Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:17
- Nahlásit

Vcelka
Toho dvoletého jsem se všimla,je pěkný ,vypadá že asi čerstvě ztracený.
Taky jsem chvíli projížděla slovenské útulky.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

mal by byt v SZ na poliankach,ale oni obnovuje databazu dost pomaly,,,ale dufam ze ho uz dnes odtial naozaj dostali
Jezis ked to vidim,tak sa mi stale hrnu slzy do oci,taky strasny vyraz,co ma ten pes

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 11:09
- Nahlásit

Ahojte po sto letech...!
...jsem teď furt řešila na fórech, mejlech, telefonech atd. Sanča, tak nebyl čas a ani nálada vypisovat sem...
No ono ani u nás nic novýho, protože jsem teď Giorďasku docela zanedbávala, hledali jsme toho Sanča (bez psů) a pak už jsem neměla sílu někde s G. trdlovat... a do toho jsem nachcípaná a nějaký zdrav. problémy, takže mám antibiotika a mám utrum, vše jsem musela zrušit a jsem zvědavá kdy se vlastně letos vrhneme na ten výcvik třeba... Už jsem zas vynechala cvičák a kousání bylo jen jedno, teď zas nemůžu, no pěkně to teda vedu...
No a Sanoušek se furt nenašel, to mě trápí moc...

Jo, byla se mnou dokonce hledat i Dannie od Bonnie, tak jsme si cestou v šalině a buse i splkly o těch našich tlamách... se těším až spolu budeme na LVT uvádět ovčáčkáře a malináře v úžas se svýma šikovnýma placatkama, že jo Dannie?!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

Ahojda, tak mi pred chvili volala tata ze nasel na zahrade mrtvyho kosaka a ze prej si s nim ty nase potvory pekne pohraly...nastesti ho ale nezblajzly. Tak ted prej nevi jestli to nahodou nema nekde nahlasit...
A konecne mame patek. Ja teda budu mit trochu klidnou snad az nedeli a dneska a zitra me cekaji dva plesy, tak to se uz ted netesim. Ale dneska jdu na maturak sestrence a im ktere listky jsou pry vyherni, tak ktery myslite ze si vezmu

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

Ahoj Denisko a Giordi a Paja s Tinkou!!!
Ja som tu dlho nebola,takze Denisko,kto je to Sanousek??

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

No Denis, to jsem rada ze te tu zase vidim!!!
S tim Sancem je to fakt blby a myslite ze hledate na spravnych mistech, mate o nem jeste vubec zpravu? Na jednu stranu je dobry ze se boji lidi a na druhou stranu taky moc ne...
Jinak ja opet zacinam byt nejaka nachcipana taky, tak doufam ze nepadnu uplne, jinak by to tady taky uz nemuseli snest...
Tak se paradne uzdravuj!
Jo a je mi jasny ze jim to s Dannie poradne natrete!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:07
- Nahlásit

Sanco je pes ktery se ztratil Dendine kamaradce a uz se asi 14dni se spoustou lidi hleda!!!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 19:44
- Nahlásit

Tady je nějak mrtvo?!
U nás opět sněží. Propadám čirýmu zoufalství. Jsem tak zblblá, že se začínám poohlížet po vánočním stromku...

Dnes jsem FeeBee koupila v masně dršťky a uvařila v papiňáku. Ta si pochutnala. Vážila jsem ji a fakt zhubla cca 3kg, takže jí přilepšovat zkrátka musím. Když teď tak drtíme výcvik, tak aby na to měla dostatek energie. (Já asi taky začnu brzo chroupat granule...)

Tanaki
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:54
- Nahlásit

Nazdarek, taky po sto letech , prave jsme se vratili ze soustredeni a slozili jsme lavinovou jednicku (ZLP1), jinak máme dvě krásné nové frisbee a tak už čekáme netrpělivě až sleze ta bílá studená blbost abysme mohli zas trénovat/bavit se

pro Denisu: jak se mate u vas na cvicaku s moji svagrovou a jeji blacatkou Betynkou, doufam ze vas este nesezrala

zzizalka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 21:05
- Nahlásit

ahojky, tak až teď jsem se dostala od výstavy na net.Nějak jsem tam onemocněla a lečim se ze zánětu průdušek.
Výstava teda byla katastrofa.Škoda že se nesoutěží o psa co ve výstavním kruhu nejvíc blbne a skáče a štěká.
Jinak to byla dobrá zkušenost. Neviděla jsem na netu vaše fotky tak jsem nikoho nepoznala.Ty lidicky co tam byly byl manžel a svagr se svagrovou. Dělali morální podporu Nicméně neúspěch nás nezastrašil tak se chystáme v dubnu do Prahy. ¨
Betynku asi bolí klouby,leží v posteli a když jí poposunu tak "kňoukala" ale veterinář říkal že je naprosto v pořádku.Dal jí něco na posilnění kloubů preventivně. Je to výtažek z plžů a strašně jí to chutná, protože to neskutečně smrdí.
Deniso, nevíš jak je cvičák v březnu?
už jsme nebyly tak 4.týdny,jsem porad nemocna bud janebo Betty

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 22:51
- Nahlásit

U nás dnes taky opět sněžilo, je to už nemožný.
Byli jsme u veta na kontrole a na sonu, to byla zase operace udržet Vikyho v pozici ležmo na zádech aby mu mohl jezdit po bříšku. Chudinka měl tak vytřeštěný oči strachem. No ale furt to neni v pohodě, sice bílkoviny v moči už jsou zase lepší, ale ne uplně v normě, tak musí dál brát ty prášky a za 14 dní máme přijít znovu s močí i na sono. Aspoň že ty uši má už v pořádku.
Kdyby už se aspoň za těch 14 dní oteplilo a nehrozilo mu další nachlazení.
Na druhou stranu musim říct že na to jaká je letos zima, tak já sem vůbec nezamarodila, ani snad rýmu jsem neměla.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

U nas dneska taktiez snezilo....uz je to fakt hroza,mna uz z toho chytaju depky
Kedy uz len bude jar?pocitame kazdu minutu

koty
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

Martina_Jerry
Ahojky, jsem tu nová. Snad nevadí, že se zapojím. U nás taky stále sněží a sněží.. už mi z toho hrabe.

koty
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

koty
Říkají mi koty, mám 5 let starou boxerku Arku, bez PP. Ale má super povahu, bohužel vrozenoou srdeční vadu, a proto je vykastrovaná. Ale je to super pes. Bohužel teď máme velkou krizi, začala mít problémy s páteří a přidala se epilepsie a inkontinence. Tak pokud někdo máte nějaké zkušenosti..budu ráda za názor nebo radu. Snad máme nejhorší za sebou, dnes poprvé po skoro měsíci docela ráno skotačila..

koty
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 10:16
- Nahlásit

koty
...a navíc má kolaps průdušnice. Na jednoho pesana až moc.

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 11:34
- Nahlásit

koty
no sice zimu nemusím , ale zase když je sníh, vracejí se psi domu čistí .....a to vůbec není k zahození . Smůlu se Sančem jsem sledovala , pořád jsem řekala, kdy se objeví, že už ho našli .....je to smutné, ale tak nějak už shledání nevidím, doufám, že se pletu

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 11:38
- Nahlásit

ačkoli , měli jsme fenu IS a když jsme byli na horách - v březnu, hlídala ji mamka a Lejdynka se jí ztratila . Nenašla se - tenkrát tu nebyl internet . V létě 27.7. - na mé narozeniny - štěkot před domem, neuvěřitelné - Lejdynka s kusem provazu u obojku byla před domem - zdravá , takže naděje je vždycky .

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 15:20
- Nahlásit

koty
Ahoj
Je to naozaj velmi smutne,co si musi tvoja fenka vytrpiet.Ja mam 6rocneho bezpapieroveho boxera,ktory mal uz xy chorob a nie je mesiaca co by sme neboli u veterinara....
Vsak vlastne sa kludne pozri na nase stranky jerryweb.wz.cz
a posli nejaku fotku Arki
A Jerry pozdravuje Arki a posiela jej pusana

Klárča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 15:44
- Nahlásit

Martina_Jerry
Máš krásného boxerka Ten příběh co si vytrpěl byl smuuutný Jerrynka mi bylo líto,hlavně že se má ted dobře.

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 15:49
- Nahlásit

Klárča
dakujemee
a ty mas aku potvorku placatu?

Klárča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 16:20
- Nahlásit

Martina_Jerry
Ne tak docela,babička má potvůrku placatů,ale trošku jaksi kříženou Elsicu Já zatím na pejsu čekám,ale bude to Chodský pejsa...Zrovna do boxerků moc nechodím,jenom sem tam se kuknu. .... Ale Elsička je taky úžasná ....Umazlená

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 16:22
- Nahlásit

Klárča
tak to verim...no jo chodak je krasny pes,zrovna sme u nas v utulku mali jedneho mladocha,ale uz ma domov

ola
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 19:31
- Nahlásit

koty
Ahojda - zase nový přírustek do boxíkářské rodinky - prima. Moc mě mrzí, že má tvoje čubinka takový zdravotní problémy. Snad už jste si to špatný vybraly a teď už bude jenom líp. Hoď sem do galerie nějakou fotku Arky, ať můžeme omrknout...

Jinak dnes na cvikoši nám to docela šlo. I přes nepřízeň počasí se kousalo, takže bobule kousala na klíňák a pak na měkčí rukáv a děsně ji to bavilo. Musí si ještě vylepšit zákus (má tu hubu nějakou krátkou či co?! ), ale na figuranta je jak divá.
Jo, a stala se nám pěkně hnusácká věc! Když už jsme odcházely ze cvikoše (já+bobule+kámoška+její RR), tak se holky honily a najednou na ně naběhl černý vlčák našeho šéfa (kynologickýho) a FeeBee se hned vrhla na záda a odhalila bříško. A ten prasák ji pochc... No, byla jsem z toho vedle a chudince Fee jsem vytřela náprsenku sněhem, abychom v autě smrady nepadly... (To mu teda "prasákovi" nedaruju... )

koty
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 19:56
- Nahlásit

Martina_Jerry
Arka (důvěrně jí říkám Zube :lol si užila, ale byla vždycky milovaná. To Jerry byl opravdu chudáček. Každý pesan si zaslouží hodného a milujícího páníčka. Nechápu, kde se v některých lidech tolik zloby a nenávisti bere. Jak budu mít možnost, pošlu Arčinu fotku.

koty
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 20:07
- Nahlásit

ola
Stavím se některý den u kámošky a ukáži vám Arku v plné kráse. Ještě jsem nezažila, že by mi psa jiný pes očural. Fuuuuj

Chodka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 06:17
- Nahlásit

Tak s tím sněhem už to snad bude dobrý u nás byl dnes jenom poprašek a v práci nám praskla voda tak máme na parkovišti vykopaný bazén, teď jenom čekáme jestli zamrzna nebo se ohřeje

S tím očůráním se nám to skoro stalo v sobotu na procházce potkaly jsme kamaráda boxera a Meggina jak je zvědavá tak se vždy vrhne na díru kterou on vyhrabal (jemu je 6 let tak ona musí čekat až ji díru půjčí) a on u ní vždy zvednul nohu a chtěl ji poch.... ale naštěstí měl prázdno tak se mu to nevedlo.
Akorát když se vyvenčil a zahrabával si hov... tak opět ta zvědavka to šla očuchat a on ji zaházel bahnem a ona čučelaco to na ni lítá
koty
Taky tě moc vítám jsem tu taky krátce a je fakt někdy se tu člověk hodně pobaví..

alli
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 06:36
- Nahlásit

Tak u nás je opět bílo, byli jsme včera se synem a s Allis sáňkovat. Letos se toho jara asi hned tak nedočkáme .
ola
Tady takový nevychovanec, fuuuj, takhle počůrat Fee Bee. To se nám zatím nestalo.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Ahojda holky, která to umíte, umístěte prosím na tu stránku "chudáčků boxerů" odkaz na tyhle stránky nebo přímo na toho francouzskýho buldočka. Je to fešák a je ho škoda.

http://loztrebic.wz.cz/nalzvi.html

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

Rikam to nerad, ale nekdo z vasich psu, nebo nejaky uplne jiny boxer mi v nedeli neskutecne poslintal psa .... Stydte se!!!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:30
- Nahlásit

Jirikovo
To není možný!!!! Boxeři vůbec, ale opravdu vůbec neslintají...

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání