| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:35
- Nahlásit
Holky prosím o radu,v kolika měsících začala vaše boxerka poprvé hárat?Amy je zrovna 7 měsíců,tak at vím,kdy to mám asi čekat.Díky
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:44
- Nahlásit
Barča
U nás to bylo loni v prosinci a to bylo Meggi 9 měsíců.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
Barča
Naše FeeBee v cca 8 měsících. Bohužel jsem si (já blbec ) vyhodila loňský kalendář, kam jsem si to pečlivě zaškrtávala a teď nevím, kdy nás to přepadne... Tuším, že přelom března - dubna.
corleona
Bobule když bleje, tak to jsou pořádný kupy. Vždycky si říkám, jestli v ní vůbec něco zbylo?!? Přesně s tím bišonkem (já si vždycky říkám "čivavu") jsem to konstatovala včera při sbírání ho...
Jo a pozor - šedý smetáček je definitivně v pr... Včera jsem našla pár důkazních materiálů v podobě kousků šedého plastu, ale smetáček nikde! Při výslechu "pachatelky" se tato nevyjádřila a provokativně čuměla jako kdybych ten smeták sežrala já sama...
PS : Při pohledu z okna jsem trochu změnila jarní pranostiku :
... duben - za kamnama budem...
... květen - vyleze jen kretén...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:31
- Nahlásit
... duben - za kamnama budem...
... květen - vyleze jen kretén...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:32
- Nahlásit
Ahojda, tak jsem uz nejak vcera nestihala nic procitat. V praci jsem byla do osme, domu jsem se dostala v devet, nakrmila smecku a padla za vlast. Dvakrat za noc jsme sly na curandu, takze jsem mela spanek prerusovany
Rano to je des jak se na me Tina diva, no teda pokud udrzi oci, jeji vyraz mi pripomina jako by mi davala najevo, tak jdi pekne vydelavat a ja si jeste schrupnu...ja bych si to s ni taky nekdy chtela vymenit
Barco, u nas to harani prislo az v 11. mesici, takze si tu asi moc nevyberes
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
ola
Nediv se že Fee bleje, já sežrat tolik smetáčků a ještě k tomu každý s jinou barvou
Já když Meggina něco provede tak jsem ji vyhrožovala, že ji vyměním za jorkšíra a nevím jestli si to vzala k srdci ale od doby lezení po autě je klííííd.
Pranostitu si zapisuju v květnu nikam nelezu
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
Hele ale dneska mi otec tvrdil ze by snad ted v brezbu melo byt stridave pocasi a pry od dubna uz by melo byt teplo...samozrejme nevim co je na to pravdy, ale rada bych tomu verila
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:34
- Nahlásit
U nás proběhlo hárání v 8. , 10. a 12. měsících, takže jak která..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:35
- Nahlásit
Paja s Tinou
No... já každopádně to hrablo na sníh ještě nechám před dveřmi..
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jestli nemyslí střídavé sníh-mráz-sníh-mráz...
|
Martina_Jerry
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
Ahojte vsetci
Tak vas ase po dlhom case zdravime.Jerrymu zatial zdravicko sluzi,dufam ze to tak este dlho ostane ...
ako sa inac mate?nieco nove do rodiny?
neviem ze ci mate doma Markizu (slovenska TV),pretoze vcera v spravach davali reporaz o tak utyranom boxerovi,akeho som uz dlho nevidela ,,,zachvilu by to malo byt v archive takze sem este dam odkaz
Tak sa zatial majte a veeeeelmi pozdravujte!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:30
- Nahlásit
Martina_Jerry
Ahojda, jaké máte na Slovensku počasí? Taky stále zima?
Jo, a ještě pro pobavení :
Včera, když jsem odhrnovala sníh, tak jsem dala podržet kabelku staršímu synovi. Vždycky, když jdeme do obchodu, tak čumíc do kabely si vedu monolog : "klíče máme, peněženku máme, mobil máme... tak můžeme jít!" Synátor držíc rozevřenou kabelku zarecitoval : "mast na opary máme, lesk na rty máme, alwaysku máme... tak mamí, můžeme jít!"
No, prostě, taková normální rodinka...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
Zdravíme Jerryho a Máťu samozřejmě taky. Tak to je fajn že zdravíčko zatim slouží. Ani sem snad ten odkaz nedávej, rve mi to vždycky srdce tyhle případy. Když vidim toho našeho vepříka jak se máte dobře a pak nějakýho chudáčka utýranýho. Je to moc smutný.
S tim blitim teda, po čem takhle blijou? To já zatim musim zaklepat že Viky skoro vůbec nebleje. Jednou vyblil hromadu když se nažral rýže s masem a pak dělal kraviny, takže to šlo všechno ven, ale stihnul to na zahradu tak sem nemusela uklízet, on tomu pak dal druhou šanci. S toho se pak chtělo blinkat spíš mně. No a párkrát když dostal okousat vepř. nožku a sežral nějaký tvrdý kus, tak většinou až ráno nám to vyhodil v posteli. To bylo ale jen asi dvakrát. Jinak neblintí.
Švagrovci si pořídili druhou stafordšírku, je jí 9 týdnů a je nádherná. Tak sme zase včera koketovali s tim pořídit Víťovi kámoše.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:32
- Nahlásit
ola
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:32
- Nahlásit
ola
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:47
- Nahlásit
Ahoj Mato a Jerry, tak si se sem na nas zase mrkla? To je dobre!!! A jak vy se stale mate? Je super ze zdravicko slouzia urcite jeste dlouho bude!!!
Chodka, ne urcite myslili teplo, teplo, teplo
Olo, tak ted si me opet paradne pobavila. Je videt ze synek zacina mit paradni prehled!!! Tak ted budes mit alespon jistotu ze krome klicu, penezenky a mobilu nosis v kabelce naprosto vse!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:50
- Nahlásit
Tak si představte, jak mi hrabe.. Před týdnem jsem koupila takové to bambusové cinkátko nebo co to je. Visí to ve větru, ťuká to o sebe. Pověsila jsem to hned ten den na stříšku terasy. Už týden, když sedím u PC a uslyším to zacinkat, se zarazím a řeknu: "Je. Co to je?" Až pak si uvědomím, co to je a že jsem si to sama koupila a pověsila. No blb. Ještě že si nemyslím, že to jede pan Lorenc..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:52
- Nahlásit
corleona
Ještě že si nemyslím, že to jede pan Lorenc..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:58
- Nahlásit
Se mi to normálně stává i s šumivýma tabletama. Hodím ji do sklenice, ona po chvíli začne šumět a já úplně ztuhnu, zaposlouchám se a říkám si: "Co to šumí?"
Vy se smějete, ale to už je na doktora Chocholouška..
No nic.. Jdu zamést další piliny, posbírat hovna a zmrzlé deky ze sněhu, vyměnit bobrům vodu, atd, atp..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 13:02
- Nahlásit
corleona
Tak to jsme na tom podobně. Já včera dotáhla domů zmrzlej ručník, jenž naše potvora vytáhla na mráz. Nechala jsem ho v garáži prásknutej na zemi, že ho pak jako vyperu. Večer (po tmě) jsem šla garáží pustit FeeBee domů, bosa. Koukám oknem, kde se bobule courá a přitom si říkám "no, kdo se to tu vychc.. ???" Pak rozsvítím a vidím, že stojím na tom mokrým ručníku...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 14:36
- Nahlásit
No tak to jeste stale lepsi ze to opravdu nebyla louzicka
|
Martina_Jerry
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 15:55
- Nahlásit
takze tu je ten odkaz:
http://archiv.markiza.sk/?__TUVZY3NiYGhwODA%30PDo6 I3F9cWM%2FYDE6MVlzbGNy-A1-v3
su tam cele spravy,neviem ako sa dostat priamo k tomu boxerovi preklikat.Ale aj prva reportaz je zaujimava: TULAVE MACKY A PSY KVOLI VTACEJ CHRIPKE NA ODSTREL
Takze ak mate aspon trosku rychly net tak na to mrknite,i ked to nie je nic prijemne ...
Este raz vsetkych zdravime
Aj mne sa stavaju take veci,,,naposledy som isla vencit boxa a hladala som jeho obojok,a hladala a hladala.Nakoniec som ho nasla na jeho krku,pretoze som mu ho predpolhodinou dala
Neviem ako ta diskusia o zvracani zacala,ale Jerdo vraca vtedy,ked sa vela nazere a potom poskuje,ked dojde nejaka navsteva a on si vypazre vselijake hovadiny od stola a niekedy aj bez zjavnej priciny,a to z neho vtedy ide iba zlc ...strasne vsak vracal po jednych silnych antibiotikach,myslela som ze snad odpadne na dehydrataciu,bo vobec neudrzal nic (ani vodu) v zaludku....vtedy to bola hroza
Na Slovensku je very crazzy pocasie,,,rano nasnezi,poobede sa to roztopi,niekedy to v noci zamrzne...no strasne
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:02
- Nahlásit
Barča
Naše boxiny začínají až kolem 10. měsíce.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:27
- Nahlásit
Musím se s vámi podělit : za 1. - FeeBee hltá suchý granule (zázrak!) a už nevyžaduje přídavek a vyváření (trošku mi to chybí ), no a za 2. - FeeBee konečně pochopila, že dívat se na paniččin ksicht vyvolává pozitivní chválu a odměnu, tudíž ji to fakt začíná bavit! Dneska šlapala jako hodinky. Dokonce jsem to zkoušela i bez balonku a čučela a čučela... Už aby bylo jaro a panička při tom cvičení nedrkala zubama (možná Fee slyší ten podezřelý zvuk a proto se dívá... )!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 06:12
- Nahlásit
Martina_Jerry
No to je děs, nechápu proč si vůbec takový lidi pořizují psa,štěňátko je roztomilé, ale už potom nepřemýšlí, co bude s ním další roky. NO ale co se s majitelem stane zaplatit pokutu, kterou beztak nezaplatí, nebo dostane podmínku. To je výsměch.
|
Martina_Jerry
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:10
- Nahlásit
Chodkatak to ano,tu strigu co ho vlastni by som nechala na chlade a mraze,nech skape pekne pomaly!!!
Este k tomu neviem pochopit,akoto ze susedia po 5-7 rokov ohlasili tyraneho psa,a dovtedy to tolerovali
Ale ma to stasny koniec,dneska som sa docitala,ze psika odtial dostala Sloboda zvierat a uz teraz by mal byt v utulku.Tak mu drzim palce,nech si uzije aspon trochu stastia v zivote
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:43
- Nahlásit
Martina_Jerry
a nevíš ve kterém útulku by měl být? Já bych ho hned dala na stránky boxerů v nouzi.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:46
- Nahlásit
Martina_Jerry
Určitě pro psa je lepší než být za takových podmínek u majitele(nemůžu říct pána)být v útulku a mít možnost dostat se ještě k hodným lidem.To bych mu moc přála a držím palečky.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:52
- Nahlásit
Martina_Jerry
teda teď jsem koukla na ty zprávy, no to je děs, ten vypadá, zajímalo by mně kolik váží po tý její péči. Doufám že tý krávě napaří ty tři roky jak tam řikaji, i když o tom silně pochybuju.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:57
- Nahlásit
Přidala jsem na boxeři v nouzi www.boxeri.estranky.cz dva boxerky ze Slovenska, jeden je dvouletý docela hezký a druhý je kříženec boxera, tam toho z televize jsem zatim nikde nenašla. Tak se jukněte.
|