Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:21
- Nahlásit

Markét
jó, no tak vidíš. Já včera projížděla pomalu dvě hodiny útulky v ČR a na Slovensku co maji webové stránky jestli někde neni boxer. Někde maji ty stránky docela hrozný, že se tam blbě hledá nebo to neni moc aktualizovaný, a nebo tam nejsou ani fotky, to je pak těžký hledat, ale jednoho jsem taky našla.
S tim boxer klubem mně to taky napadlo a nebo různý chov. stanice by tam tu ikonku taky mohli mít.

Chodka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:06 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

Tak jsem si přečetla na mujpes jak hledali Sanča co se ztratil v Brně tak toho ještě nenašli ale bohužel tam napsala ta Tereza že měla rotwajlerku a tu ji zastřelili myslivci tak přišla chudák o druhého psaa to ji řekli, že Sančo skončil na pekáči,to je síla.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:27
- Nahlásit

Chodka
lidská krutost a blbost nezná bohužel mezí. Z takových lidí jakou jsou ti myslivci je mi na blití.

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:05
- Nahlásit

Nevite kam se zatoulala Ola? Mám konečně pro ni něco co jsem jí slíbila....Jenže jí to nemůžu poslat,protože nani nemám mailík.... Tak pokud ho někdo máte,tak honem sem s ním....

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

Dannie a pro me nic nemas? Klidne se na nejake tve metody vycviku rada podivat take! Muj mail je: paja.vesela@seznam.cz
Jinak s tou Terkou je to des...je to na jednu stranu hrozne zvlastni, ale se mnou by to stopro seklo...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:54
- Nahlásit

Já chci taky něco poslat ať se přiučim. m.dusinka@seznam.cz
Na Olu mejla nemám. Šak ona se sem podivá, určitě by to den bez týhle diskuse nevydržela.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:17
- Nahlásit

Ja mam na ni mailik, ale doma a do te doby se sem urcite mrkne!!!
Ty jo, dneska mi to teda v praci vubec neutika...

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:34
- Nahlásit

Vcelka
Paja s Tinou
Vy jste trdla!!!! To nic není!!! Jen po mě chtěla tu nenásilnou metodu na VSTAŇ, tak už jsem ji to konečně natočila... Ale je to prd,když to člověk nevidí na vlastní oči.... No pokud to chcete,tak to pošlu i vám...Ale až večer...Teď mizím něco dělat....

ola
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 18:50
- Nahlásit

Dannie
Ahojdááá, já dnes byla celý den pryč. Ráno u doktorky a pak v Pardubicích. ( Pajo s Tinou - nikde jsem vás nepotkala?!?)
Meil je : zdenek.stojan@quick.cz ! Předem moc díky a už se těším.

PS : Dnes manžel našel na zahradě smetáček s jeho vlastnoručně vyrobenou dřevěnou rukovětí - decentně zastrčený pod keřík, neb byl opět částečně ohlodán. Asi máme taky bobra...

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 19:46
- Nahlásit

ola
Paja s Tinou
Vcelka
Tak jsem vám poslala to video... Snad vám to pojede...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 07:43
- Nahlásit

video šlape dobře, hned to doma vyzkoušim. Díky

Na nás včera doma taky čekala pěkná spoušť, Viky se opět dostal na cd u počítače a tentokrát jich rozcupoval hodně, hlavně taky co měl Zdeněk hry na počítač, tak snad u každý je ten obal na kusy. Zdeněk byl vzteky bez sebe, zavřel se do děcáku a Viky k němu nesměl. Nemluvil s nim pěkně dlouho, Viky kolem něj chodil a dělal zase ty jeho smutný oči. Jak to pak má člověk vydržet zlobit se na něj.

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

Tak jsme včera byli u veta a jak jsem tady psala, že Meggina není ve své kůži tak se z toho vyklubala chřipka.Včera celý den prospala,nechtěla žádnou mňamku.Měla zvýšenou teplotu,tak dostala 2 injekce a doma pokračovala ve spaní.Večer to vypadalo už líp snědla granule a dokonce si i trochu začala hrát.
Ale povím Vám, že jsem ji stále hlídala a hlavně mě chybělo to její bláznivý vítání když přijdu z práce.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:55
- Nahlásit

Markét
no u nás je "reprezentativním" vozem krásná červenohnědá nebo jaká to je barva Octávka combi, teda ten předek, to "combi" již obsadila Giordina, takže tam to už reprezentativní rozhodně není...
a moje psoauto je barvy bílé, což já nepovažuju za barvu, takže pro mě bezbarvé Ale začínám ten můj traktor mít i ráda... každý den zjišťuji že má i nějaké vychytávky co bych nečekala, např. mě překvapil ten centrál a včera - ono to má i posilovač řízení no prostě úplnej poršák!

alli novinky ze schůze... no nic závratnýho, dobře popsatelnýho... no ale rozhodně se snažte dojít na Den boxera toho 25.3., má to být od 9h!
Já se taky budu snažit tam dorazit!

...o Sančovi a rotvici Marušce... nějak ani se k tomu nechci už vyjadřovat, nemá to totiž cenu, ti psi doplatili na nezodpovědnost majitelky a už není moc naděje, je mi těch psů moc líto... o té situaci vím trošku víc, jinak jsem psala na 2 fóra kde se to probíralo, jistě vy co jste sledovali, tak víte která... už nevím jak těm psům pomoct, to už není v našich silách něco s tím dělat... a možná už oba ti psi nejsou... hlavně doufám, že se nikde netrápí, buď jsou už mrtví nebo u někoho hodnýho doma, snad...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:57
- Nahlásit

Chodka
Meggince brzké uzdravení!!!!

Dannie
já chci taky video, děkuji děkuji, ráda se mrknu na Bonnie šikovnou!
mejlík máš že jo, kdyby ne, tak giopi@seznam.cz

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:26
- Nahlásit

Dannie
Prosím, také se hlásím o video: canis.ludens@seznam.cz.
Ať se má Kadla na co těšit, začne krutý výcvik! Díky.

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

Dannie
Já bych si taky moc prosila video
libuse.nohavicova@seznam.cz
Děkuji.

Chodka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

Dannie
Když už budeš posílat tak taky prosím,prosím Eva.Murinova@kdynium.cz Dík

alli
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:32
- Nahlásit

Chodka
Také přeji Meggince brzké uzdravení!
Denisa
Den boxera 25.3. - to je trochu problém, ale snad to ještě nějak vymyslím...
...o Sančovi a rotvici Marušce... obě fóra jsem sledovala a dospěla jsem k podobnému názoru jako ty.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:48
- Nahlásit

Chodka
no tak vidíš taky se na vás zima podepsala. Už je to fakt dlouhý i pro ty pejsany. Tak ať se Megginka brzy uzdraví aby mohla zase dovádět.
Denisa
...o Sančovi a rotvici Marušce... taky jsem furt sledovala, před chvíli jsem přečetla na muj pes i na coursingu další příspěvky. No souhlasim s tebou, teď na to koukám taky trochu jinak než ze začátku když sem nevěděla jistý věci. Chudáci psi a taky bych do toho prostředí radši dalšího psa nepořizovala. Mám pocit že se tam děje něco špatnýho, nemyslim tim zrovna Terku ale někoho z okolí, že to jak se tam ztrácí psi neni moc normální.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:33
- Nahlásit

dannie
pošli mi taky prosim to video.zrovna se to učíme a nejde nám to.díky pfejtkova@centrum.cz

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:15
- Nahlásit

Dannie
Tak to vidíš. Podle hesla - podej prst... a my ti tu ušklubneme celou ruku! Na video mrknu doma, ale už předem díky. Jinak musím konstatovat, že jsem z balonku přešla na piškot. Ačkoli je Fee na balonek jako drak, tak po chvíli ta pozornost není taková, ale jelikož se teď docela rozežrala, tak piškot ji fascinuje daleko víc. Snad to nevadí. Dokonce i výcvikář nás chválil, že je to lepší (už to není "paní vede kozu" )

Včera navečer dostal můj drahý choť jasný instrukce, že musí posbírat ho... Ještě jsem mu doporučila, aby na zahradě s bobulí trochu blbnul, aby se unavila a chrněla! Když se vrátil znechucen ohavnou prací, tak pravil, že na něj celou dobu FeeBule čučula jakože "kdo to tady asi se.. po zahradě, že jo???"

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 14:26
- Nahlásit

ola
Tak to se divím, že FeeBee dává přednost piškotu. Všechny naše velké placatky vždy piškoty plivaly ve snaze uvolnit si "ústa" pro balonek. A Charley už to dělá taky, včera jsem ji lákala na granule, kterých si ani nevšimla a mazala hledat míček do sněhu...

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:53
- Nahlásit

Na stránkách www.klubagility.cz je odkaz na nově otevřenou fotogalerii Plemen psů v agility. Jde o to ukázat, jak rozmanitý je tento sport z hlediska plemen. Znáte nějaké boxery-agiliťáky? Zatím tam žádný "náš" zástupce není....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:36
- Nahlásit

Markét
Markét,boxík tam je.... Asi špatně hledáš.... Je pod německý boxer.....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:39
- Nahlásit

Teď vám jdu posílat ty videa, tak snad na nikoho nezapomenu... Ale to není naše poslušnost... Jen tu Ola kdysi psala, že má problémy se vstaň, tak jsem ji něco zkusila poradit... Asi ale budu naši poslušnost natáčet teď někdy... Až bude trošku líp...Aspoň aby trošku svítilo sluničko....

ola
Možná to je dobře, že chce pamlsek...To co jsem ti posílala, je na pamlsky.... Snad je na tom videu něco vidět....

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:57
- Nahlásit

Dannie
Tak fotečku jsem otevřela, ale to video mi nejde. Asi na to nemám prohlížeč. Jaký prohlížeč na to potřebuju?

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 19:06
- Nahlásit

ola
je to quick time player... ten nemas?

ola
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 19:42
- Nahlásit

Dannie
Nemám! Jde to poslat?

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 19:47
- Nahlásit

ola
No asi jde.... Ale mozna by bylo lepsi, kdybych to video zkusila dat do jinyho formatu... Pockej, neco s tim zkusim provest a za chvilku bych ti to poslala... Nebo by sis ho mohla stahnout z netu... Urcite tam nekde je... ALe jdu si s tim zkusit pohrat....

Dannie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:05
- Nahlásit

ola
Nejde mi to upravit.... ASi budes muset pockat do zitrka...Dneska uz na to nemam nervy....

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání