Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:30
- Nahlásit

ola
To teda jó!Taky jsem si říkala,jaká je to ostuda,že je ještě nemáme!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 22:19
- Nahlásit

Tak furt tak sleduju na muj pes jestli se už našel Sančo a stále nic. Ach jo, musí být asi k smrti vyděšený.

No tak mi teda byli u veta, ten druhý vet co měl přivést sono nepřijel prý se koukal doma na hokej, tak že se udělá aspoň ten rentgen. Já jak jsem poslední dny taková bez energie a totálně vypatlaná tak jsem zapomněla že mu nemám radši dát celý den najíst kdyby se musel náhodou uspat, takže jsem mu jíst dala. No tak ale na druhou stranu jsme to zmákli i bez toho uspání, že jsme ho prostě tří drželi na boku, on sebou mlátil a nechtěl, bylo to krapet maso. Nakonec se zadařilo. Byli sme všichni od hlavy až k patě samý chlup, ale dobrý. Výsledek budu vědět zítra. Bílkoviny v moči má trochu lepší ale ne uplně o.k., ale prášky jsem dostali ještě na další dny. A to ucho se moc nezlepšilo, tak jsme dostali zase jiný kapky. Taky na něj furt vet koukal a řikal že mu příde jako by byl celý nějaký opuchlý, jako všude červený. Jakoby kožní problém. No ono to právě tim jak je bílý je asi zavádějící, že kdyby byl tmavej tak si toho člověk ani nevšimne a příde mu normální. Takže těžko říct jestli to je v pohodě nebo ne. Dal nám trochu nějakýho šamponu aby jsme ho v tom vykoupali, tak sme ho před chvíli vytahli z vany.
Za týden máme přijít na kontrolu, že by se případně ještě udělalo to sono. Taky řikal že by měl být radši v teple. Vysvětlete mu to když chce furt očumovat venku.
ola
A pes bílej, ale s ušima hnědýma (jako Viky), nemá vadu sluchu díky těm hnědým uším?!
To asi bude celkově v tý pigmentaci, tamten asi nemá vůbec žádný pigment, tak proto ta hluchota. Je to divný. My jak sme Vikyho teď vykoupali tak zase vidíme jak děsně je pihatej, ten má pigment všude, né jenom že má ty uši hnědý.
Hatty
o boxerech v nouzi víme, chtěla jsem se toho ujmout, protože Dana někoho hledala, ale nakonec si to dělá sama.
Je to fajn že to je, odkaz už na svých stránkách mám.

Libka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 23:18
- Nahlásit

Vcelka
No taky pořád něco, jsou to starosti s našima miláškama, ale na druhou stranu, oni ti to stokrát vrátí. Nám se ouška krásně uzdravily, až mě to překvapilo, že už v pondělí je měla celkem v pohodě.
ola
Někde jsem myslím četla, že tu hluchotu ovlivňuje pigment přímo na uších, že snad stačí hnědá tečka, a mělo by být vše v pořádku. Musí to být strašně těžký starat se o pejska, který neslyší, tak doufejme, že se dostane do dobrých rukou.
Hatty
Vaše stránky už mám strašně dlouho uložený v oblíbených, a vždycky se těším na foto týdne

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 14:28
- Nahlásit

Se musim pochlubit, dneska jsem venčila s tatínkem Honzy Révaie

ola
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 15:28
- Nahlásit

Libka
Jak to? A co má za psa? A pročpak nevzali Honzu s sebou?

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 16:50
- Nahlásit

ola
Byla jsem s Eliškou v lese, a potkala jsem pána se stafordem, tak psi lítali a pán mi říkal, že je dobře, že se vyběhá, že jdou se ženou večer na Českýho lva, prý syn nám sehnal lístky, on hraje v těch rodinných poutech, Honza Révai

Teď jsme se vrátili z venčení, a Eliška dostala pěkně od jedné fenky RR, je to taková zákeřňačka, tak má beruška natrženej ret, a pár šrámů kolem čumáku Kvůli piškotě

ola
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 17:21
- Nahlásit

Libka
Tak to se nám v "prdelákově" stát nemůže. Sem hned tak nějaká osobnost nezabrousí...
Hry s RR, to je sado-maso. Mají naprosto odlišný způsoby hraní (už jsme to tu s Denisou konstatovaly). Člověk by měl pocit, že je to agresivní bestie a on si tak RR jenom hraje... Naše Fee taky vždycky dostává na frak!

Vcelka
Tak jak? Už víš výsledky?

Mimochodem ze stresu s výpadkem internetu se mi dělá u nosu (moje specialitka ) opar velikosti květáku... Nevíte někdo super účinný recept, jak se ho zbavit? Mazala jsem zázraky typu Vectavir a Herpesin, a řekla bych, že jsem to spíš přihnojila?! Please HELP!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 17:51
- Nahlásit

ola
Ona Batulka - RR je na Elišku vyloženě alergická, Eli se jí podřizuje už od malička, no a dneska to dopadlo jak to dopalo. Vím, že RR jsou při hře takový "cvakací", ale tohle hra fakt nebyla, snad se to už nestane. Musím si dávat větší pozor. Chudinka, když jsme se vraceli, byla jak lazar, mokrá, totálně zasr... a ještě ty krvavý šrámy na hubě.

Opar jsem snad nikdy neměla, tak to ti neporadím.

alli
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2006 21:05
- Nahlásit

ola
Tak já ti s oparem také neporadím, také jsem ho nikdy (naštestí) neměla.
My co jsme zatím potkali RR (vždy fenky), tak po Allis pokaždé vyjeli, ale bez šrámů, Allis se dala raději na ústup.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 11:10 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

No tak nevím, jak to bude s tím jarem..
Tady v Beskydech zase "pro změnu" sněží.
Dnes jsem říkala Tomovi, že vy už chodíte na stopy a cvičíte o 106. Myslel si, že si s těma stopama dělám srandu. "Jáááák na stopy??????? To jako chodí ve sněhuuuuuuu??????" Zkrátka nám ani nedochází, že jinde v ČR by mohli mít trávu a suché chodníky. To bude tím, že buď čumíme z okna nebo na olympiádu a v obou případech vidíme led nebo sníh.

Ad známé osobnosti:
Já tu tak akorát můžu potkat Kotka s Mádlem, jak prosviští na snowboardu, neb máme skvělé sněhové podmínky. No ale že bych zrovna o tyhle dva stála..
Tak to bych volila raděj něco mužnějšího.. takový Yetti by nebyl k zahození.. ale nejspíš by se nám pak rozutekli psi. Včera totiž kolem domu projížděla holka na nádherném velkém koni (máme pár metrů od domu jízdárnu) a Nunda sice štěkal na plotě, ale vypadal velmi nejistě a tak ten štěkot spíš vypadal, jak by chtěl imitovat božského Káju..
Koník s dívčinou klidně ladně prošel a Nunýk měl ještě chvíli potom "punk" nejen na hřbetě, ale i na hlavě

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 12:43
- Nahlásit

corleona
U nás dneska přes noc a do teďka taky padalo, takže jaro opět nepřichází, zdaleka ale nemáme hromady sněhu jako vy.

Výsledky z rentgenu zatím nic, vet se jaksi neozval. Tak uvidím zítra a kdyštak mu zavolám sama. Už mně zase hned napadá že nám třeba nechce kazit víkend atd. No snad ne, snad je to v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 13:00
- Nahlásit

corleona
Tak tě potěším - u nás ráno taky poletoval sníh a dokonce bylo -5. Prý má tahle zima vydržet až do konce března. Hrůza! Náš soused ráno pravil : "vo co de? V 47 byla zima až do května..."
Jo, a FeeBee je z koně taky vždycky úplně paf! Buď na něj z uctivé dálky řve nebo se dělá neviditelnou a na zádech má ridge.

Vcelka
Snad to bude dobrý. Spíš vet jenom zapomněl, beztak kouká na olympiádu... Dej pak vědět, co a jak?

Dnes jsme na cvikoši ani nekousali. Figurant nepřijel, terén byl děsnej - tak leda na zlomenou nohu. Opět tam měla incident slečna se svým psem (hovavart) - silně dominantní jedinec, jež napadá nejen ostatní psy, ale při důrazném kárání i ji a dokonce si troufá i na našeho výcvikáře. Přestože měl košík, tak jí urval rukáv u bundy!!! Je to totální alfa pes - jen on a pak dlouho nic...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 16:56
- Nahlásit

Tady stále furt padá Právě jsem se vrátila z prochajdy, Víťa mi opět předváděl jaký je to magor. Příde mi že všichni tady maji vycvičený pejsky který jim pěkně chodí u nohy, jen já furt s tou 15metrovou šňůrou, za kterou když ho chytne rapl mi hrozně rád rve. Prostě děsný.
Máma mi včera přivezla králičí packy, tak může nacvičovat chůzi u nohy.
ola
chudák ta slečna s tim hoavartem, s takovym psem to asi musí být hodně těžký.

Libka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 17:35
- Nahlásit

Na Kladně taky od rána sněží a jaro v nedohlednu. Z prochajdy jsme se vrátili totálně promrzlý. Dneska jsem byla na cvičáku, a máme špatný přivolání. Je to jak na houpačce, jednou přiběhne, jednou ne. Tak jsem z toho docela špatná. Myslím, že jsem se na to od začátku soustředila, ale někde jsem udělala chybu, tak budu napravovat

ola
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:36
- Nahlásit

Vcelka
Ona je z toho zoufalá. Docela se mu věnuje, má ho ráda. Bohužel pes ještě k tomu prochází pobertou a své postavení si upevňuje. Každý odvrácený pokus o výchovu a usměrnění, každý urvaný rukáv či chňapnutí po její ruce, je pro něj posunutá příčka v hierarchii. On je alfa. Má přes čtyřicet kilo, ta slečna cca 52. Začíná to být KDO - Z KOHO!?

Libka
U přivolání je hodně podstatná ta odměna. Ať už je to pamlsek, velká chvála nebo tahání o lumpíka. Taky je podstatná intonace hlasu. S přivoláním problémy nemáme, FeeBee je dokonce i poměrně slušně odvolatelná od hry se psy. A pokud se někde "zapomene", tak si pro ni dojdu, aby trest byl pochopitelný. Pokud dělá "ofrky", ale pak nakonec přijde, tak se musí taky chválit. (Ikdyž člověk by ji nejradši vzteky roztrhl, přesto se musí radovat a usmívat jako blbec, že vůbec přišla ) Já to řeším tak, že se raduju, ale zároveň brblám, jakože mohla teda přijít ryhleji atd..

Jo, a výcvikář, když viděl můj nový balonek (jak jsem byla nadšená, že jsem ho sehnala), tak pravil, na co prý mám tu "kuličku pro křečky...?!?" Mám pocit, že kdybych jednou v neděli nepřišla, tak z toho bude mít náš cvikman žlučníkovou koliku...

Chodka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 07:15 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

tak to jaro fakt asi přijde až v květnu a to je globální oteplování jak v pátek probíral Kraus v tele...tady nebylo po sněhu ani památky a už je tu zase,neposílejte nám ho sem z té Moravy
Včelko myslely jsme na vás s Megginou a nevím jestli to nebylo tolik moc, protože dneska měla Meggi učůrnuto v pelíšku a ráno když se přesunule ke mě do postele tak ji normálně ukapávala moč Tak jsem ji ještě donutila aby se šla vyčůrat tak nevím, ještě budu volat Míše jestli se nepočůrala.
Libka
S těma osobnostma u nás je možno vidět Geňu kousek od Domažlic má Finková chalupu. Kam chodíte venčit? Koukala jsem na stránky Elišky a jak máš ten odkaz Spolek z kopce jak je to na té Sítné tak jsem koukala, myslela jsem, že je cvičák jenom na zvonečku.
Na Kladně musíš ujít kus cesty než se dostaneš někam do lesa viď?Já na Sítnou chodila do školy, to je ale užxx let. Brrrr.

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:42
- Nahlásit

Chodka
Spolek z kopce není cvičák, je to občanské sdružení, a v podstatě se jim jedná o to, aby mohli být psi pohromadě, mohli se vylítat, jezdí na výlety, na společné dovolené a tak. Teď zrovna se začalo údolí rekonstruovat, bude z toho park, takže vážně hrozí, že volné pobíhání psů tam bude zakázáno, uvidíme.
Na cvičák jezdíme až do Tuchlovic, jsem celkem spokojená, cvičí se tam průběžně za roční členský příspěvek.

Chodíme do lesa, na výhybku? Já s těma Kladenskýma názvama ještě nejsem až tak sžitá, máme to asi deset minut od domu, a dá se jít až na Kožovku a dál, takže v pohodě.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:43
- Nahlásit

Chodka
no tak aby nakonec neměla Meggina taky zánět močáku...Viky už sice týden bere ten Biseptol, ale moč mu ukapává dál. Nevim, nevim vůbec se mi to nelíbí. Jak nám nařídil že by bylo lepší kdyby mohl být v teple, tak jsme mu dneska nechali otevřeno i do bytu, tak doufám že se bude zdržovat víc doma. To aby jsme ho uplně zavřeli doma, bylo nereálný, protože je jasný že by to s venčenim 9 hodin nevydržel. Tak jsem zase odklidila co se dalo, aby neměl choutky něco ničit. Nechali jsme mu otevřeno do děcáku kde má rozhlednu do ulice, tak jsem zvědavá až budu přijíždět k baráku jestli bude koukat z okna a nebo bude zase sedět u plotu.
Ještě chvíli počkám a jdu volat tomu vetovi co ten rentgen, jsem už s toho krapet nervozní.
ola
A jak je ten pes starý? To mi řekni kde se to v tom psovi vezme, že je takhle agresivní i na svojí paničku.
Libka
na ten Spolek z kopce jsem taky koukala. Jsi členem? Něco takovýho bych u nás taky brala, bylo by to fajn, vypadaji jako dobrá parta a že i pejsani si rozumí.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

Ahojda, tak uz mam zase konecne casek! Vikend jsem mela docela narocnejsi, takze jsem to nestihla ani se psanim. Byla jsem v jedne ze svych byvalych skol na maturitnim plese a diky tomu ze je to 200km, tak jsme se v sobotu vratili az vecer a nedeli jsem se bajecne valela v postylce
A dneska jsem uz zase v praci ziva a zdrava!
Rano na me Tina divne koukala jakto ze vstavam, kdyz jsme spolu obvykle lezely. No i ja si na to docela zvykla.
Jinak snih u nas ted nejak extra nepripadl, ale opet paradne mrzne a ja uz si tak planovala ze by jsme mohly dat ten cvicak...no tak si zase pockame. Akorat tam jdu v sobotu pomahat na zavody, ZM, IPO a tak, abych si oddelala nejaky brigadnicky hodiny. Tak uvidim jaky to tam bude a 11.3. vyrazim na prvni zachranarsky cviceni...
Ty jo v ty praci je to ted nejakej nezvyk

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:48
- Nahlásit

ahoj, tak jsem včera vydala o oplakala poslední grifoní mimčo. Tady je jejich poslední společná fotka. Ach jo, nejradši bych si ty miniplacatky nechala, máme doma nějak prázdno (dá-li se to říci o čtyřech čubách)....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 10:59
- Nahlásit

Markét
asi bych s toho byla taky špatná, kdybych se s těma mrňouskama musela rozloučit. Jsou krásný. Tak snad si jim vybrala hodný páníčky a budou se mít dobře.

Tak sem zavolala vetovi a že tam prý žádný nález jako třeba kameny nebo tak není. Řikal že tam je něco zvětšenýho to sem nerozuměla co, ale to je něco s tim zánětem. Takže jinak je to dobrý. Jsme domluvený na pátek že přídeme na kontrolu a že se ještě kdyštak udělá to sono.

Chodka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:30
- Nahlásit

Markét
Teda ty jsou, jako kdyby to věděli , že je to naposled co jsou spolu, podle toho jak se tváří Ty prostřední se tváří hodně smutně, ale určitě budou mít hodné páníčky.věřím, že doma musí být prázdno.

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:13
- Nahlásit

Markét
Ta fotka nemá chybu, jsou kouzelný! Loučení muselo být strašný, ale jestli budeš s novými majiteli v kontaktu, tak to určitě musí být super, když ti dávají vědět jak se mimča mají, posílají fotky a tak.
Vcelka
Stýkám se se spolkem zatím jen nezávazně, ale jsou to super lidičky, tak uvidím jak se to vyvine. Zpráva od veta celkem pozitivní, tak uvidíš, že se brzo uzdraví. Počkej až bude teplo, myslím, že se všechno spraví.
Paja s Tinou
No já měla celý minulý týden dovču, takže vím jak se cítíš

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:47
- Nahlásit

Vcelka, Chodka, Libka
Samozřejmě noví majitelé jsou vybíráni nadmíru pečlivě - jedna čubina je u strejdy, pejsek u sousedů mé kamarádky co má grifonka z mého prvního vrhu, další čubina je u Standovy kolegyně z práce a jediná je v Ostravě, ale u skvělé rodiny. To mi starost nedělá, kontaktu bude habaděj (jinak bych to ani nedělala), ale když si člověk na ty uzlíky zvykne, tak je fakt smutno.
To boxeři se expedují snáz - když začnou v 5. týdnu pořádně řádit, člověk je rád, že je v 7. týdnu "vykopne" k novým páníčkům, to je pak úleva... tedy doufám, že neodrazuju budoucí chovatele boxerů? Ale už chápu množitele malých plemen, je to vážně nesrovnatelná pohoda.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:07
- Nahlásit

Market,
no tak to je jasny ze ty by si je urcite k overenym lidem nedala. A je super ze budes s lidma v kontaktu!!!
To je u boxerich mimin az takovy rozdil jo? Tak to asi museji byt lumpove
To ja kdyz expedovala z domu nase jezevce, tak jsem na jednu stranu byla stestim bez sebe, to bylo taky s nima toco
Vcelko, urcite se z toho Viky dostane, ted je zima a je urcite nachylnejsi a az zacne jaro a bude teplicko, tak se nahreje a urcite zadny problem nebude!!!
Libko, ty mas tu dovcu nejak casto ne???

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:35
- Nahlásit

Paja s Tinou
Z té poslední jsem byla hned v pondělí ráno oodvolaná

ola
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:29
- Nahlásit

Zdravím,
že nám ještě nejde v práci internet-radši nebudu ani psát,protože se mi prsty vzteky boří do klávesnice...

Jinak dnes přišla ta Eukanuba. FeeBee tancovala okolo pytle a nasávala vůni. Tak jsem jí pár SUCHÝCH granulí hodila do misky a ta je vysála jedním dechem. Super. Jsou to snad největší granule, jaký jsme doma měli, což mi právě vyhovuje, že musí pěkně kousat a nepadá jí to od papule.

Vcelka
Myslím, že ten hovavart má 16 měsíců. Je pěknej, trochu sice přerostl (je bez PP), ale hlavně jim přerostl přes hlavu. Doma se ho asi bojí všichni. Ta slečna je z toho zoufalá, domlouvá mu, ale jemu jakmile se něco znelíbí, tak jde tvrdě na věc! Já bych ho už teda doma neměla - obzvlášť s dětma je to nemyslitelná kombinace!

Markét
No, to jsou teda rozkošňáčci. A jak to nakonec dopadlo? Byla ta jedna černá brabantička, nebo bradička vouskama obrazila? A na kdy plánuješ další krytí? Nééé, že bych ti chtěla našeptávat, ale mohla bys krýt black and tanem a já bych se pak JAKO nechala ukecat na štěňátko...

Paja s Tinou
Zdravím v pracovním procesu! Chudáčka Tinu zase budíš ráno brzo? Když nad tím tak přemýšlím, taky už bych šla radši do důchodu...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:41
- Nahlásit

Jo tak to jediny te Libko tedy omlouva, jinak bych paradne zavidela
Olo u toho Eminentu jsou ty granulky taky veliky, ale pak je zas okolo misky plno drobecku. Jinak hlavni je ze byla FeeBee spokojena a kdyz bude spokojena stale, tak to bude uplne nej!!!
Jo ze by ses az tak nechala ukecat...no ikdyz asi by to Market moc premlouvani stejne nedalo ze
Jinak Tina udela rano rychle venceni a uz je zase v moji posteli, takze ze bych ji nejak extra budila se rict teda neda. Ona si pak spokojene chrupe dal a ja pracuju. Akorat nad ni ted s tim jidlem zase nebudu mit takovy dohled ajko kdyz jsme spolu vegetily cely den. Asi ji rano budu davat masicko do sveho pokoje, protoze vecer ji pak vsechnu davku jeste s granulema dat nemuzu!

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:33
- Nahlásit

ola
Ano, ta černá dračice se opravdu rozhodla být brabantičkou, černý brabantíček se jejímu tatínkovi za 8 let úspěšné kariéry ještě nepovedl.
Další krytí určitě bude, veterinářka doporučila vynechat jedno hárání a nakrýt. Ovšem to by se musel najít nějaký opravdu luxusní vousatý black and tan, albych ho vybrala za ženicha - a tomu do dvou let moc nevěřím, a kdyby ano, určitě bude krýt jak o závod a na to já nehraju.
Navíc si sami chceme nechat jednu krásnou bruselskou holčičku, takže příští ženich bude asi bruseláček. Pak tam budou čtyři kluci a nebo opět nějaká brabantice a já se půjdu picnout..... to chovatelství je fakt řehole!

Michalaa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:01
- Nahlásit

Ahojky lidicky......je t moc stranek takze se kdyztak mlouvam pokud jste se otom uz bavily.....jde mi oto zeptat se jestli mate nekdo zkusenosti stim ze se boxer klepe....no upresnim to...pritel ma 7leetou boxerku Sany.....je mensiho vzrustu...takovej panelakovej boxerek ma dva problemy...ten prvni je asi teda uz ve vychove,ale zeptat se musim...najdou se i boxeri kteri si neradi hraji???co ja vim tak boxer je velmy ucenlive plemeno atkze to se mi zda divny..treba takovej miceknebo jakakoliv harcka ..to ji vubec nezajima..vlastne zadna harji nabyvi...nema zajem..jen dovadeni s kamaradkou uz tedy klasickou boxerkou...myslim tim normalni velikosti to je jediny co ji probudi z vecnyho lezeni na postely
pak mam jeste jeden dotaz..ten pes se porad teda da se rici ze dost hodne klepe...takovej ten klepot jako kdyby ji byla zima...jenze ona se klepe celorocne..at je doma at je venku a at treba jedem autem...nevite cim by to mohlo byt????asi to nebude k vyreseni zde ale jen me zajma jestli nema nekdo neco podobneho doma

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání