Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek po několika dnech!
Jsem teď u rodičů, neb Tom onemocněl a musí to vyležet a syna by neměl kdo vozit do Ostravy do školy. Nebo by musel vstávat v 6 hod. a to prý radši půjde k babičce. Tak já pendluju mezi Ostravou a Baškou (cca 40km) autobusovou dopravou nebo vlakem, vozím jedním směrem učebnice a druhým léky a kapesníky. Nakrmím smečku a fičím zpět. U našich si užívám s bostonem - je to teda éro.
U rodičů internet nemám, tudíž trpím jako zvíře.. Tam je vrchol techniky teletext v TV.
Jinak u nás je furt sněhu vpysk (jak se na Ostavsku říká), takže stopy nehrozí..
No nic, peláším na bus, už mi to jede..

alli
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 16:11
- Nahlásit

Denisa
Také máme v plánu dlažbu, ale až s přestavbou bytového jádra a to je zatím v nedohlednu, ale možná to Allis uspíší, když už na tom začala "makat" . Dnes mi přišel rozpis akcí Boxerklubu Brno a složenka na čl.příspěvek.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 16:16
- Nahlásit

Tak koukám že jste tu všichni v jendom kole a tuším že Ole opět nefunguje internet v práci že??? Tak co, už si to tomu zvedači telefonátů nandala?
Alli, oni se nám ti naši miláčci někdy na něco vyplatí že

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 16:50
- Nahlásit

Paja s Tinou
Hóóóój, už je to na Chocholouška. Fakt to ještě pořád nejde. Od PÁTKU!!! Je tohle možný. K smíchu je, že přišel papír, jak Contactel (tu máš zmetku reklamu ) inovuje, že navýšení, spojení, integrace a jiný pinďuloviny nebudou mít na zákazníka vliv?!? Jo, a proč teda sedím už další den v práci bez internetu, mačkám ikonu až mám tik v oku.... ?!? Dokonce jsem donutila šéfa zavolat na místa nejvyšší, takže zítra mají poslední šanci...

Jinak, dnes jsem koupila Fee nový balonek na šňůře. Sehnala jsem (konečně) takový, aby nebyl s dírou dole a dutý. Proč? No, když cvičím ve sněhu (čti "ve sračce" ), tak pak, když strčím balonek do kalhot, tak z něho obsah vyteče do mojí kapsy, což není zrovna košér... Tudíž teď máme šňůru dlouhou 1m (to mě překvapilo) a balonek v podobě fotbalového míče (plný). To nám půjde výcvik sám...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 19:49
- Nahlásit

ola..s tím balonkem... to mě ani nenapadlo, protože např. včera jsem byla mokrá durch... ale i v létě a suchu mám balonek i šňůrku tak nechutně oslizlou Giordi slintama, že je to vlastně jedno... no tak co jsem tím vlastně chtěla říct?! no to je taky jedno... já furt myslím na toho Sanouška...
sice to vypadá nadějně, ale zatím furt nic...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:09
- Nahlásit

Denisa
Je divný, že nereaguje na volání. Přece zmatenej pes, kterej je už tak dlouho sám, by se při zvuku svýho jména radoval, ne? Jsem moc zvědavá, jak to dopadne. Doufám, že dobře!

Jo, a balonek mi moc pomohl. Fee si ho zamilovala a dnes jí to cvičení fakt šlo. Vlastně teprve teď jsem pochopila, že úspěch záleží i na tom, jestli se při tom ona dobře baví. Pak šlape, jak má. Jen to křivé přisedání k noze. Furt má tu zadnici šejdrem...

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:52
- Nahlásit

Tak jsem si právě namatlala na hlavu novou barvu. Prý "Temná růže" - no, zatím to vypadá spíš jako "Shnilá růže"... Podle smradu bych řekla, že tam nemělo být psáno "vlasová emulze", nýbž "jed na potkany" Mám vážný obavy, že to za půl hodiny spláchnu i s vlasama... Jó, není nad kvalitní vlasovou kosmetiku. Když jsem přišla do obýváku, tak sebou Fee při pohledu na mě trhla a zhnuseně začla potahovat čenichem. Chudák, obzvlášť, když má čichový buňky daleko lepší než já!

Libka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:03
- Nahlásit

Shnilá růže Tak ať to dobře dopadne!!

Včera i dneska jsem byla venčit s kladenskou smečkou, chodím asi přes půl města, tam vždy čisťoučká, vyvoněná, domů se vracím zasr... jak bezdomovec, za sebou táhnu toho oslintaného, uváleného pejska, strašný. Snad se ještě dočkám chvíle, kdy mi dá někdo ze soucitu korunu. Strašně se těšim na jaro..................

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:11
- Nahlásit

Libka
Doufám, že od zítra nebudu muset býti zvána Lysohlávka ... Konstatuji, že na uších drží barva velice dobře!

Taky se moc těším na jaro - dnes jsem si koupila petrklíč, abych si aspoň navodila jarní náladu.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:46
- Nahlásit

Jóóó, a kdybych se zítra dopoledne nehlásila, tak to není proto, že jsem plešatá, ale že nám zase v práci nejde internet...

Libka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:34
- Nahlásit

ola
Tak to asi všechno dobře dopadlo, já si deset let barvila vlasy na černo, a to byl mazec - dostat to z krku, uší, koberce

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 15:03
- Nahlásit

ola
Jaké jaro? Jaký petrklíč? Co to blbnete? Tady sněží !!! Ladovská zima !!! Ten bílý bordel máme zase všude.. kurňa..

Já se barvím na černo cca 15 let. S barvou kupuju tradičně i Savo. Jednou jsem obarvila i rádio. Jo a z těch uší to jde fakt blbě. Teď naposled jsem se barvila den před plesem a samozřejmě jsem přibrala i uši. Pustilo to pořádně až třetí den. No co, stejně to byl jen ples v Horních Datyních

ola
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 15:52
- Nahlásit

Normálně nemám sadistický choutky, ale po dalším dni bez internetu, bych pochopila, že se v člověku někdy pohnou takový myšléééénky... Dnes už jsem si servítky nebrala, nebudu sem psát, co jsem mu řekla, ale slušný byly jen spojky a čárky!

corleona
Ladovská zima je super. Nohavica to vystihl. Neříkej, že u vás padá?! Tady ptáci řvou, chodníky suchý, slunce tlačí na melanomy...

Libka
Tmavou růži si sice představuju trochu jinak, ale jestli to nebude tím, že na tý krabičce je k těm vlasům o dost hezčí ksicht... Pravděpodobně to bude ta příčina, že mi vždycky připadá, že to na mojí hlavě vypadá jinak než na obrázku?!?

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:03
- Nahlásit

ola
taky jsem nadala kadeřnici že teda s tím ksichtem nic nedělá a on furt ne a ne vypadat jak na krabici..

k barvení černou..je nejlepší natřít krk,čelo i uši krémem..na mastný barva nechytne a člověk není pak zmalovanej tolik dní

ola
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:10
- Nahlásit

sarax
Taky mi to "mastný" někdo radil. Jenže já si vždycky říkám, že se nezaprasím... Pak drbu uši vatou, že je mám jak Mach, když bliká na zábradlí.

Mimochodem, nevím, jak s tvým, ale s mým ksichtem na krabičce, by těch barev moc neprodali...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 17:34
- Nahlásit

ola

slunce tlačí na melanomy

Jinak.. Mach zdraví Macha A o tom krému vím taky. A už těch 15 let si to uvědomím, až jak si dřu tu hubu vatou..

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 17:40
- Nahlásit

ola
Tady už taky ptáci řvou.. ale asi hlady. Dopoledne fakt sněžilo.

Jo a dnes bych měla výbornou poslušnost. Na zalepený prst náplastí. Nevím, jak který pes, ale muj "Ludánek" je vždycky z náplasti totálně zfanatizován a učuchal by se k smrti..

No nic, jdu krmit. Ti naši 3 tygři venku už půl hodiny řvou HERGOT VEČEŘEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 18:32
- Nahlásit

corleona
No, ona ta náplast většinou tak divně smrdí (teda myslím samozřejmě nová ). Pro psa je to možná zajímavý pach?!

Byli jsme všichni na procházce - kluci se klouzali a dělali krávoviny, takže jsem všechno po příchodu nacpala do pračky. Měla jsem nutkání nacpat je tam taky, no ale...
Pak jsem s Fee cvičila. Pořád jedu na ten balonek a fakt je to super. Už bych řekla, že pochopila, že když mi čučí na ksicht, tak že panička cvrká blahem!
Jóóó a velká změna - už čtvrtý den žere bobule suchý granule!!! Big úspěch! (žere bobule suchý granule - básnička jak od Erbena )

Markét
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 19:07
- Nahlásit

ola
Naše "svině" žerou suchý, žerou nabobtnaný a dneska za odměnu dostanou granule zalité vodou z našich párků od večeře. Párky samotné nedostanou, anžto dle chytrých knich, jak všichni jistě víme, psi uzeninu nesmí. To si radši zkazíme zdraví my, že ano (kromě toho jsme oba žraví a na čuby zkrátka nikdy nezbyde, jen ta navoněná voda)

ola
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 19:36
- Nahlásit

Markét
Já jsem si FeeBee moc zhejčkala - než suchý, to by radši zašla. Tak jsem jí podstrojovala. Ale teď je víc a víc žravá. Už když vyklápím kelímek s granulema do misky, tak mi to užírá... Doufám, že až teď změníme granule, tak zase trochu nabere. Ještě jsem ji nevážila, ale je fakt o něco "žebrovitější" než bývala! Markét Jaký má Eukanuba Adult Large granule? Myslím jako velikost?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 08:54
- Nahlásit

Tak jsem koukala že v Ungeltu jak měli teď v tom jednom vrhu toho bílého pejska, tak že má vrozenou vadu sluchu. Nabízejí ho darem.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 09:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Vcelka
To on je asi čistě bílý.. To bohužel znám z vlastní zkušenosti.. už jsem to psala

Dívala jsem se teď na fotky. Má taky jedno oko modré a jedno hnědé, jako jsem tenkrát měla já u té hluché fenky v mém druhém vrhu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 09:47
- Nahlásit

Vypadá to že asi bude čistě bílý a těch očí jsem si taky všimla. Chudinka malej, snad aspoň najde nějaký hodný páníčky a bude žít normální život.

My jdem dneska na to sono a rentgen, tak sem zvědavá.
Ty uši má furt ze vnitř nějaký červený, skoro mi to příde jak kdyby měl na tu mastičku alergii. Včera se mi ani nepodařilo mu pořádně nakapat, protože Zdeněk je na školení a jednou rukou ho pevně držet a druhou kapat když mlátí hlavou to fakt moc nejde. Takže bylo zaflákaný všechno okolo a v uchu toho moc neměl.

alli
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 12:34
- Nahlásit

Vcelka
Tak ať Vám dobře dopadne sono i rentgen !
Allis se také jaksi začínají více špinit uši, tak čistím častěji, aby nedostala zánět.

Venku krásně svítí sluníčko, už abych šla domů, za tou naší "demoliční" feňulí, hned vyrazíme na prochajdu.

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 13:43
- Nahlásit

ola
No. granule jsem přesně neměřila, ale jsou okrouhlé placaté, velikosti cca konečku palce na ruce - žádný lepší popis mě teď nenapadá. Ale budeš-li chtít podrobnosti, zakoupím šupleru a lékárnickou váhu a provedu podrobnější měření

ola
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 14:59
- Nahlásit

Markét
Díky, chtěla jsem hlavně vědět, jestli to nejsou takový ty maličký bobky, jako už jsme u jedněch granulí měli. Byla to hrůza, neb to Fee padalo od huby a ona sama z toho byla chudák znechucená.

Jinak v práci net stále nefunkční. Dnes jsem požádala kámoše, jenž dokáže být hodně, ale hóóódně hnusnej, aby tam zavolal... Tak uvidíme v pondělí. Už jsem zralá na cvokárnu.

Vcelka
Snad vám to dobře dopadne. Držím Vikymu i tobě pěsti!

Taky jsem na toho hluchýho "chlapečka" od Ungeltů koukala. Chudina. Většinou se ale říká, že je pes hluchý na to ucho, na který straně má to modrý oko. A pes bílej, ale s ušima hnědýma (jako Viky), nemá vadu sluchu díky těm hnědým uším?! Zvláštní co? U hluchýho psa musí být výcvik absolutně náročnej, ne?

Hatty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 15:42
- Nahlásit

Ahoj je to tu dobrý ale musím se to naučit včera jsem psala a poslala jsem to aniž bych se přihlásila a smazalo se to a dnes to samé to je mazec.

P.S. Vznikly stranky BOXER V NOUZI. Moc se povedly. Kdo muzete, hodte si odkaz na stranky http://www.boxeri.estranky.cz/ a ještě RTW

http://www.sweb.cz/Rottweilervnouzi/index.htm

zatim ahoj

ola
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:35
- Nahlásit

Dnes jsem si uvědomila, jaká je to parodie : Už jsem tu onehdy probírala FeeBeenu akci "ohryzaný smetáček" Pro později příchozí připomenu ve zkrtace asi toto : FeeBee měla období LIKVIDACE smetáčků. Padly asi tři kusy... Manžel přijel po týdnu z práce a diví se : "Oli, my měli zelenej smetáček? Já myslel, že byl modrej." Já s tikem v oku: "My? Modrej? Néééé, to si pleteš!" Manžel : "Fakt se mi zdálo, že byl modrej?! " Já : "To se ti zdálo!" Další týden... Manžel : Oli, my máme novej smetáček?" Já : "Néééé, proč?" Manžel : "Neměli jsme zelenej?" Já : "Prosím tě, odjakživa máme bílej?!?!" V duchu si říkám - "dopr... musí ten blbec v železářství objednávat pokaždý smetáčky jiný barvy?!?" No, tak asi tak. Proč to vlastně píšu? Dnes jsem si uvědomila, že náš skoronový ŠEDÝ smetáček leží bez povšimnutí už čtvrtý den v dílně na stolku, kam FeeBee bez problému vidí a dosáhne... Že by zmoudřela????

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 17:22
- Nahlásit

ola
Jednou to musí přijít-to zmoudření anebo ochutnala všechny barvy a už jí to nebaví.
Ještě jsem si vzpoměla,že asi od 15.3.budou nové internetové stránky hradeckého boxerklubu.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:18
- Nahlásit

Lenda
Fakt? No konečně! Vždyť je to ostuda - Hradec velkoměsto a nemáme ani stránky... Tak tam budeme moct Lendo inzerovat štěňata, že jo?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání