
- Nahlásit

Vcelka
Jak je Vikymu? Co ušiska? A co močák? Už je to lepší?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:30
- Nahlásit

ola
uši jsou teď v pohodě, už mu ani nic nekapeme. Včera jsme mu pro změnu chtěli kápnout do očí, jenže nám pěkně vynadal co si to jako dovolujeme. Tak se nám povedlo jenom jedno oko.
A močák je určitě lepší, už pod sebou ani nemívá mokro, ale podle pátečního výsledku moči to ještě stále neni ono. Bere furt Biseptol ještě 14 dní, do tý doby myslim že už to bude uplně v pohodě. Jen kdyby to počasí už bylo lepší aby znova nenastydnul.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:40
- Nahlásit

Vcelka
Včera když jsem jela z práce, tak FeeBee taky čučela venku. Seděla prďolou na sněhu. Hned jsem si říkala, že doufám, že takhle nesedí venku pořád. Jen jsem ji vzala do kuchyně, tak se rozplácla na své milované křeslo, hubu položila na radiátor a spokojeně usnula. Myslím, že si těch pět dní bez kluků užije. Včera jí Kuba prováděl celkovou zdravotní prohlídku. V plastových zelených brýlích, se sluchátkama na uších a tím koukátkem na čele ji chuděru vyšetřil od ocásku až po čenich... A ona blbec drží a ještě se rozvaluje.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:11
- Nahlásit

ola
Viky taky každý den sedí venku když přijíždím a to mu teď necháváme otevřeno do bytu, že by mohl čumět klidně z okna a vyhlížet. Venku je asi líp vidět.
Tak to má FeeBee dobrou průpravu k veterináři, když jí občas kluci doma vyšetří. To bych chtěla vidět Vikouše jestli by si to nechal líbit. K nám už je krapet nedůvěřivý jak vidí že se k němu blížíme oba najednou, tak tuší že mu budeme zase něco dělat.
Zajímavý je, že pro prášek to už si příde sám. Bere vždycky v šest večer a v šest ráno, tak už čeká v kuchyni a poslušně sedí. Zabalím mu ho vždycky totiž do kolečka salámu, takže to podstupuje dobrovolně.

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:24
- Nahlásit

ola
Vcelka
To naše placatky taky přijímají naši "veterinární péči" celkem odevzdaně. Jakmile se otevřou dveře na záchod a voláme je oba, je jasné, že bude následovat vymačknutí análních žlázek, tak se tam všechny nedobrovolně nakupí.
Když Anče řeknu "pojď mi ukázat uši", sice se sklopenou hlavou, ale přijde a nechá si je čistit.
Nemluvě o očích, občas je musím (hlavně grifonkovi) prokápnout Septonexem, tak se vždycky přede mnou posadí do řady a smířeně čekají.... hlavně, že bude na konci procedury ten pamlsek

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:33
- Nahlásit

když je řeč o veterin.péči tak my jak měli tu jagu tak nato jak byl zuřivý a vostrý tak k vetovi jsme na první očkování dorazili i s rohožkou na boty na které se zapřel a už se nechal jenom táhnout
To s Megginou je to v pohodě ta je v ordinaci z nás jako první aby mohla doktora přivítat.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:40
- Nahlásit

Markét
Mačkáte anální žlázky? Jako preventivně? To nedělám?! Když byla Fee uspaná, tak jí je vet kontroloval a má to OK. Uši si taky nechává v pohodě, jen musím lahvičku s tím čističem schovat za záda... Oči a huba taky pohodička. No, ona je fakt zvyklá na ty klučičí prohlídky!
Jo, Markét , grifonek se musí trimovat, že jo?? Jak to děláš ty?

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:44
- Nahlásit

ola
Anče jsem to nikdy nedělala (žlázky), teď s věkem pro jistotu cca jednou za čtvrt roku. Ale Charley je musíme čistit dvakrát měsíčně. Jako štěndo sáňkovala, ale teď nemá žádné problémy, ovšem asi proto, že to včas řešíme, mívá ten výtok zkalený.
Grifonku trimuju trimovákama od Trixie, mám jeden střední (na tělo) a jeden jemný (na hlavu, uši a tak). Pošlu fotku toho, jak jsem se na ní po štěndech vyřádila. Doufám, že do výstav opravdu obŕoste.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:50
- Nahlásit

Markét
To je teda Charley statečná holka. 2x za měsíc taková procedura! Když mám FeeBee měřit teplotu, tak přilepí ten svůj pidiocas jak bobr na příslušný otvor a dělá, jakože tam tu dírku vůbec, ale vůbec nemá..

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

ola
Tak tady je aktuální foto Cilly-naháče v období před výstavou - není nádherná, chudinka? Hlavu bude mít dohola cca za dva týdny, aby byla srst na výstavu "tak akorát" - jedeme do ČB a týden na to do Prahy.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

Já sem taky zatim žlázky nemačkala? Podle čeho poznám že by se to mělo vymáčknout? Teď sme u veta docela často a nic neříkal.

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

Tak pardon, chytrák jsem smázla fotky z galerie a nedošlo mi, že se není kam odkazovat. Tak tady je nahá cilla podruhé:

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

Dobre poledne! Tak i ja mam ze vcera slusny prihody. Nekdy do patku jsem se odstehovala k pritelovi, protoze rodice odjeli na dovolenou. Samozrejme jsem dostala na povel dovezt i Tinu, z cehoz ja mam tedy neskutecnou radost
Kdyz jsme se blizily ke dverim, tak ze sebe delala jako klasicky rice, ale ouha, zadna smecka se na ni nevykulila. Oni totiz na dovcu odjeli i jejich pesani. Takze trochu zmatena prvni co udelala ze sla zkontrolovat jejich cincilu a od te senehnula v zadnem pripade. Byla jak zhipnotizovana...pak po ni teda jednou vyjela, tak nasledoval karnak a zase byla pohoda. Byla jsem ale v uzasu kdyz jsem se behem noci probudila a zjistila ze ona sedi u klece a opet smiruje. Tak doufam ze ted uz konecne spi
Rano sli se mnou na zastavku a pak na prochajdu a jak jsem na zastevce zustala stat a ona s Ondrou stale pokracovala v ceste, tak se xkrat otacela. Ale to urcite znate ze. Pak si me asi pry spletla s nejakou pani ke ktery pry bezela jako blazen a pani z toho asi div nemela psotnik... Doufam ze ji ta cincila uz behem dneska trochu omrzi, jinak s ni nebude v zadnem pripade rec
Jinak Tina pri jakemkoli zakroku drzi taky v pohode, prat se spolu nastesti nemusime

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:57
- Nahlásit

Vcelka
Žlázky jsou obvykle to první, co se dělá když pes sáňkuje, vykusuje si okolí ocasu a nebo když se mu zhorší srst, vyskytnou lupy a tak. Pokud nemá žádné takové problémy, není potřeba se žlázkami zabývat. Obecně s nimi boxeři problém nemívají, pokud vím, takže buďte všichni v klidu.

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 11:57
- Nahlásit

Markét
na foto jsem se podívala v galerii no to je tada naháč, to fakt bude mít hlavu taky holou?To jsou teda procedury i když u holiče člověk vypadá podobně
Bordíky jsem počítala ale nevím kolik jich je tam, je to nádherné mnohopsí klubíčko

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:01
- Nahlásit

Ahooooj všem!
Dannie, taky přejeme dodatečně vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a úspěchů.
My jsme si hráli na doktora s Ondrou a přišli jsme na to, že Elina má v podpaždí jakoby tvrdou kůži a takový stroupky, takže zase poženu k veterinářce. Před chvílí jsme byly v lese a chytly jsme obrovskou chumelenici, trošku jsem si připadala jako v Mrazíkovi.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:26
- Nahlásit

Markét
tak to žádný takový příznaky nemá, takže jsem zatim v klidu.
Mně by asi u takhle chlupatýho psa vadilo, že mu nevidim do výrazu obličeje jak ho má zarostlej. U boxerů je právě dobrý že se na ně člověk podivá a hned vidí ten přitroublej výraz, to mně hned vyvolá úsměv na rtech.

Libka
jak tu teď píšeš že jste chytli chumelenici tak jsem se schválně podivala z okna a co nevidim. Venku je čina jako blázen.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 13:01
- Nahlásit

Markét
Chudáček Cilla odratá! No, pro krásu se musí trpět, že jo? Nevím, nevím, tolik jsem po grifče toužila, ale to trimování, asi bych to nezvládla.

Libka
Člověk je sleduje jako děti, co? Já FeeBee vždycky převracím z boku na bok, hladím a osahávám, a jak najdu bouličku, tak hned prohlížím. Většinou se jedná o škrábanec od keřů, jak se s nima na zahradě pere...

Paja s Tinou
Jednou jsem se Fee v parku schovala a manžel ji ponoukal, jakože "hledej paničku..." Najednou vyšla ženská s delšíma vlasama a v podobný bundě jakou jsem měla já, a bobule nasadila takový šlehy proti ní, že jsem musela vylézt z úkrytu a zařvat na ni. To byl pane výraz, když viděla jak se panička dere z křoví úplně na druhý straně...

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:28
- Nahlásit

Vcelka
Jenže zarostlá hlava Cilly není správně. Bohužel má horší srst, která nejde zavčas vytrimovat a tak musím vždycky čekat, až úplně zaroste a pak ji teprve "oškubat". Jinak má mít hlavičku souměrnou, se srstí cca 1,5 cm dlouhou. Tedy samozřejmě kromě vousů, ty musí být co nejdelší. Ale je jasné, že boxeřímu ksichtu se nevyrovná opravdu nic, o tom žádná!
ola
Až budeš mít grifonku , tak trimování zvládneš levou zadní. Každý z toho má hrůzu (já jsem také mívala), ale pak zjistíš, že to stejně nikdo jiný neudělá, a tak se do toho pustíš. Opravdu to nic není. A navíc u grifonků se až tak nehledí, že někde je srsti o milimetr víc či míň...
A nebo...... pořídit si brabantíka (doufám, že po mém proškolení víš, o kterou varietu se jedná)

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 18:22
- Nahlásit

Markét
Když brabantík se mi tolik nelíbí! Připadá mi, že má ten obličejíček moc sraženej. Jestli máš odkaz na nějaké fotky brabantíků, kteří se ti líbí (a nevypadají tak "opičkovitě"), tak sem s ním. Omrknu to.

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 19:13
- Nahlásit

Mám od Bonnie vyřídit poděkování všem gratulantům... A fotku dortíku najdete na našich stránkách www.bonnie-arwin.wz.cz

Tanaki
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 19:29
- Nahlásit

Markét
my patrime pod Prahu, ZLP1 jsme delali na zimnim soustredeni v Krizanove, nejezdite tam nahodou taky? v jake jste brigade? taky mas placatku? co uz mate?

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:18
- Nahlásit

Ahojtes!
uf, než jsem to vše přelouskala

žížalko no jo, ty hypersupermarkery nás jednou pohltí vždyť jsou v Brně už na každým rohu! Nedávno dostavěli o pár metrů dál ten Carrefour... no ne, já se nebudu rozčilovat... Jinak v Brně je spousta míst na venčení! Tak se někdy domluvíme... já chodím s různýma psíma tlupama...
Jo a stěhování bude, mají prý víc míst, zatím přesně nevím, jen o jednom, ale vše je dál... no už to nebudete mít za barákem, to je jistý bohužel...

Dannie
krásný dort, ten musel být dobrej, mňam mňam!

Boxíkáři z brněnské pobočky BK
jdete v sobotu na schůzi?! Já asi jo, jeden klučina mi psal, že asi taky půjde, tak jestli se taky zúčastníte...budu vám kdyžtak držet flek u stolu...

koty
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:04
- Nahlásit

ola
Já jsem taky zralá na Chocholouška. Kór když babička učí půl dne Arku mluvit a je vzteky bez sebe, že se pesan nesnaží a klidně u toho chrní. Cha cha cha... Jinak je moc fajn.

alli
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 07:21
- Nahlásit

Dannie
Moc pěkný dort, to si Bonnie určitě pochutnala

Denisa
Asi mi to nevyjde, zůčastnit se v sobotu schůze . Trávím teď hodně času nad manželovým účetnictvím , opět jsme to nechali na poslední chvíli a za chvíli má odevzdávat daňové přiznání . Jestli se nepletu, tak má být teď v březnu i den boxera, půjdeš?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání