Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

ola
®onie vypadala po kratke hre s boxerem jako by vylezla z nejakeho bazenku plneho vody a jeste naplneneho saponatem. Chudinka se musela cela vyvalet ve snehu, aby to ze sebe dostala ....

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:35
- Nahlásit

Jirikovo
Ještěže je Ronie ten PRDL - tudíž pes omyvatelný...

Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:44
- Nahlásit

Jirikovo
cože boxer a slintat

Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

ola
už to na boxerech je ,ráno jsem na něj koukala, je opravdu pěkný,snad se vrátí k majiteli.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

Chodka
Tak to je dobře. Já v práci nemám ten odkaz v oblíbených, tak jsem tam nekoukala, ale šmejdila jsem po útulcích a hned mi padl do oka. Vypadá, že se snad jen někomu zaběhl.

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:21
- Nahlásit

Jejda, už se zas neorientuju...tolik lidiček, to je bezva, boxíkáři!
Tanaki
gratulace ke zkoušce a frisbeečko je super zábavička!!!
Betynka nás na cvikoši nezbaštila, protože se úspěšně míjíme, už jsme se tam dlouho nepotkaly...
zzizalka
ahój, tak snad už je Bettynka zdravá! U nás zas marodím já. Cvičáku máme už jen půlku , bude se stěhovat... Ale jinak se cvičí a v březnu ještě v ty soboty, tak jak to bylo... Taky jsem teď nebyla, jsem nachcípaná...
Vcelka
představ si, že máme s Vikouškem stejný problémy... no úplně vím jak mu je chudáčkovi... Akorát teda já tedy nepotřebuji tu asistenci u pana doktora, zvládnu to sama
Martina_Jerry
ahóóój Jerrynko!!! Giordi ještě stále nemá ty www stránky, ale pracuje se na nich, tak ti je pak pošlu...! Měj se parádně! A přijď sem častěji!
koty
vítej, pozdravuj svou boxinku, ať je jí co nejlépe! A taky jsem zvědavá na její fotečky!
ola
zdravíme počůranou Feebs! No co, hafan si ji chtěl přivlastnit nejspíš, to víš chlapiska-prasiska...!Chyba, že asi hodila ty záda... To je pro takový vychcance-pochcance velká výzva... Třeba už to příště neudělá
Jéžiš, Giordina by ho zpražila, už slyším ten její hysterák a vidím její judo-boxo chvat jakým skládá své neodbytné nápadníky... Zajímavý je, že od některých se nechává nakrývat a drží a drží a druzí si k ní nesmí ani čichnout! No selekce... vybíravka!
Chodka
Přechcávání dír, to je taky oblíbená zábava Giordiny a jejích kamarádů...
alli
to nám zas teda nasněžilo... a drží to... baví synka ještě sáňkovat? Je to sice pěkný, ta bílá peřinka a hezcí pejsci čistí, ale já už taky nechcuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:21
- Nahlásit

Ahojda holky. S tim oznackovanim: babiccin kokr nam kdysi oznackoval bassetku, meli jsme ji teprve chvili a jeli se pochlubit k babicce a on nam ji takhle zneuctil. Chudera z toho byla tenkrat desne vykulena. Kdyz jsem tam pak jela s Tinou, tak jsem ji radeji k nemu nepostela...
A jak se dneska mate?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:23
- Nahlásit

Paja s Tinou
zdáááár! jsem tě chtěla pozdravit a celou tvoji smečku!!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:27
- Nahlásit

Ja byla v sobotu pomahat na tech zavodech na cvicaku a samozrejme muselo nasnezit, takze jsem mrzla a mrzla, behem pledne to tak nejak roztavalo a bylo tam zase nechutny blato...takze jsem prijela domu jako nejvetsi prasisko.
Uz mi tam vsichnni hlasili jako ze bych se tam mohla uz ukazovat a ze od stredy tam budou pravidelne, tak asi budu muset zjistit situaci zdali by mohla sem do prace, abych to v tydnu vubec stihala...
Jo a jinak jsem zase pekne nachrapana...jako bych snad nebyla 14 dni doma, ale ted uz si to dovolit nemuzu, mam strach, preci jen jsem ve zkusebce...
No Denis, tak se z toho co nejdrive dostan!!!
Tina je nejaka cim dal vic drsnacka, vcera mi vyjela bez nicehoznic dvakrat na jezevcici, ktera pri kazde prilezitoti vtrhla domu jamile se otevrely dvere...zacina byt silena koristnice a mysli si ze dum je asi jenom jeji...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

Dneska jsem si konecne precetla zkusebni rad ty ZOPky a zjistila jsem ze tam neni aport. Ale ta zkouska je za 14dni, tak nevim jestli dopilujeme chuzi u nohy bez voditka...
Prinejhorsim zkusim nekdy na jare, mozna v dubnu u nas na cvicaku BH, ZOPka se tam totiz asi skladat nebude, tak snad letos jeste neco dame...

Denis a jaky je valendo doma s Giordaskou?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:38
- Nahlásit

Paja s Tinou
cha cha, já pracuju, nejsem na nemocenské, ty zdravotní problémy mi přetrvávají už měsíc, teď je to teda horší zas, ale neumírám, tak dobrý... potřebuju prachy a musela bych odhlašovat klienty... tak tu skomírám, horší je, že přijdu domů a tam Giorďaska v plné síle, vychrápaná růžolící no tak bojuju, min. týden jsem nemohla, byla lítat jen 2x asi, o víkendu malé pidivylítání... no je to náročný! Tenhle týden jí domluvím 2x psiska a jinak ji zas budu muset odbýt, o výcviku ani nemluvím...

Tak tu ZOPku zkuste... nebo BH je taky pohodový, dělala to kamoška "z placu" jakože bez nácviku a v pohodě to dali... no pravda byl to ovčoun, ne ty naše prdliny placatý, ale...
Chi chi, já si letos dala plán na IPO 1, to chci vidět... stopy začneme tak v květnu ne!?... no to bude žůžo...

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

Denisa
Zdravím maroda! Snad bude líp-když už se chvatem blíží to jaro!

Kdybyste viděly, jak byla FeeBee zbytek neděle chcíplá, tak je jasný, že její ego utržilo značnou ránu. Navíc ji děsně vytáčelo, že k ní pořád čuchám a dělám znechucený ksichty... Udobřil ji až večerní nášup granulí s nakrájenýma dršťkama! Jo, a taky si při obranách kousla jazyk - krve jak z vola. Prostě - ze cvičáku se vracíme jak z boje, a navíc v autě smrad jak když vezu zmoklej cirkus...

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 10:59
- Nahlásit

Tanaki
Jéje, ty jsi taky záchranářka? A v které brigádě? A kde jste dělali ZLP1? To je dotazů, viď, ale moc mě to zajímá, taky totiž záchranařím(e)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

No o stopach mi ani nemluv. Uz bych na ne potrebovala nabehnout, protoze jsem mela v planu zkusit na jare jeste tu prvni zachranarskou zkousku. Ale jeste jsme stopu na cizi osobu nikdy nezkousely, takze to bude neco...
Tak ja ZM, IPO a podobny nemuzu dela jelikoz my ty kousacky nedelame, ale az bych si poridila dalsi placatou tlamu, tak bych to asi zkusila.
O pidi vylitani mi taky povidej. Ja se pres tyden vracim z prace desne pozde, tak uz me to stve ze to neni jako driv kdyz jsem byla do ctyr doma a sly jsme na vychajdu, nebo si zacvicit. Musim to nejak doresit, aby z ni za chvili nebyl desnej lenoch.
Olo to tedy doufam ze uz se chvatem blizi jaro, uz by to fakt chtelo. Ja bez kapesniku ani ranu!
No to jsem taky zvedava jaka bude ma unorova vyplata, kdyz jsem z toho dva tydny marodila...to bude asi sila...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

ola
toho buldočka jsem tam včera dávala na ty stránky. Jinak jsou to stránky www.boxeri.estranky.cz , tak kdyby jste věděli o nějakym boxerovi nebo buldočkovi v útulku který tam ještě neni, tak mi můžete dát vědět na mejla m.dusinka@seznam.cz a já ho tam hned přidám.
Jinak je to děsný od pátku nějak nemám v práci čas s váma pokecat.

Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 12:19
- Nahlásit

Vcelka
To je vidět, že se moc nezůčastňuješ

ola
Dotaz, jaká byla zakoupena barva nového smetáčků pro FeeBee?

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:37
- Nahlásit

Chodka
Móóóc dobrá otázečka. To byste neuhodly. Po pátečním manželově výslechu "kdo sežral smetáček??" jsem na zahradě vypátrala ohlodaný zbytek v podobě štětinatého konce smetáčku - bez rukověti. Manžílek nelenil a z dřevěné tyčky vyrobil půvabnou rukověť, jež přišrouboval k ohlodanému chlupatému zbytku... Vypadá to podivuhodně, ale účel to plní. Jen mám obavy, aby to dřevo Fee nelákalo ještě víc než ta umělá hmota...

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:51
- Nahlásit

ola
Charley taky nezahálela. Ve čtvrtek ze stolu ukořistila růžovou pískací činku 500 kg, která akorát pasovala grifonkovi do držtičky a polovinu jí ohlodala. No co, mám pro Cillu v záloze ještě jednu stejnou.
Ovšem včera jsme byli kvůli záchranařině až za Teplicemi a když jsme venčili v prosluněném zimním lese, koukám, koukám.... a kousky růžové činky se objevily ve sněhu. Karla je borec, že to dovezla z jižních Čech přes Vysočinu až na sever.

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:52
- Nahlásit

Tak vás všechny po dlouhé době zdravím. A zároveň vám oznamuju,že Bonnie dnes slaví svoje první narozeniny. Je to hrozný, jak rychle to uteklo. Ještě pořád si pamatuju ten den,kdy jsme pro ni jeli. Jak jsem ráno byla nervózní z toho,jaká bude... A pak přišla chvíle prvního setkání..A já z ní byla nadšená jaká je. A taky nás mile překvapila chovatelka (teď už moje dobrá kamarádka),která pro nás připravila oběd, upekla koláče... No pro nás něco nečekaného... A teď už je z té malé kuličky velká a krásná psí slečna. Každý den mi dělá radost, dělá mě šťastnou. A já jsem šťastná s ní... Už si to bez ní nedokážu nějak představit.... Je to prostě moje zlatíčko!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:57
- Nahlásit

ola
Moc se ti omlouvám,že jsem ještěneposlala to video, jak dělat to "vstaň".... Snad už to bude brzo. Já mám fotky,ale tam je fakt prd vidět, tak musím natočit video...

Denisa
Deny, já mám taky naordinovaný antibiotika. Je to hrůza s tím Sančem... Ale když jsem viděla ten terén na vlastní oči... Je tam fakt milion možných úkrytů... Ale třeba už se to někam pohlo... Zatím nikdo nepíše,tak nevím... Třeba už je Sančo s Terkou...

Jinak jsme včera byly s Bonnie asi po 4 měsícíh kousat.. No já mám ruce vytáhaný jako opice jak Bonnie šílela. Ale Peťan (figurant) je z ní nadšenej... A bylo to fakt super!! Už ho máme domluvenýho,tak teď budeme kousat pravidelně... Už se těším!! Juhůůů!!! A ještě by mohl už roztát ten sníh,abych mohla začít se stopičkama.. My tu sněhu máme furt po kolena!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:07
- Nahlásit

Dannie
ahojky, tak předně veliké narozeninové gratulace Bonnie!!! Ať jí to pěkně kouše, čuchá, poslouchá a ať je zdravá a užije si spoustu boxeřích lumpáren a srandy!
Pozdravuje ji taky Giorďaska, že se těší na LVT...
A jaká bude oslava?! Bude dort a budou dárečky? Poreferuj!

Jo, nám tu taky připadl sníh a drží se, takže ty stopičky taky prdlačky zatím...

Se Saníkem je to smutný, zprávy mám, několik lidiček tam bylo... ale nic nového nyní není bohužel...

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:20
- Nahlásit

Denisa
Dort jsem právě doplácala, Bonnie ho ale dostane až večer (maminka není doma,tak aby ho taky viděla) a já ji vyfotím a pak dám fotečky co nejdřív na stránky... Tak se všechno dozvíte...

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:26
- Nahlásit

Dannie
Gratulace pro Bonnie!!! A jeden dortík k tomu...

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:27
- Nahlásit

Bonnie všem gratulantům moc děkuje a posílá jedno veliký haf!!!

Markét
Ten je krásnej!! Takovej jsem teda nesplácala... Nejsem asi tak šikovná!!!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:30
- Nahlásit

Dannie
Dlouho jsi tu nebyla. (Holky, co vás to chytlo za nemoc? Že by ptačí chřipka? ) Těším se na to video. A hlavně chci popřát Bonnie všechno nej, super a maxi k jejím prvním narozeninám? Jsem zvědavá na fotky s dortem. Pak je sem určitě hoď. Jo, a na co koušete - už na rukáv jo?

Markét
Jak vidíš, propašovat se dá cokoli kamkoli. I činka... Patřičně dobře ukrytá...

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:35
- Nahlásit

ola
No video se fakt budu snazit urychlit... Jinak my kouseme na rukav,obcas jeste na klinak... Pristi tyden budu na obrany brat fotak,tak snad neco vyfotim a natocim...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 16:49
- Nahlásit

Dannie, tak i ja s Tinou preji vsechno nejlepsi a at vam to spolu pekne slape!!! A tesime se na fotecky!
Nejak mam ted kupu prace tak nestiham!
Olo tak uvidis jak dlouho vydrzi drevena rukovet, akorat nevim jak se ji pak budes snazit zamenit , plast by od dreva manzel uz asi poznal!
Market, ten dort je super! Charley je sikulka, tak alespon po sobe v Teplicich neco zanechala na pamatku ze

zzizalka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 22:04
- Nahlásit

denisa
ahojky, ani mi neříkej o tom cvičáku. Dneska jsme se tam byly podívat a málem mě trefilo. Kvůli blbýmu Kauflandu zničili cvičák, je tam tak třetina.
Nevíš kam se bude stěhovat? Jestli tam bagrujou i o víkendu tak se tam asi stejně nedá cvičit.
Kam se dá chodit v Brně na výlet s hyperlitavym prdlim boxisem? Bydlim tu teprve rok a chodime jen do Luzanek nebo za Carrefour v Krpoli, jinak nevim kde se da pustit to moje trdlo aby se vylítalo.

alli
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 06:06
- Nahlásit

Dannie
Tak ještě dodatečná gratulace Bonnie k prvním narozeninám, ať se Vám daří .

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 06:21
- Nahlásit

Dannie
Doufám, že Bonnie přijme dodatečnou gratulaci od Meggi ze západu, přejeme ji hodně zdraví a co nejvíce dalších psí roků.

Jinak Meggi sežrala tchýni kartáček na zuby (dala jí ho sama) a ona se po něm poblila,tchýně na mě volá co si jí dala jíst, bleje něco zelenýho(kartáček byl zelený) a já zase na ni to je ten váš kartáček, ona si myslele že si ho bude jenom žužlat naivka

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání