Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 20:08
- Nahlásit

Markét
Tak to je super! To je teda Charley šikula a určitě se celé okolí dobře bavilo. Boxeři odvedou svoji práci a ještě k tomu připadí malý přídavek v podobě obveselení publika..

Vcelka
To radši s Vikym k vetoj dojdi, ať mu na ten močák něco dá. Já musím teda zaťukat, do FeeBeenýho roku - roku a půl jsme byli u veta pořád , a teď už jezdíme jen na frajeřinky jako stříhání drápů a nákup odčervovadla.. Jo, a nožička může být pochopitelně z čehokoliv (já měla zaječí jen první dvě, teď už taky jedu v králičích )!

My dnes byly s bobulou na cvičáku. Opět jsem byla za Pažouta, neb Fee se rozhodla, že při dlouhodobém odložení si prostě nechá ten pupek ve vzduchu a tak trochu to zakamufluje polosedem-pololehem Tvářila se jakože ona nic - "co furt máš?" Musela jsem si na ni hnusácky došlápnout. Vynahradila mi to při aportu a obranách! Taky jsem zkoušela to "zbožně koukací chození u nohy" a řekla bych, že když budeme fakt trénovat, tak to půjde. Zdá se mi, že jí to jde čím dál líp (ikdyž náš výcvikář po mě dnes hodil asi čtyři sněhový koule... )

Chodka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 06:34
- Nahlásit

Vcelka
No to má Viky smůlu, že jdou na ně takové nemoci, Meggina ta je zdravá klepu, klepu,akorát ten sex, včera kvůli ní přeskočil plot jeden nápadník,chudák vydává při tom zvuky jako osel tak se Meggina nechala očuchat , olíznout ale pak už nic nelíbilo se jí to,on potom za náma koukal a asi trpěl ,je přivázaný mají nízký plot a byl stále včudu.
ola
U nás by po tobě hodil akorát koule z bláta.Ikdyž dneska ráno když jsem kráčela do práce tak to bylo fajn,sníh žádný, je sucho a zpívali už k tomu ptáci,že by jaro?

alli
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:25
- Nahlásit

Vcelka
Viky má teď nějakou smůlu na ty záněty . Od té doby, co měla Allis také zánět v uších, jí je musíme preventivně alespoň jednou týdně čistit, mývá je dost špinavé. A také si tam nerada nechává kapat, čištění je pak v pohodě.

U nás ještě sníh je, ale byl strašně mokrý, o víkendu jsme se z vycházky vraceli pěkně promáčení , ale jinak bylo krásně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:38
- Nahlásit

Tak co Deniso našel se už ten pejsek, nebo stále nic???

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 08:12
- Nahlásit

Ahojte holky,
tak jsem se sem od pátku až do neděle nedostala... byl nějakej fofr či co... S G. jsme cvičákovali, procházkovali, príma.
Vcelka
no bohužel nee, i když je v tom zapojený snad celý Brno, achjo...
Vikouš je super na fotkách!
Corleonini boxeříci taky!
Markét
dík, pokud by se mi zadařilo jí to ručně stručně vysvětlit, bylo by to fajn... akorát mám obavy, aby pochopila, co tím myslím a ještě ji to nerozradostnilo, ona takový věci vnímá spíš jakože jé, to je švanda, jdeme bláznit...
taky jsem to zkoušela jako klidový polohy (což jí dělá taky problém, chvíli vydržet vklidu...), aby seděla a držela činku v hubě, jen chviličku a velká pochvala, ona u toho prostě musí aspoň pohodit kebulkou, je to holt můj malej elemďáček (LMD)

Jinak u nás ještě sníh je, v poledne mokrej, ale odpoledne a navečer zas krásně zmrzlej se hrozím toho bláta...
Jo a s vodítkem od Gappay na poslušnost se suprově manipuluje... fakt rozdíl oproti normoš vodítkám...!

Míla
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:24
- Nahlásit

Je tu někdo ?

ola
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:32
- Nahlásit

Táááák, konečně jsem tady. V práci nám STÁLE ještě nejde internet, tudíž jsem hned ráno vydala veškerou energii na kurz sebeovládáni, když jsem volala na ADSL, proč že nám to jako nejde?!? Vím, že ten hoch, co tam zvedá telefony, za to nemůže, tudíž jsem ho mezi skřípajícími zuby vyzvala, aby upozornil na patřičných místech, že bychom se už rádi (konečně od pátka) taky připojili k internetu...

A to byl šéf zrovna jak na potvoru celý den pryč. Byla jsem zoufalá a v mozku si přehrávala všechny škaredý věci, který bych děla tomu, kdo zapříčinil ten výpadek!

Denisa
Myslím si, že pejska si někdo nechal. Buď ze soucitu nebo (a to spíš), že se mu zalíbil. Tvoji kámošku lituju. Nedovedu si to předtavit - čirý zoufalství.

corleona
Už dlouho žádný zprávy od Ludánků? Jestlipak vás ty hromady sněhu nevyplavily???

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 07:15
- Nahlásit

Jak Denisa psala o tom ztraceném psovi, tak mi to připomnělo jednu dávnou zkušenost.

První moje boxerka Aida (BPP) s námi často cestovala vlakem, anžto auto jsme tehdy neměli. Jednou jsme se ségrou jely na týden k babičce, kam Aida nesměla pro rvačky s jejím psem a tak nás mamka vyprovodila na nádraží. Asi o dva dny později ji otec venčila a ona se najednou sebrala a odešla.... já jsem se to dozvěděla až po návratu od babičky (na vsi nebyl telefon, mobily za komouše neexistovaly). Skoro týden a čuba nikde, dali jsme plakátky po městě a taky inzerát do okresního plátku. A za dalších 14 dní se najednou ozval pán, že mají doma nalezenou žíhanou boxerku - ve vsi cca 20 km od nás od Třebíče. Společně jsme pak dali dohromady scénář jejího útěku.

Nejprve běžela na nádraží, kde nás vyprovodila. Tam nasedla do vlaku směr Jihlava, naštěstí měl konečnou a nebyl to rychlík do Budějovic či Plzně, to bychom se s ní asi neshledali. V Jihlavě tedy vystoupila a potloukala se po nádraží, když to nejelo dál. Ajznboňáci si už brousili zuby na psí pečínku, ale jeden z nich se čubiny ujal, protože kdysi boxera měli. A skončila u nich v domku v Číchově... a pak četl ten inzerát o ztracené žíhance.... ještě dnes mě mrazí, když si na to vzpomenu.

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:00
- Nahlásit

Markét
My jsme bývalou boxerku ztratili v Miláně na tom velikém náměstí.Po marném několika hodinovém hledání jsme pokračovali v dovolené,kterou jsem celou stejně prořvala.Po 10 dnech jsme jeli domů a ještě jsme jednou prošli okolí toho náměstí.No pochopitelně pes nikde.Šli jsme ještě na policii,jestli se nenašla.Mimochodem v Itálii je opravdu lepší tyhle stanice nenavštěvovat!
Podle mapy jsme si našli útulek pro psy a jeli tam.A ona tam byla!!Po tvářích se nám koulely slzy štěstí.To dojetí se nedá popsat.A ona, jak slyšela známé pípnutí našeho auta,tak se vlnila ve svém kotci,že ji nešlo přehlédnout,i když jsme nevěřili vlastním očím.
A od té doby si nás pořád hlídala.

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:13
- Nahlásit

Markét
Lenda
Ty jo, to jsou teda zážitky!!! Jsem to četla jak detektivku! Ještěže to mělo tak dobrý konce. My všichni doufáme, že se Sančem to taky dobře dopadne... oni lidi jsou různí a kolikrát se stalo, že i lidi věděli, že psa někdo hledá, ale chtěli si s ním trošku pohrát atd. a pak ho třeba po měsíci vypustili na ulici... fakt, to už jsem slyšela o několika takových případech...
nechápu, i když pes na sobě žádnou identifikaci neměl, tak jsem už 3x psa okamžitě předávala do útulku, aby majitelé pokud ho hledali (ne že se ho zbavili), tak měli šanci ho okamžitě najít... taky že jeden ten ztracený hned večer odjížděl domů... jsem si tam volala co s ním je a už tam nebyl, už byl doma, prý tam nestrávil ani hodinu!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:19
- Nahlásit

MarkétLenda
tak to je hustý.... to si dovedu představit jak jste museli být radostí bez sebe když jste je našli. S týhle možnosti mám furt husí kůži na zádech že by se nám někde ztratil. Asi bych s toho byla upně v prdeli.

My byli včera opět u veta a má zase zvýšený bílkoviny, tak dostal Biseptol užívat 10 dní a v pátek jsme objednaný na sono a rentgen aby se podival na ten močák jak to tam vypadá. Doufám jen že to bude v pohodě. Nebyli na tom vaši psi už někdy? Nebo neměli tyhle trable?

Chodka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

Lenda
To je něco, kdyby jste ji nenašli tak by jste odjeli domů?Je to trochu jiné než když se pes zaběhne doma, i když ta šance je někdy taky mizivá jak píše Markét,když nasedne pes do vlaku a rozhodne se odjet.

Vcelka
To je ale smůla budu držet palečky aby to bylo v poho,snad si to vybere Víťa teď a už bude mít klik.

Lenda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:21
- Nahlásit

Chodka
My jsme už nedoufali,že by se našla,protože Miláno je opravdu obrovské.Už jsme ji oplakali a do toho útulku jsme jeli jen pro jistotu,že jsme udělali všechno.Takže by jsme jinak odjeli,ale to bych měla v hlavě velkého brouka.

Hatty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:36
- Nahlásit

Ahooóooj jsme tu dobře ? Mám problém s Heslem porát

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:12
- Nahlásit

Hatty
ahóóój! já myslím, že seš!
mrkala jsem k vám na stránky zrovna a vy už máte dole sníh?!?! už můžete na stopičky, tý brďo!

Dannie
tak my pojedeme s kamoškou do Kromclu na víkendovku 28.4.-30.4. na obranářský soustředko... nejedete s Luckou taky?! Pojeďte!
Jinak toho figuranta co za váma bude dojíždět zatím neznám, ale třeba jak budu mít autí konečně a jestli by to šlo, tak bych si přijela zakousat...
Teď budeme jezdit za Liškou, jedeme už ve čtvrtek, tak se moc těším!

ola
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:22
- Nahlásit

Vrrrrrrr! Kurz asertivity je v pr... Celý den opět bez internetu! Už z toho mám migrénu a depku... Jestli tam budu muset zítra znovu volat, tak je mi jedno, že ten kluk, co zvedá telefony za to nemůže a pořádně mu to natřu!

Hatty
Ty máš Hatty Bretorri, že jo? Tak to máš moji čubinku. Jak to? No, já když jsem si plánovala a vysnívala boxerku, tak jsem uzřela štěňátko (tvoji Hatty) a bylo hotovo. "Tu chci!" a než jsem se rozkoukala, tak u ní bylo napsáno "prodaná"!

Vcelka
To je mi líto. Člověk se s nima nervuje... My jsme nebyly s Fee na Rtg, ale na ultrazvuku, když jsem měla strach, jestli nemá zánět dělohy. Bylo to v poho, jen mě stálo dost nervů udržet jí ve 100% klidu, aby doktor taky něco viděl... Naštěstí to tehdy bylo OK, ale nervy jsem z toho měla v.. pryč. Snad to bude dobrý. Když už bude to jaro...

Jó, lidičky, čím teď krmíte - bylo mi na cvikoši řečeno, že je FeeBee nějaká hubenější, tak nevím. Taky se mi zdá, že se jí dělají lupy/i (lup bez lupu, nebo lup bez lupa?! ) ?

Hatty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:07
- Nahlásit

Denisa

juuu no to je paráda , sníh to není už dlouho bohužel, na stopičky chodíme zrovna dnes ráno Hatty je plašoun strašně táhne nevím co sní už dneska jsem dělala obří kroky a šla o metr mimo stopu vítr nefoukal ale šla dobře na konci jsem jí musela naznačit kde . Stopy to je noční můra já si je moc nepamatuji a Hatty švindluje a chodí kde chce

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:17
- Nahlásit

ola
My krmíme Eukanubou a čuby jsou přes zimu vždycky spíše oplácanější, ale já jim odpouštím, na jaře to pak pravidelně shodí.
Lupy jsou taky normálka, bylo tady na to i fórum, cca předevčírem a včera. Ale já mám zkušenost, že je to v tuhle roční dobu úplná normálka. Takže pokud se čubina nedrbe a nesvědí ji to, tak byh to nechala být, na jaře se to pak upraví samo, uvidíš. A nejlepší srst mají stejně každé léto, když je možnost ráchat je pravidelně v rybnících i jiných vodních tocích.

Hatty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:24
- Nahlásit

ola

ahojky jj Bretorii Hatynka je moje pusinka nikomu bych jí nedala Byla zadaná ještě než byli fotky na netu.
Je to šikulka jsem ráda že jí mám fakt úžasná, změnila mi život.
Máme i stránečky www.sweb.cz/Hatty.Hatty tam najdeš fotky Hatty . A máš nějakého jiného boxera ? FeeBee je od koho ?
Dřív Euk. od srpna Akanou a je lepší taky byla hubená ale teď je akorát bych řekla a chutná jí.

ola
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:29
- Nahlásit

Markét
No, právě jsem o Eukanubě uvažovala. Kdysi jsem dostala od veta vzorek a Fee moc chutnal (zato Calibru nevzala do huby). Kupuješ Eukanubu na netu?

Teď jsem byla venku chvilku s bobulí cvičit a mám nohavice mokrý pod kolena. Děsný. Srágora, bláto, štěrk atd. Když mi FeeBee 2x za sebou vesele třískla o ksicht balonkem na šňůře, tak jsem to vzdala. Moje "cvičáková" bunda mi udělá díru v bubnu u pračky...

ola
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:33
- Nahlásit

Hatty
FeeBee je FeeBee Apeiron. Maminka Vanessa Moravia Box, tatínek Yéké v. Sapho´s Hoeve. Fotky mám tady v galerii, ale díky tomu, že si pořád nemůžeme vybrat digifoťák, tak jsou většinou z telefonu, tudíž kvalita ! Hatty je krásná - už jsem na jejích stránečkách šmejdila. Moc povedená zlaťanda! Já na Acaně začínala, teď prý podražila?! Eukanuba by měla být o něco lepší, nebo ne?

Hatty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 18:55
- Nahlásit

ty jo čtu vaše příspěvky už mi slzej oči aport máme špatný přinese ale jakmile zastaví nebo sedne pouští trénujeme trénujeme.

ola

Jdu se mrknout ... jo podražila ale pořád to jde. Každému sedí něco jiného no. Euk. je lepší je lepší asi nebo to alespoň píšou.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 20:33
- Nahlásit

Ahojda, ahojda,
tak nějak nestíhám, jsem stále nemocná a čím dál línější sedět o compu. To jsem zase zvědav na ten nástup do práce...jéé to se mi nebude chtít
Ale musím vám napsat novinku!!! Po týdením vykrmování Tiny jsme ji dnes zvážili a má úctyhodných 26,5kg. Což je u nás rekord, to ještě nikdy neměla. Tak jsem šťastná jako blecha, protože je to na ní znát a žebra už nelezou!!! Vám ji asi budu muset vyfotit, aby jste mohli chválit
Olo to se teda nedivím, já bych už asi bez netu být taky nemohla, hlavně v práci. My teda teď krmíme tím Eminentem. Začaly jsme na Acaně, pak Royal Canin, pak purina excelent a teď ten Eminent. Je fakt že třeba Eukanubu mi nevzala ani náhodou do huby, ale to už jsem psala několikrát že je to hrozná vybíravka. No ale Eminent zatím stále baští!!!
A vítám tu Hatty, konečě si se na nás přišla podívat a to je dobře!!!

alli
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 06:27
- Nahlásit

ola
Také se teď Allis začaly dělat lupy, ale neškrabe se. Krmíme Purinou ProPlan, ale ještě pro štěňata. Eukanuba Allis moc nelezla. V kolika měsících jste přecházeli na dospělácké?
U nás už také sníh mizí, takže je všude plno vody a bláta, opět jsme museli začít umývat celý "podvozek" .
Allis už "nevaří" tak často, včera se věnovala linu (strhla kus lišty), ale jinak nic neprovedla .

Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 06:58
- Nahlásit

Do minulého týdne jsme krmila Acanou a teď zkouším ten Eminent,ale nevím Meggina si dávku sní ale zdá se, že nijak nadšeně,se srovnáním s Acanou kterou vysloveně sežrala.No uvidíme jak si zvykne ještě jsem uvažovala o Fitminu,to podle pročítání na netu,tak možná i ten vyzkouším.

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:01
- Nahlásit

Včera jste měly vidět - 2 magorky - Giordinu a mladičkou doginu co vyváděly v lese, takový trty a honičky dogina je drobnější a lehká, takže parádně valí, udělá jeden skok a je v řiti, Giordi musela pěkně natahovat nožky, aby jí stačila...

Hatty
no ale aspoň už můžete stopičky trénovat, to já si ještě na terén budu muset počkat... snad jsme to nezapoměli
a co coursing?

ola
tak G. jsi viděla. A to byla na svý poměry oplácaná! Ale ona fakt nemá KDY nabrat, až budou ještě pravidelně obrany a coursing, tak to už bude asi zase chrtík... ale furt lepší než valibuk (to je divný slovo)
A numero uno v krmivech je pro mě Eagle pack a Nutro choice a pak hlavně pořádnej flák masiska a sem tam nějaká ta příloha+zelenina,ovoce,mléčný výrobky...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:04
- Nahlásit

alli
tak Allis přesedlala na "podlahářku"?! to Giordi taky měla ráda, mňam lino... pak "dostala" dlažbu a měla po srandě!
Paja s Tinou
gratulujeme k úctyhodné váze, to je fakt famózní na vás! taky chci G. zvážit, možná už taky překročila hranici 25kil...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 10:06
- Nahlásit

Ó děkuji, děkuji, my s Denis víme o čem mluvíme, viď
Taky jsem ale zvědavá jak jí to dlouho vydrží, jak začneme cvičit, tak nevím, nevm, no hold se budu muset stále snažit!
Tak to hra s doginou musela vypadat opravdu suprově, taky by jsme potřebovaly takhle řádit. Teď nemáme žádné lidi na venčení a myslím že je Tina na cizí pesany tvrdější a tvrdější, což mě rados zrovna nedělá...

Markét
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 10:23
- Nahlásit

ola
My krmíme Eukanubou jen proto, že jsme v chovatelském klubu, kde jsou trošku jiné ceny než v obchodech a každý měsíc nám přivezou pytle rovnou domů. Dva velcí a dva malí psi už taky něco sežerou... dřív jsme dávali Acanu (od štěnd po dospěláky) a taky jsem byla spokojená, jenže teď fakt dost podražili, to ta Eukanuba z klubu není ani o moc dražší a tak se to stále vyplatí. Prý u bílých a šedých psů Euk. dělá problémy, že žloutne srst, ale to u boxerů i grifonka je naopak sytý červený pigment žádoucí a tak čubám dělá opravdu dobře. Odchovali jsme na ní už jedny boxery, jedny borďasy a dvoje grifonky a nemůžu si stěžovat. I když je pravda, že naše smečka spase skoro všechno, chutnalo jim i obyč. Pedigree (ovšem ty následky v podobě dvojnásobného množství smrdutého odpadu.....), bylo to však jen kdysi na táboře, vydrželi jsme to týden.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:28
- Nahlásit

Ahojte,
já krmila Eukanubou hned ze začátku asi dva měsíce, protože tim krmili chovatelé, jenže Viky mi to nechtěl skoro vůbec žrát. Tak jsem pak změnila na Nutrience, to bylo lepší, ale taky to moc nechtěl samotný. Teď jsme na Happy dog a to žere samotný v pohodě. Teď teda začíná zase zkoušet jestli náhodou nedostane něco lepšího, že čeká až do večera a když teda nic nedostane tak pak se nažere granulí. Chtěla bych zase zkusit něco jinýho a asi už přejít na dospělácký granule, tak zrovna zvažuju co. Od Eminentu jsem měla vzorek, tak to mu docela chutnalo.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání