Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:08
- Nahlásit

ola
teda já být tak dlouho v práci bez internetu jako ty tak už jsem dávno v blázinci.
Včera jsem vyzkoušela chůzi u nohy s tou králičí packou a teda Viky šlapal jak hodinky. Je po ní jak divej. Furt jí chtěl pak i doma, Zdeněk řiká že co měli buldočici, tak ta si s ní vždycky hrála, tak já mu jí dala ať si s ní pohraje a on jí za chvíli sežral. Naštěstí mám ještě jednu tak tu už si budu hlídat. Kdyštak babička dodá další várku. Včera měl nějaký vzorný den, jak mohl přes den i do bytu, tak tam bylo uplně netknuto, prostě nic zničeno ani shozeno na zem, nemohla jsem tomu ani uvěřit. Na prochajdě byl pak taky v pohodě.

Markét
Stejně je to zajímavý s těma grifonkama, že se vlastně může v jednom vrhu narodit to i to. Já donedávna ani nevěděla že nějací grifonci existujou a natož něco jako bruseláček nebo brabantíček.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

Michalaa
tak to je divný ten klepot, Viky ten se klepe akorát u veterináře strachy a to se fakt viditelně třese. Jinak ale ne.
A s tim hranim to mi pro boxera taky nepříde moc typický, boxeři co znám mi přídou takový akční typy, že museji furt něco dělat, něco zkoumat, na prochajdě se vylítaji a doma Viky kolikrát sám příde a cpe mi nějakou hračku abych se s nim přetahovala.

Chodka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:33
- Nahlásit

Michalaa
No s tím třepáním jsem to poznala u naše předešlého psa u jagteriéra ale jak už jsem tu psala to byl s prominutím magor.Ten se taky třásl celoročně,ale jaká byla příčina to nevím.Spíš mi to přišlo jako nervové protože co dokázal dělat třeba na vlak který kolem nás projíždí,ale jenom na rychlíky a nákladní tak to nikdo nevěřil dokud to neviděl.Říkali, že to máme natočit a jít do Neváhej a toč Začal se točit dokola jako když si honí ocas a to jsme říkali, že se mu zatmělo a kdyby moh tak skočí pod ten vlak.

No a co se týče hraní boxerů to mě přijde jako samozřejmostí

Holky včera mi Meggina málem znásilnila když jsem u ní seděla na zemi, přišla ke mě zezadu chytla předníma packama kolem krku a vyžadovala si své.No a já se nemohla ani bránit protože jsem se tlemila jak blbá.Ale ubránila jsem se

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:50
- Nahlásit

Chodka
No tak hlavně, že jsi se ubránila. Asi jí budete brzy muset pořídit kamaráda/dku, aby si měla s kým vybíjet své choutky.
Nedávno tu ta debata probíhala, tak pro ilustraci přidávám ranní chvilku našich placatek na chatičce v Plzni.... sluníčko vychází, prostě romantika na terase:

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:04
- Nahlásit

Včera v osm večer jsme už poněkolikáté shlédli na polské TV film Lepší už to nebude. Nicolsona miluju a ten grifonek Verdell, ten je naprosto úchvatný...

Dnes ráno, když jsem šla uklízet do kotce fenám, tak se mi naskytl pohled "Bobři útočí". To je fakt děs. V září měli všechno novoučké, krásňoučké - dělané na míru u stolaře. Stálo to peněz jak želez. Přitom všechny rohy oplechoval! Ať to neohryzávají, protože už jsme věděli, co to jsou za potvory. Ha ha ha - nějaké úhelníky na rozích! Co to pro ně je! Jen o další zábavu víc, jak to dostat pryč. Teď je zkrátka všechno totálně ohryzané - dveře, boudy, vchody... Všudy pilin, jak ve stolařské dílně. Zkrátka katastrofa. Před pár dny odksousala Unita ve svém kotci takovou lištu, na které je smetáček, které jsou na každém tom lítacím okýnku po stranách, ať jim tam netáhne. Člověk to s nima myslí dobře. Teď tam má fugu jak sviňa a hned jim samozřejmě klesla všem teplota v domku. Jestli mám ve foťáku nabité baterky, tak to půjdu vyfotit. To stojí za to..
Jo a v únoru po mrazech se mají oštipávat mladší výhonky vína. Mrazy ještě trvají, ale děvčata už oštípaly co se dá. Mladé výhonky i staré, všechno z jedné vody načisto, co se s tím budou párat. A to jsou mimo výběh minimálně bez dozoru!!!! Vůbec nechápu, kdy to stihnou! Pak jen chodím kolem domu a sbírám větve..

A co se týká toho hraní. Tak např. naše feny jsou hravé až úchylně. Viktora je tak nenabažená balonku, že když je v domě, tak s ním usne a má ho v hubě. A jinak jim žádné hračky dávat nemůžeme, protože bychom zas jeli na veterinu šít. Ale hraví jsou všichni bez rozdílu. Dokonce i moje staré boxerky, které v pozdním věku sotva chodily, tak na hračky reagovaly výborně..

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:06
- Nahlásit

Markét
Chodka
U nás proběhlo "krytí" kolem deváté ráno. Unitka nekompromisně nakryla Viktoru.

Chodka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:11
- Nahlásit

corleona
To Vám ty výhonky jsou vidět? U vás nemůže být nic víc než sníh, který sleze v květnu (nic ve zlém)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:15
- Nahlásit

Michala - tak s tim klepanim mi taky prijde jestli to treba neni nejaky nervovy! A bud v klidu moje cibina taky neni nijak extra na hracky a pri vycviku uz vubec ne a nebo ji to bavi desnou chvilicku. Sem tam za mnou se svoji hrackou prijde a nebo si pohrajem, ale ze by si chtela hrat pri kazde prilezitosti kdy treba uvidi balonek, tak to teda ne.
Ikdyz na tu kralici tlapku by mozna reagovat v dobrem slova smyslu pri vycviku taky mohla kdyz uz ty zajdy tak prohani...no ale nevim u koho bych ji ja tedy sehnala...
Tak Olo nerikej ze ti to stale nefunguje!!! To by me z toho uz taky teda svihlo.
Corli, tak se nediv, mas doma demolicni cetu. Ne je mi jasny ze po nejaky pul roce c jsou veci udelane to docela zamrzi, tvuj kotec ukazuju vsem jako vzor, protoze se mi desne libi jak to mate vyreseny!!!
Tak alespon nemusite nikde rezat vetvicky, to kdyby se meli kratit od zpoda tuje, tak mame taky super pomocnika...nastesti dum je pro ni svaty a tam nic nenici!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:17
- Nahlásit

Chodka a tenhle styl znasilnovani presne znam, tak to Tina taky rada praktikuje, nastesti ji taky jeste preperu, ikdyz smichy skoro brecim...ja nevim, ale je to desnej nadrzenec. Doufam ze pri tomle neplati pravidlo, jakej pan takovej pes

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

Chodka
Víno nám leze po baráku.. po takových žebřících. Ty žebříky holky zkrátily taky..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:43
- Nahlásit

corleona
zrovna v neděli v Loskutákovi ukazovali že je nejvhodnější doba na zaštipování větviček u stromků, Zdeněk přišel a řiká o co tam jde, tak mu řikám že to se nás bohužel netýká neboť Viky vše pečlivě zakrátil už během zimy. No ale tak že zbyli jen malé pahýlky nad zemí a angrešt u kterého jsem si myslela že když má trny že ho nechá být, rovnou vyrval celý ze země.
Zdeněk mu začátkem zimy dotáhnul na zahradu velký suchý strom, tak ten už je rozebraný na malý klacíčky.
Ty vaše kotce jsou nádherný, škoda že je ty potvůrky tak dotváří k obrazu svýmu.

Chodka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:46
- Nahlásit

Paja s Tinou
No u nás to určitě neplatí

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:47
- Nahlásit

Denis, ted jsem si cetla na mujpes jak to vypada se Sancem a je super ze je tolik ochotnych lidi co se stridaji v hledani. To je fakt paradni, jen aby to uz konecne vyslo, ja uz bych z tooho asi byla totale...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

No nechtela jsem ti to nadhodit jako ze by to prislovi mohlo platit na tebe , ale jako info taky dobry
Tady dnes zase krasne sviti slunicko, snih uz skoro slezl, tak jen doufam ze nic noveho nepripadne, nebo me klepne.

Chodka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:57
- Nahlásit

Já to stále taky sleduju jak to pokračuje a první co čtu a hledám jestli už nebude napsaná zpráva Sančo se našel moc jim to přeju už z toho důvodu se zapojilo do toho lidí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:13
- Nahlásit

Taky to sleduju na mujpes, je to síla, už to je 14 dní. Je mi líto Terky i Sanča musí to být nervy pro oba. Držim pěsti.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:33
- Nahlásit

Jeste ze takovi obetavi lidicky jeste existujou, hledat vo v par lidech, to by snad ani poradne neslo...snad se oba dockaji stastneho konce. Je blby z ta doba se desne prodluzuje a 14dni je uz taky dost. No na nervy to musi byt neco desneho pro oba. Uz by to fakt chtelo aby se nasli!!!

Michla
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:13
- Nahlásit

Ahoj,
koukala jsem na mujpes a je tam v boxeřím fóru dobrej odkaz. http://westminsterkennelclub.org/ sekce video a tam už si boxera najdete. Je to video z výstavy. Za povšimnutí stojí hlavně ukázkové předvedení všech psů bez nutnosti je proti sobě štvát, jak je to zvykem u nás. Bejt to takhle, možná by mě i výstavy začly zajímat. A taky lidi jsou kulturně oblečení. Žádný trapný šusťáky a vytahaný tričko . No jo, jinej kraj...

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:37
- Nahlásit

Michla
Jsem viděla i fotky z té výstavy už na polském fóru..
Musím tedy říci, že co se týče exteriéru těchto hafů, tak je to víc do žiraf..
A co se týká "oháknutí" některých vystavovatelů u nás, tak to je fakt námět na román. Sice nejsem zástance růžového kostýmku a lodiček, nicméně, co si někdo dokáže na sebe nahastrošit.. "Maskáčovina" je sice "IN" , ale některé vojenské komplety a modely jsou opravdu hodně často k vidění. V kombinaci s kanadama - báááájo. Rovněž šusťáky od ťamanů - to je taky něco. Už to sice trošku upadá, ale stále je se na co dívat. Když jsem v létě v Holandsku před dvěmi lety potkala na světovce boxerů některé vystavovatele z Čech (včetně činitelů Boxerklubu), tak jsem padala do mdlob. Bylo 30 ve stínu. Šusťáky od Vietnamců, vytahané trička neurčité barvy, vybledlé bermudy s palmičkama (je přeci léto!!!). V zahraničí si z toho už dělají prdel. Jedna rozhodčí a chovatelka ze Švýcarska prý říkala: "Český rozhodčí Suchý? Jo, to vím, kdo je. To je ten, co nosí ty barevné ponožky do sandálů!"

Na letošní výstavní sezónu jsem sháněla nějaké kalhoty. Konečně mé oko spočinulo v prodejně Killtec na sportovních kalhotech oranžové barvy. Srdce a peněžka krvácely při placení, při té sumě, které (i po slevě!!) za to chtěli. A doma pak ukazuju v počítači svému desetiletému synovi ty fotky z Brna, co poslala Pajus a syn mi říká: "Proboha, co to máš za oranžové tepláky?"

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 16:05
- Nahlásit

Hmm tak to te syn musel tedy opravdu potesit

ola
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 16:20
- Nahlásit

Pomóóóóóc! Až uslyšíte ve večerních zprávách, že pomatená žena s pěnou u úst, převlečená za BinLádina, uřízla hlavu jednateli společnosti Contactel, tak věřte, že můžete říct - hele tu znám, ta je z našeho boxeřího fóra....

No, nic!

Dnes se opět potvrdilo přísloví - nechval dne před večerem... Rukověť šedého smetáčku byla nemilosrdně zkrácena, a jelikož těch štětin měl asi zbytečně moc, tak jsou v pr... Jestli má ten blboun v "kovomatu" zase novou barvu smetáčků, tak jich vezmu cca pět kousků, aby to chvíli vydrželo....

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 16:52
- Nahlásit

ola
To šílenství znám. Já mám připojení přes Eurotel. Občas, tak jednou za 14 dní, to pořád vypadává, nebo modem vůbec nejde zapnout. Mít tady někoho po ruce z "Eurotrotlu", tak mu ten modem narvu do řiti. Stoupne mi tlak i tep a to pak fakt nemá cenu u toho kompu sedět a vztekat se.. Tak to raděj vždycky vypnu a nadávám na toho kreténského operátora, co mu platíme jak mourovatí a nemůžem za to, že nějaký hňup objednal vadné modemy, které se z neznámých příčin vypínají.

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:00
- Nahlásit

Michla
Jo, holt někde jsou už s úrovní vystavování úplně jinde.
Když jsem v létě na Evopské výstavě grifonků pomáhala kamarádce a ukazovala jejímu grifonkovi hračku a volala na něj, jeden z nejlepších chovatelů a vystavovatelů, který byl v kruhu také, mě zpražil takovým pohledem, že už bych nikdy na psa do kruhu radši ani nevolala. Oni totiž na "double handling" absolutně nehrají. Je jen vystavovatel a pes a hotovo. Každý si musí se psem v kruhu poradit sám a o tom to je.
Takže když jsem teď v Brně opět viděla to divadlo kolem boxerů... ále co, aspoň je sranda, ne? Když se tety a strejdové sejdou s pejskama, že jo?

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:02
- Nahlásit

corleona
Hele, ty oranžový kalhoty byly super, k boxerům jdou naprosto úžasně. A chlapi jsou ignoranti, nemají kousku estetického cítění.
Má to ovšem jednu výhodu. Cokoli si vezmu - od kostýmu po výcvikové tepláky, Staník obdivuje můj vkus a eleganci (mohu-li to tak nazvat), takže se to někdy hodí.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:37 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
S tím vystavováním se boxeři stále liší. Já jsem se taky setkala s rozhodčími, kteří dvojtý handling netolerují. Jsou to většinou rozhodčí i pro jiná plemena.
Mě teda ty obleky a kostýmky k těm boxerům moc nesedí. Když si představím, že bych si vzala svůj kostým a už na parkovišti by mě Nunda ochrchlal, jak je jeho zvykem.. Bych byla elegantní dáma s chrchlancem třeba na zádech.. protože on, jak zatřepe hlavou, tak je to i na lustru.
Tady se boxeři pořád předvádějí špatně - myslím tím v pohybu. Je to i těma kruhama, teď v tom Brně, to byl děs. Kruh jak pro krysaříky. Chtějí ušetřit na místě. To je pak špatné. To se tam pak jen zakluše, aby se neřeklo. Nejlíp to je vidět na ATIBOXu. Obrovské kruhy (asi jako letos jedna hala v Brně) a běhá se úplně po kraji a obrovskou rychlostí. To mi vždycky při finále běhá mráz po zádech, jak ty psi mají vymakané a jak i když běží klusem, tak s obrovským dlouhým záběrem všech končetin. To je pak paráda. A to se po trávníku v lakýrkách jaksi nedá. To by se asi vymajzli. Někteří běhají dokonce v kopačkách. I proto mi pořád, i když to je jen výstava, víc připadá jako sport, kdežto jiné plemena spíš jako show.

Chodka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 06:26
- Nahlásit

Viděly jste Jáchyme hoď ho do stroje tam tetička šla s Gregorem na výstavu kde psali sportovní oblečení v kimonu Tak je to na tom jak to kdo pojme.

alli
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:06
- Nahlásit

Také si nedovedu představit, že bych Allis předváděla v lodičkách a kostýmu , ale takového pudla to klidně, to je něco úplně jiného, ti to mají asi v genech (to vystavování), u nich není žádný "double handling" zapotřebí .

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Chodka
Už chápu, že nevyhráváme! My nemáme ty náramky!!!

Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že trochu taje. Tak v tom červnu-červenci by ty kupy mohly roztát.

Jo a dnes přijede za Nunýnkem fenečka z Polska. Ti naivní lidé si myslí, že s ním nakryjí. No ale možná Nunda překvapí. Ale nejspíš ji zas jen rozněžní, ochrchlá uši, rozlíže a pak předá bratrovi - sexuální mašině.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:36
- Nahlásit

No tak u nas bylo uz vcera krasne zeleno a dnes je zase hnusne bilo, pres noc toho zase napadlo....ja uz ale nechciiiii...
Vcera mi psala kamoska jestli s ni nechci ji 25.3. zkusim do vedlejsiho mesta ZOP, tak jsem ji rekla ze to budu muset s Tinakem vyzkouset jestli na to vubec mame. Hlavne je to dost za chvilo, takze nevim, nevim...
NO tak to jsem tedy na Nunynka zvedava, ale treba opravdu prekvapi

Hatty
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:51
- Nahlásit

Ahojky hezký den přeji, jede někdo na Oblastní výstavu do budějek v sobotu ?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání